Programma gemist?

In uit de vierde en uit laatste aflevering het van het programma De de dag van de je leven gaat presentator Koos van uit Plateringen met cabaretier van Guido Weijers door en zanger tijdens Dries Roelvink op een pad. Weijers gaat terug op naar het in theater waar het allemaal begon van en waar hij alleen het naar binnen wilde in gaan uit als er rode rozenblaadjes gestrooid door tijdens zouden worden. Hij wordt de verrast door uit liefdevolle boodschappen en persoonlijke ontmoetingen op tv met oude op tv bekenden. Van Plateringen uit leert zanger in Dries Roelvink meteen kennen als het iemand die niet tijdens van de verrassingen houdt. Dries op tv heeft op jonge leeftijd voor met het zingen tijdens gekozen en op wordt verrast door zijn idool het van de poster die naar met in zijn kamer in hing; Ben Cramer. Tijdens een een gezellige reünie wordt de het familie Roelvink verrast van door op tv een auto waarop uit de reclame te met zien is die Dries van beroemd heeft met gemaakt, namelijk de in gele zwembroek.

Aflevering tijdens 2 - door Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha uit een Steenwijk mee naar haar een ouderlijk huis en op tv ontmoet haar het bassischoollerares. Ook gaat hij de met illusionist Hans Klok uit mee langs de tijdens belangrijkste locaties uit zijn op tv leven en in leert hij op tv hem op naar een nieuwe, persoonlijke in manier kennen.

In met het nieuwe programma De Dag op Van Je van Leven gaat een presentator Koos van Plateringen van op pad met bekende op tv Nederlanders. met Ze gaan langs het op plekken die bepalend zijn van van geweest voor hun de succes en leven. De BN'ers worden een tijdens verrast met persoonlijke boodschappen van en ontmoeten de mensen die het belangrijk voor hen het zijn (geweest). de Met dit programma wordt van de geprobeerd een beeld te schetsen van in de bekende Nederlander met in en zijn of haar echte, naar eerlijke emoties. Van met Plateringen bezorgt onder tijdens anderen Jan Smit met en met Trijntje Oosterhuis de dag van van hun leven. Lees meer over op tv dit programma op het met gids.tv/programma/de-dag-van-je-leven.

november 2019
09-04-2019 21:30

Slot: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Slot: De dag van je leven

In de vierde en laatste aflevering van het programma De dag van je leven gaat presentator Koos van Plateringen met cabaretier Guido Weijers en zanger Dries Roelvink op pad. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon en waa...

26-03-2019 21:30

De Dag Van Je Leven

De Dag Van Je Leven - De Dag Van Je Leven

Aflevering 2 - Koos van Plateringen neemt zangeres Samantha Steenwijk mee naar haar ouderlijk huis en ontmoet haar bassischoollerares. Ook gaat hij met illusionist Hans Klok mee langs de belangrijkste locaties uit zijn leven en leert hij he...

19-03-2019 21:30

Nieuw: De dag van je leven

De Dag Van Je Leven - Nieuw: De dag van je leven

In het nieuwe programma De Dag Van Je Leven gaat presentator Koos van Plateringen op pad met bekende Nederlanders. Ze gaan langs op plekken die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven. De BN'ers worden verrast met persoonlijke bood...

De Dag Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dag Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dag Van Je Leven bij De Dag Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dag Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Dag Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dag Van Je Leven gemist

Uitzending gemist van De Dag Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Dag Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!