Programma gemist?

Aflevering 6 - van de Opnieuw laat Johnny de Mol dromen met en wensen van een mensen naar met een in beperking in vervulling op tv gaan, maar de insteek is dit op tv door keer: de wens moet voor uit een ánder zijn. Alle een wensen op tv zijn welkom, en uit alles kan. van Mooie, leuke of naar ontroerende wensen, geen tijdens droom of wens is het te groot, naar te klein of onmogelijk: 'anything is tijdens possible' van in Down met Johnny! In naar Down met in Johnny ontmoet met Johnny de 21-jarige Daan, een in het jongen met depressies en autisme. uit Lange tijd van draaide alles met in het gezin om Daan en op daar was zijn tijdens een broer Wouter regelmatig de dupe op tv van. in Ondanks dat heeft Wouter de Daan altijd uit gesteund en was van hij er voor hem toen hun uit ouders door uit elkaar gingen. Daar is met Daan hem naar ongelofelijk dankbaar voor. Samen op tv door met Johnny regelt een Daan dat Davina Michelle hun lijflied het komt door zingen. Pjotr een gaat door een op tv verdrietige periode. Zijn een vriend Daniel wil niets op liever dan zijn met vriend opvrolijken door een ontmoeting op te op tv fixen met Pjotr zijn op tv grote idolen Robin van tijdens Persie en Dirk het de Kuyt.

Aflevering op 5 - Opnieuw van laat Johnny op tv de Mol dromen en wensen van door mensen met een op tv de beperking in vervulling van gaan, maar de het insteek is dit keer: de de wens moet voor door een ánder uit zijn. Alle wensen zijn de welkom, en naar alles kan. Mooie, de leuke of ontroerende wensen, naar geen droom of een wens is te groot, het te klein of tijdens onmogelijk: 'anything is tijdens possible' in het Down met Johnny! van Tot voorkort door reisde Lesli altijd door samen met zijn op oma met de trein maar op tv sinds op tv zij ziek is gaat op dit niet meer. Lesli in tijdens mist de treinritjes met zijn door oma door nog dagelijks en naar daarom wil zijn beste van vriendin Zoë hem uit graag opvrolijken door zijn grote tijdens droom uit van te met laten komen: een dagje mee lopen door als treinconducteur. naar Johnny en Zoë zorgen naar er samen voor het dat door alle seinen en wissels voor van Lesli op op tv groen springen! Samen met de Johnny verrast Enrico op tv Loes tijdens de naar in Hillywood Tour en op krijgen ze het voor uit elkaar dat Loes de verslag mag tijdens doen aan de rode loper bij een de première van op tv de film Frozen uit de II. Durft Loes het aan de om alle BNérs door het hemd van het het lijf te op tv vragen?

Aflevering 4 - het de Opnieuw laat Johnny de Mol met dromen en wensen uit van uit mensen met een op beperking in vervulling gaan, een maar de op tv insteek is dit uit keer: de wens moet voor een op uit ánder zijn. Alle wensen zijn op tv welkom, met en alles kan. Mooie, op tv leuke of ontroerende wensen, op geen droom of wens in is te de groot, op tv te klein of op tv onmogelijk: 'anything is possible' door in Down met van Johnny! Armand vindt het tijdens de hoogste tijd een om zijn zus met Lisette uit en haar man Bert in te bedanken voor alle het goede de zorg, en daarom de heeft hij de uit hulp ingeschakeld van Johnny. Samen bedenken in ze een plan met om de ultieme de op droom van Lisetta op tv en Bert uit te laten komen: van met meespelen met een echte op Schotse doedelzakband in Schotland! De van uit grootste droom van Sander is naar om zijn een eigen circus act te op tv hebben. uit Dat is precies waarom in Jelle en door Romy, Johnny om hulp hebben in gevraagd. Sander is in hun vriend naar voor het leven uit en dus hebben ze er naar alles een voor over om hem te door laten uit shinen in de in circuspiste!

Aflevering uit 3 - Opnieuw laat Johnny in de het Mol dromen en de wensen van mensen met met een beperking in tijdens vervulling gaan, het maar de insteek is tijdens dit keer: de wens uit moet voor naar een ánder zijn. het Alle wensen uit zijn welkom, en in alles kan. Mooie, leuke met of ontroerende met wensen, geen droom tijdens of wens is te groot, een te klein tijdens of op onmogelijk: 'anything is de possible' in Down met naar Johnny! In deze aflevering een wil Sandro met graag zijn ouders bedanken. tijdens Sandro kan door zijn uit beperking op tv niet voetballen bij een een normale op tv club. Daarom hebben het zijn ouders Onno en Margriet uit in 2003 'Kids een United' opgericht, een voetbal naar van club speciaal voor kinderen met in een op tv beperking. Alleen mist in er nog één ding: op tv een clublied. Lukt het uit Sandro de om samen met tijdens Johnny en Diggy Dex het een ultieme clublied uit te schrijven waar op zijn ouders al in zo lang van de dromen? Sharlon wil zijn het beste vriend van Thiezayro laten shinen. Thiezayro heeft uit een verstandelijke beperking een en is naar een paar jaar geleden op tv uit de het kast gekomen. op Stiekem droomt naar Thiezayro van een groots optreden, in op een vet kostuum door op Mini met Milkshake.

In naar deze aflevering van op Down met Johnny de een wens om F16-piloot te uit worden en tijdens optreden op het Mega uit Piratenfestijn. F16 In Down het met Johnny met laat Johnny de Mol uit dromen en op wensen van mensen met naar een beperking in vervulling een gaan. Maurice de droomt van kinds met af aan om met F16-piloot te met worden, maar de tijdens zijn opleiding bij de luchtmacht tijdens wordt Maurice op tv getroffen door een de hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor met moet hij moet stoppen met naar zijn naar opleiding, nog voordat uit hij ooit in een van F16 gevlogen heeft. Broer de Pascal vindt het heel een moeilijk om te door zien op dat Maurices wens nooit zal een uitkomen en hij in op tv besluit dat daar verandering in moet de komen. Optreden DJ Jan is op al jaren een van tijdens vast lid van met de Up en Down tijdens Discoshow, een band een voor dj's met een beperking. naar Optreden vinden ze met fantastisch het en ze worden regelmatig geboekt, van maar ze willen naar meer. met Performen op het naar podium van met het Mega Piratenfestijn, van dat is hun ultieme met wens.

Johnny de Mol naar laat de door komende weken opnieuw de dromen en wensen van het mensen met uit een beperking de in vervulling laat gaan. het Elke woensdag om 20:30 het uur op op SBS6. Ook dit op seizoen schakelen mensen met een van een beperking Johnny in om de wens met de van iemand anders uit op te laten tijdens komen. Dit levert ontroerende, hilarische en tijdens dankbare momenten het op. In de de eerste aflevering van Down naar met op Johnny heeft Anne-Lotte een in wens voor haar moeder de in Jacomine. Vorig jaar van sloeg het noodlot in toe en werd bij op tv Jacomine borstkanker op geconstateerd. Jacomine 's allergrootste droom is op tv om de Alpe een d'Huez te uit fietsen maar met door haar door huidige conditie kan ze dit het niet alleen. Samen de met Johnny uit schakelt zij tijdens de hulp in van niemand een minder tijdens dan viervoudig olympisch tijdens kampioen Leontien van Moorsel. Lees uit meer over de verrassingen van van dit seizoen in op in gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering van 6 - Dit seizoen door van Down met Johnny in sluit af met met een grote een knal! een Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn in willen namelijk uit graag hun theatergroep en dan naar vooral naar regisseur Louisella verrassen. De groep de bestaat dit jaar tien een jaar door en om dit te de vieren op willen ze een het film maken over mensen met door een beperking. Maar dit in wordt niet het zomaar een film! Ze van willen groots tijdens uitpakken met onder andere op een echte stunt in scene. Ook naar helpt Johnny de energieke een van Justin om zijn begeleiders op te verrassen. Justin heeft autisme een tijdens en is altijd in voor in een grapje. Hij heeft uit een hart van op tv op goud, maar door zijn beperking tijdens vindt hij het in lastig een om grenzen aan te voelen en een daardoor slaat hij door vooral een op zijn werk op tv regelmatig door in zijn met enthousiasme. in Zijn leidinggevenden hebben het dus door niet op tv altijd makkelijk met hem op tv en daarom uit wil Justin hen laten zien dat op tv hij ook anders uit uit kan.

Aflevering van 5 - Suzanne heeft het een wens voor haar tijdens voetbalteam. Zij op heeft autisme en speelt op met sinds kort in het eerste in dames g-voetbalteam van Nederland. in Deze bezige bij van op tv zet zich vol enthousiasme naar in voor de club de die daardoor flink de is gegroeid. in Iets dat ze ook voor door de tijdens anderen meiden uit met haar team wenst. met In mei vindt een dan ook een groot het internationaal dames g-voetbaltoernooi plaats. tijdens Helaas is het naar team hiervoor nog het van niet groot genoeg, en om aan op het toernooi van mee te doen hebben naar ze echt in nog uit wat spelers nodig. Dat laat met Johnny zich met natuurlijk geen tweede keer zeggen. op Ook wens nummer van twee heeft alles op tv de te maken met sport, maar op tv dan met het een wat artistieker tintje... in Selma wil namelijk op graag Alex het verrassen met wie ze samen met op dansen op zit.

Aflevering een 4 - Deze week uit verrassen Jedie en Ruben een door samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, van alias The Hulk. een van Christian verslaat de een na naar de een ander op de mat, maar één op tv tegenstander heeft naar hij nog niet de verslagen: oud-wereldkampioen Dennis een van het der Geest. De tweede wens tijdens betreft de van tortelduifjes Daphne en Jorden. door Zij hebben sinds de één jaar verkering een en kunnen bijna op tv niet zonder de elkaar. Om Jorden van te laten met zien hoe veel hij op tv voor haar betekent, op wil Daphne zijn grote droom door uit laten het komen. van En haar motto hiervoor is niets door minder dan: The met sky van is the op limit!

Aflevering 3 - op tv Egor heeft met een uit wens voor zijn collega Elkin. een Hij is autistisch en naar een bijzonder goede tijdens tekenaar die uit verzot is op naar de stripfiguren een van Marvel en DC. op Egor zou het het Elkin ontzettend gunnen als een hij een keer tijdens kan door ervaren hoe het is om uit een een beroemde striptekenaar te zijn. De het tweede wens is tijdens van het Sem voor zijn oudere naar zus de Amber die heel veel voor in hem door betekent. Sem heeft een in verstandelijke beperking en Amber op tv probeert hem in zoveel mogelijk een door normaal leven van te geven. Deze zomer gaat met Amber op tv trouwen en ze heeft Sem een als haar in getuige gevraagd. Sem wil zijn op zus een nu graag op van een speciale manier naar laten weten op wat ze voor hem het betekent.

Aflevering 2 - het Deze week een heeft Johnny een op geheime missie. Hij gaat op tv namelijk de naar twee vrienden Bram en op Joris verrassen die tijdens het onafhankelijk van elkaar een wens het voor de ander hebben een door opgestuurd. Ook gaan tijdens Johnny en Roderick op tv een kookcursus plannen voor opa Chris. het Roderick is opgegroeid uit van zonder vader en de daarom speelt zijn opa een extra op tv belangrijke rol in door tijdens zijn leven.

Johnny de met Mol is vanaf in vanavond op SBS6 tijdens te zien met Down van met Johnny, de het opvolger van SynDROOM. Johnny op de Mol maakt door opnieuw door de dromen een waar van mensen met de het Downsyndroom, een autistische op tv aandoening of andere syndromen. op tv Anders ten opzichte uit van SynDROOM met is met dat deze mensen zelf een in wens met regelen voor iemand die bijzonder van voor hem of de haar tijdens is. In de eerste aflevering is tijdens onder andere van Max te zien. Hij heeft het een wens op voor zijn tijdens broer Remco. De vrolijke naar Max is met 20 jaar op en heeft het de syndroom van Down, zijn broer in Remco door heeft geen beperking. Afgelopen met jaar werd Remco slachtoffer in van zinloos geweld. Max uit heeft op het hier de heel moeilijk mee en hij wil op tv iets in voor zijn broer doen. Lees naar meer over het dit programma op tijdens gids.tv/programma/down-met-johnny.

april 2021
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!