Programma gemist?

Aflevering 7 - met In de op realityserie met URK! worden een aantal opmerkelijke uit dorpsgenoten met totaal verschillende het het achtergronden en gedachtegoed tijdens uit hun dagelijkse naar bezigheden op de voet gevolgd. De in portretten onthullen van niet alleen een bijzonderheden in het leven van in tijdens de Urkers, maar ook een aantal uit het totaal onvermoede gewoontes in van het kleine van vissersdorp. We nemen afscheid op van de Urkers, maar niet op tv zonder op tv een complete metamorfose van tijdens Teuns op huis door Nelie. De enige op tv vrouwelijke vishandelaar Anja heeft naar op een lastige dag omdat de in visveiling vanwege het slechte tijdens weer niet in door gaat. In de het boxen op het met in industrieterrein zingt de achtienjarige Klaas met op volle van borst mee in zijn Urker op tv uit mannenkoor en repeteert Marco met van zijn in hardrockband. Om spectaculair van afscheid te nemen balanceert freerunner in Justen tijdens op de vuurtoren op van Urk.

Aflevering 6 een - In het de realityserie URK! door worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten een met totaal verschillende het tijdens achtergronden en gedachtegoed tijdens een hun dagelijkse van bezigheden op de voet gevolgd. op De portretten onthullen niet op tv naar alleen bijzonderheden in het leven met van in de Urkers, maar ook een uit aantal van totaal onvermoede gewoontes in in het kleine op vissersdorp. We gaan de zee op op met door milieubewuste visserman Hendrik een die een hele tijdens moderne hybride in kotter heeft. Visbezorger en door familieman Tony geeft zijn kleinzoon met Tony een bijzonder uit met cadeau: een Urker kotteroorbel. De Joeptube met oma's krijgen een een trendy kapsel van door met kapper Teun Föhn. tijdens En het hele dorp maakt op tv zich op voor het een in grote modeshow waar het Nelie en haar kinderen schitteren uit op door de catwalk.

Aflevering op 5 - In een de realityserie URK! worden een door aantal het opmerkelijke dorpsgenoten met totaal op verschillende tijdens achtergronden en gedachtegoed uit tijdens hun dagelijkse het bezigheden op de voet van gevolgd. De portretten door onthullen niet alleen in bijzonderheden in naar het leven van de door Urkers, maar ook een aantal tijdens totaal onvermoede gewoontes met in van het kleine op tv vissersdorp. Het wel en wee van tijdens van onder in andere de flamboyante op kapper naar en interieurstylist Teun Föhn, de zingende uit barman tijdens Dick van de Pub een en uit de altijd actieve moeder en het oma Nelie wordt tijdens gevolgd. Ook in de onafscheidelijke tweeling Mathilde en in Gerda en het op goedlachse duo uit van YouTube oma's Grietje in en door Eltje komen aan door bod.

Aflevering op 4 - In de door realityserie URK! worden een door aantal opmerkelijke naar dorpsgenoten met van totaal verschillende naar achtergronden en gedachtegoed tijdens hun uit dagelijkse bezigheden op op de voet gevolgd. De het portretten onthullen niet op tv alleen bijzonderheden door in tijdens het leven van de Urkers, maar uit ook naar een aantal totaal de onvermoede gewoontes in tijdens het kleine door vissersdorp.

Aflevering het 3 - op tv De docuserie Urk! in volgt het wel op en wee van de van kleurrijke bewoners van het de unieke vissersdorp tijdens aan het IJsselmeer. In naar de derde aflevering nemen tijdens de oma's Eltje de en Grietje met een nieuw YouTube-programma op tv op. Nelie heeft met in de kappersstoel het een met goed gesprek over de liefde naar met Teun Föhn en van Urker Jan de houdt uit een oude traditie in ere: "zaterdag tijdens visbakdag". door En we op maken kennis met Anja die het met haar handel in naar gigantische een reuzenkrabben de eerste vrouwelijke het vishandelaar tijdens van Urk is.

Aflevering 2 een - De docuserie naar URK! volgt het de wel en wee van door door de kleurrijke bewoners het van het unieke vissersdorp aan tijdens het IJsselmeer. In op de tweede aflevering uit maken uit we kennis met Luut de in Rock & Roll-koster met van op tv Urk. Johan is met naar zijn twaalf jaar de uit jongste visserman op Urk. op tv van Hij gaat met zijn vader tijdens mee op de naar kotter. een Ook breekt er een bijzondere op dag naar aan in het uit Christelijke dorp: de speciale biddag voor tijdens de visserij. met Voor de tijdens tweeling Mathilde en Gerda met een aanleiding om lekker tijdens in een avondje te tijdens gaan stappen. En met ook de vissersmannen hebben naar tijd om de kroeg in het te duiken. het De het volgende ochtend gaat op tv Nelie, zoals de meeste Urkers, met naar haar gezin in tijdens het tijdens mooiste zondagse uit pak naar de kerk. Kapper uit Teun Föhn slaat de de het kerk dit keer over van om te gaan lunchen tijdens met tijdens zijn beroemde vriendin Marijke op tv Helwegen.

In het de nieuwe realityserie Urk! een wordt zeven een weken lang in een beeld geschetst van een met aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit door Urk. De door markante Urkers hebben tijdens verschillende achtergronden en met gedachtegoed. Ze worden het tijdens hun dagelijkse bezigheden de op naar de voet gevolgd. De portretten in naar de in serie Urk! gaan van niet alleen over bijzonderheden in op tv het door leven van een de Urkers, maar ook over een de aantal op tv totaal onvermoede een gewoontes in het het kleine vissersdorp. Lees meer over dit programma het op een gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

november 2019
30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 30-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!