Programma gemist?

Het Lake District tijdens is van een van de spectaculairste uit regio's van Engeland. op Het heeft een van enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van van bergen en de uit meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen met en kusten. Met naar de verandering het van tijdens de seizoenen veranderen de gebieden de mee door en maken mensen en dieren er tijdens op op een andere manier gebruik door van. op tv In deze documentaire is het dit prachtige, een nationale park over de op periode van een vol jaar naar in beeld in gebracht. Van een winter naar het lente, zomer en herfst, waarna de op op tv eerste wintersneeuw weer valt. tijdens Door middel het van timelapsefotografie is de verandering het van het landschap vastgelegd: met sneeuw in die smelt, knoppen die in van de lente opengaan door het en blaadjes die van frisgroen overgaan door in sprankelend met rood. Ook op wordt belicht hoe het op land door het door jaar heen wordt gebruikt. naar We op zien rode eekhoorns die met noten met verzamelen voor de tijdens winter, Herdwick-schapen die hun jongen grootbrengen het van op de hellingen, grijze zeehonden in die van bij elkaar komen aan uit de kust en de uit toeristen die tijdens en masse naar dit van gebied trekken om op te naar genieten van al het op tv moois dat het te op tv bieden uit heeft.

oktober 2021
10-03-2019 17:10

Een woelig jaar

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen v...

Een woelig jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een woelig jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een woelig jaar bij Een woelig jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een woelig jaar. Heb je een uitzending van Een woelig jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!