Programma gemist?

In de tijdens vierde een en laatste aflevering een van het programma De een dag van op tv je leven gaat presentator Koos de van Plateringen op met cabaretier van Guido Weijers en het zanger Dries Roelvink op tv op pad. Weijers gaat terug door naar het het theater waar het uit allemaal begon en waar hij in alleen naar uit binnen wilde gaan door als er rode rozenblaadjes gestrooid een zouden worden. in Hij wordt op tv verrast door uit liefdevolle boodschappen en persoonlijke ontmoetingen met uit oude het bekenden. Van Plateringen leert zanger op tv Dries Roelvink in meteen van kennen als iemand die niet van door verrassingen houdt. met Dries uit heeft op jonge leeftijd uit voor het de zingen gekozen en wordt met verrast door zijn idool van van met de poster die in op zijn kamer naar hing; Ben Cramer. Tijdens een door gezellige reünie het wordt de familie Roelvink de verrast uit door een auto waarop de door reclame te met zien is die Dries op beroemd met heeft gemaakt, namelijk de gele op zwembroek.

Aflevering naar 2 - Koos het van Plateringen met neemt zangeres Samantha Steenwijk mee in naar haar op ouderlijk huis en uit ontmoet haar bassischoollerares. van Ook gaat van hij met illusionist Hans Klok in mee langs door de belangrijkste locaties uit zijn de leven en uit leert van hij hem op een met nieuwe, persoonlijke manier uit kennen.

In door het nieuwe programma De Dag het Van Je uit Leven gaat door presentator Koos van Plateringen op op tv van pad met bekende Nederlanders. van Ze gaan met langs op plekken die bepalend het zijn geweest voor door hun succes met en leven. De het BN'ers worden verrast met van persoonlijke boodschappen en ontmoeten van in de mensen die belangrijk voor hen het zijn tijdens (geweest). Met dit met programma wordt geprobeerd het een beeld te met schetsen van de bekende Nederlander de uit en zijn of het haar echte, eerlijke emoties. Van met Plateringen bezorgt onder een anderen Jan Smit tijdens en Trijntje van Oosterhuis de met dag van hun leven. Lees meer van over dit programma op in in gids.tv/programma/de-dag-van-je-leven.

april 2021
09-04-2019 21:30

Slot: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Slot: De dag van je leven

In de vierde en laatste aflevering van het programma De dag van je leven gaat presentator Koos van Plateringen met cabaretier Guido Weijers en zanger Dries Roelvink op pad. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon en waa...

26-03-2019 21:30

De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven - De Dag Van Je Leven

Aflevering 2 - Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis en ontmoet haar bassischoollerares. Ook gaat hij met illusionist Hans Klok mee langs de belangrijkste locaties uit zijn leven en leert hij he...

19-03-2019 21:30

Nieuw: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Nieuw: De dag van je leven

In het nieuwe programma De Dag Van Je Leven gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN'ers worden verrast met persoonlijke bood...

De Dag Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dag Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dag Van Je Leven bij De Dag Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dag Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Dag Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dag Van Je Leven gemist

Uitzending gemist van De Dag Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Dag Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!