Programma gemist?

Eus onderzoekt tijdens of tijdens de media werkelijk 'links door en vooringenomen' zijn. met Hij praat met ufospotters en op tv complotdenkers, woont tijdens een de geschiedenisles bij aan het tijdens Schoonhovens College en bezoekt in fake met news-bestrijders.

Eus gaat het op pad met op tv YouTube-ster Kalvijn en verbaast naar op tv zich over de een opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij een 'de gekozen door Turk' genoemd, als naar vertegenwoordiger de van het gevestigde naar mediabolwerk.

Özcan naar Akyol verlaat uit voor het nieuwe programma een Eus in Medialand de uit Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt het in door drie afleveringen waarom een zoveel mensen zichzelf met nauwelijks terugzien in de mainstream op tv media. Van het YouTube-sterren tot naar bedenkers van complottheorieën en fake met news. Van door multiculturele talkshows tot piratenzenders uit en op regionaal chagrijn in de provincies, het waar de het redacteuren, journalisten en presentatoren amper op langs door komen. Özcan Akyol duikt vol van overgave in op tv iedere mediakloof en geeft de naar kijker een fascinerend, tijdens verhelderend en in caleidoscopisch inkijkje het in de bubbels van het Nederland anno nu. In de tijdens eerste aflevering legt de het Eus de vinger op op de zere plek. Hoe kan tijdens het door dat de Amsterdamse Noord/Zuidlijn de keer op keer het tijdens NOS-Journaal door haalt, terwijl tijdens vergelijkbare bouwprojecten in de door provincie totaal tijdens geen aandacht krijgen? Waarom haalt Hilversum het de zijn neus op voor Nederlandse volksmuziek? uit En wat gebeurt naar er als de een blokkeerfries meedoet aan het een typisch Randstedelijk van debat over uit feministische in mannen?

oktober 2020
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!