Programma gemist?

Eus onderzoekt de of tijdens de media werkelijk de 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat op met tijdens ufospotters en complotdenkers, van woont een geschiedenisles een bij aan het Schoonhovens de College en bezoekt fake uit door news-bestrijders.

Eus gaat op de pad met door YouTube-ster Kalvijn in en verbaast zich tijdens over de een opkomst van peuterinfluencers. Zelf tijdens wordt hij 'de gekozen Turk' een genoemd, tijdens als vertegenwoordiger van het naar gevestigde op tv mediabolwerk.

Özcan Akyol met verlaat voor naar het nieuwe programma Eus op tv in Medialand een de Hilversumse bubbel. Hij op onderzoekt in drie afleveringen op waarom zoveel naar mensen op tv zichzelf nauwelijks terugzien in de van mainstream media. Van met YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën tijdens en fake uit news. het Van multiculturele talkshows tot piratenzenders op en regionaal chagrijn in naar de provincies, het waar uit de redacteuren, journalisten op tv en presentatoren amper langs komen. Özcan Akyol uit duikt naar vol overgave een in iedere mediakloof en met geeft de kijker een fascinerend, met verhelderend en de caleidoscopisch inkijkje in de de het bubbels van Nederland anno nu. In tijdens de eerste aflevering naar legt Eus de in vinger op de zere van plek. Hoe met kan het met dat de Amsterdamse Noord/Zuidlijn uit keer op keer het op NOS-Journaal haalt, uit terwijl vergelijkbare bouwprojecten in de de provincie op totaal geen aandacht de krijgen? op Waarom haalt Hilversum zijn neus op tijdens voor Nederlandse tijdens volksmuziek? tijdens En wat gebeurt er van als een blokkeerfries meedoet aan op tv een typisch uit Randstedelijk debat over naar feministische met mannen?

september 2020
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!