Programma gemist?

Live vanuit met het tijdens Huis der Provincie in tijdens Arnhem zendt de de NOS vanavond de uitslagenavond van naar de met Provinciale Statenverkiezingen uit. Winfried Baijens de presenteert de en Dionne Stax brengt de op uitslagen. In in de uitzending wordt de geschakeld naar een bijeenkomsten van de politieke partijen op tv en naar andere provinciehuizen in en ook een komen kiezers aan uit het woord. in Tussen 21:00 een uur en 22:00 uur komen de door uitslagen een binnen van uit vier exitpolls van onderzoeksbureau Ipsos: het één landelijke op tv en drie provinciale, namelijk op die op tv van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. op Op op tv basis van dit representatieve onderzoek van weten door we dan in grote lijnen met hoe Nederland heeft gestemd. in De in definitieve uitslag wordt op tv later bekend. De door ontwikkelingen worden geduid op door Ron Fresen, Marleen het de Rooy en Arjan door Noorlander van de NOS-redactie naar op tv in Den Haag. Verder is op politiek geograaf Josse op de Voogd te gast een om inzicht te naar geven in in het het stemgedrag van Nederland en de tijdens regionale met verschillen daarin. De de NOS doet verslag vanuit met alle twaalf op tv provincies, in samenwerking met de regionale met omroepen. Lees meer de over deze uitslagenavond op van met gids.tv/3826/uitslagenavond-verkiezingen.

juli 2020
20-03-2019 20:35

Live: Uitslagenavond verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond - Live: Uitslagenavond verkiezingen

Live vanuit het Huis der Provincie in Arnhem zendt de NOS vanavond de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen uit. Winfried Baijens presenteert en Dionne Stax brengt de uitslagen. In de uitzending wordt geschakeld naar bijeenk...

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!