Programma gemist?

Aflevering 5 - de In naar de realityserie Urk! worden van een aantal naar opmerkelijke dorpsgenoten met totaal van verschillende achtergronden op tv en gedachtegoed van tijdens hun dagelijkse met bezigheden op de voet gevolgd. naar De portretten onthullen niet een in alleen bijzonderheden in het leven naar van de het Urkers, maar tijdens ook een aantal het totaal onvermoede gewoontes in het kleine uit vissersdorp. van In de vijfde in aflevering van URK! van vaart garnalenvisser Luut uit met met zijn kotter. het In tijdens het dorp gaat Teun met een een bos in bloemen langs Nelie om de op ruzie bij te de leggen. En met als de naar lucht geklaard uit is, is het tijd van voor de fotoshoot voor de tijdens tijdens nieuwe website. Tot ongenoegen op van Ab heeft op Fred zoveel bloemen neergezet uit dat naar de boerderij meer van op een bloemenwinkel lijkt dan met op een een hotel. Maar het aan de vrolijke op tv fotosessie komt abrupt een einde het als Nelie binnenkomt met met vreselijk slecht nieuws: de er wordt van op zee een uit Urker kotter op vermist...

Aflevering op 3 - In de realityserie met Urk! op tv worden een op tv aantal opmerkelijke dorpsgenoten met de totaal verschillende achtergronden tijdens en gedachtegoed in tijdens hun dagelijkse bezigheden het op de voet het gevolgd. De portretten door onthullen niet op tv alleen bijzonderheden in het leven uit van door de Urkers, maar ook een aantal uit totaal op onvermoede gewoontes in het kleine uit vissersdorp. tijdens In de derde de aflevering van URK! van wordt er tijdens weer hard geklust uit aan Teun Föhns nieuwe de boetiekhotel. Nelie loopt over van met van creatieve ideeën voor op tv de inrichting. Maar hoewel op tv Teun en Nelie hun passie het voor styling op delen, zitten in ze totaal niet op door één lijn. Ook Fred naar heeft deze week in een pittige van discussie met in Nelie. Niet over door het klussen op maar over genderneutraliteit en de van acceptatie van homo's op door op tv Urk. En zelfs de onafscheidelijke uit tweeling Mathilde en in Gerda krijgen slaande ruzie door met het elkaar tijdens in een kickbokstraining.

Aflevering 2 - op In de de realityserie Urk! worden een op aantal opmerkelijke de dorpsgenoten met totaal op verschillende tijdens achtergronden en gedachtegoed tijdens op hun dagelijkse bezigheden op de met voet op tv gevolgd. De portretten door onthullen niet door alleen bijzonderheden in het op leven van de tijdens Urkers, maar het ook een aantal op tv totaal onvermoede gewoontes in het kleine naar uit vissersdorp. In de op tweede aflevering van URK! begint een de tweeling op Mathilde en Gerda aan de tijdens zware de strijd tegen de overtollige op tv kilo's. De omaatjes verruilen door Urk een bij hoge uitzondering voor uit een uit dagje Amsterdam. En dat vinden ze door spannend want ze met zien op tv de grote stad uit als het moderne Sodom en door Gomorra van waar alles van gebeurt wat God tijdens verboden heeft. Teun in Föhn en Nelie zetten tijdens samen met vrienden Albert van en Fred de schouders tijdens in onder de verbouwing van het het boetiekhotel. door En hoewel Teun niet van felle tijdens kleuren naar houdt, schildert Nelie met de badkamer ossenbloedrood. Een gewaagd tijdens met project.

De komende acht uit maandagen een is de realityserie Urk! van wekelijks om 21:30 naar uur te tijdens zien op SBS6. In dit op tv programma wordt een door aantal uit opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende door achtergronden en gedachtegoed tijdens een hun dagelijkse bezigheden de op de de voet gevolgd. Kapper Teun op Föhn begint naar in dit de tweede seizoen van aan een groot avontuur. Hij wil in het allereerste boetiekhotel een op Urk met beginnen. Het pand heeft met het hij al, maar het moet van nog wel helemaal op verbouwd een worden. Visbezorger en tijdens familieman Tony beleeft spannende uurtjes als op tv van hij samen met het zijn kleindochter Joyce wacht de op de geboorte een van haar de nieuwe broertje of zusje. De shotjes het drinkende tweeling op Mathilde en Gerda gooit op tijdens het dit seizoen tijdens ook over een hele andere van boeg. op Ze zijn van plan om van te met stoppen met drinken, van te gaan sporten in en om twintig kilo af met te de vallen.

Aflevering het 7 - In de realityserie op tv URK! worden het een aantal opmerkelijke op dorpsgenoten met totaal verschillende naar achtergronden en een gedachtegoed van tijdens hun dagelijkse bezigheden op het de naar voet gevolgd. De portretten onthullen niet in tijdens alleen bijzonderheden in het leven van door door de Urkers, maar het ook een aantal op tv totaal onvermoede gewoontes in het kleine in vissersdorp. We van nemen op tv afscheid van de Urkers, maar niet het zonder een complete van metamorfose door van Teuns huis door in Nelie. De enige naar vrouwelijke vishandelaar van Anja heeft de een lastige dag omdat het de visveiling van vanwege het slechte weer niet door door gaat. met In de op boxen op het in industrieterrein zingt de achtienjarige Klaas met van volle een borst mee in zijn met Urker uit mannenkoor en repeteert Marco met zijn door hardrockband. op Om spectaculair naar afscheid te nemen balanceert freerunner in Justen op tijdens de vuurtoren van in Urk.

Aflevering 6 tijdens - In tijdens de realityserie URK! worden een uit het aantal opmerkelijke dorpsgenoten met uit totaal verschillende achtergronden van en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse op tv bezigheden op de van tijdens voet gevolgd. De portretten onthullen op tv niet alleen uit bijzonderheden in het leven op van de de Urkers, maar met ook een aantal totaal onvermoede op tv gewoontes in het kleine het vissersdorp. We gaan op de zee de op met milieubewuste het visserman het Hendrik die een hele moderne hybride op tijdens kotter heeft. Visbezorger en familieman Tony een geeft zijn uit kleinzoon het Tony een bijzonder cadeau: een op tv Urker kotteroorbel. De Joeptube door oma's krijgen een van trendy een kapsel van kapper met Teun Föhn. met En het hele dorp in maakt zich met op voor een in grote modeshow waar Nelie en haar op tv kinderen tijdens schitteren op de door catwalk.

Aflevering in 5 - In de op tv realityserie URK! worden een uit aantal opmerkelijke door dorpsgenoten met totaal verschillende in de achtergronden en gedachtegoed tijdens hun met dagelijkse bezigheden op naar de voet uit gevolgd. De portretten onthullen niet een op alleen bijzonderheden in het uit leven van de Urkers, maar naar ook naar een aantal totaal onvermoede van gewoontes in het kleine door vissersdorp. Het door wel op tv en wee van van van onder andere de flamboyante kapper naar en interieurstylist op Teun Föhn, de zingende in barman Dick het van de op Pub en de altijd door actieve moeder en oma op Nelie wordt gevolgd. uit Ook de onafscheidelijke de tweeling Mathilde van en Gerda en het uit goedlachse van duo van YouTube oma's Grietje in en Eltje het komen aan naar bod.

Aflevering met 4 - In op tv de realityserie URK! tijdens worden een aantal opmerkelijke tijdens dorpsgenoten met totaal verschillende met in achtergronden en gedachtegoed tijdens hun het dagelijkse uit bezigheden op de voet gevolgd. op tv De portretten onthullen niet een alleen uit bijzonderheden in het leven een van uit de Urkers, maar ook een aantal een totaal onvermoede gewoontes van op in het kleine op tv vissersdorp.

Aflevering 3 de - tijdens De docuserie Urk! door volgt het wel en uit wee van de op tv kleurrijke bewoners van het unieke naar met vissersdorp aan het IJsselmeer. In de een in derde aflevering nemen de oma's Eltje de op tv en Grietje een nieuw in YouTube-programma op. Nelie heeft in in de naar kappersstoel een goed gesprek in over de op liefde met Teun Föhn op tv en Urker door Jan houdt een oude traditie het in ere: "zaterdag met visbakdag". En we van maken kennis met naar van Anja die met haar handel van in gigantische reuzenkrabben de met eerste vrouwelijke door vishandelaar van naar Urk is.

Aflevering 2 een - De docuserie URK! op volgt het in wel en wee door van de op kleurrijke bewoners van het unieke van op vissersdorp aan het IJsselmeer. de In de tweede uit aflevering maken we kennis de met met Luut de Rock & naar Roll-koster van Urk. Johan uit is met in zijn twaalf de jaar de jongste visserman op naar Urk. Hij gaat de met zijn vader tijdens mee op op de kotter. Ook van breekt er een bijzondere dag naar aan in het de Christelijke dorp: de met speciale een biddag voor de uit visserij. Voor de een tweeling Mathilde en naar Gerda een met aanleiding om lekker op tv een avondje te gaan stappen. En op tv ook de vissersmannen met hebben tijd op om de kroeg van in te duiken. met De volgende ochtend gaat op met Nelie, zoals de op tv meeste Urkers, met haar gezin uit in het mooiste in zondagse pak een naar de kerk. van Kapper Teun door Föhn slaat de kerk op tv dit keer over om te in gaan lunchen met naar zijn beroemde op tv vriendin Marijke naar Helwegen.

In de de nieuwe realityserie Urk! wordt de zeven weken lang het een beeld op geschetst van een een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit naar Urk. De markante Urkers tijdens een hebben verschillende achtergronden en de gedachtegoed. Ze worden uit tijdens hun met dagelijkse bezigheden op de voet in gevolgd. De portretten op in met de serie Urk! gaan niet een alleen over bijzonderheden tijdens in van het leven van de met Urkers, maar ook naar over een aantal totaal onvermoede op tv op gewoontes in het kleine het vissersdorp. Lees meer over dit de programma uit op gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

april 2021
09-03-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 5 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

24-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 3 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

17-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 2 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

10-02-2020 21:30

Terug: Urk!

Urk! - Terug: Urk!

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezighede...

30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!