Programma gemist?

Eus op tv onderzoekt of van de media werkelijk 'links en vooringenomen' tijdens zijn. Hij praat in tijdens met ufospotters en complotdenkers, woont het een geschiedenisles het bij aan het een Schoonhovens College en door bezoekt fake de news-bestrijders.

Eus van gaat op pad met tijdens YouTube-ster Kalvijn en van verbaast zich over de de opkomst van in peuterinfluencers. Zelf wordt op hij 'de gekozen Turk' in genoemd, als op tv vertegenwoordiger van de het gevestigde tijdens mediabolwerk.

Özcan Akyol verlaat met tijdens voor het nieuwe programma naar Eus in Medialand de Hilversumse in bubbel. Hij een onderzoekt naar in drie afleveringen waarom zoveel mensen door zichzelf nauwelijks terugzien de in de uit mainstream media. Van YouTube-sterren tot door bedenkers van naar complottheorieën en fake door news. Van tijdens multiculturele talkshows tot piratenzenders een en regionaal chagrijn op in de provincies, door waar de met redacteuren, journalisten en presentatoren een amper langs komen. Özcan Akyol door duikt vol uit overgave in iedere mediakloof de het en geeft de kijker een tijdens fascinerend, verhelderend naar en caleidoscopisch inkijkje tijdens in de bubbels van Nederland door anno op nu. In de eerste van aflevering legt Eus het de vinger op de zere door plek. de Hoe kan het dat de in door Amsterdamse Noord/Zuidlijn keer op keer het uit NOS-Journaal haalt, terwijl in vergelijkbare in bouwprojecten in de door provincie totaal met geen aandacht krijgen? Waarom haalt Hilversum een zijn neus het op met voor Nederlandse volksmuziek? En op wat gebeurt een er als een blokkeerfries meedoet aan op tv een een typisch Randstedelijk debat over feministische op op tv mannen?

oktober 2021
26-03-2019 21:10

De waarheid

Eus in Medialand - De waarheid

Eus onderzoekt of de media werkelijk 'links en vooringenomen' zijn. Hij praat met ufospotters en complotdenkers, woont een geschiedenisles bij aan het Schoonhovens College en bezoekt fake news-bestrijders.

19-03-2019 21:10

De gekozen Turk

Eus in Medialand - De gekozen Turk

Eus gaat op pad met YouTube-ster Kalvijn en verbaast zich over de opkomst van peuterinfluencers. Zelf wordt hij 'de gekozen Turk' genoemd, als vertegenwoordiger van het gevestigde mediabolwerk.

12-03-2019 21:10

Nieuw: Eus in Medialand

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van comp...

Eus in Medialand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eus in Medialand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eus in Medialand bij Eus in Medialand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eus in Medialand. Heb je een uitzending van Eus in Medialand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!