Programma gemist?

Het van Lake District is tijdens een van de spectaculairste regio's een van de Engeland. Het heeft een enorme naar verscheidenheid aan leefomgevingen, met van in bergen en van meren, bossen en landbouwgrond tot van riviermondingen en de kusten. Met de het verandering van de het seizoenen veranderen de gebieden door mee het en maken mensen in en dieren er de op een andere manier gebruik door van. In op tv deze documentaire op tv is dit prachtige, nationale op park over de periode op van een vol jaar op tv tijdens in beeld gebracht. Van een winter naar in lente, zomer en herfst, waarna de op eerste wintersneeuw weer op tv valt. Door middel de het van timelapsefotografie is de de verandering van het landschap vastgelegd: in sneeuw een die smelt, knoppen uit die in de lente een opengaan en blaadjes het die van frisgroen overgaan het in naar sprankelend rood. Ook wordt belicht met hoe het land van door het tijdens jaar heen een wordt gebruikt. We het zien rode eekhoorns naar die noten verzamelen voor op de winter, Herdwick-schapen de die het hun jongen grootbrengen op de naar hellingen, grijze zeehonden op die bij elkaar komen naar naar aan de kust en het de toeristen die en in masse naar uit dit gebied trekken om in te genieten van al op de het moois dat het te van bieden op heeft.

september 2021
10-03-2019 17:10

Een woelig jaar

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen v...

Een woelig jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een woelig jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een woelig jaar bij Een woelig jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een woelig jaar. Heb je een uitzending van Een woelig jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!