Programma gemist?

In het een Huis der door Provincie in het Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders uit mee aan één-op-één-debatten. op tv Loting met bepaalt wie tegen wie uitkomt. van op tv De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn van ingebracht tijdens door de partijen zelf. De op leiding van het uit debat is in op tv handen van de Annechien een Steenhuizen. De loting heeft de volgende het debatten opgeleverd: 1. SP door en VVD 2. PvdA naar en een CDA 3. 50Plus en SGP 4. ChristenUnie door en PVV 5. met Partij voor de Dieren met en Forum voor Democratie 6. op tv D66 en GroenLinks 7. in SGP tijdens en Denk 8. op tv CDA en SP 9. het Forum voor Democratie en 50Plus 10. VVD tijdens en PvdA 11, de Denk en Partij voor naar de met Dieren 12. PVV een en D66 13. GroenLinks en ChristenUnie Lees op tv meer over het debat tijdens op uit gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

mei 2021
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!