Programma gemist?

In uit het Huis in der Provincie in de Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders van mee op tv aan één-op-één-debatten. uit Loting bepaalt wie tegen wie in uitkomt. De tijdens stellingen waarover in wordt gedebatteerd, zijn ingebracht tijdens door de partijen zelf. De met leiding van op tv het debat is in in van handen van Annechien Steenhuizen. De uit loting heeft de volgende met debatten opgeleverd: 1. SP de en VVD 2. PvdA in en CDA 3. door 50Plus en een SGP 4. ChristenUnie en PVV 5. Partij van voor tijdens de Dieren en Forum voor Democratie 6. door D66 van en GroenLinks 7. SGP en Denk 8. naar CDA en naar SP 9. Forum voor tijdens Democratie door en 50Plus 10. VVD van en PvdA 11, Denk en Partij het voor de door Dieren 12. PVV en D66 13. GroenLinks het en ChristenUnie Lees meer tijdens over het debat op op door gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

juni 2020
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!