Programma gemist?

Het Lake met District van is een van de op tv spectaculairste regio's met van Engeland. Het tijdens heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, het van bergen in en meren, bossen en door landbouwgrond op tv tot riviermondingen en uit kusten. Met de een verandering van de seizoenen veranderen door de gebieden mee van en maken mensen van met en dieren er op een andere het manier gebruik van. uit In deze naar documentaire op is dit prachtige, nationale naar park over de periode op van een vol op jaar de in beeld gebracht. Van met winter naar lente, van zomer en herfst, waarna de door eerste wintersneeuw in weer tijdens valt. Door middel een van timelapsefotografie is de verandering naar van het van landschap vastgelegd: van sneeuw die smelt, het knoppen die in de lente op opengaan en blaadjes naar die van frisgroen door overgaan in van sprankelend rood. Ook wordt de belicht hoe het land op tv van door het jaar heen wordt gebruikt. het We het zien rode eekhoorns die noten van verzamelen de voor de winter, Herdwick-schapen die een tijdens hun jongen grootbrengen uit op de hellingen, grijze van zeehonden die bij op elkaar komen aan op tv de kust en de uit toeristen van die en masse naar dit gebied tijdens trekken de om te genieten van op al het een moois dat een het te bieden in heeft.

januari 2021
10-03-2019 17:10

Een woelig jaar

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen v...

Een woelig jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een woelig jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een woelig jaar bij Een woelig jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een woelig jaar. Heb je een uitzending van Een woelig jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!