Programma gemist?

Esma op tv is een veertienjarig kickbokstalent met met uit grootse dromen om met 's werelds beste vechter te worden. op tv Esma heeft ook door de constante angst een om haar ernstig op tv zieke moeder de te verliezen. tijdens Ze werkt naar hard om zich de voor te bereiden op op haar moeilijkste het partij ooit. Maar hoe vecht de ze voor een met toekomst die zowel opwindend van uit als beangstigend is?

december 2019
17-03-2019 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Champ

Zapp Echt Gebeurd: Champ - Zapp Echt Gebeurd: Champ

Esma is een veertienjarig kickbokstalent met grootse dromen om 's werelds beste vechter te worden. Esma heeft ook de constante angst om haar ernstig zieke moeder te verliezen. Ze werkt hard om zich voor te bereiden op haar moeilijkste parti...

Zapp Echt Gebeurd: Champ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Champ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Champ bij Zapp Echt Gebeurd: Champ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Champ. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Champ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Champ gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Champ? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Champ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!