Programma gemist?

In door deze documentaire vertelt Sir in David Attenborough van het levensverhaal met van de beroemdste olifant die naar ooit heeft tijdens geleefd, Jumbo. Naar verluidt was van Jumbo uit de grootste olifant uit ter wereld en hij werd een een door victoriaanse superster in door het legendarische circus van op P.T. Barnum. Sir David door kreeg toegang het tot het skelet uit van Jumbo met in het American Museum of in Natural History tijdens en met uit een team wetenschappers van over naar de tijdens hele wereld komt naar hij aan de hand van met de botten van van het Jumbo meer over deze tijdens reus te naar weten, bijvoorbeeld waarom de olifant een op te vroege op dood stierf. In de op westerse wereld in is het op steeds meer met plekken op tv verboden om het deze majestueuze reuzen in een circus uit te houden. Sir tijdens David zoekt tijdens uit wat er tegenwoordig met aan wordt gedaan het om olifanten in de gevangenschap te op tv redden.

augustus 2021
20-03-2019 20:25

Docu: Attenborough and the Giant Elephant

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarisch...

Attenborough and the giant elephant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenborough and the giant elephant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenborough and the giant elephant bij Attenborough and the giant elephant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenborough and the giant elephant. Heb je een uitzending van Attenborough and the giant elephant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!