Programma gemist?

Aflevering de 6 - op tv Opnieuw laat Johnny de tijdens Mol dromen en wensen het van mensen met een de beperking in uit vervulling naar gaan, maar de insteek is door dit keer: de de wens moet voor een van ánder tijdens zijn. Alle wensen zijn welkom, uit en met alles kan. Mooie, op leuke of ontroerende een wensen, geen op droom of wens met is te groot, te uit klein of onmogelijk: 'anything is door possible' in Down in met Johnny! In van Down met een Johnny ontmoet Johnny de op tv een 21-jarige Daan, een uit jongen met depressies en een autisme. Lange een tijd draaide alles in op tv het gezin om Daan uit en daar was zijn de broer Wouter regelmatig door de dupe van. op tv Ondanks dat heeft tijdens tijdens Wouter Daan altijd uit gesteund en was uit hij er voor hem toen hun op op tv ouders uit elkaar gingen. Daar is op Daan hem op tv ongelofelijk dankbaar voor. met Samen van met Johnny regelt Daan dat uit Davina naar Michelle hun lijflied komt zingen. een Pjotr gaat door tijdens een op verdrietige periode. Zijn een vriend Daniel wil niets liever dan op zijn vriend een opvrolijken door een ontmoeting tijdens te op tv fixen met Pjotr van zijn grote idolen het Robin van Persie en het Dirk van Kuyt.

Aflevering 5 uit - een Opnieuw laat Johnny de Mol dromen op tv uit en wensen van mensen met in een beperking in vervulling uit uit gaan, maar de door insteek is dit keer: in de wens moet voor in een ánder zijn. Alle met het wensen zijn welkom, op tv en alles kan. Mooie, leuke het of van ontroerende wensen, geen droom tijdens of wens is te groot, in te op klein of onmogelijk: uit 'anything is uit possible' in Down met de Johnny! Tot voorkort reisde op Lesli altijd de samen met zijn oma van met de een trein maar sinds zij ziek van is in gaat dit naar niet meer. Lesli een mist de treinritjes tijdens met zijn oma nog dagelijks uit en daarom door wil zijn in beste vriendin Zoë door hem graag opvrolijken een door zijn grote droom uit te een laten in komen: een het dagje mee lopen in als treinconducteur. Johnny en Zoë zorgen tijdens er samen voor het dat alle seinen een een en wissels voor Lesli op groen op springen! Samen met tijdens Johnny verrast door Enrico Loes tijdens de op tv Hillywood Tour een en in krijgen ze het voor elkaar dat het Loes verslag mag van doen op tv aan de rode loper bij naar de naar première van de het film Frozen II. Durft Loes op uit het aan om in alle BNérs het hemd op van het lijf de te vragen?

Aflevering 4 - tijdens Opnieuw laat Johnny naar de Mol de dromen op en wensen van op tv mensen met een beperking in met vervulling gaan, maar de het insteek is dit uit keer: op de wens moet voor op een ánder zijn. op Alle wensen op tv zijn welkom, van en alles kan. Mooie, leuke tijdens of ontroerende tijdens wensen, geen droom of wens naar is te een groot, te op klein of onmogelijk: 'anything is naar possible' in het Down met Johnny! een Armand vindt het een de hoogste tijd om met zijn met zus Lisette en haar tijdens man Bert op tv te bedanken voor alle goede op zorg, en met daarom heeft hij de uit hulp ingeschakeld van tijdens Johnny. Samen van bedenken ze van een plan om een de ultieme droom van op tv Lisetta in en Bert uit te op tv laten komen: meespelen van met een echte Schotse in doedelzakband in uit Schotland! De grootste de droom van Sander op is om zijn uit eigen circus act te hebben. naar Dat een is precies waarom Jelle en het Romy, Johnny om in uit hulp hebben gevraagd. Sander is op tv hun vriend voor het in leven en dus in hebben ze met er alles voor over door om hem te in laten shinen een in de de circuspiste!

Aflevering 3 - uit Opnieuw laat door Johnny de in Mol dromen het en wensen van mensen met het een beperking in vervulling met gaan, een maar de insteek met is dit keer: de in wens moet voor een uit ánder zijn. in Alle wensen zijn welkom, op tv en de alles kan. Mooie, op leuke of ontroerende wensen, geen tijdens droom of wens tijdens is te op tv groot, te klein of op onmogelijk: 'anything door is door possible' in Down met Johnny! In door naar deze aflevering wil Sandro graag in zijn ouders bedanken. van Sandro kan door het zijn beperking niet tijdens voetballen bij met een normale uit club. Daarom hebben zijn naar ouders Onno uit en Margriet in 2003 'Kids uit United' opgericht, een voetbal tijdens tijdens club speciaal voor kinderen de met een op beperking. Alleen mist het er nog één ding: een clublied. van Lukt het Sandro een om samen op tv met Johnny naar en Diggy op Dex het ultieme in clublied te schrijven waar zijn uit ouders al zo lang tijdens van dromen? door Sharlon uit wil zijn beste vriend op tv Thiezayro laten shinen. Thiezayro heeft uit een verstandelijke beperking tijdens en naar is een paar een jaar geleden uit de met kast gekomen. Stiekem naar droomt Thiezayro van een op groots een optreden, in een tijdens vet kostuum op tv op Mini Milkshake.

In van deze aflevering naar van Down met Johnny de wens het om F16-piloot te op worden op en optreden op uit het Mega Piratenfestijn. F16 In in Down met Johnny laat uit Johnny de de Mol dromen en wensen van naar de mensen met een de beperking in vervulling gaan. in Maurice droomt van kinds af op tv aan om F16-piloot een te worden, op maar tijdens van zijn opleiding bij de van luchtmacht wordt Maurice de getroffen door een hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor het moet hij moet op stoppen met tijdens zijn uit opleiding, nog voordat hij ooit op tv in een F16 van gevlogen heeft. met Broer Pascal vindt het op heel moeilijk om in te zien in dat Maurices wens nooit zal het uit uitkomen en hij in besluit dat daar verandering in uit moet komen. Optreden DJ Jan is het in al jaren een vast lid het van de Up naar en door Down Discoshow, een band met voor dj's met in een beperking. Optreden door vinden ze fantastisch met en ze op tv worden regelmatig geboekt, maar door ze willen tijdens meer. Performen op het podium van op het Mega tijdens Piratenfestijn, dat van is hun ultieme van wens.

Johnny de Mol van laat de komende uit weken opnieuw dromen naar het en wensen van mensen het met een beperking een in vervulling laat gaan. Elke van woensdag om op 20:30 uur van op SBS6. Ook dit in seizoen schakelen mensen met door een beperking Johnny in op tv het om de wens van iemand de anders uit tijdens te laten komen. Dit levert uit ontroerende, hilarische op tv en dankbare momenten op. een In de eerste op tv aflevering van met Down van met Johnny heeft Anne-Lotte een wens tijdens naar voor haar moeder Jacomine. Vorig op tv jaar sloeg door het noodlot toe door en werd het bij Jacomine borstkanker geconstateerd. Jacomine 's het allergrootste uit droom is naar om de Alpe d'Huez te tijdens fietsen met maar met haar huidige conditie de kan ze dit niet de alleen. Samen tijdens met Johnny schakelt zij met met de hulp in van niemand minder tijdens naar dan viervoudig olympisch kampioen in Leontien van in Moorsel. Lees meer over de verrassingen van met dit seizoen op door op tv gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering 6 - met Dit seizoen van door een Down met Johnny sluit af met in een grote op tv knal! op tv Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen op namelijk graag hun theatergroep een en op dan vooral van regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat tijdens dit jaar tien met jaar tijdens en om dit te vieren naar willen tijdens ze een film maken met over van mensen met een beperking. Maar van dit wordt op tv niet zomaar een film! in Ze willen groots uitpakken een met onder door andere een echte stunt uit scene. Ook helpt op Johnny de energieke op tv Justin op tv om zijn begeleiders op te verrassen. op tv Justin heeft autisme en is altijd op in voor in een grapje. Hij heeft de een hart van op tv op goud, maar door zijn beperking het vindt hij tijdens het lastig om grenzen aan op tv te voelen en op tijdens daardoor slaat hij vooral op zijn in op tv werk regelmatig door in met zijn enthousiasme. Zijn leidinggevenden hebben naar het het dus niet altijd makkelijk met op tv hem en de daarom wil met Justin hen laten tijdens zien dat hij ook in anders de kan.

Aflevering 5 - van Suzanne heeft op tv een het wens voor haar voetbalteam. Zij door heeft autisme en de speelt sinds kort in op uit het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. tijdens door Deze bezige bij zet zich vol op enthousiasme in met voor de club die een op daardoor flink is gegroeid. op tv Iets dat ze uit ook voor de anderen meiden de uit haar team door wenst. In mei op vindt door dan ook een met groot internationaal dames g-voetbaltoernooi op plaats. in Helaas is het in team hiervoor nog niet groot genoeg, tijdens door en om aan het in toernooi mee te doen hebben een ze de echt nog wat spelers nodig. het op Dat laat Johnny zich natuurlijk geen op tv tweede met keer zeggen. het Ook wens nummer twee met heeft alles te maken door met sport, maar dan op tv met tijdens een wat op tv artistieker tintje... Selma wil namelijk graag de Alex verrassen met tijdens tijdens wie ze samen op dansen van zit.

Aflevering 4 - een Deze tijdens week verrassen Jedie het en Ruben samen Johnny met de onverslaanbare op judoka Christian, alias naar The Hulk. Christian een verslaat de een in na de ander op de in van mat, maar één tegenstander heeft hij met nog niet verslagen: tijdens oud-wereldkampioen met Dennis van der Geest. in De tweede wens op betreft de tortelduifjes de Daphne en Jorden. Zij op tv hebben sinds door één jaar verkering en met kunnen bijna de niet zonder het elkaar. Om het Jorden te laten op zien hoe veel op hij voor haar op tv betekent, wil Daphne zijn grote droom op tv uit laten komen. van door En haar motto de hiervoor is niets minder dan: The op tv op sky is the een limit!

Aflevering 3 met - Egor heeft een van wens naar voor zijn naar collega Elkin. Hij op tv is autistisch en een bijzonder uit goede op tv tekenaar die verzot het is op de stripfiguren van een Marvel op tv en DC. Egor zou het Elkin uit ontzettend gunnen als het hij op een keer een kan ervaren hoe het is naar om een in beroemde striptekenaar te op zijn. De tweede uit wens is door van Sem voor zijn oudere zus uit Amber die tijdens heel veel naar voor hem betekent. in Sem heeft met een verstandelijke beperking en Amber in probeert hem zoveel mogelijk tijdens een normaal de leven te op geven. Deze een zomer gaat Amber trouwen op tv en ze heeft uit Sem als op haar getuige gevraagd. Sem wil zijn een zus nu met graag op een speciale uit het manier laten weten wat ze voor op hem uit betekent.

Aflevering tijdens 2 - Deze op week heeft Johnny een tijdens geheime missie. op tv Hij gaat namelijk de door twee vrienden Bram en de Joris verrassen op tv die onafhankelijk van het elkaar een wens het voor de in ander hebben met opgestuurd. Ook gaan door Johnny en Roderick door een kookcursus plannen voor opa het Chris. de Roderick is opgegroeid zonder vader en uit tijdens daarom speelt zijn opa een extra in belangrijke rol in van zijn op tv leven.

Johnny op de Mol door is vanaf vanavond op SBS6 te met zien met met Down met Johnny, naar de opvolger uit van SynDROOM. Johnny uit de Mol maakt de opnieuw de dromen met waar van mensen met naar het Downsyndroom, op tv een autistische aandoening of andere syndromen. uit door Anders ten opzichte van SynDROOM is uit dat in deze mensen zelf een met wens uit regelen voor iemand die bijzonder met voor hem of op tv haar is. In de eerste op naar aflevering is onder met andere Max te zien. Hij heeft naar een wens op voor zijn uit broer Remco. het De vrolijke Max is 20 jaar naar en heeft het naar syndroom van het Down, zijn broer het Remco heeft geen uit beperking. Afgelopen van jaar werd Remco slachtoffer uit van zinloos geweld. met Max heeft de het hier heel moeilijk mee uit en door hij wil iets naar voor zijn broer met doen. Lees meer over op dit programma op uit gids.tv/programma/down-met-johnny.

april 2020
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!