Programma gemist?

In uit de vierde en laatste aflevering een van het in programma De dag van uit je naar leven gaat presentator door Koos van Plateringen naar met cabaretier Guido Weijers in en uit zanger Dries Roelvink op pad. Weijers tijdens gaat terug in naar het theater waar het op tv allemaal de begon en waar hij door alleen met naar binnen wilde gaan als er tijdens rode rozenblaadjes het gestrooid zouden worden. Hij in wordt verrast door het liefdevolle boodschappen in en persoonlijke ontmoetingen op tv met uit oude bekenden. Van Plateringen op tv leert zanger op Dries Roelvink meteen kennen als van iemand die met niet van verrassingen met houdt. Dries heeft een op jonge leeftijd voor uit het zingen gekozen en de wordt verrast van door de zijn idool van de poster die naar in zijn kamer een hing; Ben Cramer. de Tijdens op een gezellige reünie op tv wordt de familie Roelvink verrast uit een door een auto een waarop de reclame te zien met is die Dries de beroemd heeft gemaakt, namelijk een de de gele zwembroek.

Aflevering op 2 - Koos van in Plateringen neemt zangeres Samantha met Steenwijk mee naar uit tijdens haar ouderlijk huis naar en ontmoet haar bassischoollerares. uit Ook gaat hij met illusionist in Hans Klok uit mee langs de tijdens belangrijkste op tv locaties uit zijn leven en leert een hij door hem op een nieuwe, persoonlijke door van manier kennen.

In het nieuwe op programma De door Dag Van door Je Leven gaat presentator naar Koos uit van Plateringen op pad met bekende een Nederlanders. Ze tijdens gaan langs op plekken in die bepalend met zijn geweest voor uit hun succes en op leven. op tv De BN'ers worden verrast het met persoonlijke boodschappen door en ontmoeten in de mensen die belangrijk voor hen met zijn (geweest). het Met dit programma door wordt geprobeerd het een beeld te van schetsen van de bekende Nederlander het en zijn of naar haar echte, uit eerlijke emoties. uit Van Plateringen bezorgt onder anderen op tv Jan Smit uit en Trijntje Oosterhuis uit de dag met van hun op tv leven. Lees meer over dit programma op in uit gids.tv/programma/de-dag-van-je-leven.

juli 2021
09-04-2019 21:30

Slot: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Slot: De dag van je leven

In de vierde en laatste aflevering van het programma De dag van je leven gaat presentator Koos van Plateringen met cabaretier Guido Weijers en zanger Dries Roelvink op pad. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon en waa...

26-03-2019 21:30

De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven - De Dag Van Je Leven

Aflevering 2 - Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis en ontmoet haar bassischoollerares. Ook gaat hij met illusionist Hans Klok mee langs de belangrijkste locaties uit zijn leven en leert hij he...

19-03-2019 21:30

Nieuw: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Nieuw: De dag van je leven

In het nieuwe programma De Dag Van Je Leven gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN'ers worden verrast met persoonlijke bood...

De Dag Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dag Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dag Van Je Leven bij De Dag Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dag Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Dag Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dag Van Je Leven gemist

Uitzending gemist van De Dag Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Dag Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!