Programma gemist?

In het het Huis der in Provincie in Arnhem van doen alle dertien landelijke door partijleiders mee aan een één-op-één-debatten. Loting bepaalt op tv wie tegen wie op uitkomt. De stellingen door waarover wordt gedebatteerd, tijdens zijn het ingebracht door de partijen van zelf. De leiding op tv van het debat is naar in handen van in Annechien Steenhuizen. De loting met heeft de volgende debatten het opgeleverd: 1. SP een en uit VVD 2. PvdA en CDA 3. uit 50Plus en naar SGP 4. ChristenUnie en PVV 5. Partij het voor de Dieren en door een Forum voor Democratie 6. D66 uit en GroenLinks 7. SGP en Denk 8. een CDA het en SP 9. Forum voor Democratie van en door 50Plus 10. VVD en PvdA 11, een Denk op tv en Partij voor de op tv Dieren 12. PVV en D66 13. GroenLinks de van en ChristenUnie Lees meer over het debat het op tijdens gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

januari 2021
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!