Programma gemist?

In het het Huis der Provincie in door Arnhem met doen alle dertien landelijke partijleiders een mee door aan één-op-één-debatten. van Loting bepaalt wie naar tegen wie uitkomt. het De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn door ingebracht op tv door de partijen zelf. De door leiding van door het de debat is in handen van tijdens Annechien Steenhuizen. De met loting heeft de volgende naar debatten opgeleverd: 1. SP en het VVD 2. PvdA en door CDA 3. 50Plus uit en door SGP 4. ChristenUnie en PVV 5. Partij voor op tv de Dieren en in op Forum voor Democratie 6. D66 een en GroenLinks 7. SGP het en Denk 8. op tv CDA en SP 9. Forum voor Democratie op en 50Plus 10. VVD de en PvdA 11, Denk met in en Partij voor de Dieren 12. naar PVV en D66 13. op tv GroenLinks en ChristenUnie Lees op tv meer over op tv het debat op op tv gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

januari 2020
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!