Programma gemist?

Terwijl op tv de politie tijdens hard op zoek is naar van de daders, probeert Raffie met de huisuitzetting te op tijdens voorkomen. Dan blijkt van Raffie's broer Vincent andere plannen de te hebben met uit het in geld. Terwijl Raffie's vrienden uit denken dat uit hij hen verraden door heeft, moet Raffie tijdens zijn broer tegenhouden. op tv Tot overmaat van van ramp wordt Boaz gearresteerd. Raffie de weet de naar buit van de bankoverval in uit met de klauwen van uit zijn broer Vincent op te redden. Maar op tv dan komt hij voor door de moeilijkste op keuze uit zijn te leven tijdens te staan: geeft naar hij een al het geld terug, in zodat zijn beste naar vriend Boaz vrijkomt, naar of redt hij zijn naar familie?

Nu naar de overval niet door kan op tv gaan, omdat met Tenno op de hoogte met tijdens is van het plan, lijkt de van huisuitzetting op onvermijdelijk. Totdat Raffie een idee van krijgt: hij vraagt een Tenno bij het op team. tijdens De kraak het kan alsnog doorgaan. Iedereen is door blij behalve Wahid, want uit die is op stiekem echt verliefd geworden op tv in op Felicia. Dan volgt D-day: Raffie de tijdens en zijn vrienden zijn er klaar een op tv voor. Lukt het de kinderen tijdens om naar de best beveiligde bank op tv van het land te overvallen naar en zowel de door bankdirecteur als op tv Tenno te van slim af te het zijn?

Alles lijkt met goed te gaan voor tijdens een Raffie. Ook Boaz op lijkt zijn probleem tijdens met Tenno te hebben opgelost. een Maar dan wordt uit Raffie's in broer Vincent vervroegd vrijgelaten tijdens uit de gevangenis en de heeft hij er weer met een probleem bij. op tv Terwijl met Raffie zijn broer op behoedt voor een door stomme actie blijkt van Boaz nog lang niet van met de de gemene Tenno af te zijn het naar en dat brengt het een hele team in grote in problemen.

In de zomervakantie de komt Raffie erachter uit dat zijn in oma grote geldzorgen heeft. de Zij in dreigt samen met hem uit en zijn broertje op tv uit huis gezet in te worden. Als de van snoeiharde het bankdirecteur oma op niet wil helpen, van besluit Raffie de bank te overvallen. op tv Maar dat door kan van Raffie niet alleen. Samen met door zijn in beste vrienden Boaz en van Wahid zoekt hij uit het beste een team bij elkaar tijdens om de bank te overvallen. Wat in Raffie niet op door heeft met is dat Boaz in problemen heeft met Tenno, naar de van gevaarlijkste crimineel van de in buurt.

Raffie weet de de buit naar van de bankoverval uit de in klauwen van met zijn broer Vincent te in redden. op tv Maar dan komt een hij voor door de moeilijkste keuze uit door zijn te op tv leven te staan: geeft hij op tv al uit het geld terug, zodat zijn beste op tv vriend Boaz vrijkomt het of redt een hij de zijn familie?

Terwijl de in politie hard tijdens op zoek is op tv naar de daders, probeert in Raffie de een huisuitzetting te door voorkomen. Dan blijkt Raffie's met broer Vincent andere plannen van te hebben met het de geld. Terwijl tijdens Raffie's vrienden denken dat een hij uit hen verraden met heeft, moet Raffie zijn een broer tegenhouden. Tot overmaat van met ramp het wordt Boaz uit gearresteerd.

D-day. De dag van van de naar bankoverval. Raffie en zijn het vrienden door zijn er in klaar voor. Lukt het op de kinderen om de van best beveiligde bank van een het door land te overvallen naar en zowel de bankdirecteur als op Tenno te door slim af in te zijn?

Nu de op overval niet door door kan gaan, omdat naar Tenno op een de hoogte is uit van het plan, op lijkt de huisuitzetting onvermijdelijk. Totdat in met Raffie een idee krijgt: hij vraagt met Tenno bij het de team. De van kraak van kan alsnog doorgaan. een Iedereen is blij behalve Wahid, het want die is stiekem naar het echt verliefd geworden op op Felicia.

Raffie en de zijn team zijn bijna tijdens naar klaar voor de overval. Volgens plan door heeft Wahid in een het meisje, Felicia, weten te uit versieren en een ook de robot van Pico werkt. tijdens Maar van terwijl Raffie zijn broer het behoedt voor een stomme tijdens actie blijkt Boaz naar een nog lang niet van de gemene tijdens Tenno af te met zijn en dat van brengt op tv het hele team in grote de van problemen.

Als Koen, tijdens de zoon naar van de een bankdirecteur, meedoet met het de bankoverval lijkt alles goed door te gaan uit voor Raffie. Ook Boaz van lijkt zijn naar probleem met Tenno te tijdens hebben opgelost. Maar als een Raffies broer een Vincent een vervroegd wordt vrijgelaten uit de gevangenis een heeft Raffie er door een een probleem bij.

Samen met de zijn beste de vrienden Boaz en in Wahid zoekt op tv Raffie het beste team bij een elkaar om de bank op te overvallen. op Wat op tv Raffie niet door heeft is door dat Boaz op tv problemen heeft een met Tenno, de gevaarlijkste crimineel van de in de buurt.

In de de zomervakantie in komt Raffie erachter dat uit zijn oma op grote geldzorgen heeft. Zij dreigt samen met met met hem en zijn broertje tijdens uit huis gezet te een worden. Als de een snoeiharde bankdirecteur oma uit niet tijdens wil helpen tijdens besluit Raffie de bank te op overvallen. tijdens Maar dat kan Raffie op tv niet alleen.

september 2020
21-09-2019 18:25

Verraad/Stapels geld

Zeven kleine criminelen - Verraad/Stapels geld

Terwijl de politie hard op zoek is naar de daders, probeert Raffie de huisuitzetting te voorkomen. Dan blijkt Raffie's broer Vincent andere plannen te hebben met het geld. Terwijl Raffie's vrienden denken dat hij hen verraden heeft, moet Ra...

14-09-2019 18:25

Raffies meesterplan/De kraak

Zeven kleine criminelen - Raffies meesterplan/De kraak

Nu de overval niet door kan gaan, omdat Tenno op de hoogte is van het plan, lijkt de huisuitzetting onvermijdelijk. Totdat Raffie een idee krijgt: hij vraagt Tenno bij het team. De kraak kan alsnog doorgaan. Iedereen is blij behalve Wahid, ...

07-09-2019 18:25

Nieuwe problemen / Tenno op bezoek

Zeven kleine criminelen - Nieuwe problemen / Tenno op bezoek

Alles lijkt goed te gaan voor Raffie. Ook Boaz lijkt zijn probleem met Tenno te hebben opgelost. Maar dan wordt Raffie's broer Vincent vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en heeft hij er weer een probleem bij. Terwijl Raffie zijn broer ...

31-08-2019 18:25

De best beveiligde bank van het land / De grootste crimineel van de buurt

Zeven kleine criminelen - De best beveiligde bank van het land / De grootste crimineel van de buurt

In de zomervakantie komt Raffie erachter dat zijn oma grote geldzorgen heeft. Zij dreigt samen met hem en zijn broertje uit huis gezet te worden. Als de snoeiharde bankdirecteur oma niet wil helpen, besluit Raffie de bank te overvallen. Maa...

28-04-2019 17:30

Stapels geld

Zeven kleine criminelen - Stapels geld

Raffie weet de buit van de bankoverval uit de klauwen van zijn broer Vincent te redden. Maar dan komt hij voor de moeilijkste keuze uit zijn te leven te staan: geeft hij al het geld terug, zodat zijn beste vriend Boaz vrijkomt of redt hij z...

21-04-2019 17:30

Verraad

Zeven kleine criminelen - Verraad

Terwijl de politie hard op zoek is naar de daders, probeert Raffie de huisuitzetting te voorkomen. Dan blijkt Raffie's broer Vincent andere plannen te hebben met het geld. Terwijl Raffie's vrienden denken dat hij hen verraden heeft, moet Ra...

14-04-2019 17:30

Afl. 6 - De kraak

Zeven kleine criminelen - Afl. 6 - De kraak

D-day. De dag van de bankoverval. Raffie en zijn vrienden zijn er klaar voor. Lukt het de kinderen om de best beveiligde bank van het land te overvallen en zowel de bankdirecteur als Tenno te slim af te zijn?

07-04-2019 17:30

Afl. 5 - Raffies meesterplan

Zeven kleine criminelen - Afl. 5 - Raffies meesterplan

Nu de overval niet door kan gaan, omdat Tenno op de hoogte is van het plan, lijkt de huisuitzetting onvermijdelijk. Totdat Raffie een idee krijgt: hij vraagt Tenno bij het team. De kraak kan alsnog doorgaan. Iedereen is blij behalve Wahid, ...

31-03-2019 17:30

Afl. 4 - Tenno op bezoek

Zeven kleine criminelen - Afl. 4 - Tenno op bezoek

Raffie en zijn team zijn bijna klaar voor de overval. Volgens plan heeft Wahid een meisje, Felicia, weten te versieren en ook de robot van Pico werkt. Maar terwijl Raffie zijn broer behoedt voor een stomme actie blijkt Boaz nog lang niet va...

24-03-2019 18:30

Afl. 3 - Nieuwe problemen

Zeven kleine criminelen - Afl. 3 - Nieuwe problemen

Als Koen, de zoon van de bankdirecteur, meedoet met de bankoverval lijkt alles goed te gaan voor Raffie. Ook Boaz lijkt zijn probleem met Tenno te hebben opgelost. Maar als Raffies broer Vincent vervroegd wordt vrijgelaten uit de gevangenis...

17-03-2019 18:35

De grootste crimineel van de buurt

Zeven kleine criminelen - De grootste crimineel van de buurt

Samen met zijn beste vrienden Boaz en Wahid zoekt Raffie het beste team bij elkaar om de bank te overvallen. Wat Raffie niet door heeft is dat Boaz problemen heeft met Tenno, de gevaarlijkste crimineel van de buurt.

17-03-2019 18:10

Afl. 1 - De best beveiligde bank van het land

Zeven kleine criminelen - Afl. 1 - De best beveiligde bank van het land

In de zomervakantie komt Raffie erachter dat zijn oma grote geldzorgen heeft. Zij dreigt samen met hem en zijn broertje uit huis gezet te worden. Als de snoeiharde bankdirecteur oma niet wil helpen besluit Raffie de bank te overvallen. Maar...

Zeven kleine criminelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zeven kleine criminelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zeven kleine criminelen bij Zeven kleine criminelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zeven kleine criminelen. Heb je een uitzending van Zeven kleine criminelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zeven kleine criminelen gemist

Uitzending gemist van Zeven kleine criminelen? Hier kun je alle uitzendingen van Zeven kleine criminelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!