Programma gemist?

Eus uit onderzoekt of de media werkelijk de 'links en het vooringenomen' op tv zijn. Hij praat met tijdens ufospotters en complotdenkers, woont de een in geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College naar naar en bezoekt fake het news-bestrijders.

Eus uit gaat op pad met YouTube-ster de Kalvijn een en verbaast zich een over de opkomst van peuterinfluencers. uit uit Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' de genoemd, als vertegenwoordiger het van het het gevestigde op tv mediabolwerk.

Özcan Akyol op verlaat voor het nieuwe op een programma Eus in Medialand de Hilversumse van de bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen een waarom zoveel uit mensen zichzelf uit nauwelijks terugzien in de in mainstream media. Van YouTube-sterren door tot bedenkers van van complottheorieën en fake het news. Van van multiculturele talkshows tot piratenzenders en naar het regionaal chagrijn in op tv de provincies, waar de redacteuren, door journalisten en van presentatoren amper langs naar komen. Özcan Akyol met duikt vol overgave in iedere uit mediakloof en door geeft de kijker een de fascinerend, op verhelderend en caleidoscopisch inkijkje in de uit bubbels van uit Nederland anno in nu. In de eerste van aflevering legt het Eus de vinger op de zere in plek. Hoe kan een op het dat de Amsterdamse met Noord/Zuidlijn keer in op keer het NOS-Journaal haalt, terwijl op vergelijkbare bouwprojecten in in de de provincie totaal geen aandacht krijgen? met Waarom haalt Hilversum de zijn neus op tv op voor in Nederlandse volksmuziek? En door wat gebeurt er als een tijdens in blokkeerfries meedoet aan een de typisch Randstedelijk een debat over feministische met mannen?

juni 2020
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!