Programma gemist?

In het het Huis der een Provincie in Arnhem doen een alle dertien naar landelijke partijleiders mee een aan één-op-één-debatten. Loting door bepaalt wie met tegen wie uitkomt. van De stellingen waarover op tv wordt gedebatteerd, zijn met ingebracht door de partijen zelf. De van leiding van het naar het debat is in op tv handen van Annechien met Steenhuizen. De loting heeft de volgende door debatten opgeleverd: 1. met SP en VVD 2. het PvdA en CDA 3. tijdens 50Plus en met SGP 4. ChristenUnie en PVV 5. het Partij voor met de Dieren en Forum voor op Democratie 6. D66 en GroenLinks 7. in SGP en Denk 8. de CDA en naar SP 9. Forum in voor Democratie en 50Plus 10. van VVD en de PvdA 11, Denk en Partij op tv voor de van Dieren 12. PVV een en D66 13. GroenLinks en ChristenUnie Lees meer het over op tv het debat op op gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

september 2020
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!