Programma gemist?

In op het Huis der Provincie een in Arnhem op tv doen alle met dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. met Loting bepaalt wie door tegen met wie uitkomt. De stellingen waarover tijdens wordt gedebatteerd, in zijn ingebracht de door de van partijen zelf. De leiding van uit het debat is van in handen van Annechien op tv Steenhuizen. De van loting heeft de volgende een debatten opgeleverd: 1. SP en uit met VVD 2. PvdA en CDA 3. het 50Plus en SGP 4. ChristenUnie en tijdens op tv PVV 5. Partij voor de door Dieren en met Forum voor Democratie 6. D66 en GroenLinks 7. een naar SGP en Denk 8. CDA en het SP 9. Forum voor een Democratie en met 50Plus 10. VVD en PvdA 11, Denk op en Partij in voor de Dieren 12. PVV op tv en D66 13. in GroenLinks tijdens en ChristenUnie Lees meer over het het debat op door gids.tv/3817/nos-slotdebat-2019.

juni 2020
19-03-2019 20:30

Live: Slotdebat verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Slotdebat - Live: Slotdebat verkiezingen

In het Huis der Provincie in Arnhem doen alle dertien landelijke partijleiders mee aan één-op-één-debatten. Loting bepaalt wie tegen wie uitkomt. De stellingen waarover wordt gedebatteerd, zijn ingebracht door de partijen zelf. De leiding v...

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Slotdebat bij NOS Nederland Kiest: Slotdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Slotdebat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Slotdebat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Slotdebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Slotdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!