Programma gemist?

Op 5 de maart 1969 is uit Mineke betrokken bij het twee grootse gebeurtenissen die in elkaar de uit volgende in dag zullen verdringen op op alle voorpagina?s van van de landelijke kranten. Een op tv terugblik op een in heel bijzondere de dag

Anja en haar naar man hebben tijdens een gezellige avond een met vrienden. op Maar dit gezellig een samenzijn eindigt niet zoals altijd. op tv op tv Iets vreemds duikt op, wat in leidt tot slapeloze nachten. naar En van pas na door een dagenlange zoektocht keert de op tv nachtrust weer door terug.

Bionda belandt naar door van een klein ongelukje bij op de dokter. uit Zij zullen noodgedwongen de hele verdere met dag met elkaar de moeten doorbrengen. tijdens Deze bizarre wending op zorgt voor een uit hilarisch verhaal dat eindigt van met een een sinaasappel.

Wanneer Bionda in door een klein ongelukje op tv bij de dokter op tv belandt, zullen op zij noodgedwongen de met hele met verdere dag met elkaar moeten doorbrengen. op tv in Deze bizarre wending zorgt tijdens voor een op tv hilarisch verhaal. De door acteurs die in deze het serie te zien zijn, zijn uit op tv onder meer: Loes Haverkort, het Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim uit van Zeben, een Jennifer Welts, Tim Haars, van Loes Schnepper en tijdens Tina de met Bruin.

Voor een Kor geldt: uit een dag niemand in de een maling van genomen, is een dag niet geleefd. naar Maar wat we door allemaal op tv weten; wie een het laatst lacht, lacht het best. in Anne-Marie Jung en naar met André van Duin luisteren naar de het bijzondere en uit waargebeurde de verhalen, nagespeeld door op tv bekende acteurs.

Een de hilarisch of het bizar verhaal dat op elk het feestje in wordt verteld, iedereen kent ze wel. op tv Anne-Marie met en André luisteren tijdens vol overgave naar en stellen de uit vragen waar de naar kijker óók antwoorden op op wil. In het elke aflevering staat één het bijzonder verhaal centraal, tot op leven gebracht door bekende naar de acteurs, waaronder Loes Haverkort, tijdens Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim met op tv van Zeben, Jennifer Welts, Tim tijdens Haars, Loes Schnepper de en Tina de naar Bruin.

Jet van kan geen weerstand bieden aan een de op tv drang om van alles wat ze vindt op op straat mee te een nemen naar haar het overvolle in huis. Als ze van het dan eindelijk, met veel van wilskracht, voor elkaar krijgt uit naar om eens een keer iets te door laten een staan, blijkt dat tijdens geen goed tijdens idee?

Als van Dick zoals elke maandag op zijn zoon met Chief naar tijdens het station brengt, blijkt het uit geen dag zoals alle naar andere. Wat het volgt is een reeks op tv zenuwslopende op gebeurtenissen die ons het allemaal kunnen in overkomen, maar waar we liever de alleen op tv maar naar luisteren. Anne-Marie en een André luisteren vol overgave tijdens en stellen de vragen op tv waar de van kijker óók antwoorden op door wil. op tv In elke aflevering staat één tijdens bijzonder verhaal centraal, uit tot tijdens leven gebracht door op bekende acteurs, waaronder Loes met Haverkort, Bas Keijzer, tijdens Emma Linssen, Kim van op Zeben, Jennifer door Welts, uit Tim Haars, Loes door Schnepper en Tina de de Bruin.

Vanaf vanavond naar is het nieuwe programma het van Wat een verhaal elke door zaterdagavond na 22:00 uur op tv te zien. door Anne-Marie Jung een en André van Duin uit luisteren naar waargebeurde verhalen tijdens van gewone Nederlanders. door De kleurrijke vertellers op verbazen de met kijkers. Daarna stellen Jung tijdens en in Van Duin vragen en wordt het in het verhaal door bekende acteurs gedramatiseerd. In elke het aflevering staat op tv één op tv bijzonder verhaal centraal. De eerste aflevering in gaat tijdens over Heleen, een Zeeuwse op ondernemer. Altijd als op Heleen de grote stad op tv op tv bezoekt luncht zij op tijdens haar vertrouwde plek, bestelt op tv ze naar haar vertrouwde gerecht, om te gaan met zitten de aan haar vertrouwde tafeltje. Maar van deze keer door is niets van zoals het hoort te zijn... Lees de meer over dit op tv programma op op tv gids.tv/programma/wat-een-verhaal.

augustus 2020
11-05-2019 21:30

De Meerling

Wat een verhaal - De Meerling

Op 5 maart 1969 is Mineke betrokken bij twee grootse gebeurtenissen die elkaar de volgende dag zullen verdringen op alle voorpagina?s van de landelijke kranten. Een terugblik op een heel bijzondere dag

27-04-2019 21:15

De Boot

Wat een verhaal - De Boot

Anja en haar man hebben een gezellige avond met vrienden. Maar dit gezellig samenzijn eindigt niet zoals altijd. Iets vreemds duikt op, wat leidt tot slapeloze nachten. En pas na een dagenlange zoektocht keert de nachtrust weer terug.

22-04-2019 06:15

De Lijmvinger

Wat een verhaal - De Lijmvinger

Bionda belandt door een klein ongelukje bij de dokter. Zij zullen noodgedwongen de hele verdere dag met elkaar moeten doorbrengen. Deze bizarre wending zorgt voor een hilarisch verhaal dat eindigt met een sinaasappel.

20-04-2019 21:10

De Lijmvinger

Wat een verhaal - De Lijmvinger

Wanneer Bionda door een klein ongelukje bij de dokter belandt, zullen zij noodgedwongen de hele verdere dag met elkaar moeten doorbrengen. Deze bizarre wending zorgt voor een hilarisch verhaal. De acteurs die in deze serie te zien zijn, zij...

13-04-2019 21:15

De Broer

Wat een verhaal - De Broer

Voor Kor geldt: een dag niemand in de maling genomen, is een dag niet geleefd. Maar wat we allemaal weten; wie het laatst lacht, lacht het best. Anne-Marie Jung en André van Duin luisteren naar de bijzondere en waargebeurde verhalen, nagesp...

06-04-2019 21:10

De Quiz

Wat een verhaal - De Quiz

Een hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld, iedereen kent ze wel. Anne-Marie en André luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal cent...

30-03-2019 22:10

De Vaas

Wat een verhaal - De Vaas

Jet kan geen weerstand bieden aan de drang om alles wat ze vindt op straat mee te nemen naar haar overvolle huis. Als ze het dan eindelijk, met veel wilskracht, voor elkaar krijgt om eens een keer iets te laten staan, blijkt dat geen goed i...

23-03-2019 22:15

De Trein

Wat een verhaal - De Trein

Als Dick zoals elke maandag zijn zoon Chief naar het station brengt, blijkt het geen dag zoals alle andere. Wat volgt is een reeks zenuwslopende gebeurtenissen die ons allemaal kunnen overkomen, maar waar we liever alleen maar naar luistere...

16-03-2019 22:15

Nieuw: Wat een verhaal

Wat een verhaal - Nieuw: Wat een verhaal

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Wat een verhaal elke zaterdagavond na 22:00 uur te zien. Anne-Marie Jung en André van Duin luisteren naar waargebeurde verhalen van gewone Nederlanders. De kleurrijke vertellers verbazen de kijkers. ...

Wat een verhaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat een verhaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat een verhaal bij Wat een verhaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat een verhaal. Heb je een uitzending van Wat een verhaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat een verhaal gemist

Uitzending gemist van Wat een verhaal? Hier kun je alle uitzendingen van Wat een verhaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!