Programma gemist?

In de vierde van en laatste aflevering op tv in van het programma De in dag van je leven gaat door presentator Koos van tijdens Plateringen de met cabaretier Guido Weijers en uit zanger op tv Dries Roelvink op pad. Weijers gaat het terug naar het op tv theater het waar het allemaal begon en naar waar in hij alleen naar het binnen wilde gaan als de er rode rozenblaadjes gestrooid van zouden worden. op tv Hij wordt uit verrast door het liefdevolle boodschappen en persoonlijke ontmoetingen met met oude het bekenden. Van Plateringen van leert zanger Dries Roelvink op meteen kennen als met iemand op die niet van op tv verrassingen houdt. Dries tijdens heeft op jonge van leeftijd voor het de zingen gekozen en wordt verrast de door zijn idool van tijdens de op tv poster die in zijn kamer tijdens hing; Ben Cramer. door Tijdens een gezellige op tv reünie door wordt de een familie Roelvink verrast door een auto de waarop door de reclame met te zien is die Dries beroemd uit heeft gemaakt, tijdens namelijk de de gele zwembroek.

Aflevering een 2 - Koos op van Plateringen neemt zangeres tijdens Samantha naar Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis met en op ontmoet haar bassischoollerares. in Ook gaat hij met illusionist op tv Hans Klok van mee langs van de belangrijkste locaties uit de zijn leven en in leert hij hem op met van een nieuwe, persoonlijke manier door kennen.

In het een nieuwe programma door De Dag Van Je naar Leven uit gaat presentator Koos van Plateringen van op pad met op bekende een Nederlanders. Ze gaan van langs op plekken die bepalend uit zijn geweest naar voor hun succes op tv en leven. De BN'ers tijdens worden verrast met tijdens persoonlijke boodschappen en door ontmoeten de naar mensen die belangrijk voor een hen uit zijn (geweest). Met dit op programma wordt geprobeerd naar een beeld het te schetsen van naar de bekende Nederlander in en zijn of haar de echte, eerlijke emoties. in Van Plateringen bezorgt op tv onder anderen Jan Smit het en Trijntje een Oosterhuis de op tv dag van hun in leven. Lees meer over dit programma op op tv op gids.tv/programma/de-dag-van-je-leven.

november 2020
09-04-2019 21:30

Slot: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Slot: De dag van je leven

In de vierde en laatste aflevering van het programma De dag van je leven gaat presentator Koos van Plateringen met cabaretier Guido Weijers en zanger Dries Roelvink op pad. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon en waa...

26-03-2019 21:30

De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven - De Dag Van Je Leven

Aflevering 2 - Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis en ontmoet haar bassischoollerares. Ook gaat hij met illusionist Hans Klok mee langs de belangrijkste locaties uit zijn leven en leert hij he...

19-03-2019 21:30

Nieuw: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Nieuw: De dag van je leven

In het nieuwe programma De Dag Van Je Leven gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN'ers worden verrast met persoonlijke bood...

De Dag Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dag Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dag Van Je Leven bij De Dag Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dag Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Dag Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dag Van Je Leven gemist

Uitzending gemist van De Dag Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Dag Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!