Programma gemist?

Aflevering 6 - van Opnieuw laat Johnny uit de in Mol dromen en wensen tijdens van mensen met een op beperking in een vervulling gaan, maar de met insteek is dit uit keer: de wens een moet voor een door ánder zijn. Alle van naar wensen zijn welkom, en alles kan. met Mooie, door leuke of tijdens ontroerende wensen, geen droom of wens het is te groot, met te klein een of onmogelijk: 'anything is met possible' in Down een met op tv Johnny! In Down met van Johnny op ontmoet Johnny de 21-jarige naar Daan, een jongen het met depressies een en autisme. Lange tijd van draaide alles in het naar gezin om Daan en op op tv daar was zijn met broer Wouter regelmatig de de dupe van. door Ondanks dat heeft Wouter Daan altijd met gesteund en was op tv de hij er voor hem op toen hun in ouders uit elkaar door gingen. Daar is in Daan hem ongelofelijk dankbaar voor. Samen uit met Johnny regelt door Daan dat uit Davina Michelle hun lijflied een komt zingen. door Pjotr gaat het door een verdrietige periode. Zijn het vriend het Daniel wil van niets liever dan zijn met vriend opvrolijken op door een ontmoeting te fixen met op tv Pjotr zijn grote op idolen Robin van uit Persie door en Dirk met Kuyt.

Aflevering 5 het - Opnieuw laat de Johnny de Mol dromen de en op wensen van mensen met een het met beperking in vervulling gaan, maar de in het insteek is dit keer: naar de wens moet uit voor een ánder zijn. de Alle wensen tijdens zijn welkom, en alles op kan. Mooie, met leuke of ontroerende wensen, geen uit droom of wens een is te groot, van in te klein of onmogelijk: 'anything is naar op possible' in Down met naar Johnny! Tot voorkort reisde Lesli door altijd samen met tijdens zijn de oma met de trein maar het een sinds zij ziek is met gaat dit niet meer. Lesli in mist de met treinritjes met zijn op tv oma tijdens nog dagelijks en daarom wil het zijn beste vriendin Zoë tijdens hem uit graag opvrolijken door zijn van grote droom uit een te van laten komen: een met dagje mee lopen als treinconducteur. het Johnny een en Zoë zorgen er samen op tv voor dat alle seinen het en wissels voor uit van Lesli op groen springen! de Samen met uit Johnny verrast Enrico Loes tijdens de naar een Hillywood Tour en krijgen ze een het tijdens voor elkaar dat naar Loes verslag mag doen aan op de rode loper bij tijdens de première van door de film Frozen tijdens II. Durft het Loes het het aan om alle BNérs door het op tv hemd van het lijf te naar vragen?

Aflevering 4 in - naar Opnieuw laat Johnny de Mol dromen in in en wensen van mensen met een naar beperking in uit vervulling naar gaan, maar de insteek een is dit keer: met de wens moet voor een naar ánder zijn. met Alle wensen naar zijn welkom, en tijdens alles kan. Mooie, van leuke of ontroerende door wensen, geen droom door of wens is te groot, door te klein op of onmogelijk: op 'anything is de possible' in Down met Johnny! in Armand vindt het de met hoogste de tijd om zijn zus op tv Lisette en haar man het Bert te bedanken van voor alle goede in op tv zorg, en daarom heeft met hij de hulp ingeschakeld tijdens van Johnny. Samen bedenken naar ze een het plan uit om de ultieme droom van het Lisetta een en Bert uit te laten met komen: meespelen uit met een tijdens echte Schotse doedelzakband in Schotland! in De grootste droom met van Sander is om op tv zijn eigen circus van act te met hebben. Dat een is precies waarom Jelle en door Romy, Johnny het om hulp hebben naar gevraagd. Sander op is hun vriend voor tijdens het leven en dus het hebben door ze er op tv alles voor over om de hem te laten naar shinen in de op tv circuspiste!

Aflevering 3 naar - Opnieuw laat Johnny van de Mol dromen met en wensen van naar mensen het met een beperking op in vervulling naar gaan, maar de insteek is dit uit een keer: de wens moet voor een een ánder tijdens zijn. Alle wensen met zijn welkom, en op alles kan. Mooie, leuke naar of ontroerende wensen, geen uit droom of wens op tv is te groot, met tijdens te klein of op tv onmogelijk: 'anything is possible' op tv in Down met Johnny! In tijdens deze aflevering wil door Sandro graag zijn op tv ouders bedanken. een Sandro door kan door zijn een beperking niet voetballen door bij een normale een club. Daarom hebben zijn ouders Onno tijdens en Margriet in het 2003 'Kids naar United' opgericht, een voetbal door het club speciaal voor kinderen met een op tv beperking. Alleen mist tijdens er van nog één ding: van een clublied. het Lukt het Sandro om samen de met Johnny en met Diggy Dex het ultieme uit clublied te schrijven naar met waar zijn ouders al zo lang in van op tv dromen? Sharlon wil zijn beste met vriend Thiezayro laten het shinen. Thiezayro heeft een een uit verstandelijke beperking en het is een paar jaar geleden het de uit de kast gekomen. Stiekem een droomt Thiezayro van een met van groots optreden, in een op tv vet kostuum op op Mini Milkshake.

In deze met aflevering van Down een met Johnny door de wens een om F16-piloot te worden door en optreden op het Mega in Piratenfestijn. F16 In Down met op Johnny laat Johnny uit de Mol dromen in het en wensen van mensen in met een beperking in vervulling van gaan. het Maurice droomt van kinds af het aan om F16-piloot tijdens door te worden, maar tijdens zijn opleiding door bij de een luchtmacht wordt Maurice van getroffen door van een hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor een moet hij moet met stoppen met zijn een opleiding, nog voordat hij ooit in in een F16 gevlogen uit heeft. Broer Pascal uit vindt in het heel moeilijk om uit te zien tijdens dat Maurices wens nooit zal een uitkomen een en hij besluit dat tijdens daar verandering in in moet komen. Optreden DJ Jan is een al jaren een in vast lid van in de in Up en Down Discoshow, in een band naar voor dj's met een beperking. tijdens Optreden vinden het ze fantastisch en op tv ze worden regelmatig geboekt, de maar ze willen met meer. door Performen op het podium naar van het Mega van Piratenfestijn, dat naar is hun ultieme uit wens.

Johnny op tv de Mol laat naar de komende weken opnieuw op dromen en wensen tijdens van mensen op tv met een beperking met in vervulling laat met gaan. Elke woensdag op tv om 20:30 uur op op SBS6. Ook dit seizoen schakelen naar mensen de met een beperking de Johnny in om naar de wens van op tv iemand anders uit te laten met komen. Dit tijdens levert ontroerende, hilarische door en dankbare met momenten op. In de op tv eerste aflevering van Down een met van Johnny heeft Anne-Lotte een de wens voor door haar moeder Jacomine. Vorig jaar van sloeg uit het noodlot naar toe en werd bij Jacomine op tv borstkanker geconstateerd. Jacomine 's uit tijdens allergrootste droom is om de in Alpe op d'Huez te fietsen maar op tv met haar huidige conditie kan door ze dit naar niet alleen. Samen met op tv door Johnny schakelt zij op de hulp in van van niemand minder in dan viervoudig olympisch uit kampioen Leontien van een Moorsel. Lees meer over met de verrassingen van dit seizoen op op het gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering 6 in - Dit seizoen het van Down met Johnny een sluit het af met een grote knal! in Amateuracteurs met Bjorn en Jasmijn van willen namelijk graag hun een theatergroep en van dan vooral regisseur in Louisella verrassen. De door groep bestaat dit jaar tien door in jaar en om dit te vieren in willen ze van een uit film maken over mensen met met een beperking. Maar dit een wordt niet zomaar met een film! Ze uit willen tijdens groots uitpakken op tv met onder andere een in echte stunt scene. Ook in helpt Johnny de een energieke Justin om zijn naar met begeleiders te verrassen. het Justin heeft autisme en is altijd naar op in voor een grapje. met Hij heeft een tijdens hart van op tv goud, maar door zijn beperking in vindt hij het lastig uit om grenzen aan uit door te voelen en naar daardoor slaat hij vooral op tijdens zijn naar werk regelmatig door in zijn tijdens enthousiasme. Zijn leidinggevenden hebben uit het dus niet op tv altijd naar makkelijk met hem en het daarom wil op Justin hen laten op tv zien dat in hij ook anders op tv kan.

Aflevering in 5 - Suzanne heeft naar een wens op tv voor haar voetbalteam. Zij van heeft met autisme en speelt sinds van kort in het op tv eerste dames g-voetbalteam van Nederland. van Deze bezige op tv bij zet op zich vol enthousiasme in voor uit de club naar die daardoor de flink is uit gegroeid. Iets dat ze een ook voor op tv de anderen meiden uit op tv haar team wenst. In mei uit vindt dan een ook een groot internationaal in op dames g-voetbaltoernooi plaats. op tv Helaas is het team hiervoor met nog niet groot op genoeg, en om uit aan het toernooi met mee het te doen hebben door ze echt nog wat het spelers nodig. Dat het laat Johnny zich natuurlijk geen tijdens tweede met keer zeggen. de Ook wens nummer op twee heeft alles te maken met van sport, maar het dan uit met een wat in artistieker tintje... Selma wil namelijk van graag Alex naar verrassen met wie ze de samen op dansen in zit.

Aflevering tijdens 4 - Deze week verrassen een Jedie en een Ruben samen Johnny in de onverslaanbare een judoka Christian, in alias The Hulk. Christian tijdens verslaat de op een na de de ander op de mat, maar één naar tegenstander heeft hij in nog op niet verslagen: oud-wereldkampioen Dennis van door der Geest. van De in tweede wens betreft de tortelduifjes van Daphne en Jorden. van Zij hebben sinds één uit jaar verkering en op kunnen bijna niet met naar zonder elkaar. Om Jorden te uit laten zien hoe veel in hij voor haar tijdens betekent, wil Daphne uit in zijn grote droom uit de laten komen. uit En haar motto de hiervoor is niets minder een dan: The op sky is the het limit!

Aflevering 3 het - Egor de heeft een het wens voor zijn collega Elkin. door Hij uit is autistisch en een op bijzonder goede tekenaar het die verzot op is op de stripfiguren van door Marvel van en DC. Egor uit zou het Elkin ontzettend gunnen als met hij een op keer kan ervaren hoe op tv het is door om een naar beroemde striptekenaar te met zijn. De tweede wens is een van tijdens Sem voor zijn oudere op tv zus Amber de die heel in veel voor hem betekent. van Sem heeft een verstandelijke het beperking en Amber het probeert hem het zoveel mogelijk een het normaal leven te uit geven. Deze zomer gaat Amber naar in trouwen en ze het heeft Sem als haar getuige een gevraagd. Sem met wil zijn zus nu graag een op een speciale op manier tijdens laten weten wat ze voor een hem in betekent.

Aflevering met 2 - Deze week op heeft Johnny een op geheime de missie. Hij gaat namelijk de naar twee vrienden Bram en tijdens Joris de verrassen die onafhankelijk het van elkaar een door wens voor de in ander hebben opgestuurd. Ook gaan op tv Johnny en een Roderick uit een kookcursus plannen tijdens voor opa Chris. het Roderick is opgegroeid zonder met vader en met daarom speelt zijn met opa een extra belangrijke op rol in tijdens zijn leven.

Johnny van de Mol is vanaf vanavond uit op SBS6 op tv te zien met Down in met Johnny, de de een opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol op tv maakt naar opnieuw de dromen waar van mensen van met het Downsyndroom, de naar een autistische aandoening of door andere syndromen. de Anders ten opzichte van SynDROOM in is dat op tv deze mensen in zelf een wens door regelen voor iemand die bijzonder voor tijdens hem de of haar naar is. In de eerste tijdens aflevering is onder andere Max op te zien. op Hij heeft het een wens voor zijn in broer Remco. De vrolijke Max naar is 20 op jaar en heeft het de syndroom naar van Down, zijn op tv broer Remco heeft geen uit beperking. Afgelopen door jaar werd Remco slachtoffer van tijdens zinloos geweld. Max door heeft op het hier heel in moeilijk mee en op tv hij wil iets voor tijdens zijn broer doen. Lees meer een over dit programma een op een gids.tv/programma/down-met-johnny.

augustus 2021
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!