Programma gemist?

Het op Lake District is op een van de spectaculairste regio's uit van Engeland. Het met heeft het een enorme uit verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen met en het meren, bossen en landbouwgrond tot op riviermondingen en kusten. Met op tv de verandering van tijdens de seizoenen veranderen met de tijdens gebieden mee van en maken mensen en een dieren er op op een andere manier de gebruik van. In deze documentaire tijdens op is dit prachtige, nationale uit park over de periode van van een de vol jaar in beeld gebracht. op tv Van winter naar op tv lente, zomer en in herfst, waarna de naar eerste wintersneeuw uit weer valt. Door middel op van timelapsefotografie in is de op verandering van het landschap vastgelegd: het uit sneeuw die smelt, door knoppen die in de lente uit opengaan een en blaadjes die van frisgroen overgaan van in uit sprankelend rood. een Ook wordt belicht hoe het naar land door het op tv jaar heen wordt gebruikt. met van We zien rode eekhoorns die een noten verzamelen voor de in op winter, Herdwick-schapen die naar hun jongen grootbrengen op de van hellingen, grijze zeehonden met die bij elkaar door komen door aan de kust en door de toeristen die en tijdens masse naar van dit gebied trekken met om te genieten uit van al het moois dat naar het door te bieden van heeft.

mei 2021
10-03-2019 17:10

Een woelig jaar

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen v...

Een woelig jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een woelig jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een woelig jaar bij Een woelig jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een woelig jaar. Heb je een uitzending van Een woelig jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!