Programma gemist?

Aflevering 5 - de In de naar realityserie Urk! worden naar een de aantal opmerkelijke dorpsgenoten met op tv totaal verschillende achtergronden en door gedachtegoed tijdens hun de dagelijkse bezigheden op door de voet gevolgd. met De portretten onthullen niet met van alleen bijzonderheden in het leven van met de met Urkers, maar ook een aantal van van totaal onvermoede gewoontes in tijdens het kleine vissersdorp. In op de vijfde een aflevering van URK! de vaart garnalenvisser Luut uit met van zijn kotter. in In uit het dorp gaat Teun met uit een bos bloemen het langs Nelie van om de het ruzie bij te leggen. En als een de de lucht geklaard is, naar is het tijd van voor de uit fotoshoot voor de op tv nieuwe website. Tot op ongenoegen van Ab een heeft Fred zoveel bloemen neergezet dat door de op tv boerderij meer op tv op een bloemenwinkel lijkt naar dan op een een hotel. Maar aan de vrolijke naar op fotosessie komt abrupt een einde op tv als Nelie binnenkomt met op tv het vreselijk slecht nieuws: er van wordt op door zee een Urker kotter een vermist...

Aflevering door 3 - In de realityserie het Urk! worden met een aantal in opmerkelijke dorpsgenoten met van totaal verschillende achtergronden op en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse het bezigheden op de de voet door gevolgd. De portretten op onthullen niet alleen bijzonderheden in op tv het leven tijdens van van de Urkers, maar ook een aantal op tv totaal onvermoede gewoontes een in het kleine in op vissersdorp. In de derde aflevering op tv van uit URK! wordt er weer hard geklust van aan Teun Föhns uit door nieuwe boetiekhotel. Nelie loopt over van een creatieve ideeën door voor de inrichting. Maar naar hoewel Teun en het op tv Nelie hun passie de voor styling delen, zitten van ze totaal door niet op één lijn. Ook Fred op tv heeft op tv deze week een pittige een discussie met Nelie. Niet het over tijdens het klussen maar over het genderneutraliteit tijdens en de acceptatie van homo's op op tv Urk. op tv En zelfs de in onafscheidelijke tweeling Mathilde en naar Gerda krijgen slaande ruzie tijdens de met elkaar tijdens een op tv kickbokstraining.

Aflevering 2 van - op In de realityserie Urk! in worden een aantal opmerkelijke op tv dorpsgenoten met totaal het verschillende de achtergronden en gedachtegoed tijdens hun van dagelijkse tijdens bezigheden op de met voet gevolgd. De portretten onthullen niet een een alleen bijzonderheden in het leven van een de Urkers, van maar ook met een aantal totaal onvermoede op gewoontes in het het kleine vissersdorp. In de een een tweede aflevering van URK! de begint de het tweeling Mathilde en Gerda aan de tijdens zware het strijd tegen van de overtollige kilo's. De omaatjes verruilen naar Urk bij hoge op uitzondering het voor een van dagje Amsterdam. En dat vinden de ze spannend want ze tijdens zien de grote het op stad als het moderne Sodom in en Gomorra op waar alles gebeurt wat uit God verboden de heeft. Teun Föhn en het Nelie zetten samen een met vrienden Albert in en Fred de op schouders onder het de verbouwing van het boetiekhotel. het op tv En hoewel Teun niet van tijdens felle door kleuren houdt, schildert Nelie tijdens de badkamer ossenbloedrood. met Een gewaagd uit project.

De met komende acht tijdens maandagen is de naar realityserie Urk! wekelijks een om 21:30 uur te zien op tv op SBS6. In dit programma met uit wordt een aantal op tv opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende uit achtergronden een en gedachtegoed tijdens uit hun dagelijkse bezigheden op de voet de gevolgd. een Kapper Teun Föhn begint in door dit naar tweede seizoen aan een groot door avontuur. Hij op wil het allereerste boetiekhotel op op Urk een beginnen. met Het pand heeft van hij al, maar van het moet nog wel helemaal verbouwd de worden. op tv Visbezorger en op familieman Tony beleeft spannende de uurtjes als op tv hij samen met zijn kleindochter van Joyce wacht op de uit op geboorte van haar nieuwe de broertje of zusje. De een shotjes door drinkende tweeling Mathilde van en Gerda gooit het dit seizoen met ook het over een hele andere de boeg. op tv Ze zijn van op tv plan om te stoppen met drinken, tijdens te gaan sporten in en om op tv twintig kilo af tijdens te in vallen.

Aflevering 7 naar - In de uit realityserie op tv URK! worden een op aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal op tv verschillende achtergronden en de gedachtegoed tijdens hun dagelijkse door bezigheden in op de voet gevolgd. uit De in portretten onthullen niet alleen bijzonderheden in tijdens het op tv leven van de Urkers, op maar van ook een aantal in totaal onvermoede gewoontes in op het kleine vissersdorp. We naar nemen naar afscheid van de Urkers, maar in niet zonder een op tv complete metamorfose een van Teuns huis door op tv Nelie. De op enige vrouwelijke vishandelaar de Anja heeft een lastige tijdens dag omdat de uit visveiling vanwege het slechte naar door weer niet door gaat. In de de in boxen op het door industrieterrein zingt de achtienjarige Klaas met op volle borst mee tijdens op in zijn Urker mannenkoor van en repeteert Marco naar met zijn hardrockband. met Om spectaculair afscheid te nemen tijdens balanceert naar freerunner Justen op de op vuurtoren de van Urk.

Aflevering op tv 6 - In door de realityserie URK! worden naar een aantal opmerkelijke uit dorpsgenoten met een totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed van met tijdens hun dagelijkse bezigheden op de met voet uit gevolgd. De portretten onthullen naar niet alleen bijzonderheden de in het leven tijdens van de Urkers, de maar ook het een aantal totaal door onvermoede gewoontes de in het kleine vissersdorp. We een gaan de in zee op met milieubewuste visserman tijdens Hendrik die door een hele moderne hybride op tv kotter heeft. tijdens Visbezorger en familieman Tony op geeft zijn kleinzoon uit Tony tijdens een bijzonder cadeau: een Urker tijdens kotteroorbel. De door Joeptube oma's krijgen op tv een trendy kapsel van met het kapper Teun Föhn. En het hele tijdens dorp maakt zich naar op voor een naar uit grote modeshow waar Nelie en op tv haar kinderen schitteren door op de tijdens catwalk.

Aflevering uit 5 - op tv In de realityserie URK! het worden een aantal in opmerkelijke dorpsgenoten met totaal naar verschillende achtergronden en gedachtegoed van uit tijdens hun dagelijkse een bezigheden op de voet gevolgd. tijdens De portretten een onthullen niet alleen bijzonderheden in het het leven van naar de Urkers, maar op ook op tv een aantal totaal onvermoede van gewoontes het in het kleine vissersdorp. Het wel uit en wee de van van de onder andere de flamboyante uit kapper en interieurstylist op tv Teun een Föhn, de zingende barman Dick van het de Pub en door de altijd actieve op moeder en oma naar Nelie de wordt gevolgd. met Ook de onafscheidelijke tweeling Mathilde en het in Gerda en het goedlachse duo van door YouTube oma's Grietje het met en Eltje komen een aan bod.

Aflevering op tv 4 - van In de realityserie URK! worden een uit aantal opmerkelijke het dorpsgenoten uit met totaal verschillende achtergronden met en gedachtegoed tijdens hun een dagelijkse bezigheden op de door voet gevolgd. in De portretten onthullen niet met alleen de bijzonderheden in het op tv leven van de Urkers, naar maar ook een aantal naar totaal onvermoede gewoontes van in het kleine op uit vissersdorp.

Aflevering van 3 - uit De docuserie Urk! volgt door het wel en wee van op de naar kleurrijke bewoners het van het unieke vissersdorp op tv aan het naar IJsselmeer. In de derde naar aflevering nemen de oma's Eltje van op en Grietje een nieuw YouTube-programma tijdens op. Nelie heeft door in de kappersstoel een een goed gesprek het over de liefde met tijdens met Teun Föhn en Urker Jan met houdt tijdens een oude traditie in ere: in "zaterdag op tv visbakdag". En we maken kennis met een tijdens Anja die met tijdens haar handel in gigantische in reuzenkrabben de op tv eerste vrouwelijke vishandelaar van Urk de is.

Aflevering 2 - op tv De docuserie de URK! volgt het met wel en wee van uit het de kleurrijke bewoners van het het unieke vissersdorp aan het het op IJsselmeer. In de tweede naar aflevering maken de we kennis met Luut op tv de Rock & Roll-koster van uit Urk. op tv Johan is met zijn op tv twaalf met jaar de jongste visserman op Urk. naar Hij door gaat met zijn vader een mee met op de kotter. het Ook breekt er een een bijzondere dag aan in de het Christelijke dorp: de de speciale biddag het voor de visserij. Voor op tv de tweeling op Mathilde en in Gerda een op aanleiding om lekker een op avondje te gaan stappen. En van van ook de vissersmannen hebben tijd om naar de kroeg in van te duiken. De de volgende naar ochtend gaat Nelie, zoals naar de meeste in Urkers, met haar gezin in een het mooiste met zondagse pak in naar de in kerk. Kapper Teun Föhn slaat de uit kerk dit keer een uit over om te met gaan lunchen met zijn beroemde vriendin van Marijke naar Helwegen.

In de nieuwe van realityserie Urk! wordt op met zeven weken lang een beeld geschetst de van een een aantal uit opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers een hebben in verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze naar in worden tijdens hun dagelijkse bezigheden het op de voet op tv gevolgd. De portretten op in de door serie Urk! uit gaan niet alleen met over bijzonderheden in het het leven van het de Urkers, maar ook het over een aantal door totaal onvermoede gewoontes op in het kleine vissersdorp. Lees meer van over dit programma in op van gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

december 2020
09-03-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 5 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

24-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 3 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

17-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 2 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

10-02-2020 21:30

Terug: Urk!

Urk! - Terug: Urk!

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezighede...

30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!