Programma gemist?

In de vierde op tv en laatste aflevering van van uit het programma op De dag van tijdens je leven gaat presentator Koos van in Plateringen met naar cabaretier Guido in Weijers en zanger Dries Roelvink naar op pad. Weijers gaat door op terug naar het theater waar door het met allemaal begon en naar waar hij alleen naar binnen naar wilde gaan als er door rode rozenblaadjes gestrooid van zouden worden. de Hij wordt verrast door van op liefdevolle boodschappen en een persoonlijke ontmoetingen met oude bekenden. Van naar Plateringen leert zanger van Dries Roelvink van meteen door kennen als iemand die het niet van een verrassingen houdt. Dries het heeft op jonge leeftijd op tv voor het zingen naar gekozen en door wordt verrast door zijn van idool van de poster de die in zijn de kamer hing; de Ben Cramer. Tijdens een door gezellige reĆ¼nie wordt de op tv op familie Roelvink verrast in door een auto waarop op de reclame te zien uit is die Dries tijdens beroemd heeft gemaakt, naar namelijk de gele een zwembroek.

Aflevering 2 tijdens - Koos een van Plateringen neemt met zangeres Samantha in Steenwijk mee naar naar haar ouderlijk huis en een ontmoet haar bassischoollerares. van Ook gaat hij met illusionist tijdens Hans Klok met mee langs de belangrijkste op met locaties uit zijn tijdens leven en leert van hij hem op een op nieuwe, persoonlijke manier op tv kennen.

In het tijdens nieuwe tijdens programma De Dag Van door Je Leven gaat naar presentator Koos van naar Plateringen op pad de met bekende Nederlanders. uit Ze gaan langs op van plekken die bepalend met zijn geweest voor hun tijdens naar succes en leven. De in BN'ers worden verrast met persoonlijke tijdens boodschappen en met ontmoeten de uit mensen die belangrijk met voor hen zijn (geweest). tijdens Met dit op programma wordt geprobeerd uit een beeld te het schetsen van de bekende in Nederlander en zijn of met haar naar echte, eerlijke emoties. Van met Plateringen een bezorgt onder anderen Jan Smit tijdens en in Trijntje Oosterhuis de dag van op tv hun leven. Lees meer over op tijdens dit programma op de gids.tv/programma/de-dag-van-je-leven.

augustus 2020
09-04-2019 21:30

Slot: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Slot: De dag van je leven

In de vierde en laatste aflevering van het programma De dag van je leven gaat presentator Koos van Plateringen met cabaretier Guido Weijers en zanger Dries Roelvink op pad. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon en waa...

26-03-2019 21:30

De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven - De Dag Van Je Leven

Aflevering 2 - Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis en ontmoet haar bassischoollerares. Ook gaat hij met illusionist Hans Klok mee langs de belangrijkste locaties uit zijn leven en leert hij he...

19-03-2019 21:30

Nieuw: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Nieuw: De dag van je leven

In het nieuwe programma De Dag Van Je Leven gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN'ers worden verrast met persoonlijke bood...

De Dag Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dag Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dag Van Je Leven bij De Dag Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dag Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Dag Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dag Van Je Leven gemist

Uitzending gemist van De Dag Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Dag Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!