Programma gemist?

Live in vanuit het Huis der uit Provincie in met Arnhem zendt de NOS vanavond het het de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen uit naar uit. Winfried Baijens naar presenteert en Dionne Stax brengt de in uitslagen. In de de uitzending wordt geschakeld naar naar naar bijeenkomsten van de het politieke partijen en naar op tv andere provinciehuizen en ook van komen kiezers aan het op tv woord. Tussen 21:00 op uur en uit 22:00 uur komen de op tv uitslagen in binnen van op vier exitpolls van onderzoeksbureau Ipsos: tijdens één landelijke en in drie provinciale, namelijk van die met van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. op tv Op basis een van dit representatieve onderzoek van weten we dan in uit grote lijnen hoe uit Nederland met heeft gestemd. De door definitieve uitslag wordt uit later bekend. De ontwikkelingen het worden geduid door op tv Ron Fresen, Marleen naar de Rooy en Arjan Noorlander met met van de NOS-redactie in Den Haag. naar Verder door is politiek geograaf in Josse de Voogd te gast naar om inzicht te tijdens geven in het op tv stemgedrag naar van Nederland en de een regionale verschillen op daarin. De NOS doet verslag in vanuit alle twaalf een provincies, een in samenwerking met de regionale op door omroepen. Lees meer over deze met uitslagenavond op op gids.tv/3826/uitslagenavond-verkiezingen.

februari 2021
20-03-2019 20:35

Live: Uitslagenavond verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond - Live: Uitslagenavond verkiezingen

Live vanuit het Huis der Provincie in Arnhem zendt de NOS vanavond de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen uit. Winfried Baijens presenteert en Dionne Stax brengt de uitslagen. In de uitzending wordt geschakeld naar bijeenk...

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!