Programma gemist?

Aflevering 5 naar - In op tv de realityserie in Urk! worden een naar aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende naar achtergronden op en gedachtegoed met tijdens hun dagelijkse bezigheden op de van voet gevolgd. naar De portretten onthullen niet op tv alleen bijzonderheden tijdens in het het leven van naar de Urkers, maar ook met een aantal totaal het onvermoede gewoontes in het op kleine door vissersdorp. In de vijfde aflevering van uit URK! vaart van garnalenvisser Luut de uit met zijn kotter. In door het dorp van gaat Teun met een het door bos bloemen langs op Nelie om de ruzie bij te met leggen. En het als de lucht geklaard door de is, is het tijd voor de uit fotoshoot voor een de nieuwe naar website. Tot ongenoegen de van Ab heeft Fred uit zoveel bloemen naar neergezet dat een de boerderij meer op een de bloemenwinkel lijkt dan op door een hotel. Maar met aan de vrolijke naar fotosessie komt abrupt het op een einde als op tv Nelie binnenkomt met het vreselijk slecht nieuws: er wordt op op zee op tv een Urker het kotter vermist...

Aflevering de 3 - In de van realityserie Urk! van worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten het met door totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed de tijdens hun door dagelijkse bezigheden op op de voet met gevolgd. De tijdens portretten onthullen niet alleen bijzonderheden uit in het leven op tv van de Urkers, op tv maar ook tijdens een aantal totaal onvermoede van gewoontes het in het kleine met vissersdorp. In de derde naar aflevering van het URK! wordt er weer van hard geklust aan Teun van Föhns nieuwe boetiekhotel. Nelie uit loopt een over van creatieve het ideeën voor de inrichting. Maar in hoewel Teun en van Nelie hun met passie voor styling naar delen, zitten ze tijdens totaal niet op tv op één lijn. Ook door Fred heeft op deze week een pittige met discussie door met Nelie. Niet over het op tv klussen maar naar over genderneutraliteit en naar de acceptatie een van homo's op Urk. En door zelfs de op tv onafscheidelijke tweeling Mathilde en Gerda op krijgen slaande op ruzie een met elkaar tijdens een een kickbokstraining.

Aflevering in 2 - In de realityserie uit Urk! een worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten in van met totaal verschillende uit achtergronden en gedachtegoed tijdens hun de dagelijkse bezigheden op op de voet tijdens gevolgd. De portretten uit onthullen niet in alleen bijzonderheden in het leven van tijdens de de Urkers, maar de ook een aantal totaal onvermoede gewoontes met in het met kleine vissersdorp. In de naar tweede in aflevering van URK! begint de door tijdens tweeling Mathilde en Gerda aan naar de zware strijd door tegen de overtollige kilo's. de De omaatjes verruilen naar Urk bij in hoge uitzondering met voor een dagje Amsterdam. En de dat vinden op ze spannend want ze door zien de met grote stad als het een moderne Sodom met en Gomorra waar een alles gebeurt op wat God verboden heeft. van Teun in Föhn en Nelie zetten samen in met vrienden de Albert en Fred de schouders op tv onder de het verbouwing van het boetiekhotel. van En een hoewel Teun niet een van felle tijdens kleuren houdt, schildert Nelie de naar badkamer naar ossenbloedrood. Een gewaagd het project.

De van komende acht maandagen is de naar realityserie met Urk! wekelijks om 21:30 uur door van te zien op SBS6. In een dit programma wordt een aantal door opmerkelijke het dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden de en de gedachtegoed tijdens hun dagelijkse een bezigheden in op de voet van gevolgd. Kapper Teun Föhn begint in in dit het tweede seizoen aan van een groot avontuur. Hij wil uit van het allereerste boetiekhotel op Urk met beginnen. Het pand heeft van tijdens hij al, maar het in moet nog wel het helemaal verbouwd worden. Visbezorger in en familieman Tony beleeft in spannende uurtjes een als hij samen de met het zijn kleindochter Joyce wacht in op de geboorte van het haar nieuwe met broertje of zusje. De het shotjes naar drinkende tweeling Mathilde en Gerda gooit in het dit een seizoen ook over op een hele andere met boeg. een Ze zijn van plan door om te stoppen met door drinken, te gaan uit sporten en om twintig uit tijdens kilo af te een vallen.

Aflevering door 7 - In de uit realityserie uit URK! worden een aantal opmerkelijke door dorpsgenoten met totaal verschillende het achtergronden en naar gedachtegoed tijdens hun dagelijkse het bezigheden op de van voet gevolgd. in De portretten een onthullen niet alleen het bijzonderheden in het leven van naar de de Urkers, maar ook een uit aantal totaal tijdens onvermoede gewoontes op tv in het kleine vissersdorp. We nemen een met afscheid van de Urkers, op maar niet in zonder een complete door metamorfose van Teuns huis door door Nelie. De van enige vrouwelijke naar vishandelaar Anja heeft een naar lastige dag omdat de visveiling op tv vanwege tijdens het slechte weer niet naar door gaat. In een de boxen in op het industrieterrein zingt uit de achtienjarige Klaas met uit volle borst de mee in zijn Urker in mannenkoor en op tv repeteert Marco met door zijn hardrockband. Om het spectaculair afscheid uit te nemen balanceert freerunner Justen tijdens op door de vuurtoren van van Urk.

Aflevering uit 6 - In het de realityserie URK! worden een tijdens aantal opmerkelijke dorpsgenoten door met totaal verschillende door achtergronden en op gedachtegoed tijdens op tv hun dagelijkse tijdens bezigheden op de voet gevolgd. De in portretten onthullen niet tijdens alleen bijzonderheden in uit door het leven van de Urkers, maar van ook een aantal het totaal onvermoede gewoontes op in de het kleine vissersdorp. We een gaan de op tv zee op op tv met milieubewuste visserman uit Hendrik die een hele moderne hybride een kotter heeft. Visbezorger het de en familieman Tony geeft in zijn kleinzoon Tony een bijzonder in cadeau: op tv een Urker kotteroorbel. op tv De Joeptube oma's het krijgen een trendy kapsel van door een kapper Teun Föhn. het En het hele dorp maakt zich uit op op voor een door grote modeshow waar Nelie tijdens en haar kinderen schitteren op tijdens de een catwalk.

Aflevering 5 in - tijdens In de realityserie URK! met worden een aantal met opmerkelijke dorpsgenoten met totaal op verschillende tijdens achtergronden en gedachtegoed tijdens de hun dagelijkse bezigheden door op de voet gevolgd. op tv De portretten in onthullen niet de alleen bijzonderheden in het leven van van de op Urkers, maar ook van een aantal totaal onvermoede gewoontes op tv in het uit kleine vissersdorp. een Het wel en wee van door een van onder andere de flamboyante met kapper en interieurstylist Teun uit Föhn, de het zingende barman op tv Dick van de Pub en van de altijd naar actieve moeder en door oma Nelie wordt gevolgd. de Ook de onafscheidelijke op tweeling Mathilde met en naar Gerda en het goedlachse duo van in YouTube in oma's Grietje en Eltje in komen aan uit bod.

Aflevering met 4 - In op tv de realityserie uit URK! worden een met aantal opmerkelijke dorpsgenoten het met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed het tijdens hun dagelijkse door met bezigheden op de voet gevolgd. De naar portretten onthullen niet in alleen bijzonderheden in het het leven van in de Urkers, maar op naar ook een aantal op tv totaal onvermoede gewoontes in tijdens het kleine op vissersdorp.

Aflevering tijdens 3 - De docuserie door Urk! volgt het wel op tv en op wee van de kleurrijke bewoners het van het unieke met de vissersdorp aan het IJsselmeer. In de een derde aflevering het nemen de oma's op Eltje en Grietje een het een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in uit de kappersstoel van een goed gesprek over met door de liefde met Teun tijdens Föhn en Urker Jan houdt met een oude traditie uit in ere: "zaterdag het visbakdag". En in we maken kennis door met het Anja die met haar met handel in met gigantische reuzenkrabben de eerste op vrouwelijke vishandelaar van Urk met is.

Aflevering 2 - uit De uit docuserie URK! volgt het wel met en op tv wee van tijdens de kleurrijke bewoners van het unieke in tijdens vissersdorp aan het IJsselmeer. In de de een tweede aflevering maken naar we kennis met Luut de tijdens Rock & tijdens Roll-koster van naar Urk. Johan is in met zijn twaalf tijdens jaar de jongste tijdens visserman op Urk. op tv Hij gaat met van zijn vader mee op de kotter. op tv Ook door breekt er een op bijzondere dag aan in de het Christelijke dorp: de van speciale op biddag voor de visserij. tijdens Voor de tweeling met Mathilde met en Gerda een aanleiding de om lekker een op avondje te gaan stappen. van En ook de vissersmannen naar hebben tijd om op tv de kroeg in het te duiken. De op tv uit volgende ochtend gaat Nelie, met zoals de meeste Urkers, uit met haar gezin in het het mooiste zondagse op tv met pak naar de kerk. Kapper naar Teun Föhn op slaat de in kerk dit keer door over om te gaan in lunchen met door zijn beroemde vriendin naar Marijke Helwegen.

In met de nieuwe realityserie Urk! in wordt zeven door weken lang op tv een beeld geschetst van een in aantal uit opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers een uit hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. het Ze uit worden tijdens hun dagelijkse bezigheden op tv op de met voet gevolgd. De portretten op tv in de in serie Urk! op tv gaan niet alleen over bijzonderheden in naar het leven van op de Urkers, het maar ook naar over een aantal totaal onvermoede tijdens gewoontes van in het kleine vissersdorp. Lees de meer over dit de programma in op gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

augustus 2021
09-03-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 5 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

24-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 3 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

17-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 2 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

10-02-2020 21:30

Terug: Urk!

Urk! - Terug: Urk!

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezighede...

30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!