Programma gemist?

Eus door onderzoekt of de media de werkelijk 'links en vooringenomen' op tv zijn. Hij praat tijdens met ufospotters in en complotdenkers, op tv woont een de geschiedenisles bij aan het Schoonhovens op tv College en bezoekt fake in het news-bestrijders.

Eus gaat op tijdens de pad met YouTube-ster Kalvijn in en verbaast zich een over de opkomst tijdens van peuterinfluencers. naar Zelf wordt hij 'de tijdens gekozen Turk' van genoemd, als vertegenwoordiger van uit het gevestigde een mediabolwerk.

Özcan Akyol op verlaat voor het op nieuwe programma Eus het in Medialand de met Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in in drie afleveringen in waarom door zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in in de van mainstream media. Van van YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën door tijdens en fake news. Van multiculturele talkshows tijdens tot piratenzenders en het regionaal een chagrijn in de provincies, waar op tv door de redacteuren, journalisten en presentatoren amper een langs komen. Özcan Akyol uit duikt vol op overgave in iedere mediakloof de en geeft uit de naar kijker een fascinerend, verhelderend en caleidoscopisch het inkijkje in de op tv bubbels van Nederland op tv anno nu. In de door eerste aflevering legt de Eus de vinger de op de zere in plek. Hoe op kan het uit dat de Amsterdamse naar Noord/Zuidlijn keer op keer het naar NOS-Journaal haalt, met terwijl op vergelijkbare bouwprojecten in de provincie een totaal geen aandacht krijgen? van Waarom haalt het Hilversum zijn op neus op door voor Nederlandse volksmuziek? En in wat gebeurt de er als een blokkeerfries meedoet in aan een typisch van Randstedelijk debat over uit feministische het mannen?

mei 2021
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!