Programma gemist?

Eus onderzoekt uit of de media tijdens werkelijk 'links naar en vooringenomen' zijn. tijdens Hij praat met ufospotters het en op complotdenkers, woont een geschiedenisles bij naar aan het een Schoonhovens College naar en bezoekt fake met news-bestrijders.

Eus van gaat op pad met YouTube-ster op Kalvijn door en verbaast zich over een de de opkomst van peuterinfluencers. een Zelf wordt hij in 'de gekozen Turk' op tv genoemd, als vertegenwoordiger van het door gevestigde naar mediabolwerk.

Özcan uit Akyol verlaat voor het het nieuwe programma Eus in naar Medialand de Hilversumse een bubbel. Hij onderzoekt door in in drie afleveringen waarom in zoveel mensen zichzelf van nauwelijks terugzien in de van mainstream media. Van naar YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën door en fake naar news. met Van multiculturele talkshows tot piratenzenders en in regionaal chagrijn in van de provincies, waar tijdens op tv de redacteuren, journalisten tijdens en presentatoren amper langs komen. Özcan de Akyol op duikt vol overgave in iedere mediakloof het en op geeft de kijker op een fascinerend, verhelderend en caleidoscopisch uit een inkijkje in de bubbels van Nederland van anno nu. In uit de eerste aflevering legt uit tijdens Eus de vinger op op de zere plek. naar Hoe kan het dat de de van Amsterdamse Noord/Zuidlijn keer op keer het op tv NOS-Journaal haalt, op terwijl vergelijkbare bouwprojecten in de de provincie totaal in op geen aandacht krijgen? Waarom haalt de Hilversum zijn neus op tv op voor Nederlandse volksmuziek? de En wat op tv gebeurt in er als een blokkeerfries in meedoet aan een typisch van Randstedelijk debat over de feministische het mannen?

januari 2021
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!