Programma gemist?

Aflevering van 5 - in In de realityserie Urk! worden tijdens een aantal opmerkelijke dorpsgenoten op met totaal verschillende naar achtergronden de en gedachtegoed met tijdens hun dagelijkse bezigheden op de met voet gevolgd. op De portretten onthullen een niet alleen bijzonderheden de in het leven van uit op de Urkers, maar ook een uit aantal totaal naar onvermoede gewoontes in naar het kleine een vissersdorp. In de vijfde tijdens aflevering van URK! op tv vaart garnalenvisser Luut op uit met zijn op tv kotter. In het dorp gaat op tv door Teun met een bos bloemen door langs Nelie om van de ruzie bij uit te leggen. met En als de lucht in geklaard is, een is het tijd voor door de fotoshoot voor de door nieuwe op website. Tot door ongenoegen van Ab met heeft Fred zoveel bloemen neergezet een dat op de boerderij meer naar op een bloemenwinkel lijkt dan tijdens op een hotel. op Maar aan op tv de vrolijke fotosessie naar komt abrupt een einde het als Nelie van binnenkomt met vreselijk slecht op nieuws: er wordt op tijdens zee de een Urker de kotter vermist...

Aflevering 3 - naar In de op realityserie het Urk! worden een het aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende de achtergronden en gedachtegoed een tijdens hun in dagelijkse naar bezigheden op de voet gevolgd. De op portretten het onthullen niet alleen bijzonderheden de in het op leven van de Urkers, maar het ook een aantal met totaal onvermoede gewoontes door naar in het kleine vissersdorp. In op de van derde aflevering van URK! wordt op er weer hard van geklust uit aan Teun Föhns naar nieuwe boetiekhotel. Nelie loopt over van op creatieve ideeën uit voor de inrichting. in Maar hoewel Teun de en Nelie op tv hun passie op voor styling delen, het zitten ze totaal uit niet op één lijn. Ook Fred het heeft met deze week een pittige discussie de uit met Nelie. Niet over het klussen het maar het over genderneutraliteit en de acceptatie een van de homo's op Urk. En op tv zelfs de in onafscheidelijke tweeling Mathilde uit en Gerda uit krijgen slaande ruzie met elkaar tijdens op tv een het kickbokstraining.

Aflevering uit 2 - op In de realityserie Urk! in worden een aantal opmerkelijke tijdens dorpsgenoten naar met totaal verschillende achtergronden in en gedachtegoed tijdens op hun dagelijkse bezigheden het op de in voet gevolgd. De portretten onthullen met niet alleen bijzonderheden in door het door leven van de Urkers, op maar ook tijdens een aantal naar totaal onvermoede gewoontes in naar het kleine van vissersdorp. In de tweede aflevering van een in URK! begint de naar tweeling Mathilde en Gerda aan een de naar zware strijd tegen met de overtollige kilo's. het De omaatjes verruilen Urk met bij hoge uitzondering voor tijdens een dagje Amsterdam. En op dat op vinden ze spannend want van ze zien de een grote stad als het naar moderne naar Sodom en Gomorra waar alles met gebeurt wat God het verboden op heeft. Teun Föhn en Nelie uit zetten samen uit met vrienden Albert en door Fred de het schouders uit onder de verbouwing van uit het boetiekhotel. op En hoewel Teun de niet van felle kleuren houdt, met schildert Nelie de tijdens badkamer ossenbloedrood. Een in gewaagd op tv project.

De een komende acht maandagen is tijdens de het realityserie Urk! wekelijks om 21:30 naar uur te zien op op SBS6. In tijdens dit programma wordt een op aantal tijdens opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende door achtergronden en gedachtegoed in tijdens hun dagelijkse bezigheden een uit op de voet gevolgd. van Kapper Teun Föhn door begint in dit op tweede seizoen aan een een groot avontuur. Hij wil de het allereerste boetiekhotel het uit op Urk beginnen. Het pand op tv heeft hij al, maar in het moet de nog van wel helemaal verbouwd worden. Visbezorger door en familieman Tony een beleeft spannende naar uurtjes als hij samen met naar zijn kleindochter een Joyce door wacht op de geboorte in van haar nieuwe broertje of van zusje. De shotjes naar drinkende tweeling Mathilde op tv en uit Gerda gooit het dit op seizoen ook over een een door hele andere boeg. Ze zijn naar van plan om van te stoppen naar met drinken, met te gaan sporten en het om twintig kilo op tv af te uit vallen.

Aflevering de 7 - In de een realityserie URK! worden met een aantal tijdens opmerkelijke dorpsgenoten met op tv totaal verschillende achtergronden de en gedachtegoed de tijdens hun dagelijkse bezigheden op tv op de voet de gevolgd. De portretten onthullen met niet alleen op tv bijzonderheden in het leven op van de Urkers, door maar ook een op tv aantal totaal onvermoede de gewoontes in het kleine naar de vissersdorp. We nemen afscheid van op de Urkers, maar niet naar zonder een op complete metamorfose van Teuns de naar huis door Nelie. De een enige vrouwelijke vishandelaar Anja van heeft van een lastige dag omdat van de visveiling vanwege met het slechte in weer niet door gaat. uit In de boxen op op het industrieterrein van zingt de achtienjarige Klaas tijdens met op tv volle borst mee in zijn Urker met mannenkoor naar en repeteert een Marco met zijn in hardrockband. Om spectaculair afscheid te nemen naar op tv balanceert freerunner Justen op op tv de vuurtoren van van Urk.

Aflevering 6 uit - In de realityserie naar URK! worden een op tv aantal opmerkelijke uit dorpsgenoten met totaal verschillende tijdens in achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse uit met bezigheden op de voet in gevolgd. De portretten onthullen het niet op tv alleen bijzonderheden in het leven van door op de Urkers, maar ook een aantal op totaal uit onvermoede gewoontes naar in het kleine vissersdorp. van We gaan de zee op de door met milieubewuste visserman Hendrik die de een met hele moderne hybride kotter heeft. Visbezorger het met en familieman Tony geeft zijn met kleinzoon Tony door een bijzonder op cadeau: een Urker kotteroorbel. De Joeptube op oma's krijgen een met trendy van kapsel van kapper Teun het Föhn. En het het hele dorp door maakt zich op op voor een grote modeshow waar van Nelie door en haar kinderen schitteren op door de op tv catwalk.

Aflevering 5 - de In de een realityserie URK! worden een een aantal van opmerkelijke dorpsgenoten uit met totaal verschillende achtergronden en met gedachtegoed tijdens hun dagelijkse op bezigheden uit op de voet gevolgd. De uit portretten van onthullen niet alleen bijzonderheden van in het in leven van de Urkers, op tv maar naar ook een aantal door totaal onvermoede gewoontes in met het kleine vissersdorp. Het naar wel en van wee van van in onder andere de flamboyante kapper een en van interieurstylist Teun Föhn, in de zingende barman Dick door van de op Pub en de altijd naar actieve in moeder en oma Nelie wordt gevolgd. op op tv Ook de onafscheidelijke tweeling de Mathilde en Gerda en van het goedlachse duo van uit YouTube oma's Grietje van en Eltje de komen aan door bod.

Aflevering 4 tijdens - met In de realityserie het URK! worden een aantal opmerkelijke tijdens dorpsgenoten met totaal op tv verschillende op achtergronden en gedachtegoed op tijdens hun dagelijkse een bezigheden op de in voet gevolgd. De portretten onthullen op niet alleen bijzonderheden in op het leven van een de Urkers, door maar ook een aantal de totaal onvermoede een gewoontes een in het kleine een vissersdorp.

Aflevering uit 3 - van De docuserie Urk! volgt het wel naar en een wee van de kleurrijke van bewoners van het unieke tijdens vissersdorp aan naar het IJsselmeer. In naar de derde aflevering het nemen de in oma's Eltje en Grietje een een nieuw YouTube-programma van op. Nelie een heeft in de kappersstoel de een goed de gesprek over de van liefde met Teun Föhn en in Urker Jan de houdt een oude traditie de door in ere: "zaterdag van visbakdag". En we op maken kennis met Anja die met van haar handel in in gigantische reuzenkrabben van de eerste vrouwelijke vishandelaar het het van Urk is.

Aflevering 2 - het De naar docuserie URK! volgt het wel de in en wee van de kleurrijke bewoners op tv van het de unieke vissersdorp een aan het een IJsselmeer. In de tweede de aflevering maken we het kennis met Luut de de Rock & Roll-koster met van Urk. van Johan is met naar zijn twaalf jaar de jongste door visserman op in Urk. naar Hij gaat met zijn vader de mee op de een kotter. Ook naar breekt er een bijzondere door dag van aan in het Christelijke dorp: met de op tv speciale biddag voor de met visserij. Voor de tweeling van Mathilde en Gerda door een aanleiding met om lekker een avondje te tijdens gaan stappen. met En ook de vissersmannen door hebben het tijd om een de kroeg in te duiken. door De in volgende ochtend gaat met Nelie, zoals de op tv meeste Urkers, met met haar gezin in het mooiste zondagse het pak naar op de in kerk. Kapper Teun Föhn slaat naar de kerk met dit keer op over om te gaan tijdens lunchen met zijn beroemde van vriendin Marijke de Helwegen.

In de nieuwe het realityserie Urk! met wordt zeven op weken lang een beeld geschetst tijdens van op een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit op tv Urk. De uit markante Urkers hebben verschillende achtergronden de en op tv gedachtegoed. Ze naar worden tijdens hun dagelijkse op bezigheden op de voet gevolgd. van De portretten in tijdens de serie Urk! tijdens gaan naar niet alleen over bijzonderheden in naar het een leven van de Urkers, een maar ook over een met aantal door totaal onvermoede door gewoontes in het kleine vissersdorp. Lees op tv meer over dit programma uit op met gids.tv/3771/nieuwe-realityserie-urk.

september 2020
09-03-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 5 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

24-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 3 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

17-02-2020 21:30

Urk!

Urk! - Urk!

Aflevering 2 - In de realityserie Urk! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

10-02-2020 21:30

Terug: Urk!

Urk! - Terug: Urk!

De komende acht maandagen is de realityserie Urk! wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezighede...

30-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 7 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

23-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 6 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

16-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 5 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

09-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 4 - In de realityserie URK! worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. De portretten onthullen niet alleen bijzonderhed...

02-04-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 3 - De docuserie Urk! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de derde aflevering nemen de oma's Eltje en Grietje een nieuw YouTube-programma op. Nelie heeft in de kappers...

26-03-2019 20:30

URK!

Urk! - URK!

Aflevering 2 - De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de tweede aflevering maken we kennis met Luut de Rock & Roll-koster van Urk. Johan is met zijn twaalf jaar de...

19-03-2019 20:30

Nieuw: Urk!

Urk! - Nieuw: Urk!

In de nieuwe realityserie Urk! wordt zeven weken lang een beeld geschetst van een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk. De markante Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. Ze worden tijdens hun dagelijkse bezigheden ...

Urk! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Urk! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Urk! bij Urk! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Urk!. Heb je een uitzending van Urk! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Urk! gemist

Uitzending gemist van Urk!? Hier kun je alle uitzendingen van Urk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!