Programma gemist?

In op tv de vierde en in laatste aflevering de van het programma een De dag van van je leven gaat presentator naar Koos van Plateringen met cabaretier uit Guido uit Weijers en zanger Dries met Roelvink op pad. Weijers op tv gaat met terug naar het de theater waar het allemaal tijdens begon en waar hij een alleen naar binnen op wilde gaan uit als er rode het rozenblaadjes gestrooid zouden worden. Hij van wordt verrast van door een liefdevolle boodschappen en met persoonlijke ontmoetingen met oude een bekenden. Van Plateringen op leert zanger Dries Roelvink naar meteen kennen tijdens als iemand die niet uit van verrassingen houdt. het Dries heeft op tv op jonge leeftijd door voor het zingen een gekozen en wordt verrast in door zijn door idool van de poster op die in zijn uit kamer hing; Ben op tv Cramer. Tijdens een van gezellige reünie op wordt de familie Roelvink verrast in door een door auto waarop de op tv reclame te in zien is die Dries een beroemd op tv heeft gemaakt, namelijk de gele een zwembroek.

Aflevering 2 een - Koos naar van Plateringen het neemt zangeres Samantha Steenwijk naar mee naar haar ouderlijk een huis en ontmoet in haar door bassischoollerares. Ook gaat hij met een illusionist Hans Klok mee uit tijdens langs de belangrijkste locaties uit in zijn leven naar en leert hij hem op uit een nieuwe, persoonlijke met manier het kennen.

In het het nieuwe programma De Dag het in Van Je Leven van gaat presentator Koos van Plateringen een op het pad met bekende Nederlanders. van Ze gaan langs op plekken door die bepalend de zijn geweest voor uit hun naar succes en leven. De BN'ers worden op tv verrast met met persoonlijke boodschappen naar en ontmoeten de mensen door die belangrijk met voor hen zijn (geweest). op tv Met dit programma met wordt geprobeerd een beeld uit te schetsen van op tv de bekende Nederlander in en zijn of op haar echte, het eerlijke emoties. met Van Plateringen bezorgt onder anderen op Jan een Smit en Trijntje Oosterhuis de de dag van hun door leven. Lees meer een over dit programma op uit op tv gids.tv/programma/de-dag-van-je-leven.

maart 2020
09-04-2019 21:30

Slot: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Slot: De dag van je leven

In de vierde en laatste aflevering van het programma De dag van je leven gaat presentator Koos van Plateringen met cabaretier Guido Weijers en zanger Dries Roelvink op pad. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon en waa...

26-03-2019 21:30

De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven - De Dag Van Je Leven

Aflevering 2 - Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis en ontmoet haar bassischoollerares. Ook gaat hij met illusionist Hans Klok mee langs de belangrijkste locaties uit zijn leven en leert hij he...

19-03-2019 21:30

Nieuw: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Nieuw: De dag van je leven

In het nieuwe programma De Dag Van Je Leven gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN'ers worden verrast met persoonlijke bood...

De Dag Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dag Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dag Van Je Leven bij De Dag Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dag Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Dag Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dag Van Je Leven gemist

Uitzending gemist van De Dag Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Dag Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!