Programma gemist?

Documentaire naar van de naar Britse filmmaker Dan Reed over het tijdens vermeend kindermisbruik van door één van de van grootste popsterren uit ooit: Michael Jackson. De een tijdens film vertelt het op verhaal van twee op jongens die beiden afzonderlijk innig het bevriend raakten het met Jackson. Jackson met liet hen en in hun families toe in zijn door unieke en wonderlijke tijdens wereld. De interviews uit met op tv de nu volwassen mannen en op hun families met maken een duidelijk hoe zij zich jarenlang in lieten verblinden door het de glamour en het de fantasiewereld uit van hun tijdens idool en daardoor in een door situatie van een manipulatie en langdurig seksueel met misbruik een terechtkwamen.

oktober 2019
13-03-2019 22:35

Leaving Neverland 1

Leaving Neverland (deel 1) - Leaving Neverland 1

Documentaire van de Britse filmmaker Dan Reed over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De film vertelt het verhaal van twee jongens die beiden afzonderlijk innig bevriend raakten met Jackso...

Leaving Neverland (deel 1) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leaving Neverland (deel 1) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leaving Neverland (deel 1) bij Leaving Neverland (deel 1) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leaving Neverland (deel 1). Heb je een uitzending van Leaving Neverland (deel 1) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leaving Neverland (deel 1) gemist

Uitzending gemist van Leaving Neverland (deel 1)? Hier kun je alle uitzendingen van Leaving Neverland (deel 1) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-03-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!