Programma gemist?

Het Lake District een is een van tijdens de spectaculairste de regio's van Engeland. uit Het heeft een het enorme tijdens verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen in en meren, bossen met en landbouwgrond in tot riviermondingen naar en kusten. Met de met verandering van de tijdens seizoenen veranderen de gebieden de mee en tijdens maken mensen en dieren er tijdens op een tijdens andere manier gebruik uit van. de In deze documentaire is dit de prachtige, nationale park over op de periode de van een vol jaar de in beeld van gebracht. Van winter naar een lente, een zomer en herfst, waarna de tijdens eerste wintersneeuw weer met valt. naar Door middel van timelapsefotografie is het de met verandering van uit het landschap vastgelegd: sneeuw uit die smelt, knoppen de die in de lente opengaan van en blaadjes op tv die van van frisgroen overgaan in naar sprankelend rood. op tv Ook wordt belicht het hoe het land naar door het jaar op tv heen wordt gebruikt. We zien rode de op eekhoorns die noten verzamelen voor de door winter, Herdwick-schapen van die hun jongen grootbrengen een door op de hellingen, grijze zeehonden die op tv bij elkaar naar komen aan de door kust op en de toeristen die en naar masse naar dit het gebied trekken om uit te een genieten van al het moois dat met het te bieden van op tv heeft.

september 2020
10-03-2019 17:10

Een woelig jaar

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen v...

Een woelig jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een woelig jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een woelig jaar bij Een woelig jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een woelig jaar. Heb je een uitzending van Een woelig jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!