Programma gemist?

Het tijdens Lake District is van een van de van spectaculairste regio's van Engeland. een Het heeft door een enorme verscheidenheid met aan leefomgevingen, van naar bergen en naar meren, bossen en landbouwgrond tot op riviermondingen en van kusten. Met de verandering van de de seizoenen veranderen de op tv de gebieden mee en maken mensen door naar en dieren er op een andere in manier gebruik tijdens van. In door deze documentaire is dit prachtige, de op tv nationale park over de periode van een een vol jaar uit in beeld op gebracht. met Van winter naar lente, een zomer en herfst, waarna de in op tv eerste wintersneeuw weer valt. de Door middel met van timelapsefotografie is een de verandering van het landschap vastgelegd: tijdens sneeuw met die smelt, knoppen de die in de lente het opengaan en blaadjes die naar van frisgroen overgaan van in sprankelend rood. met Ook wordt belicht de hoe het op land door het het jaar heen wordt gebruikt. de We een zien rode eekhoorns die noten tijdens in verzamelen voor de winter, een Herdwick-schapen die hun tijdens jongen grootbrengen op tijdens de hellingen, grijze zeehonden een die van bij elkaar komen aan de kust een en een de toeristen die en een masse naar op dit gebied trekken om van te genieten van al met het moois tijdens dat het te naar bieden naar heeft.

mei 2020
10-03-2019 17:10

Een woelig jaar

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen v...

Een woelig jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een woelig jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een woelig jaar bij Een woelig jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een woelig jaar. Heb je een uitzending van Een woelig jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!