Programma gemist?

Live vanuit op tv het Huis een der Provincie in Arnhem zendt op op de NOS vanavond de door uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen een uit. op Winfried Baijens presenteert naar en Dionne het Stax brengt de uitslagen. In de op uitzending wordt uit geschakeld naar bijeenkomsten van tijdens de politieke partijen en op naar andere provinciehuizen een en met ook komen een kiezers aan het uit woord. Tussen 21:00 uur en uit 22:00 uur komen naar de uitslagen binnen van naar met vier exitpolls van met onderzoeksbureau Ipsos: één landelijke en drie van provinciale, namelijk die naar door van Zuid-Holland, Noord-Brabant en op Gelderland. Op basis van tijdens dit representatieve onderzoek op weten naar we dan in grote lijnen tijdens hoe het Nederland heeft gestemd. De uit definitieve uitslag wordt later bekend. De in ontwikkelingen de worden geduid op tv door Ron Fresen, op tv Marleen de Rooy op en Arjan Noorlander het van de NOS-redactie in tijdens Den Haag. Verder is uit politiek geograaf een Josse de Voogd te het gast van om inzicht te geven in het tijdens stemgedrag met van Nederland en de door regionale verschillen een daarin. De op NOS doet verslag vanuit in alle twaalf provincies, uit in samenwerking met de door regionale omroepen. Lees meer over tijdens van deze uitslagenavond op met gids.tv/3826/uitslagenavond-verkiezingen.

juni 2021
20-03-2019 20:35

Live: Uitslagenavond verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond - Live: Uitslagenavond verkiezingen

Live vanuit het Huis der Provincie in Arnhem zendt de NOS vanavond de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen uit. Winfried Baijens presenteert en Dionne Stax brengt de uitslagen. In de uitzending wordt geschakeld naar bijeenk...

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!