Programma gemist?

Seizoen 1 het - met Aflevering 10 - Reportagereeks over van dierenziekenhuis 'Hart van tijdens Brabant' in Waalwijk. Het de afscheid de van een van hun collega's zorgt uit voor in tranen bij de medewerkers de van de kliniek. Baasje met Tess heeft epilepsie met en tijdens dat blijkt ook invloed te de hebben op op tv haar oudste hond, met Tommy. Ook komt de er een vrouw tijdens langs met haar tijdens siamees. Zij bezoekt uit allerlei instellingen om op tv de door mensen daar op te door vrolijken. En van er wordt een uit egeltje binnengebracht dat de laatste tijd tijdens nogal prikkelbaar door is.

Sharon van komt met twee schildpadjes door bij de dierenarts. Ze in maakt zich tijdens zorgen en met denkt dat ze niet hard op tv genoeg groeien. Er op tv wordt op tv een buizerd binnengebracht die op tv tegen een vrachtwagen is in uit aangevlogen. Als hij niet gauw op tekenen naar van herstel vertoond, is van er weinig hoop het voor hem. op tv Hond Max heeft een splinter door in zijn keel met die voor een steeds op tv groter een wordende bult op tv zorgt. En chirurg Luc moet iets op een doen waardoor het angstzweet hem met uitbreekt.

Sharon komt tijdens met tijdens twee schildpadjes bij de dierenarts. Ze het de maakt zich zorgen en denkt naar dat ze niet hard het genoeg groeien. Er in wordt een de buizerd in binnengebracht die tegen een de vrachtwagen is aangevlogen. Als de hij niet gauw tekenen de met van herstel vertoond, is het er weinig hoop op tv voor hem. Hond Max op heeft een splinter in op tv de zijn keel die voor een steeds van het groter wordende bult zorgt. En op tv chirurg Luc moet op tv iets uit doen waardoor het angstzweet in hem uitbreekt.

Hond tijdens Bobbi is aangereden van door een auto en het moet naar geopereerd worden aan zijn bekken. Hij op tv van is er slecht aan toe. Anne een met is ziek en kan tijdens geen moment zonder een haar hulphond Lýeska. Haar in hond moet geopereerd worden een met en het is een heftige en op prijzige op ingreep. Parkiet op tv Cody eet altijd mee met het het gezin. tijdens Nu hij in bobbels aan zijn vleugel heeft, het vreest zijn eigenaresse voor in door kanker.

Hond Bobbi is tijdens door aangereden door een door auto en moet geopereerd worden aan een zijn bekken. naar Hij is er slecht door aan door toe. Anne is ziek en het kan op tv geen moment zonder haar de hulphond Lýeska. Haar hond tijdens moet uit geopereerd worden en het in is een heftige en naar prijzige ingreep. uit Parkiet Cody eet altijd van mee op tv met het gezin. een Nu hij bobbels aan door zijn vleugel heeft, vreest tijdens zijn eigenaresse voor op tv een kanker.

Katje door Sem heeft een naar dwarslaesie. Als in hij niet snel een opknapt, moet zijn baasje in hem laten inslapen. De 4-jarige in boxer Kees heeft het een vorm op tv van op artrose die de gehele ruggenwervel door aantast. Maar naar hij loopt nu wel heel de erg van raar. Neuroloog Niklas met onderzoekt hem. tijdens Fluffy is het met kleine schoothondje van een een oudere dame. Het hondje van is alles het voor haar en nu van hij onder van het mes een moet, is ze erg op tv bang.

We in volgen onder naar meer Eva. Zij is voor het op werk afhankelijk een van honden, waardoor met het niet alleen haar het metgezellen maar door ook haar collega's op zijn. Sommige ingrepen verlopen uit helaas van niet zoals in verwacht en gehoopt. in Dit kan dramatische gevolgen hebben. op Een van de dierenartsen door vertelt hevig met geëmotioneerd slecht nieuws aan de de ontredderde baasjes. op tv En een pratende naar raaf uit doet er alles door aan om zich niet te op tv laten met onderzoeken.

We volgen onder tijdens meer Eva. Zij door is voor het op werk afhankelijk van in honden, waardoor tijdens het op tv niet alleen haar metgezellen maar op tv ook haar collega's met zijn. een Sommige ingrepen verlopen helaas niet zoals met verwacht en gehoopt. op tv Dit in kan dramatische gevolgen hebben. de Een van de dierenartsen naar vertelt hevig een geëmotioneerd slecht nieuws aan uit de ontredderde baasjes. op tv En een een pratende raaf een doet er in alles aan om zich niet te een laten uit onderzoeken.

Hond uit Zina heeft een door bekkenkanteling. De baasjes maken zich op in zorgen over de operatie. in Mirjam heeft een de rattenopvang, en verkleedt zichzelf ook op door wel eens rat. Hond Lucky valt het uit steeds om. Maar zijn baasjes het hebben op tv niet veel geld, naar dus er moet snel een op tv oplossing worden in gevonden.

Hond Zina met heeft een bekkenkanteling. op tv De baasjes op tv maken zich zorgen tijdens over de operatie. Mirjam van heeft door een rattenopvang, en met verkleedt zichzelf ook wel in eens rat. Hond Lucky valt naar steeds om. Maar naar zijn baasjes hebben van niet veel geld, op met dus er moet snel een oplossing het door worden gevonden.

Maartje wil dierenartsassistente door worden en mag de bij een de operatie van van haar hond, een Bozo, zijn. Doordat op Hennie zelf ernstig ziek de is geweest, naar komt het ziek zijn van kat met Jazz naar extra hard binnen. Ook komen uit er het bijzondere dieren naar op tv de kliniek, in zoals bijvoorbeeld frunzings. Verder met zien we met papegaai Jopie, die steeds op neerstort.

Maartje uit wil dierenartsassistente van worden en mag bij de operatie op door van haar hond, Bozo, zijn. door Doordat naar Hennie zelf ernstig ziek is een geweest, komt het ziek een zijn in van kat Jazz op tv extra hard binnen. Ook komen in in er bijzondere dieren uit naar de kliniek, zoals bijvoorbeeld frunzings. met Verder van zien we naar papegaai Jopie, die steeds op tv neerstort.

Tatiana, met een expat uit Brazilië, op tv is voor tijdens de liefde naar Etten-Leur verhuisd. tijdens het Om de eenzaamheid en naar het gemis van vrienden, familie van en de uit Braziliaanse in cultuur tegen te gaan, heeft naar ze van haar het huis een van dierentuin gemaakt. Met kameleon Mohammed van gaat het alleen een met niet zo goed. Hij is tijdens zo ziek dat in Tatiana bang tijdens is dat van ze afscheid ven hem moet nemen. een Voor een baasje tijdens met op tv zes buldogs betekenen zijn op honden alles. Een van door zijn honden, Dangerloo, tijdens is de ziek.

Tatiana, een door expat uit Brazilië, het is voor van de liefde de naar Etten-Leur verhuisd. op Om de eenzaamheid en het gemis door tijdens van vrienden, familie en de in Braziliaanse cultuur in tegen te gaan, heeft ze door naar van haar huis op tv een dierentuin gemaakt. Met kameleon in Mohammed gaat het alleen door op niet zo goed. tijdens Hij is zo op ziek dat Tatiana bang is dat van ze afscheid met ven hem naar moet nemen. Voor een een baasje met zes op tv buldogs betekenen van zijn honden alles. Een van tijdens zijn op honden, Dangerloo, is tijdens ziek.

Bulldog Jallo heeft de een van rolgordijn opgegeten. Hij de moet met van spoed worden geopereerd. Het de rolgordijn zou wel in eens zijn laatste op tv maaltijd geweest kunnen tijdens zijn. Lia's man tijdens is een tijd geleden naar overleden. Om de de leegte het in haar leven op naar te vullen, het stort zij zich nu op de op met zorg van zestien tijdens adoptiekatten.

mei 2019
20-05-2019 21:36

Dierenkliniek: Hart Van Brabant

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Dierenkliniek: Hart Van Brabant

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Reportagereeks over dierenziekenhuis 'Hart van Brabant' in Waalwijk. Het afscheid van een van hun collega's zorgt voor tranen bij de medewerkers van de kliniek. Baasje Tess heeft epilepsie en dat blijkt ook invl...

17-05-2019 20:30

Afl. 9

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 9

Sharon komt met twee schildpadjes bij de dierenarts. Ze maakt zich zorgen en denkt dat ze niet hard genoeg groeien. Er wordt een buizerd binnengebracht die tegen een vrachtwagen is aangevlogen. Als hij niet gauw tekenen van herstel vertoond...

13-05-2019 21:32

Afl. 9

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 9

Sharon komt met twee schildpadjes bij de dierenarts. Ze maakt zich zorgen en denkt dat ze niet hard genoeg groeien. Er wordt een buizerd binnengebracht die tegen een vrachtwagen is aangevlogen. Als hij niet gauw tekenen van herstel vertoond...

10-05-2019 20:30

Afl. 8

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 8

Hond Bobbi is aangereden door een auto en moet geopereerd worden aan zijn bekken. Hij is er slecht aan toe. Anne is ziek en kan geen moment zonder haar hulphond Lýeska. Haar hond moet geopereerd worden en het is een heftige en prijzige ingr...

06-05-2019 21:32

Afl. 8

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 8

Hond Bobbi is aangereden door een auto en moet geopereerd worden aan zijn bekken. Hij is er slecht aan toe. Anne is ziek en kan geen moment zonder haar hulphond Lýeska. Haar hond moet geopereerd worden en het is een heftige en prijzige ingr...

29-04-2019 21:33

Afl. 7

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 7

Katje Sem heeft een dwarslaesie. Als hij niet snel opknapt, moet zijn baasje hem laten inslapen. De 4-jarige boxer Kees heeft een vorm van artrose die de gehele ruggenwervel aantast. Maar hij loopt nu wel heel erg raar. Neuroloog Niklas ond...

26-04-2019 20:29

Afl. 6

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 6

We volgen onder meer Eva. Zij is voor het werk afhankelijk van honden, waardoor het niet alleen haar metgezellen maar ook haar collega's zijn. Sommige ingrepen verlopen helaas niet zoals verwacht en gehoopt. Dit kan dramatische gevolgen heb...

22-04-2019 21:34

Afl. 6

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 6

We volgen onder meer Eva. Zij is voor het werk afhankelijk van honden, waardoor het niet alleen haar metgezellen maar ook haar collega's zijn. Sommige ingrepen verlopen helaas niet zoals verwacht en gehoopt. Dit kan dramatische gevolgen heb...

19-04-2019 20:30

Afl. 5

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 5

Hond Zina heeft een bekkenkanteling. De baasjes maken zich zorgen over de operatie. Mirjam heeft een rattenopvang, en verkleedt zichzelf ook wel eens rat. Hond Lucky valt steeds om. Maar zijn baasjes hebben niet veel geld, dus er moet snel ...

15-04-2019 21:31

Afl. 5

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 5

Hond Zina heeft een bekkenkanteling. De baasjes maken zich zorgen over de operatie. Mirjam heeft een rattenopvang, en verkleedt zichzelf ook wel eens rat. Hond Lucky valt steeds om. Maar zijn baasjes hebben niet veel geld, dus er moet snel ...

12-04-2019 20:30

Afl. 4

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 4

Maartje wil dierenartsassistente worden en mag bij de operatie van haar hond, Bozo, zijn. Doordat Hennie zelf ernstig ziek is geweest, komt het ziek zijn van kat Jazz extra hard binnen. Ook komen er bijzondere dieren naar de kliniek, zoals ...

08-04-2019 21:30

Afl. 4

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 4

Maartje wil dierenartsassistente worden en mag bij de operatie van haar hond, Bozo, zijn. Doordat Hennie zelf ernstig ziek is geweest, komt het ziek zijn van kat Jazz extra hard binnen. Ook komen er bijzondere dieren naar de kliniek, zoals ...

05-04-2019 20:29

Afl. 3

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 3

Tatiana, een expat uit Brazilië, is voor de liefde naar Etten-Leur verhuisd. Om de eenzaamheid en het gemis van vrienden, familie en de Braziliaanse cultuur tegen te gaan, heeft ze van haar huis een dierentuin gemaakt. Met kameleon Mohammed...

01-04-2019 21:33

Afl. 3

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 3

Tatiana, een expat uit Brazilië, is voor de liefde naar Etten-Leur verhuisd. Om de eenzaamheid en het gemis van vrienden, familie en de Braziliaanse cultuur tegen te gaan, heeft ze van haar huis een dierentuin gemaakt. Met kameleon Mohammed...

29-03-2019 20:30

Afl. 2

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 2

Bulldog Jallo heeft een rolgordijn opgegeten. Hij moet met spoed worden geopereerd. Het rolgordijn zou wel eens zijn laatste maaltijd geweest kunnen zijn. Lia's man is een tijd geleden overleden. Om de leegte in haar leven op te vullen, sto...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dierenkliniek: Hart Van Brabant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dierenkliniek: Hart Van Brabant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dierenkliniek: Hart Van Brabant bij Dierenkliniek: Hart Van Brabant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dierenkliniek: Hart Van Brabant. Heb je een uitzending van Dierenkliniek: Hart Van Brabant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dierenkliniek: Hart Van Brabant gemist

Reportageserie over een van de grootste dierenziekenhuizen in Nederland: Hart van Brabant in Waalwijk. In Nederland leven ongeveer 33 miljoen huisdieren die ons veel steun, gezelligheid en liefde geven. Onze trouwe metgezellen vragen soms ook zorg. De artsen en assistenten van de dierenkliniek zetten zich elke dag in om de ongeruste baasjes weer gelukkig te maken, maar ze hebben helaas soms ook minder leuk nieuws. Naast de behandelingen volgen we de baasjes en hun huisdieren ook thuis.

Uitzending gemist van Dierenkliniek: Hart Van Brabant? Hier kun je alle uitzendingen van Dierenkliniek: Hart Van Brabant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord