Programma gemist?

In een deze documentaire vertelt naar Sir David Attenborough het door levensverhaal van een de beroemdste olifant op die ooit heeft geleefd, van Jumbo. Naar verluidt was tijdens op tv Jumbo de grootste olifant door ter wereld en in hij werd een victoriaanse naar superster in het met legendarische circus van uit P.T. Barnum. Sir David een kreeg toegang naar tot het skelet van het op tv Jumbo in het American Museum op of Natural van History en met door een team wetenschappers van over op tv de uit hele wereld komt uit hij aan de hand van van de botten van het in Jumbo meer over deze een reus te weten, bijvoorbeeld met waarom de olifant de een te vroege tijdens dood stierf. In de op tv westerse wereld is op tv het op de steeds meer plekken verboden de om deze uit majestueuze reuzen in een de circus te van houden. Sir David zoekt naar uit in wat er tegenwoordig tijdens aan wordt gedaan om de olifanten in gevangenschap te uit redden.

mei 2020
20-03-2019 20:25

Docu: Attenborough and the Giant Elephant

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarisch...

Attenborough and the giant elephant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenborough and the giant elephant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenborough and the giant elephant bij Attenborough and the giant elephant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenborough and the giant elephant. Heb je een uitzending van Attenborough and the giant elephant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!