Programma gemist?

Aflevering een 6 - Opnieuw laat uit Johnny de Mol dromen uit en van wensen van van mensen met een een beperking in vervulling van gaan, maar de insteek is dit in keer: door de wens moet voor met een ánder zijn. Alle naar wensen zijn welkom, uit op en alles kan. Mooie, leuke of de ontroerende wensen, het geen droom met of wens de is te groot, te klein de of in onmogelijk: 'anything is possible' in tijdens Down met de Johnny! In Down met de Johnny ontmoet Johnny de van 21-jarige Daan, op tv een jongen met depressies door een en autisme. Lange tijd tijdens draaide alles in het gezin de tijdens om Daan en daar op tv was zijn broer het Wouter regelmatig de dupe van. met Ondanks dat een heeft Wouter van Daan altijd gesteund en was het in hij er voor hem toen hun een ouders naar uit elkaar een gingen. Daar is Daan hem in ongelofelijk uit dankbaar voor. Samen met op Johnny regelt Daan dat Davina op Michelle van hun lijflied komt een zingen. Pjotr gaat door door een verdrietige in periode. Zijn op vriend Daniel wil niets tijdens liever dan zijn vriend op tv opvrolijken op door een ontmoeting te fixen tijdens met Pjotr zijn grote tijdens idolen Robin van uit Persie en Dirk naar het Kuyt.

Aflevering van 5 - een Opnieuw laat Johnny de Mol dromen op tv in en wensen van mensen uit met een beperking in uit vervulling gaan, maar in de insteek is dit van keer: de wens op tv moet voor een het ánder uit zijn. Alle wensen zijn welkom, naar en alles kan. van Mooie, op leuke of ontroerende de wensen, geen droom of met wens een is te groot, te klein op of onmogelijk: 'anything is uit possible' een in Down met Johnny! Tot een voorkort reisde op tv Lesli altijd naar samen met uit zijn oma met de trein maar op sinds zij van ziek is in gaat dit het niet meer. Lesli met mist de treinritjes met zijn oma tijdens met nog dagelijks en daarom wil zijn de beste vriendin Zoë naar hem graag opvrolijken door door met zijn grote droom uit te een laten komen: een een dagje mee op lopen op als treinconducteur. Johnny en Zoë van zorgen er naar samen voor met dat alle seinen en wissels voor het Lesli op groen op springen! Samen de met op Johnny verrast Enrico Loes tijdens in de de Hillywood Tour en krijgen ze het in voor elkaar naar dat Loes door verslag mag de doen aan de rode de loper bij de in première van de film Frozen uit II. Durft Loes op tv in het aan om naar alle BNérs het hemd van op tv het lijf naar te vragen?

Aflevering met 4 - Opnieuw laat op tv Johnny de in Mol dromen en wensen van in mensen door met een beperking in in vervulling gaan, in maar de uit insteek is dit keer: op tv de wens moet de voor een ánder op zijn. Alle wensen zijn op welkom, en uit alles kan. Mooie, leuke de of ontroerende wensen, op tv geen droom uit of wens is te met groot, een te klein of door onmogelijk: 'anything is een possible' in Down met door Johnny! Armand op vindt het de het hoogste tijd om zijn zus in Lisette door en haar man met Bert te bedanken de voor alle goede zorg, en door daarom het heeft hij de hulp uit ingeschakeld van Johnny. de Samen bedenken ze een plan de om op tv de ultieme droom van Lisetta met en op Bert uit te laten van komen: op tv meespelen met een naar echte Schotse doedelzakband naar in Schotland! De op grootste droom van Sander is om een zijn eigen circus door act door te hebben. Dat met is precies waarom het Jelle en Romy, Johnny een om hulp hebben gevraagd. een tijdens Sander is hun vriend voor het de leven en dus op hebben met ze er alles voor over van om hem te het laten shinen een in de met circuspiste!

Aflevering 3 - tijdens Opnieuw laat naar Johnny de Mol dromen uit door en wensen van mensen op met een beperking uit in vervulling gaan, maar de van insteek is dit tijdens keer: met de wens moet voor met een ánder zijn. een Alle wensen zijn tijdens welkom, en alles kan. een in Mooie, leuke of ontroerende in wensen, geen droom of wens het is te tijdens groot, te klein of de onmogelijk: 'anything het is van possible' in Down met Johnny! In de deze op tv aflevering wil door Sandro graag zijn ouders bedanken. met Sandro naar kan door zijn beperking niet van voetballen bij een tijdens normale uit club. Daarom hebben op zijn ouders Onno en met Margriet in 2003 'Kids United' een opgericht, een voetbal naar van club speciaal voor kinderen met een door een beperking. Alleen mist er nog één door ding: op een clublied. in Lukt het Sandro om met samen met op Johnny en Diggy van Dex het ultieme clublied te schrijven door de waar zijn ouders al zo met lang van een dromen? Sharlon wil zijn beste van vriend Thiezayro laten op shinen. Thiezayro in heeft een verstandelijke beperking het en een is een paar jaar van geleden uit tijdens de kast gekomen. Stiekem uit droomt Thiezayro het van een groots optreden, in uit een vet kostuum de op Mini van Milkshake.

In van deze aflevering naar van Down met naar Johnny de wens om F16-piloot te uit uit worden en optreden op in het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met de van Johnny laat Johnny de door Mol dromen en op wensen van door mensen met een beperking in vervulling met gaan. Maurice droomt een van tijdens kinds af aan om F16-piloot van te met worden, maar tijdens zijn opleiding op tv bij de luchtmacht op tv door wordt Maurice getroffen door een hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor op tv moet hij in moet stoppen met zijn op tv opleiding, nog in voordat met hij ooit in een F16 gevlogen van heeft. Broer het Pascal vindt het heel een moeilijk om uit te zien dat in Maurices wens nooit zal het uitkomen en hij in besluit met dat daar verandering in met moet op tv komen. Optreden DJ Jan is al door jaren een vast lid in van de Up tijdens en Down tijdens Discoshow, een band door voor dj's met een beperking. de Optreden vinden uit ze het fantastisch en ze worden regelmatig geboekt, op tv de maar ze willen meer. Performen op op het podium van van het van Mega Piratenfestijn, dat is hun met ultieme een wens.

Johnny op de Mol laat tijdens de komende een weken opnieuw dromen en wensen van van mensen met een de beperking tijdens in vervulling laat gaan. Elke de woensdag op om 20:30 uur op uit SBS6. Ook dit seizoen van schakelen mensen een met een beperking Johnny van in om van de wens van tijdens iemand anders in uit te laten komen. uit Dit levert ontroerende, hilarische en naar met dankbare momenten op. door In de eerste met aflevering van Down in met Johnny heeft Anne-Lotte tijdens een wens voor met haar moeder Jacomine. Vorig jaar tijdens sloeg de het noodlot toe met en werd bij Jacomine borstkanker tijdens geconstateerd. Jacomine met 's allergrootste droom op is om de Alpe met d'Huez in te fietsen maar op met haar huidige op conditie kan ze het dit niet alleen. door Samen met Johnny schakelt zij uit de uit hulp in van niemand minder de dan op viervoudig olympisch kampioen Leontien van op Moorsel. Lees meer op over de verrassingen van naar dit tijdens seizoen op naar gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering 6 - uit Dit seizoen op tv van in Down met Johnny sluit af uit met een op tv grote knal! Amateuracteurs Bjorn en een naar Jasmijn willen namelijk tijdens graag hun theatergroep en dan op vooral regisseur Louisella verrassen. het De groep bestaat een dit jaar op tien jaar en een om dit te op vieren naar willen ze een film maken in over mensen met een op tv beperking. Maar uit dit wordt tijdens niet zomaar een tijdens film! Ze willen groots uitpakken van van met onder andere een echte stunt door scene. naar Ook helpt Johnny de energieke naar Justin om naar zijn begeleiders het te verrassen. op Justin heeft autisme en is altijd met door in voor een grapje. Hij heeft naar op tv een hart van op tv goud, maar door zijn beperking vindt de hij door het lastig om grenzen aan door te voelen en met daardoor op tv slaat hij vooral tijdens op zijn werk op regelmatig door in een zijn enthousiasme. Zijn leidinggevenden hebben op tijdens het dus niet altijd makkelijk met een uit hem en daarom wil Justin hen uit laten zien dat in hij ook anders op van kan.

Aflevering tijdens 5 - Suzanne heeft een van door wens voor haar voetbalteam. Zij tijdens heeft het autisme en speelt sinds op kort in de het eerste dames naar g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige door bij zet de zich vol enthousiasme in voor uit de club uit die een daardoor flink is gegroeid. de Iets dat een ze ook voor tijdens de anderen meiden met uit haar team wenst. door In mei vindt dan een ook een groot door internationaal in dames g-voetbaltoernooi plaats. Helaas is het het het team hiervoor nog het niet groot genoeg, en tijdens om aan het tijdens toernooi mee te doen hebben de ze echt met nog wat naar spelers nodig. Dat tijdens laat Johnny met zich natuurlijk geen op tv tweede keer zeggen. Ook wens van nummer twee heeft de alles op te maken met sport, door maar dan met op tv een wat artistieker van tintje... Selma wil van namelijk graag Alex verrassen met in wie naar ze samen op tv op dansen zit.

Aflevering uit 4 - Deze week verrassen de Jedie en Ruben een samen Johnny met de onverslaanbare judoka Christian, op alias The Hulk. uit naar Christian verslaat de een het na de ander uit op de mat, het maar één tegenstander naar heeft hij uit nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Dennis naar van met der Geest. De tweede een wens betreft de tijdens tortelduifjes Daphne en Jorden. Zij met het hebben sinds één jaar verkering en het kunnen bijna tijdens niet zonder elkaar. Om het Jorden te op tv laten zien hoe veel tijdens hij voor met haar betekent, wil Daphne naar zijn tijdens grote droom van uit laten komen. En haar motto met door hiervoor is niets minder dan: The met sky is de the de limit!

Aflevering in 3 - Egor heeft naar een wens voor zijn op tv de collega Elkin. Hij is autistisch en naar een uit bijzonder goede tekenaar die verzot met naar is op de stripfiguren van met Marvel en DC. Egor naar zou door het Elkin ontzettend gunnen als in hij een keer met op kan ervaren hoe het op is om een beroemde striptekenaar op te zijn. De uit tweede wens door is in van Sem voor zijn oudere van zus Amber die met heel veel voor hem door van betekent. Sem heeft een met verstandelijke beperking en Amber in probeert hem zoveel mogelijk de een normaal in leven van te geven. Deze zomer met gaat Amber trouwen en naar ze op tv heeft Sem als haar getuige gevraagd. de Sem wil tijdens zijn zus nu met graag op een speciale de met manier laten weten wat ze een voor in hem betekent.

Aflevering 2 - het een Deze week heeft Johnny een geheime op tv met missie. Hij gaat namelijk de naar twee vrienden op Bram en Joris verrassen tijdens die op tv onafhankelijk van elkaar een wens de voor in de ander hebben opgestuurd. een Ook gaan Johnny op en Roderick een door kookcursus plannen voor een opa Chris. Roderick is opgegroeid met zonder op vader en daarom uit speelt zijn opa door een extra belangrijke rol in in op tv zijn leven.

Johnny het de Mol is vanaf het vanavond op SBS6 van te door zien met Down met Johnny, de tijdens opvolger van naar SynDROOM. Johnny de Mol in maakt het opnieuw de dromen waar op tv van mensen met door het Downsyndroom, een autistische met aandoening of het andere syndromen. Anders ten opzichte uit van SynDROOM is met dat op deze mensen van zelf een wens regelen de voor iemand die op tv bijzonder voor hem of uit haar is. In de eerste de aflevering is onder naar andere Max naar te zien. Hij van heeft een wens voor op tv zijn broer Remco. met De op vrolijke Max het is 20 jaar en tijdens heeft het syndroom naar van Down, met zijn broer Remco heeft uit geen beperking. Afgelopen jaar tijdens werd Remco naar slachtoffer van zinloos geweld. uit Max het heeft het hier in heel moeilijk mee uit en hij wil door iets voor zijn broer doen. Lees meer op tv over dit programma op tv op op gids.tv/programma/down-met-johnny.

februari 2020
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!