Programma gemist?

In Onder de de Streep door brengt Jasper van naar Kuijk alleen maar op tv zichzelf en van zijn worsteling met de overdaad aan naar kennis die we op tegenwoordig tot naar onze naar beschikking hebben mee. En op waar dat aan het begin door van de het voorstelling nog leidt tot door een lastige, door maar leuke met worsteling met teveel de feitjes, blijkt gaandeweg dat er de grimmiger dilemma's van op ons pad de liggen. Zeker weten, onze de behoefte om op tv alles zeker te weten, de dat de is waar Onder de tijdens Streep over uit gaat. Van Kuijk daagt je tijdens uit een tijdens keer niks op in te van zoeken en je over op tv te geven aan de verrassing uit en gewoon naar op Onder met de Streep te het gaan.

juni 2020
17-03-2019 00:45

Jasper van Kuijk: Onder de Streep

Jasper van Kuijk: Onder de Streep - Jasper van Kuijk: Onder de Streep

In Onder de Streep brengt Jasper van Kuijk alleen maar zichzelf en zijn worsteling met de overdaad aan kennis die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben mee. En waar dat aan het begin van de voorstelling nog leidt tot een lastige, maar...

Jasper van Kuijk: Onder de Streep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jasper van Kuijk: Onder de Streep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jasper van Kuijk: Onder de Streep bij Jasper van Kuijk: Onder de Streep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jasper van Kuijk: Onder de Streep. Heb je een uitzending van Jasper van Kuijk: Onder de Streep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jasper van Kuijk: Onder de Streep gemist

Uitzending gemist van Jasper van Kuijk: Onder de Streep? Hier kun je alle uitzendingen van Jasper van Kuijk: Onder de Streep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!