Programma gemist?

Aflevering naar 6 - Opnieuw laat Johnny van de van Mol dromen en wensen van in mensen het met een beperking in het vervulling in gaan, maar de insteek is het dit keer: de wens uit moet voor door een het ánder zijn. Alle wensen zijn van welkom, en alles met kan. Mooie, een leuke of ontroerende wensen, uit geen droom of wens tijdens met is te groot, te tijdens klein of onmogelijk: 'anything is uit possible' in naar Down in met Johnny! In Down een met Johnny ontmoet de Johnny de 21-jarige Daan, een in het jongen met depressies op tv en autisme. Lange tijd draaide door alles op in het gezin om met Daan en daar op tv was zijn uit broer Wouter regelmatig de van dupe van. Ondanks dat heeft het op Wouter Daan altijd gesteund en was op tv hij uit er voor hem toen hun met ouders uit elkaar uit gingen. Daar op tv is Daan hem op ongelofelijk dankbaar van voor. Samen met Johnny met regelt Daan door dat Davina Michelle op tv hun lijflied komt tijdens zingen. Pjotr gaat uit door een verdrietige periode. Zijn door vriend met Daniel wil niets liever op dan met zijn vriend opvrolijken door een ontmoeting van te op fixen met het Pjotr zijn grote idolen Robin van in Persie in en Dirk op tv Kuyt.

Aflevering 5 de - Opnieuw laat de Johnny de Mol door dromen en wensen in van mensen op met een beperking in tijdens vervulling gaan, maar de een insteek naar is dit keer: de op tv wens op moet voor een de ánder zijn. Alle met wensen zijn welkom, en alles in kan. Mooie, leuke met of ontroerende wensen, geen van droom in of wens het is te groot, te klein of met onmogelijk: de 'anything is possible' in de Down met Johnny! door Tot voorkort reisde Lesli de altijd met samen met zijn naar oma met de trein tijdens maar tijdens sinds zij ziek is gaat een dit niet met meer. Lesli mist de de treinritjes met zijn de oma het nog dagelijks en daarom wil het zijn beste vriendin op Zoë hem graag opvrolijken van op door zijn grote naar droom uit te laten komen: een met op tv dagje mee lopen als treinconducteur. op tv Johnny uit en Zoë zorgen op tv er samen voor dat de alle seinen en naar wissels voor uit Lesli op groen naar springen! Samen met Johnny verrast Enrico met Loes tijdens tijdens de Hillywood Tour op tv en krijgen ze uit het tijdens voor elkaar dat Loes verslag mag van doen door aan de rode loper bij de de première van naar de tijdens film Frozen naar II. Durft Loes het aan om uit alle BNérs het door hemd van een het lijf naar te vragen?

Aflevering het 4 - Opnieuw laat door Johnny de Mol op tv dromen en in wensen van mensen met een uit beperking in naar vervulling gaan, door maar de insteek is dit de keer: de op wens moet in voor een ánder zijn. Alle met van wensen zijn welkom, het en alles kan. tijdens Mooie, leuke of ontroerende door wensen, geen door droom of wens is te groot, van te klein een of onmogelijk: 'anything op tv is possible' in door Down met het Johnny! Armand vindt met het de een hoogste tijd om zijn de zus Lisette en door haar man Bert te bedanken in op tv voor alle goede zorg, en daarom tijdens een heeft hij de hulp ingeschakeld op tv van Johnny. Samen tijdens bedenken ze een plan het om door de ultieme droom op tv van Lisetta op en Bert uit de te laten komen: meespelen met het een echte uit Schotse doedelzakband tijdens in Schotland! De grootste droom de van Sander een is om met zijn eigen circus act op te hebben. Dat is de precies waarom Jelle naar en in Romy, Johnny om hulp hebben een gevraagd. in Sander is hun vriend in voor het leven en dus tijdens hebben ze er van alles in voor over naar om hem te laten shinen in in de het circuspiste!

Aflevering 3 de - de Opnieuw laat Johnny de Mol op dromen en door wensen van mensen met met een het beperking in vervulling uit gaan, maar de insteek is in dit keer: de door wens naar moet voor een ánder zijn. in Alle wensen zijn welkom, een en alles het kan. Mooie, leuke met of ontroerende wensen, door geen het droom of wens is de te groot, te klein of tijdens onmogelijk: een 'anything is possible' uit in Down met Johnny! In van op tv deze aflevering wil de Sandro graag zijn ouders op bedanken. Sandro kan tijdens door zijn beperking met niet voetballen bij door een normale naar club. Daarom hebben uit zijn ouders Onno het en Margriet in 2003 van 'Kids United' opgericht, een voetbal uit club speciaal voor met een kinderen met een door beperking. Alleen mist er door nog één ding: een naar clublied. Lukt door het Sandro om tijdens samen met Johnny en op tv Diggy door Dex het ultieme op tv clublied te schrijven waar zijn ouders op tv al zo door lang van dromen? Sharlon uit wil zijn beste de vriend Thiezayro op laten shinen. Thiezayro in heeft een op tv verstandelijke beperking en is een naar paar jaar van geleden het uit de kast gekomen. Stiekem uit droomt Thiezayro op van een groots optreden, door in een vet de kostuum op tijdens Mini Milkshake.

In deze aflevering een van Down met de Johnny de op wens om F16-piloot op tv te worden en optreden een op het de Mega Piratenfestijn. F16 In Down tijdens met van Johnny laat Johnny de Mol dromen met en wensen op van mensen uit met een beperking door in vervulling gaan. Maurice droomt tijdens tijdens van kinds af op aan om F16-piloot te worden, maar op tv tijdens van zijn opleiding bij een de luchtmacht wordt Maurice getroffen de door een van hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor moet hij moet de stoppen met zijn op opleiding, nog voordat op tv hij uit ooit in uit een F16 gevlogen heeft. Broer Pascal uit vindt van het heel op moeilijk om te zien dat Maurices tijdens de wens nooit zal uitkomen en hij in tijdens besluit dat daar op verandering in moet komen. Optreden DJ Jan is een al jaren tijdens een vast lid van tijdens de in Up en Down met Discoshow, een band voor dj's op met een door beperking. Optreden vinden door ze fantastisch en ze een worden regelmatig geboekt, tijdens maar ze willen van meer. Performen van op tijdens het podium van het Mega Piratenfestijn, een dat is hun het ultieme met wens.

Johnny van de Mol door laat de komende weken opnieuw naar dromen en met wensen van op mensen met een beperking met in vervulling laat het gaan. Elke woensdag om met 20:30 uur op tv op SBS6. Ook door dit seizoen schakelen mensen met het een beperking Johnny naar in om de wens van van iemand anders met het uit te laten komen. Dit levert een ontroerende, uit hilarische en dankbare momenten op. van in In de eerste aflevering door van Down met uit Johnny heeft Anne-Lotte door een wens voor een haar moeder Jacomine. Vorig jaar een sloeg het noodlot naar de toe en werd op tv bij Jacomine borstkanker geconstateerd. het Jacomine 's allergrootste door droom is om met de Alpe d'Huez te fietsen in maar een met haar huidige conditie kan in op tv ze dit niet door alleen. Samen met Johnny schakelt van zij de hulp het in van niemand op tv minder door dan viervoudig olympisch kampioen uit Leontien van Moorsel. Lees meer over naar de verrassingen een van dit seizoen van op uit gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering 6 door - Dit het seizoen van Down met Johnny door tijdens sluit af met een in grote knal! Amateuracteurs het Bjorn en Jasmijn willen het namelijk door graag hun theatergroep en tijdens dan vooral regisseur van Louisella verrassen. De groep een bestaat dit jaar tien met jaar tijdens en om dit te vieren een willen naar ze een film maken over de het mensen met een beperking. Maar dit van wordt in niet zomaar een film! van Ze willen met groots uitpakken met naar onder andere een echte stunt een scene. van Ook helpt Johnny de energieke op tv door Justin om zijn begeleiders met te verrassen. Justin uit heeft autisme en is op altijd in voor een op tv grapje. Hij op tv heeft een de hart van goud, maar door van zijn met beperking vindt hij het op lastig om grenzen aan van te voelen en op tv daardoor uit slaat hij vooral een op zijn werk het regelmatig door in zijn enthousiasme. naar in Zijn leidinggevenden hebben het dus op niet altijd tijdens makkelijk met hem het en daarom het wil Justin hen laten de zien dat hij ook anders de uit kan.

Aflevering de 5 - Suzanne heeft de een wens voor haar op tv op voetbalteam. Zij heeft het autisme en speelt sinds kort uit in op tv het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. de Deze bezige bij met zet op zich vol enthousiasme op in voor de club die met daardoor flink is naar gegroeid. Iets van dat ze ook naar voor de anderen meiden een uit een haar team wenst. In uit mei met vindt dan ook met een groot internationaal tijdens dames g-voetbaltoernooi plaats. Helaas met is het van team hiervoor nog niet groot genoeg, uit en om aan een het van toernooi mee te met doen hebben ze uit echt nog wat spelers nodig. op tv Dat een laat Johnny zich op natuurlijk geen tweede keer zeggen. met Ook wens nummer uit twee heeft een alles te maken op tv met op tv sport, maar dan een met een wat artistieker in tintje... Selma in wil namelijk graag Alex verrassen uit met een wie ze samen naar op dansen zit.

Aflevering van 4 - Deze week op verrassen naar Jedie en Ruben het samen Johnny de onverslaanbare door judoka Christian, alias The Hulk. naar het Christian verslaat de een de na de ander van op de mat, maar één het tegenstander een heeft hij nog niet uit verslagen: oud-wereldkampioen Dennis op tv van het der Geest. De het tweede wens betreft de tortelduifjes Daphne op door en Jorden. Zij hebben sinds één door jaar verkering van en kunnen bijna niet op tv zonder elkaar. een Om Jorden in te laten zien door hoe veel hij de voor haar tijdens betekent, wil Daphne zijn grote een droom uit laten komen. op En haar een motto hiervoor is de niets minder dan: in The sky is the in tijdens limit!

Aflevering op 3 - van Egor heeft een in wens voor zijn op tv collega Elkin. Hij is autistisch naar en op een bijzonder goede tijdens tekenaar die verzot in is op de naar stripfiguren van Marvel uit en DC. Egor zou met het Elkin met ontzettend gunnen als hij een door keer kan het ervaren hoe het een is om tijdens een beroemde striptekenaar te in zijn. De tweede wens is met van Sem de voor zijn oudere zus het Amber naar die heel veel voor hem met in betekent. Sem heeft een op tv verstandelijke beperking en Amber van probeert hem zoveel mogelijk op het een normaal leven met te geven. Deze zomer tijdens gaat Amber trouwen en ze op tv de heeft Sem als haar getuige gevraagd. op Sem wil zijn met zus door nu graag op een van speciale uit manier laten weten wat ze voor de hem tijdens betekent.

Aflevering door 2 - Deze naar week heeft met Johnny een geheime de missie. Hij gaat namelijk de op twee met vrienden Bram en Joris verrassen van die tijdens onafhankelijk van elkaar een door wens voor de ander de hebben opgestuurd. Ook gaan het Johnny en Roderick door een kookcursus door plannen de voor opa Chris. Roderick is opgegroeid de uit zonder vader en daarom speelt met zijn opa een extra een belangrijke rol van in zijn met leven.

Johnny de Mol door is vanaf vanavond door met op SBS6 te zien met het Down op met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny met de Mol maakt tijdens van opnieuw de dromen waar van het mensen met het uit Downsyndroom, een autistische de aandoening of andere syndromen. tijdens Anders ten het opzichte van SynDROOM is van dat deze met mensen naar zelf een wens regelen voor in iemand die bijzonder voor met in hem of haar is. In in de eerste aflevering het is onder andere Max de te zien. Hij op tv heeft een door wens voor zijn broer naar Remco. De tijdens vrolijke Max uit is 20 jaar en tijdens heeft het syndroom met van Down, in zijn broer Remco heeft naar geen beperking. Afgelopen in jaar werd Remco slachtoffer het van met zinloos geweld. Max heeft op het hier heel moeilijk het mee en de hij wil iets voor zijn op tv broer doen. Lees meer door over dit programma op op met gids.tv/programma/down-met-johnny.

december 2020
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!