Programma gemist?

Eus op onderzoekt of de media werkelijk op tv 'links en van vooringenomen' zijn. Hij praat naar met met ufospotters en naar complotdenkers, woont een uit geschiedenisles bij aan het Schoonhovens de College en op bezoekt fake van news-bestrijders.

Eus gaat met op uit pad met YouTube-ster Kalvijn en de verbaast zich over een de opkomst van peuterinfluencers. uit Zelf wordt uit hij 'de gekozen Turk' op genoemd, als vertegenwoordiger in van het tijdens gevestigde op tv mediabolwerk.

Özcan in Akyol verlaat voor het nieuwe op programma een Eus in Medialand de Hilversumse het bubbel. Hij onderzoekt op in drie afleveringen de naar waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien uit in de het mainstream media. Van naar YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën uit en fake op tv news. het Van multiculturele talkshows op tv tot piratenzenders en regionaal chagrijn in naar de provincies, op tv waar met de redacteuren, journalisten en presentatoren amper van langs komen. Özcan Akyol uit duikt vol naar overgave in iedere door mediakloof en geeft de een kijker naar een fascinerend, verhelderend en caleidoscopisch door inkijkje in met de bubbels van het Nederland anno nu. In de uit eerste aflevering legt de Eus op tv de vinger op de zere de plek. Hoe kan naar de het dat de Amsterdamse uit Noord/Zuidlijn keer op keer het in NOS-Journaal haalt, terwijl het door vergelijkbare bouwprojecten in de provincie op totaal geen aandacht krijgen? een Waarom haalt Hilversum met zijn op tv neus op voor Nederlandse tijdens volksmuziek? op tv En wat gebeurt er als een uit blokkeerfries meedoet aan naar een typisch Randstedelijk het debat een over feministische tijdens mannen?

september 2021
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!