Programma gemist?

Aflevering op tv 6 - Opnieuw laat naar Johnny de Mol dromen naar en van wensen van naar mensen met een beperking in vervulling op gaan, het maar de van insteek is dit keer: de uit wens moet voor met een ánder zijn. Alle uit wensen zijn van welkom, en alles kan. in Mooie, leuke of op tv ontroerende op tv wensen, geen op droom of wens is door te groot, te klein op of onmogelijk: de 'anything is possible' in door Down met Johnny! In van Down met met Johnny van ontmoet Johnny de 21-jarige Daan, de een jongen tijdens met depressies en door autisme. Lange tijd draaide alles door in het tijdens gezin om Daan en tijdens daar was tijdens zijn broer de Wouter regelmatig de in dupe van. Ondanks dat heeft van Wouter op Daan altijd gesteund en was uit hij er voor het hem een toen hun door ouders uit elkaar tijdens gingen. Daar is Daan hem de ongelofelijk op tv dankbaar voor. Samen de met Johnny regelt Daan naar dat Davina Michelle hun lijflied door komt zingen. Pjotr naar gaat door een op verdrietige tijdens periode. Zijn een vriend Daniel wil niets liever uit dan zijn uit vriend opvrolijken door een een ontmoeting te fixen het met Pjotr zijn grote de idolen Robin van naar naar Persie en Dirk op tv Kuyt.

Aflevering uit 5 - Opnieuw tijdens laat Johnny de met Mol dromen en op tv wensen van mensen met een naar beperking in vervulling tijdens gaan, maar de tijdens met insteek is dit keer: de op wens de moet voor een ánder zijn. in Alle wensen zijn welkom, van en op tv alles kan. uit Mooie, leuke of naar ontroerende wensen, geen droom of de wens is te groot, naar van te klein of onmogelijk: 'anything tijdens is op tv possible' in Down met Johnny! Tot een voorkort in reisde Lesli van altijd samen met zijn met oma met de met trein maar sinds door zij ziek in is gaat dit niet in meer. Lesli mist de de treinritjes met zijn de oma nog dagelijks tijdens en een daarom wil zijn van beste vriendin Zoë hem graag de opvrolijken door zijn op tv grote droom uit te door laten uit komen: een dagje mee lopen het als een treinconducteur. Johnny en Zoë zorgen een van er samen voor dat in alle seinen tijdens en wissels voor Lesli op groen van springen! Samen de met op tv Johnny verrast Enrico Loes tijdens op de Hillywood Tour in en krijgen ze het van van voor elkaar dat Loes verslag mag in het doen aan de rode van loper bij de op première van de film op tv Frozen II. Durft Loes van een het aan om alle van BNérs het hemd van het van lijf te in vragen?

Aflevering op tv 4 - Opnieuw laat Johnny met de Mol de dromen en naar wensen van de mensen met een beperking in vervulling de gaan, in maar de insteek is een dit keer: uit de wens moet voor een op tv ánder zijn. op tv Alle op wensen zijn welkom, de en alles kan. tijdens Mooie, leuke of op tv ontroerende wensen, geen droom of in wens is te groot, op te klein een of onmogelijk: met 'anything is possible' in van Down met met Johnny! Armand uit vindt het de het hoogste tijd om van zijn zus Lisette en een haar man Bert door te bedanken voor een alle goede zorg, en op tv daarom heeft hij het de hulp op tv ingeschakeld van Johnny. Samen naar bedenken ze door een plan om naar de ultieme de droom van Lisetta het en Bert uit de te laten komen: meespelen met een op echte Schotse het doedelzakband in Schotland! De tijdens grootste droom van in naar Sander is om zijn eigen circus met act uit te hebben. Dat is een precies door waarom Jelle en de Romy, Johnny om hulp hebben van gevraagd. Sander in is hun vriend voor het in naar leven en dus hebben ze de er alles voor over door uit om hem te laten tijdens shinen in de naar circuspiste!

Aflevering 3 - door een Opnieuw laat Johnny door de Mol dromen van en wensen van mensen met op tv een beperking in van vervulling gaan, een maar de insteek de is dit op tv keer: de wens moet voor een in ánder zijn. Alle tijdens wensen zijn het welkom, en alles uit kan. Mooie, uit leuke of ontroerende door wensen, geen droom of het wens een is te groot, het te klein of op tv onmogelijk: 'anything is possible' in Down door met Johnny! In op tv met deze aflevering wil de Sandro graag zijn ouders bedanken. op tv Sandro kan door naar zijn beperking de niet voetballen bij een het normale club. op Daarom hebben het zijn ouders Onno en Margriet in tijdens 2003 'Kids met United' opgericht, een tijdens voetbal de club speciaal voor kinderen met op een beperking. Alleen door mist er nog met één ding: een naar clublied. Lukt uit het Sandro om samen met met Johnny in en Diggy het Dex het ultieme clublied te in schrijven waar zijn ouders met al zo tijdens lang van dromen? in Sharlon wil zijn beste door vriend een Thiezayro laten shinen. de Thiezayro heeft een verstandelijke een beperking door en is een paar jaar uit geleden uit op tv de kast gekomen. Stiekem droomt het Thiezayro van met een groots door optreden, in een vet kostuum in op Mini de Milkshake.

In uit deze aflevering van Down de met in Johnny de wens om F16-piloot van te worden en van optreden op het Mega naar Piratenfestijn. F16 In tijdens Down met Johnny naar laat Johnny de Mol dromen de en wensen van van mensen met een op tv beperking in vervulling het gaan. in Maurice droomt van kinds af door aan om in F16-piloot te in worden, maar tijdens zijn opleiding naar bij de uit luchtmacht wordt Maurice uit getroffen door een met hersenvliesontsteking. Verandering Daardoor moet hij moet door stoppen met op tv zijn opleiding, op tv nog voordat hij op ooit in een F16 gevlogen in op tv heeft. Broer Pascal vindt naar het heel moeilijk met om te zien dat Maurices van wens nooit zal tijdens uitkomen en hij op tv besluit door dat daar verandering in tijdens moet komen. Optreden DJ Jan is de al jaren tijdens een met vast lid van de uit Up en Down Discoshow, met een van band voor dj's met een beperking. op met Optreden vinden ze een fantastisch en ze worden regelmatig geboekt, door tijdens maar ze willen meer. Performen op op in het podium van het Mega Piratenfestijn, naar dat is uit hun op ultieme wens.

Johnny op tv de Mol laat een de komende met weken opnieuw dromen en door wensen van mensen met een in beperking met in vervulling laat gaan. Elke naar woensdag om op tv 20:30 uur op de SBS6. Ook dit door seizoen schakelen mensen met op tv een beperking Johnny uit in om de wens een het van iemand anders uit op tv te laten komen. Dit van levert ontroerende, op hilarische en de dankbare momenten op. In de naar eerste aflevering door van Down op tv met Johnny heeft Anne-Lotte met een wens voor haar moeder de Jacomine. een Vorig jaar sloeg het noodlot naar uit toe en werd bij Jacomine op borstkanker geconstateerd. Jacomine in 's allergrootste droom is in om in de Alpe d'Huez te de fietsen maar met haar een naar huidige conditie kan ze het dit niet alleen. Samen door met Johnny schakelt op zij de door hulp in van niemand uit minder dan viervoudig olympisch naar door kampioen Leontien van door Moorsel. Lees meer over de verrassingen het van dit seizoen een op naar gids.tv/6577/down-met-johnny

Aflevering 6 - door Dit seizoen naar van tijdens Down met Johnny sluit af naar met een met grote knal! Amateuracteurs van Bjorn en Jasmijn willen namelijk op tv uit graag hun theatergroep en tijdens dan vooral van regisseur Louisella verrassen. De op tv groep bestaat dit jaar naar tien jaar het en om dit te vieren de willen ze een op film het maken over met mensen met een door beperking. Maar dit wordt niet het zomaar een door film! Ze willen groots uitpakken op met van onder andere een uit echte stunt scene. Ook met helpt Johnny naar de energieke Justin om zijn op begeleiders te verrassen. door Justin het heeft autisme door en is altijd in voor van een grapje. Hij in heeft een hart in van uit goud, maar door zijn tijdens beperking vindt hij door het lastig om door grenzen aan te voelen en van daardoor slaat van hij op tv vooral op zijn met werk regelmatig door in zijn een enthousiasme. door Zijn leidinggevenden hebben het dus een niet altijd makkelijk in met hem en op tv daarom wil met Justin hen laten zien op tv dat hij ook uit anders uit kan.

Aflevering een 5 - Suzanne heeft een van wens op tv voor haar voetbalteam. een Zij heeft de autisme en speelt sinds kort het in het op eerste dames g-voetbalteam van Nederland. een Deze bezige bij de zet uit zich vol enthousiasme in op voor tijdens de club die daardoor flink is op gegroeid. Iets dat een ze uit ook voor de anderen meiden op tv uit haar team door wenst. In mei op tv vindt dan ook uit een groot internationaal een dames op tv g-voetbaltoernooi plaats. Helaas is het in het team hiervoor nog niet groot tijdens genoeg, en om aan door het toernooi naar mee te doen hebben uit ze echt door nog wat spelers nodig. tijdens naar Dat laat Johnny van zich natuurlijk geen tweede het keer zeggen. op tv Ook wens nummer de twee heeft alles te door maken met sport, maar met dan met een tijdens wat artistieker tintje... Selma door wil van namelijk graag tijdens Alex verrassen met wie ze samen op op dansen naar zit.

Aflevering de 4 - Deze week in verrassen Jedie en Ruben een het samen Johnny de onverslaanbare judoka de Christian, uit alias The Hulk. Christian verslaat de in een de na de ander op de op mat, naar maar één tegenstander uit heeft hij een nog niet verslagen: oud-wereldkampioen op Dennis van der Geest. op tv De tweede wens betreft met de tortelduifjes Daphne het uit en Jorden. Zij hebben door sinds één op tv jaar verkering en kunnen bijna naar niet zonder elkaar. Om uit Jorden naar te laten zien hoe veel in hij uit voor haar betekent, tijdens wil Daphne zijn grote droom het uit laten uit komen. En op tv haar motto hiervoor is niets de minder dan: The de in sky is the van limit!

Aflevering 3 het - Egor heeft een uit het wens voor zijn collega Elkin. Hij op is autistisch het en een bijzonder de goede met tekenaar die verzot is op de in stripfiguren van Marvel tijdens en DC. de Egor zou met het Elkin ontzettend het gunnen als een hij een keer kan ervaren het hoe het is om de door een beroemde striptekenaar de te zijn. De in tweede wens is met van Sem voor zijn het oudere zus Amber die heel van veel voor het hem de betekent. Sem heeft een verstandelijke beperking in en in Amber probeert hem op tv zoveel mogelijk een van normaal leven te geven. tijdens Deze zomer op tv gaat Amber trouwen en ze het van heeft Sem als tijdens haar getuige gevraagd. Sem wil zijn tijdens zus nu een graag door op een speciale manier naar laten weten wat ze de voor hem uit betekent.

Aflevering op tv 2 - Deze week het heeft Johnny van een geheime missie. Hij gaat met namelijk op de twee vrienden Bram van en Joris verrassen die van onafhankelijk van elkaar naar een wens in voor een de ander hebben opgestuurd. Ook gaan in Johnny en Roderick van in een kookcursus plannen van voor opa Chris. Roderick is opgegroeid van zonder vader en met daarom speelt zijn het door opa een extra belangrijke van rol in zijn van leven.

Johnny van de Mol is vanaf vanavond uit op uit SBS6 te zien met Down in de met Johnny, de opvolger van tijdens SynDROOM. Johnny de Mol uit maakt opnieuw de dromen tijdens door waar van mensen met een het Downsyndroom, een autistische aandoening de of andere op tv syndromen. Anders ten opzichte op van SynDROOM is uit dat deze uit mensen tijdens zelf een wens regelen voor iemand met op tv die bijzonder voor een hem of haar is. In de een eerste aflevering uit is onder andere Max te de zien. uit Hij heeft een wens voor in op zijn broer Remco. De het vrolijke Max is 20 door jaar en heeft het met de syndroom van Down, zijn broer Remco van een heeft geen beperking. uit Afgelopen jaar werd Remco slachtoffer van de van zinloos geweld. Max heeft het de hier het heel moeilijk mee en het hij wil in iets voor zijn broer het doen. Lees meer door over dit programma op tijdens gids.tv/programma/down-met-johnny.

september 2021
12-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

05-02-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

29-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

22-01-2020 20:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn. Alle wensen zijn welkom, en alles kan. Mooie, leuke of ontroerende we...

15-01-2020 20:30

Down met Johnny: F16-wens

Down met Johnny - Down met Johnny: F16-wens

In deze aflevering van Down met Johnny de wens om F16-piloot te worden en optreden op het Mega Piratenfestijn. F16 In Down met Johnny laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Maurice droomt va...

08-01-2020 20:30

Terug: Down met Johnny

Down met Johnny - Terug: Down met Johnny

Johnny de Mol laat de komende weken opnieuw dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling laat gaan. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. Ook dit seizoen schakelen mensen met een beperking Johnny in om de wens van iemand and...

22-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 6 - Dit seizoen van Down met Johnny sluit af met een grote knal! Amateuracteurs Bjorn en Jasmijn willen namelijk graag hun theatergroep en dan vooral regisseur Louisella verrassen. De groep bestaat dit jaar tien jaar en om dit te...

15-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 5 - Suzanne heeft een wens voor haar voetbalteam. Zij heeft autisme en speelt sinds kort in het eerste dames g-voetbalteam van Nederland. Deze bezige bij zet zich vol enthousiasme in voor de club die daardoor flink is gegroeid. I...

08-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 4 - Deze week verrassen Jedie en Ruben samen Johnny de onverslaanbare judoka Christian, alias The Hulk. Christian verslaat de een na de ander op de mat, maar één tegenstander heeft hij nog niet verslagen: oud-wereldkampioen Denni...

01-04-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 3 - Egor heeft een wens voor zijn collega Elkin. Hij is autistisch en een bijzonder goede tekenaar die verzot is op de stripfiguren van Marvel en DC. Egor zou het Elkin ontzettend gunnen als hij een keer kan ervaren hoe het is om...

25-03-2019 21:30

Down met Johnny

Down met Johnny - Down met Johnny

Aflevering 2 - Deze week heeft Johnny een geheime missie. Hij gaat namelijk de twee vrienden Bram en Joris verrassen die onafhankelijk van elkaar een wens voor de ander hebben opgestuurd. Ook gaan Johnny en Roderick een kookcursus plannen v...

18-03-2019 21:30

Nieuw: Down met Johnny

Down met Johnny - Nieuw: Down met Johnny

Johnny de Mol is vanaf vanavond op SBS6 te zien met Down met Johnny, de opvolger van SynDROOM. Johnny de Mol maakt opnieuw de dromen waar van mensen met het Downsyndroom, een autistische aandoening of andere syndromen. Anders ten opzichte ...

Down met Johnny gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down met Johnny de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down met Johnny bij Down met Johnny liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down met Johnny. Heb je een uitzending van Down met Johnny gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down met Johnny gemist

Uitzending gemist van Down met Johnny? Hier kun je alle uitzendingen van Down met Johnny kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!