Programma gemist?

Aflevering op 6 - Opnieuw laat de Johnny de Mol op dromen en wensen van door door mensen met een beperking in vervulling uit gaan, maar de naar met insteek is dit keer: de tijdens wens moet voor van een ánder zijn. Alle met wensen zijn welkom, de en alles tijdens kan. Mooie, leuke of tijdens ontroerende wensen, geen tijdens droom het of wens is te in groot, te klein of uit onmogelijk: 'anything is op tv possible' in de Down met Johnny! In tijdens Down het met Johnny ontmoet Johnny de op in 21-jarige Daan, een jongen tijdens met depressies en naar autisme. Lange tijd van draaide alles uit in het gezin om Daan en naar daar naar was zijn broer op tv Wouter regelmatig de dupe van. met Ondanks dat heeft het Wouter Daan door altijd gesteund en met was op tv hij er voor van hem toen hun ouders uit elkaar op gingen. uit Daar is Daan hem ongelofelijk op op tv dankbaar voor. Samen met Johnny in regelt Daan dat naar Davina in Michelle hun lijflied de komt zingen. Pjotr gaat door een een naar verdrietige periode. Zijn vriend Daniel op wil op niets liever dan zijn vriend van opvrolijken door met een ontmoeting te het fixen met Pjotr zijn grote de idolen een Robin van Persie tijdens en Dirk naar Kuyt.

Aflevering 5 - door Opnieuw de laat Johnny een de Mol dromen en wensen van uit mensen de met een beperking in op vervulling gaan, maar de naar insteek naar is dit tijdens keer: de wens op tv moet voor een met ánder zijn. Alle wensen een zijn welkom, en met alles kan. in Mooie, leuke of ontroerende de wensen, geen droom of wens uit is te uit groot, te van klein of onmogelijk: 'anything van is van possible' in Down met Johnny! Tot door voorkort van reisde Lesli altijd samen met door naar zijn oma met het de trein maar sinds zij ziek uit is gaat in dit niet meer. Lesli het van mist de treinritjes met met zijn oma nog dagelijks de en van daarom wil zijn de beste vriendin Zoë tijdens hem graag opvrolijken door op tv zijn grote droom uit te de laten komen: een door dagje mee lopen op als treinconducteur. Johnny in en uit Zoë zorgen er samen voor naar dat alle seinen met op en wissels voor Lesli op tijdens groen springen! Samen in met Johnny verrast het Enrico Loes tijdens uit de Hillywood van Tour en krijgen ze het in voor het elkaar dat Loes verslag mag tijdens doen aan de op rode loper bij op de tijdens première van de film tijdens Frozen naar II. Durft Loes een het aan om alle op tv BNérs het hemd van tijdens het lijf met te vragen?

Aflevering de 4 - Opnieuw laat in Johnny de Mol dromen tijdens en wensen tijdens van mensen in met een beperking in tijdens vervulling met gaan, maar de insteek het is dit keer: de op wens moet voor een in op ánder zijn. Alle wensen tijdens zijn welkom, en alles kan. de Mooie, leuke op tv of ontroerende wensen, op tv geen in droom of wens de is te groot, naar te klein of onmogelijk: de 'anything is van possible' in Down met met Johnny! Armand vindt van het de hoogste naar tijd om zijn zus op tv Lisette en haar man in uit Bert te bedanken het voor alle goede zorg, door en daarom heeft op hij de hulp uit ingeschakeld van Johnny. Samen bedenken de ze naar een plan om tijdens de ultieme droom op van Lisetta op tv en Bert uit te laten uit komen: meespelen met een in echte Schotse doedelzakband tijdens in op Schotland! De op tv grootste droom van van Sander is om uit zijn eigen circus een act te hebben. Dat van is precies waarom Jelle naar en Romy, Johnny naar om hulp hebben tijdens gevraagd. de Sander is hun vriend voor naar het uit leven en dus hebben ze op er alles voor op tv over in om hem te laten door shinen in de tijdens circuspiste!

Aflevering 3 naar - uit Opnieuw laat Johnny de Mol de dromen en wensen de van het mensen met een beperking in in vervulling door gaan, maar de insteek is op tv dit keer: de het wens tijdens moet voor een ánder zijn. Alle op de wensen zijn welkom, en alles kan. de Mooie, leuke op of het ontroerende wensen, geen droom met of wens is te in groot, te klein een of onmogelijk: 'anything met is possible' in door Down met Johnny! van In in deze aflevering wil Sandro graag zijn uit ouders bedanken. van Sandro van kan door zijn tijdens beperking niet voetballen bij een van normale in club. Daarom hebben zijn ouders Onno door en uit Margriet in 2003 'Kids United' van opgericht, de een voetbal club speciaal op tv voor kinderen met een tijdens beperking. Alleen uit mist er tijdens nog één tijdens ding: een clublied. Lukt het Sandro tijdens om samen met in Johnny en Diggy de Dex het ultieme tijdens clublied te schrijven met uit waar zijn ouders al van zo lang van dromen? Sharlon het wil zijn beste op met vriend Thiezayro laten shinen. Thiezayro naar heeft een verstandelijke op beperking en uit is een paar door jaar geleden uit naar de kast gekomen. Stiekem droomt tijdens Thiezayro van een naar groots een optreden, in een vet de kostuum op Mini op Milkshake.

In deze aflevering naar van Down met door op Johnny de wens om F16-piloot op te worden en optreden op op het Mega de Piratenfestijn. F16 In tijdens Down met Johnny laat Johnny in de naar Mol dromen en tijdens wensen van mensen tijdens met een beperking op tv in vervulling een gaan. Maurice droomt van kinds naar af de aan om F16-piloot op te worden, maar op tv tijdens zijn opleiding bij de luchtmacht de wordt Maurice getroffen van door op tv een hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor op tv moet hij moet stoppen met zijn van de opleiding, nog voordat hij een ooit in een F16 tijdens gevlogen heeft. een Broer Pascal op tv vindt het heel moeilijk om te op zien dat Maurices op wens een nooit zal uitkomen en hij een besluit dat op tv daar in verandering in moet komen. Optreden DJ Jan op is al jaren door een vast lid van uit op tv de Up en het Down Discoshow, een door band voor dj's het met een beperking. Optreden uit vinden ze fantastisch van en ze worden op tv regelmatig geboekt, naar maar ze willen uit meer. Performen op het podium op tv van het Mega het Piratenfestijn, door dat is hun in ultieme wens.

Johnny de van Mol laat de het komende naar weken opnieuw dromen en wensen de van mensen op met een beperking in met vervulling uit laat gaan. Elke in woensdag om 20:30 uur door op SBS6. Ook dit seizoen schakelen naar mensen in met een beperking Johnny in op om de de wens van van iemand anders uit te uit laten komen. Dit de levert ontroerende, hilarische en het op tv dankbare momenten op. In de tijdens eerste aflevering van Down het met Johnny het heeft het Anne-Lotte een wens voor het haar moeder Jacomine. van Vorig jaar op sloeg het noodlot toe door en werd bij tijdens Jacomine borstkanker geconstateerd. het Jacomine 's allergrootste droom is naar om op de Alpe d'Huez te uit fietsen maar op tv met haar huidige de conditie kan ze dit niet het door alleen. Samen met Johnny schakelt een zij de hulp naar in met van niemand minder uit dan viervoudig olympisch kampioen Leontien in van Moorsel. Lees van meer over de met verrassingen van in dit seizoen op tijdens gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering 6 - tijdens Dit naar seizoen van op tv Down met Johnny sluit af met tijdens een grote knal! de Amateuracteurs Bjorn en uit Jasmijn willen op namelijk graag op tv hun theatergroep en in dan vooral regisseur Louisella uit verrassen. De uit groep bestaat dit jaar met tien in jaar en om dit te vieren een willen ze uit een film maken op tv over mensen met een naar een beperking. Maar dit een wordt niet zomaar door een film! Ze het willen groots uitpakken in met onder andere naar een echte stunt scene. Ook helpt uit Johnny de energieke het Justin om zijn een begeleiders te verrassen. op tv Justin heeft het autisme en op is altijd naar in voor een grapje. Hij door heeft een uit hart van goud, maar op door zijn beperking naar vindt hij het op lastig om grenzen uit aan te voelen en van daardoor slaat hij naar vooral op zijn op tv een werk regelmatig door het in zijn enthousiasme. op Zijn leidinggevenden hebben het dus op niet altijd makkelijk van met een hem en daarom wil op Justin hen laten zien op dat hij ook anders naar van kan.

Aflevering van 5 - Suzanne tijdens heeft een wens door voor haar voetbalteam. Zij heeft op autisme en tijdens speelt sinds kort in met op tv het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. uit het Deze bezige bij zet zich vol op tv enthousiasme in van voor de club die de daardoor flink is van gegroeid. Iets dat met ze op ook voor de uit anderen meiden uit haar team van wenst. In mei door vindt tijdens dan ook een op tv groot internationaal door dames g-voetbaltoernooi plaats. Helaas is van het team uit hiervoor nog tijdens niet groot genoeg, en om uit aan het naar toernooi mee op te doen hebben ze de echt nog van wat spelers nodig. een Dat laat Johnny zich uit natuurlijk geen tweede uit keer zeggen. Ook wens een nummer twee heeft alles in te maken met van sport, maar op dan met een op tv wat uit artistieker tintje... Selma wil met namelijk graag Alex verrassen met door uit wie ze samen met op dansen zit.

Aflevering 4 - een Deze uit week verrassen tijdens Jedie en Ruben samen Johnny de de naar onverslaanbare judoka Christian, alias op The Hulk. Christian verslaat de het een met na de in ander op de mat, de maar één tegenstander op heeft hij nog niet verslagen: het uit oud-wereldkampioen Dennis van der Geest. uit De de tweede wens betreft de van tortelduifjes Daphne en Jorden. met Zij een hebben sinds één jaar verkering en met kunnen bijna niet in zonder uit elkaar. Om Jorden te laten op tv in zien hoe veel het hij voor haar betekent, van wil Daphne uit zijn grote droom uit laten komen. de En haar naar motto door hiervoor is niets tijdens minder dan: The sky is the uit in limit!

Aflevering 3 - een Egor de heeft een wens voor zijn door naar collega Elkin. Hij naar is autistisch en uit een bijzonder goede op tekenaar die verzot is op op de stripfiguren naar van Marvel en DC. Egor de zou tijdens het Elkin ontzettend gunnen uit als hij een naar keer door kan ervaren hoe het het is om een beroemde striptekenaar op te naar zijn. De tweede de wens is van tijdens Sem voor zijn het oudere zus Amber door die heel veel voor tijdens hem betekent. Sem heeft de een op verstandelijke beperking en Amber probeert een hem zoveel mogelijk in een normaal naar leven door te geven. Deze zomer op gaat Amber trouwen op en ze heeft Sem van als een haar getuige gevraagd. Sem op wil zijn zus nu graag van op een speciale tijdens manier laten een weten wat ze uit voor hem naar betekent.

Aflevering 2 - met naar Deze week heeft Johnny het een geheime missie. Hij gaat het in namelijk de twee vrienden Bram en van Joris verrassen die met de onafhankelijk van elkaar van een wens voor de tijdens ander hebben opgestuurd. Ook het gaan Johnny tijdens en Roderick een naar kookcursus plannen voor opa Chris. de een Roderick is opgegroeid zonder vader en door daarom speelt zijn het opa van een extra belangrijke rol het in van zijn leven.

Johnny de door Mol is vanaf op vanavond naar op SBS6 te zien met van Down met Johnny, van de opvolger naar van SynDROOM. Johnny van de Mol maakt opnieuw de dromen de waar op tv van mensen met van het Downsyndroom, een autistische aandoening van of andere syndromen. door tijdens Anders ten opzichte van SynDROOM is op uit dat deze mensen zelf een uit wens regelen voor de iemand die bijzonder uit voor op tv hem of haar door is. In de eerste aflevering is de onder andere Max met te zien. in Hij heeft met een wens voor zijn broer Remco. uit naar De vrolijke Max is 20 met jaar een en heeft het syndroom het van Down, de zijn broer Remco heeft geen het beperking. de Afgelopen jaar werd Remco op tv slachtoffer van zinloos geweld. in Max heeft het op tv hier heel moeilijk op tv mee en van hij wil iets in voor zijn een broer doen. Lees meer over tijdens dit programma op naar gids.tv/programma/down-met-johnny.

augustus 2020
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!