Programma gemist?

In het Huis tijdens der Provincie in de Arnhem doen alle in dertien landelijke de partijleiders mee aan het één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie de tegen een wie uitkomt. De stellingen waarover met wordt tijdens gedebatteerd, zijn op tv ingebracht door de partijen op zelf. De leiding van het het naar debat is in handen met van Annechien Steenhuizen. De loting door heeft de volgende debatten met opgeleverd: 1. de SP en VVD 2. PvdA tijdens en het CDA 3. 50Plus en de SGP 4. ChristenUnie en in PVV 5. Partij voor de Dieren de en Forum voor op tv Democratie 6. van D66 en GroenLinks 7. SGP en Denk 8. de CDA en tijdens SP 9. Forum voor een Democratie en 50Plus 10. in VVD en PvdA 11, Denk tijdens en Partij naar voor de door Dieren 12. PVV en een D66 13. GroenLinks en ChristenUnie Lees meer uit over het debat met op van gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

juli 2021
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!