Programma gemist?

Aflevering naar 6 - Dit seizoen met van Down met Johnny op sluit af het met een grote op knal! de Amateuracteurs Bjorn en tijdens Jasmijn willen namelijk een graag hun theatergroep en dan vooral een regisseur Louisella op tv verrassen. De groep bestaat van dit jaar tien in een jaar en om naar dit te vieren willen ze door een film met maken over mensen de met een beperking. Maar dit uit op wordt niet zomaar een tijdens film! Ze willen groots uit uitpakken met onder van andere een echte de stunt scene. naar Ook helpt naar Johnny de energieke met Justin om zijn begeleiders te met verrassen. Justin heeft autisme op tv en is altijd uit in voor door een grapje. tijdens Hij heeft een met hart van goud, maar op door zijn beperking van vindt hij op het lastig de om grenzen aan te voelen en de het daardoor slaat hij vooral op op zijn werk regelmatig door met in zijn enthousiasme. naar Zijn van leidinggevenden hebben het dus niet van naar altijd makkelijk met hem en daarom in wil Justin het hen laten zien dat uit in hij ook anders in kan.

Aflevering tijdens 5 - Suzanne heeft een op tv wens met voor haar op voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt met met sinds kort in het het eerste dames de g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij uit door zet zich vol het enthousiasme in voor de club in die daardoor flink van is gegroeid. Iets dat tijdens de ze ook voor de anderen op tv meiden op tv uit haar team wenst. In mei door vindt dan ook tijdens een in groot internationaal in dames g-voetbaltoernooi plaats. Helaas het is het tijdens team hiervoor nog niet met groot genoeg, en om van aan het het toernooi mee op te doen hebben ze tijdens echt nog wat van spelers nodig. tijdens Dat laat Johnny in zich natuurlijk geen tweede de keer zeggen. Ook wens nummer met twee heeft in alles een te maken met sport, maar dan de met tijdens een wat tijdens artistieker tintje... Selma wil namelijk graag naar Alex tijdens verrassen met een wie ze samen het op dansen zit.

Aflevering 4 met - Deze week verrassen uit Jedie en Ruben het samen het Johnny de onverslaanbare van judoka Christian, alias het The Hulk. het Christian verslaat de een door na de het ander op de mat, maar één de tegenstander tijdens heeft hij nog op niet verslagen: uit oud-wereldkampioen Dennis van naar der Geest. De tweede wens betreft het de tortelduifjes het Daphne en een Jorden. Zij naar hebben sinds één jaar op verkering en kunnen bijna niet het zonder van elkaar. Om de Jorden te laten zien hoe veel in hij voor een haar betekent, tijdens wil Daphne zijn grote droom in uit laten komen. uit En haar motto het hiervoor is met niets minder dan: The met uit sky is the op limit!

Aflevering 3 op tv - Egor door heeft een wens tijdens voor zijn collega een Elkin. Hij met is autistisch en een door bijzonder goede tekenaar die uit verzot is op de de het stripfiguren van Marvel en DC. met Egor zou uit het Elkin ontzettend gunnen als een door hij een keer kan met ervaren hoe met het is om een beroemde het striptekenaar naar te zijn. De tweede wens is de van Sem voor in zijn oudere op tv zus Amber die naar heel veel voor uit hem betekent. Sem met heeft in een verstandelijke beperking in en Amber probeert hem tijdens zoveel mogelijk een normaal leven de te geven. Deze op op zomer gaat Amber trouwen en naar ze heeft het Sem als haar getuige gevraagd. naar Sem wil zijn een zus nu graag tijdens op tv op een speciale manier laten weten een tijdens wat ze voor hem in betekent.

Aflevering op 2 - uit Deze week heeft uit Johnny een geheime missie. van Hij gaat een namelijk de twee vrienden Bram en een Joris door verrassen die de onafhankelijk van elkaar het een wens voor naar de ander hebben opgestuurd. Ook gaan tijdens Johnny en tijdens Roderick van een kookcursus plannen voor in opa Chris. Roderick op tv is opgegroeid zonder uit vader en daarom speelt zijn met opa een in extra belangrijke rol door in tijdens zijn leven.

Johnny op de Mol naar is vanaf vanavond op op tv SBS6 te zien met Down de met Johnny, de een opvolger van naar SynDROOM. Johnny de Mol van maakt opnieuw de uit dromen op tv waar van mensen met het met Downsyndroom, een autistische met aandoening of andere het syndromen. Anders ten met opzichte op van SynDROOM is een dat deze mensen naar zelf een wens door regelen voor iemand die op bijzonder voor hem of haar het is. In de eerste op tv met aflevering is onder andere op Max te door zien. Hij heeft een wens door voor zijn de broer Remco. De vrolijke op Max is 20 op jaar en heeft het naar syndroom van Down, van naar zijn broer Remco heeft geen tijdens beperking. Afgelopen jaar werd met Remco slachtoffer in van een zinloos geweld. Max heeft het hier naar heel moeilijk door mee en hij wil van iets voor uit zijn broer uit doen. Lees meer over op dit programma op de gids.tv/programma/down-met-johnny.

november 2019
22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!