Programma gemist?

Aflevering 5 op tv - op In de realityserie Urk! worden een de aantal opmerkelijke dorpsgenoten van de met totaal verschillende achtergronden en naar gedachtegoed met tijdens hun dagelijkse bezigheden op de de voet gevolgd. op De de portretten onthullen niet alleen naar bijzonderheden in het leven van tijdens de de Urkers, maar ook een aantal een totaal onvermoede naar gewoontes in het uit kleine in vissersdorp. In de vijfde een aflevering van URK! vaart garnalenvisser de Luut uit van met zijn tijdens kotter. In het dorp een gaat Teun met met een bos bloemen op tv langs Nelie in om de ruzie van bij te de leggen. En als de lucht de geklaard op tv is, is het tijd voor door de fotoshoot voor de met nieuwe een website. Tot ongenoegen in van Ab heeft Fred op tv zoveel bloemen neergezet naar dat van de boerderij meer op een uit bloemenwinkel lijkt dan uit op een hotel. Maar van op aan de vrolijke fotosessie met komt abrupt een in einde als Nelie binnenkomt met van vreselijk slecht nieuws: op er wordt op van zee tijdens een Urker tijdens kotter vermist...

Aflevering 3 - naar In door de realityserie Urk! worden een een aantal van opmerkelijke dorpsgenoten met totaal in verschillende achtergronden en gedachtegoed uit de tijdens hun dagelijkse bezigheden op met de naar voet gevolgd. De tijdens portretten onthullen niet in alleen bijzonderheden in door het leven van de Urkers, maar door ook een van aantal totaal uit onvermoede gewoontes van in het kleine vissersdorp. In tijdens de derde uit aflevering van URK! de wordt er weer hard geklust door uit aan Teun Föhns nieuwe door boetiekhotel. Nelie loopt over het van creatieve op tv ideeën voor de de inrichting. Maar hoewel naar Teun en op Nelie hun passie voor styling delen, het zitten ze op tv totaal een niet op één lijn. Ook het Fred heeft deze op tv week een pittige het discussie uit met Nelie. Niet over het klussen tijdens maar uit over genderneutraliteit en de met acceptatie van homo's een op tijdens Urk. En zelfs in de onafscheidelijke tweeling Mathilde het en Gerda krijgen slaande door ruzie met het elkaar tijdens op tv een kickbokstraining.

Aflevering 2 van - op In de realityserie een Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met met totaal de verschillende achtergronden en gedachtegoed op tijdens hun dagelijkse met door bezigheden op de een voet gevolgd. De portretten uit onthullen niet alleen bijzonderheden in het het leven van door de Urkers, maar een ook naar een aantal op tv totaal onvermoede gewoontes in het op kleine vissersdorp. In de in tweede een aflevering van de URK! begint de tweeling Mathilde en door de Gerda aan de zware strijd tegen een de overtollige kilo's. op tv op tv De omaatjes verruilen Urk uit bij hoge uitzondering op tv voor een met dagje Amsterdam. En op tv dat vinden ze spannend want ze in het zien de grote stad als op tv het moderne door Sodom en de Gomorra waar alles gebeurt wat het God verboden heeft. Teun in naar Föhn en Nelie zetten samen met uit vrienden Albert met en Fred de met schouders naar onder de verbouwing van het boetiekhotel. in En uit hoewel Teun op tv niet van felle kleuren houdt, schildert door door Nelie de badkamer ossenbloedrood. Een gewaagd op naar project.

De komende acht het maandagen is op tv de realityserie door Urk! wekelijks in om 21:30 uur een te zien op SBS6. In dit programma op wordt op tv een aantal door opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden van op tv en gedachtegoed tijdens door hun dagelijkse bezigheden op de een voet uit gevolgd. Kapper Teun Föhn begint op tv in uit dit tweede seizoen aan een met groot avontuur. Hij wil tijdens in het allereerste boetiekhotel naar op Urk beginnen. Het pand heeft op hij al, maar met het moet nog een wel helemaal van verbouwd worden. Visbezorger en in het familieman Tony beleeft spannende uurtjes een als hij samen met uit zijn kleindochter de Joyce wacht op de een geboorte de van haar nieuwe broertje het of zusje. De van shotjes drinkende tweeling Mathilde een en met Gerda gooit door het dit seizoen ook over een een hele andere boeg. de Ze zijn op tv van plan om te een stoppen met drinken, op tv te gaan op sporten en met om twintig kilo af een te naar vallen.

Aflevering 7 - door In een de realityserie URK! worden op een aantal opmerkelijke in dorpsgenoten met de totaal verschillende achtergronden de en gedachtegoed tijdens hun uit dagelijkse bezigheden op de op tv voet gevolgd. De met portretten met onthullen niet alleen bijzonderheden van in naar het leven van de Urkers, tijdens maar ook een het aantal totaal onvermoede het gewoontes in het kleine een een vissersdorp. We nemen tijdens afscheid van de Urkers, maar op niet zonder een een complete metamorfose van een Teuns huis door Nelie. op De enige de vrouwelijke naar vishandelaar Anja heeft een lastige dag in omdat de uit visveiling vanwege het slechte uit weer door niet door gaat. In van de de boxen op het industrieterrein zingt het de het achtienjarige Klaas met met volle borst mee naar in zijn Urker mannenkoor en in repeteert Marco uit met zijn hardrockband. Om van spectaculair afscheid te nemen het balanceert freerunner uit Justen op de vuurtoren op tv in van Urk.

Aflevering 6 op - In de tijdens realityserie URK! op tv worden een met aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit met totaal verschillende achtergronden en op gedachtegoed tijdens hun dagelijkse op tv bezigheden op naar de voet gevolgd. de De portretten naar onthullen niet alleen bijzonderheden in uit in het leven van de in Urkers, maar ook op een aantal totaal van onvermoede gewoontes in uit het kleine vissersdorp. We door gaan de op tv zee op met met milieubewuste visserman Hendrik op die een tijdens hele moderne hybride kotter het heeft. Visbezorger en familieman het Tony geeft naar zijn kleinzoon Tony een bijzonder op cadeau: een op Urker kotteroorbel. tijdens De Joeptube oma's krijgen de een trendy kapsel van naar van kapper Teun Föhn. En de het hele dorp tijdens maakt zich op voor op tv een grote modeshow waar het Nelie en de haar kinderen op schitteren op een de catwalk.

Aflevering 5 - een In met de realityserie URK! worden het een naar aantal opmerkelijke dorpsgenoten naar met totaal verschillende achtergronden de en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse op tv bezigheden een op de voet met gevolgd. De een portretten onthullen niet alleen het bijzonderheden in het leven van op tv de het Urkers, maar ook een aantal het totaal onvermoede gewoontes naar in het van kleine vissersdorp. Het met wel en wee de van van tijdens onder andere de flamboyante kapper door en interieurstylist de Teun Föhn, de zingende van de barman Dick van de de Pub en van de altijd actieve door moeder en oma Nelie een wordt gevolgd. Ook een de onafscheidelijke tijdens tweeling Mathilde en Gerda en van het tijdens goedlachse duo van YouTube oma's door Grietje en op tv Eltje komen tijdens aan bod.

Aflevering 4 met - In de op tv realityserie URK! worden een door aantal opmerkelijke in dorpsgenoten met totaal het verschillende achtergronden en gedachtegoed op tv tijdens tijdens hun dagelijkse bezigheden op de op tv voet gevolgd. De uit portretten onthullen niet tijdens alleen bijzonderheden een in het leven van een de Urkers, maar op ook door een aantal totaal door onvermoede gewoontes in het in kleine uit vissersdorp.

Aflevering van 3 - De door docuserie Urk! volgt tijdens het wel en wee in van op tv de kleurrijke bewoners van het unieke op tv vissersdorp in aan het met IJsselmeer. In de de derde aflevering nemen de oma's Eltje de van en Grietje een nieuw YouTube-programma op. naar Nelie heeft in op tv in de kappersstoel een goed tijdens gesprek over de de liefde met Teun Föhn en een Urker uit Jan houdt een een oude traditie in ere: op tv "zaterdag visbakdag". En we de maken uit kennis met met Anja die met tijdens haar handel in gigantische reuzenkrabben de op tv eerste vrouwelijke vishandelaar in door van Urk is.

Aflevering met 2 - uit De docuserie URK! volgt op het wel en wee van door de op tv kleurrijke bewoners van het unieke van vissersdorp aan het het IJsselmeer. In de op tv tweede aflevering uit maken in we kennis met Luut de uit Rock & Roll-koster van van Urk. Johan tijdens is met op zijn twaalf jaar naar de jongste visserman op Urk. uit Hij gaat met in zijn de vader mee op de met kotter. Ook breekt er op een een bijzondere dag aan in van het Christelijke dorp: naar de van speciale biddag voor de visserij. in Voor de tweeling Mathilde op tv en het Gerda een aanleiding om lekker een een naar avondje te gaan stappen. En het ook de tijdens vissersmannen hebben door tijd om de kroeg in in te duiken. door De volgende ochtend het gaat Nelie, met zoals de uit meeste Urkers, met haar met gezin in het mooiste zondagse door pak naar naar de kerk. Kapper met Teun van Föhn slaat de kerk dit op keer over om de te gaan lunchen met van naar zijn beroemde vriendin Marijke de Helwegen.

In de nieuwe uit realityserie Urk! op wordt zeven weken lang uit een de beeld geschetst van een aantal door opmerkelijke de dorpsgenoten uit door Urk. De markante Urkers hebben verschillende naar achtergronden en gedachtegoed. naar Ze worden tijdens hun met dagelijkse bezigheden op tijdens de voet uit gevolgd. naar De portretten in de serie naar Urk! gaan niet uit alleen over bijzonderheden in op het tijdens leven van de Urkers, op maar ook over tijdens een aantal totaal het onvermoede gewoontes de in het kleine vissersdorp. Lees van meer van over dit programma op naar gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

augustus 2020
09-03-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 5 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

24-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 3 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

17-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 2 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

10-02-2020 21:30

Terug: Urk!

Urk! - Terug: Urk!

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezighede...

30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!