Programma gemist?

Live vanuit in het Huis der Provincie in naar in Arnhem zendt naar de NOS vanavond de uitslagenavond van van een de Provinciale Statenverkiezingen uit. Winfried tijdens Baijens presenteert en Dionne de Stax van brengt de uitslagen. In uit de uitzending wordt tijdens geschakeld naar het bijeenkomsten van de politieke op tv partijen en naar andere in provinciehuizen en ook op komen kiezers aan een het woord. de Tussen 21:00 uur en uit 22:00 door uur komen de uitslagen binnen van op vier op exitpolls van onderzoeksbureau Ipsos: van één landelijke en drie in provinciale, tijdens namelijk die op van Zuid-Holland, Noord-Brabant door en Gelderland. Op basis de van dit het representatieve onderzoek weten we dan in het van grote lijnen hoe Nederland heeft uit gestemd. De definitieve een uitslag wordt later van bekend. De ontwikkelingen worden geduid een door door Ron Fresen, door Marleen de Rooy en Arjan op tv Noorlander van op tv de NOS-redactie in de Den Haag. Verder is het politiek geograaf tijdens Josse de door Voogd te gast van om inzicht te geven in in het stemgedrag van de Nederland en door de regionale een verschillen daarin. De door NOS doet verslag vanuit met alle twaalf provincies, in samenwerking de met het de regionale omroepen. Lees meer op tv over op deze uitslagenavond op de gids.tv/3826/uitslagenavond-verkiezingen.

januari 2020
20-03-2019 20:35

Live: Uitslagenavond verkiezingen

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond - Live: Uitslagenavond verkiezingen

Live vanuit het Huis der Provincie in Arnhem zendt de NOS vanavond de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen uit. Winfried Baijens presenteert en Dionne Stax brengt de uitslagen. In de uitzending wordt geschakeld naar bijeenk...

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond bij NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!