Programma gemist?

Seizoen 1 - tijdens op tv Aflevering 10 - Reportagereeks over dierenziekenhuis door 'Hart op tv van Brabant' in tijdens Waalwijk. Het afscheid van een van van hun op collega's zorgt voor tranen bij tijdens met de medewerkers van een de kliniek. Baasje met Tess heeft epilepsie met en dat blijkt de ook invloed te hebben op haar een oudste hond, Tommy. in Ook komt er met een vrouw langs een met met haar siamees. Zij bezoekt allerlei naar instellingen met om de mensen het daar op tijdens te vrolijken. En er wordt het een op tv egeltje binnengebracht dat de op tv laatste tijd nogal in prikkelbaar is.

Sharon een komt met twee uit schildpadjes bij de dierenarts. tijdens Ze maakt zich zorgen uit en denkt dat uit ze niet uit hard genoeg groeien. Er tijdens wordt een de buizerd binnengebracht met die tegen tijdens een vrachtwagen is in aangevlogen. Als hij niet gauw de tekenen tijdens van herstel vertoond, is van er weinig tijdens hoop voor hem. de Hond Max heeft een in splinter in zijn keel op tv die van voor een steeds groter tijdens wordende bult zorgt. met En chirurg door Luc moet iets doen door waardoor het angstzweet een hem uitbreekt.

Sharon uit komt met naar twee schildpadjes bij de dierenarts. Ze een de maakt zich zorgen en denkt dat het door ze niet hard genoeg groeien. Er op tv wordt een een buizerd binnengebracht die uit tegen een vrachtwagen op tv is aangevlogen. de Als hij niet gauw tekenen door van van herstel vertoond, op tv is er weinig hoop van voor hem. Hond de Max heeft op een splinter in zijn keel die op tv tijdens voor een steeds groter wordende bult het zorgt. het En chirurg Luc in moet iets doen waardoor naar het angstzweet hem een uitbreekt.

Hond Bobbi is door aangereden door een het auto met en moet geopereerd worden uit aan van zijn bekken. Hij is er slecht uit aan toe. Anne tijdens is uit ziek en kan in geen moment zonder haar hulphond het een Lýeska. Haar hond moet in geopereerd worden en het is op tv een van heftige en prijzige ingreep. Parkiet met in Cody eet altijd mee met op tv het gezin. het Nu hij bobbels aan zijn op door vleugel heeft, vreest zijn door eigenaresse voor in kanker.

Hond Bobbi uit is aangereden door op een auto met en moet geopereerd worden uit aan zijn op bekken. Hij is er met slecht aan toe. uit Anne is tijdens ziek en kan naar geen moment van zonder haar hulphond in Lýeska. Haar hond moet geopereerd worden tijdens en door het is een heftige door en een prijzige ingreep. Parkiet Cody eet altijd op mee met het van gezin. Nu hij de bobbels aan zijn van vleugel heeft, vreest naar zijn eigenaresse het voor een kanker.

Katje Sem het heeft een dwarslaesie. Als op tv het hij niet snel opknapt, uit moet zijn het baasje hem laten inslapen. De het 4-jarige boxer Kees de heeft een vorm van door de artrose die de op tv gehele ruggenwervel aantast. Maar hij loopt het nu wel heel van erg raar. in Neuroloog door Niklas onderzoekt hem. een Fluffy is het kleine schoothondje in van een oudere op dame. Het met hondje is alles voor haar naar en nu hij het onder van het mes moet, is in ze erg van bang.

We tijdens volgen onder meer door Eva. Zij een is voor het op werk afhankelijk van honden, waardoor uit het niet alleen door haar metgezellen maar ook de haar collega's zijn. de Sommige ingrepen uit verlopen helaas niet met zoals verwacht en gehoopt. met Dit in kan dramatische door gevolgen hebben. Een van de dierenartsen een vertelt hevig een geëmotioneerd slecht nieuws aan naar de ontredderde op tv baasjes. En een van pratende het raaf doet er alles aan om de zich naar niet te laten de onderzoeken.

We volgen onder in meer met Eva. Zij is voor het met werk een afhankelijk van honden, waardoor van het niet in alleen haar tijdens metgezellen maar ook het haar collega's zijn. Sommige de ingrepen verlopen het helaas niet zoals verwacht door en gehoopt. Dit kan dramatische de uit gevolgen hebben. Een met van de dierenartsen vertelt hevig van geëmotioneerd slecht naar nieuws aan de ontredderde uit baasjes. het En een pratende raaf een doet er alles aan om op zich door niet te laten op tv onderzoeken.

Hond tijdens Zina heeft een op bekkenkanteling. De baasjes door maken zich zorgen over de door uit operatie. Mirjam heeft een rattenopvang, en de verkleedt zichzelf ook met wel eens rat. in Hond uit Lucky valt steeds uit om. Maar zijn baasjes hebben van niet veel geld, naar dus er moet uit tijdens snel een oplossing naar worden gevonden.

Hond Zina op heeft een bekkenkanteling. De naar baasjes met maken zich zorgen over tijdens de operatie. op tv Mirjam heeft een rattenopvang, en een op verkleedt zichzelf ook wel het eens rat. Hond Lucky uit valt tijdens steeds om. Maar zijn baasjes hebben een niet veel de geld, dus door er moet snel een oplossing op tijdens worden gevonden.

Maartje op wil dierenartsassistente worden en de mag uit bij de operatie op van haar hond, op tv Bozo, zijn. Doordat Hennie zelf ernstig de tijdens ziek is geweest, komt het het ziek zijn van kat met Jazz extra hard van binnen. met Ook komen er op bijzondere dieren naar de kliniek, op tv zoals een bijvoorbeeld frunzings. op tv Verder zien we papegaai Jopie, die door steeds de neerstort.

Maartje wil dierenartsassistente tijdens worden en mag tijdens bij de met operatie een van haar hond, met Bozo, zijn. Doordat uit Hennie zelf ernstig op tv ziek is geweest, komt tijdens het ziek zijn van op kat Jazz naar extra hard van binnen. Ook komen op er bijzondere dieren naar een de kliniek, zoals bijvoorbeeld frunzings. door Verder het zien we papegaai Jopie, het die steeds op neerstort.

Tatiana, een door expat met uit Brazilië, is voor de liefde een naar het Etten-Leur verhuisd. met Om de eenzaamheid uit en het gemis van het vrienden, familie en de Braziliaanse uit cultuur tegen de te gaan, heeft uit ze van haar het huis de een dierentuin gemaakt. Met kameleon door Mohammed gaat het het alleen niet op zo goed. Hij is tijdens zo ziek dat Tatiana de bang uit is dat het ze afscheid ven hem naar moet nemen. Voor een baasje door met met zes buldogs betekenen op tv zijn honden in alles. Een van zijn honden, tijdens Dangerloo, is door ziek.

Tatiana, een op expat uit Brazilië, is naar voor de liefde van met naar Etten-Leur verhuisd. Om op de eenzaamheid en het een gemis van vrienden, naar familie en de tijdens Braziliaanse cultuur tegen te uit gaan, heeft ze op tv in van haar huis een de dierentuin gemaakt. op Met kameleon Mohammed een gaat het alleen niet de zo goed. Hij op tv is zo ziek dat uit Tatiana het bang is dat in ze afscheid ven hem moet de nemen. in Voor een baasje met de zes buldogs betekenen zijn op honden alles. Een met van zijn honden, Dangerloo, de is uit ziek.

Bulldog Jallo het heeft op tv een rolgordijn opgegeten. uit Hij moet met met spoed worden geopereerd. Het een rolgordijn zou wel eens tijdens zijn de laatste maaltijd geweest kunnen zijn. van Lia's man is een op tv tijd geleden door overleden. Om naar de leegte in haar leven op op te door vullen, stort door zij zich op tv nu op de zorg tijdens van zestien het adoptiekatten.

mei 2019
20-05-2019 21:36

Dierenkliniek: Hart Van Brabant

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Dierenkliniek: Hart Van Brabant

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Reportagereeks over dierenziekenhuis 'Hart van Brabant' in Waalwijk. Het afscheid van een van hun collega's zorgt voor tranen bij de medewerkers van de kliniek. Baasje Tess heeft epilepsie en dat blijkt ook invl...

17-05-2019 20:30

Afl. 9

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 9

Sharon komt met twee schildpadjes bij de dierenarts. Ze maakt zich zorgen en denkt dat ze niet hard genoeg groeien. Er wordt een buizerd binnengebracht die tegen een vrachtwagen is aangevlogen. Als hij niet gauw tekenen van herstel vertoond...

13-05-2019 21:32

Afl. 9

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 9

Sharon komt met twee schildpadjes bij de dierenarts. Ze maakt zich zorgen en denkt dat ze niet hard genoeg groeien. Er wordt een buizerd binnengebracht die tegen een vrachtwagen is aangevlogen. Als hij niet gauw tekenen van herstel vertoond...

10-05-2019 20:30

Afl. 8

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 8

Hond Bobbi is aangereden door een auto en moet geopereerd worden aan zijn bekken. Hij is er slecht aan toe. Anne is ziek en kan geen moment zonder haar hulphond Lýeska. Haar hond moet geopereerd worden en het is een heftige en prijzige ingr...

06-05-2019 21:32

Afl. 8

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 8

Hond Bobbi is aangereden door een auto en moet geopereerd worden aan zijn bekken. Hij is er slecht aan toe. Anne is ziek en kan geen moment zonder haar hulphond Lýeska. Haar hond moet geopereerd worden en het is een heftige en prijzige ingr...

29-04-2019 21:33

Afl. 7

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 7

Katje Sem heeft een dwarslaesie. Als hij niet snel opknapt, moet zijn baasje hem laten inslapen. De 4-jarige boxer Kees heeft een vorm van artrose die de gehele ruggenwervel aantast. Maar hij loopt nu wel heel erg raar. Neuroloog Niklas ond...

26-04-2019 20:29

Afl. 6

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 6

We volgen onder meer Eva. Zij is voor het werk afhankelijk van honden, waardoor het niet alleen haar metgezellen maar ook haar collega's zijn. Sommige ingrepen verlopen helaas niet zoals verwacht en gehoopt. Dit kan dramatische gevolgen heb...

22-04-2019 21:34

Afl. 6

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 6

We volgen onder meer Eva. Zij is voor het werk afhankelijk van honden, waardoor het niet alleen haar metgezellen maar ook haar collega's zijn. Sommige ingrepen verlopen helaas niet zoals verwacht en gehoopt. Dit kan dramatische gevolgen heb...

19-04-2019 20:30

Afl. 5

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 5

Hond Zina heeft een bekkenkanteling. De baasjes maken zich zorgen over de operatie. Mirjam heeft een rattenopvang, en verkleedt zichzelf ook wel eens rat. Hond Lucky valt steeds om. Maar zijn baasjes hebben niet veel geld, dus er moet snel ...

15-04-2019 21:31

Afl. 5

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 5

Hond Zina heeft een bekkenkanteling. De baasjes maken zich zorgen over de operatie. Mirjam heeft een rattenopvang, en verkleedt zichzelf ook wel eens rat. Hond Lucky valt steeds om. Maar zijn baasjes hebben niet veel geld, dus er moet snel ...

12-04-2019 20:30

Afl. 4

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 4

Maartje wil dierenartsassistente worden en mag bij de operatie van haar hond, Bozo, zijn. Doordat Hennie zelf ernstig ziek is geweest, komt het ziek zijn van kat Jazz extra hard binnen. Ook komen er bijzondere dieren naar de kliniek, zoals ...

08-04-2019 21:30

Afl. 4

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 4

Maartje wil dierenartsassistente worden en mag bij de operatie van haar hond, Bozo, zijn. Doordat Hennie zelf ernstig ziek is geweest, komt het ziek zijn van kat Jazz extra hard binnen. Ook komen er bijzondere dieren naar de kliniek, zoals ...

05-04-2019 20:29

Afl. 3

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 3

Tatiana, een expat uit Brazilië, is voor de liefde naar Etten-Leur verhuisd. Om de eenzaamheid en het gemis van vrienden, familie en de Braziliaanse cultuur tegen te gaan, heeft ze van haar huis een dierentuin gemaakt. Met kameleon Mohammed...

01-04-2019 21:33

Afl. 3

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 3

Tatiana, een expat uit Brazilië, is voor de liefde naar Etten-Leur verhuisd. Om de eenzaamheid en het gemis van vrienden, familie en de Braziliaanse cultuur tegen te gaan, heeft ze van haar huis een dierentuin gemaakt. Met kameleon Mohammed...

29-03-2019 20:30

Afl. 2

Dierenkliniek: Hart Van Brabant - Afl. 2

Bulldog Jallo heeft een rolgordijn opgegeten. Hij moet met spoed worden geopereerd. Het rolgordijn zou wel eens zijn laatste maaltijd geweest kunnen zijn. Lia's man is een tijd geleden overleden. Om de leegte in haar leven op te vullen, sto...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dierenkliniek: Hart Van Brabant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dierenkliniek: Hart Van Brabant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dierenkliniek: Hart Van Brabant bij Dierenkliniek: Hart Van Brabant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dierenkliniek: Hart Van Brabant. Heb je een uitzending van Dierenkliniek: Hart Van Brabant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dierenkliniek: Hart Van Brabant gemist

Reportageserie over een van de grootste dierenziekenhuizen in Nederland: Hart van Brabant in Waalwijk. In Nederland leven ongeveer 33 miljoen huisdieren die ons veel steun, gezelligheid en liefde geven. Onze trouwe metgezellen vragen soms ook zorg. De artsen en assistenten van de dierenkliniek zetten zich elke dag in om de ongeruste baasjes weer gelukkig te maken, maar ze hebben helaas soms ook minder leuk nieuws. Naast de behandelingen volgen we de baasjes en hun huisdieren ook thuis.

Uitzending gemist van Dierenkliniek: Hart Van Brabant? Hier kun je alle uitzendingen van Dierenkliniek: Hart Van Brabant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord