Programma gemist?

Wat van is een op tv acteur nog, als hij zijn taal naar verliest? Met uit die vraag worstelt De het Vlaamse acteur naar Michel van Dousselaer, die naar sinds 2014 aan een een zeldzame vorm op tv van in progressieve afasie uit lijdt.

september 2021
13-03-2019 23:25

2Doc: Michel, acteur verliest de woorden

2Doc: Michel, acteur verliest de woorden - 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden

Wat is een acteur nog, als hij zijn taal verliest? Met die vraag worstelt De Vlaamse acteur Michel van Dousselaer, die sinds 2014 aan een zeldzame vorm van progressieve afasie lijdt.

2Doc: Michel, acteur verliest de woorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden bij 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden. Heb je een uitzending van 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Michel, acteur verliest de woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Michel, acteur verliest de woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2019 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!