Programma gemist?

Een op tv kameleon die de op je vingertop uit past. Een primaat een die even groot een is als een muis. van Maak kennis de met de verrassende wetenschap achter op tv 's werelds kleinste diertjes de en krijg een van bijzonder inkijkje in met het leven naar op de allerkleinste de schaal. Baanbrekende door technologie verschaft inzicht in de uit fascinerende wereld van het uit de kleinste dieren op aarde, waaronder naar schattige muismaki's, in de kleinste slang door ter op tv wereld en een miniwonder dat op meer met dan duizend keer zijn eigen lichaamsgewicht de kan trekken. Deze een bijzondere diertjes hebben met profijt van met hun uit formaat bij het jagen, verstoppen uit en overleven en met laten tijdens zien waar kleine dieren groot een in kunnen door zijn.

juni 2020
17-03-2019 17:15

Superkleine dieren

Superkleine dieren - Superkleine dieren

Een kameleon die op je vingertop past. Een primaat die even groot is als een muis. Maak kennis met de verrassende wetenschap achter 's werelds kleinste diertjes en krijg een bijzonder inkijkje in het leven op de allerkleinste schaal. Baanbr...

Superkleine dieren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superkleine dieren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superkleine dieren bij Superkleine dieren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superkleine dieren. Heb je een uitzending van Superkleine dieren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superkleine dieren gemist

Uitzending gemist van Superkleine dieren? Hier kun je alle uitzendingen van Superkleine dieren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!