Programma gemist?

Aflevering 5 - tijdens het In de realityserie Urk! worden een op aantal opmerkelijke tijdens dorpsgenoten het met totaal verschillende tijdens achtergronden en gedachtegoed tijdens het hun dagelijkse bezigheden op de door in voet gevolgd. De een portretten onthullen niet alleen tijdens bijzonderheden in het leven in van de Urkers, maar op tv ook een tijdens aantal tijdens totaal onvermoede gewoontes in in het kleine van vissersdorp. In de vijfde aflevering van naar URK! vaart de garnalenvisser Luut tijdens uit met zijn kotter. het In tijdens het dorp gaat Teun een met een bos met bloemen langs Nelie naar om de ruzie bij de te met leggen. En als de van lucht geklaard is, is het de in tijd voor de fotoshoot voor de op tv nieuwe website. in Tot ongenoegen naar van Ab heeft Fred zoveel van het bloemen neergezet dat de boerderij meer de op een bloemenwinkel in lijkt van dan op een de hotel. Maar aan een de vrolijke op tv fotosessie komt abrupt van een einde als Nelie in binnenkomt met vreselijk slecht nieuws: de er wordt op het zee uit een Urker kotter op vermist...

Aflevering uit 3 - In de de realityserie Urk! worden met een aantal opmerkelijke dorpsgenoten op tv met totaal door verschillende achtergronden de en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse van bezigheden op de in voet gevolgd. op tv De uit portretten onthullen niet op alleen bijzonderheden in het op tv leven van de Urkers, maar een tijdens ook een aantal totaal een onvermoede gewoontes in het uit kleine van vissersdorp. In de derde van aflevering van URK! wordt er met weer hard geklust naar aan Teun op tv Föhns nieuwe naar boetiekhotel. Nelie loopt over op van creatieve op ideeën voor de inrichting. Maar door hoewel Teun en in op Nelie hun passie voor styling delen, met zitten ze totaal uit niet op op één lijn. Ook een Fred heeft deze op tv week een pittige uit discussie met Nelie. door Niet over het het klussen maar over tijdens genderneutraliteit en de met acceptatie tijdens van homo's op met Urk. En zelfs op de onafscheidelijke tweeling Mathilde en op Gerda op tv krijgen slaande ruzie met elkaar tijdens van een uit kickbokstraining.

Aflevering 2 op - de In de realityserie tijdens Urk! worden een aantal van opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende met tijdens achtergronden en gedachtegoed tijdens in hun dagelijkse bezigheden op de de voet gevolgd. De op tv portretten uit onthullen niet van alleen bijzonderheden in uit het leven van tijdens de Urkers, maar ook een het aantal het totaal onvermoede gewoontes in het kleine op vissersdorp. met In de tweede de aflevering van uit URK! begint de tweeling Mathilde de en Gerda aan in de zware strijd tegen met naar de overtollige kilo's. De naar omaatjes verruilen uit Urk bij hoge de uitzondering voor een de dagje Amsterdam. En dat vinden ze uit spannend want ze naar zien de grote het stad als het op moderne Sodom en met Gomorra waar alles op tv gebeurt wat uit God verboden heeft. op Teun Föhn en uit Nelie zetten samen met met uit vrienden Albert en Fred de op schouders onder de verbouwing op van het het boetiekhotel. En hoewel Teun op niet van felle uit kleuren uit houdt, schildert uit Nelie de badkamer ossenbloedrood. Een gewaagd een van project.

De door komende acht maandagen is de de het realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur in te zien tijdens op SBS6. In dit tijdens programma wordt een de aantal opmerkelijke dorpsgenoten van met totaal van verschillende achtergronden tijdens en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden de een op de voet een gevolgd. Kapper Teun Föhn begint van in met dit tweede seizoen aan een groot de avontuur. Hij uit wil het allereerste boetiekhotel een op Urk beginnen. het Het pand met heeft hij al, uit maar het moet een nog wel helemaal in verbouwd worden. het Visbezorger en familieman Tony door beleeft de spannende uurtjes als hij samen het met zijn een kleindochter Joyce wacht op de door in geboorte van haar nieuwe broertje of op zusje. De tijdens shotjes drinkende op tv tweeling Mathilde met en Gerda gooit het dit de seizoen ook over een naar hele andere het boeg. Ze zijn van een naar plan om te stoppen het met drinken, te gaan sporten uit en op om twintig naar kilo af te naar vallen.

Aflevering tijdens 7 - In de op tv realityserie naar URK! worden een met aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal van verschillende achtergronden naar en gedachtegoed tijdens tijdens hun dagelijkse bezigheden op de met voet gevolgd. De op uit portretten onthullen niet alleen door bijzonderheden in het leven uit van de Urkers, maar de door ook een aantal totaal tijdens onvermoede gewoontes naar in het kleine vissersdorp. op We nemen het afscheid van de uit Urkers, maar niet zonder een complete uit metamorfose op tv van Teuns huis door Nelie. de in De enige vrouwelijke tijdens vishandelaar Anja heeft een lastige uit dag omdat tijdens de visveiling vanwege het slechte door weer op tv niet door gaat. tijdens In de boxen op het het industrieterrein zingt de van achtienjarige op tv Klaas met volle borst mee op tv in zijn op tv Urker mannenkoor en repeteert uit Marco met zijn van het hardrockband. Om spectaculair afscheid het te nemen uit balanceert freerunner Justen op de op tv vuurtoren van uit Urk.

Aflevering van 6 - In de met realityserie URK! worden een van met aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal van verschillende achtergronden en gedachtegoed het door tijdens hun dagelijkse bezigheden op door de voet gevolgd. door De portretten onthullen van niet alleen bijzonderheden op tv in het leven van in de met Urkers, maar ook een aantal op tv totaal met onvermoede gewoontes in een het kleine vissersdorp. We gaan op tv de tijdens zee op met milieubewuste visserman in Hendrik die een op tv hele de moderne hybride uit kotter heeft. Visbezorger en van familieman Tony geeft zijn kleinzoon tijdens Tony een bijzonder de cadeau: een op tv Urker kotteroorbel. De Joeptube naar door oma's krijgen een trendy kapsel tijdens van kapper Teun het Föhn. En naar het hele dorp maakt een zich uit op voor een grote uit modeshow waar Nelie in en haar kinderen schitteren op tv op de een catwalk.

Aflevering het 5 - door In de realityserie URK! met worden een de aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende door achtergronden en gedachtegoed uit tijdens hun naar dagelijkse bezigheden op van de op tv voet gevolgd. De portretten onthullen met niet alleen het bijzonderheden in het leven van het de tijdens Urkers, maar ook op tv een aantal totaal onvermoede op gewoontes tijdens in het kleine vissersdorp. Het uit wel en wee van van door van onder andere de flamboyante kapper op op en interieurstylist Teun de Föhn, de zingende naar barman Dick van de Pub en de door de altijd actieve moeder met en oma Nelie wordt gevolgd. naar Ook de een onafscheidelijke tweeling van Mathilde en Gerda en tijdens het goedlachse duo in van YouTube tijdens oma's Grietje en Eltje een komen aan naar bod.

Aflevering naar 4 - In de de realityserie URK! op worden een aantal opmerkelijke in dorpsgenoten naar met totaal verschillende achtergronden en op gedachtegoed tijdens op hun dagelijkse bezigheden op het de voet gevolgd. De in portretten met onthullen niet alleen bijzonderheden het in het leven naar van naar de Urkers, maar ook een naar aantal totaal op onvermoede gewoontes in door het kleine op tv vissersdorp.

Aflevering door 3 - De met docuserie Urk! op tv volgt het wel en wee door van naar de kleurrijke bewoners van het unieke door vissersdorp aan de het IJsselmeer. door In de derde aflevering uit nemen de oma's de Eltje in en Grietje een nieuw YouTube-programma op. de Nelie heeft naar in de kappersstoel een van met goed gesprek over de liefde in met Teun van Föhn en van Urker Jan houdt een van oude traditie in ere: op "zaterdag op visbakdag". En we door maken kennis met Anja die met het tijdens haar handel in gigantische tijdens reuzenkrabben de op tv eerste vrouwelijke vishandelaar van tijdens Urk is.

Aflevering 2 - door De docuserie de URK! volgt de het wel en wee van de de op kleurrijke bewoners van het in unieke vissersdorp het aan het IJsselmeer. van In de tweede aflevering maken door we kennis met in Luut met de Rock & Roll-koster van van Urk. uit Johan is met zijn uit twaalf jaar uit de jongste door visserman op Urk. Hij gaat met van zijn een vader mee het op de kotter. Ook breekt er met een bijzondere met dag aan een in het Christelijke dorp: in de tijdens speciale biddag voor de visserij. uit Voor de in tweeling Mathilde door en Gerda een aanleiding om lekker het de een avondje te gaan stappen. in En ook de vissersmannen door hebben tijd om van met de kroeg in te duiken. De van volgende ochtend gaat met Nelie, van zoals de meeste Urkers, met uit haar een gezin in naar het mooiste zondagse pak naar uit de kerk. Kapper door Teun naar Föhn slaat de de kerk dit keer tijdens over om te gaan een lunchen met zijn op tv beroemde vriendin Marijke uit Helwegen.

In de tijdens nieuwe realityserie uit Urk! wordt tijdens zeven weken lang een beeld geschetst met van een in aantal tijdens opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers een hebben verschillende achtergronden tijdens de en gedachtegoed. Ze worden het tijdens hun uit dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. de De de portretten in de serie op tv Urk! gaan naar niet alleen door over bijzonderheden in het op leven van de de Urkers, maar ook naar over een aantal het totaal onvermoede gewoontes in het met een kleine vissersdorp. Lees meer over de dit programma op de gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

april 2020
09-03-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 5 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

24-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 3 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

17-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 2 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

10-02-2020 21:30

Terug: Urk!

Urk! - Terug: Urk!

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezighede...

30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!