Programma gemist?

In op tv deze documentaire vertelt Sir naar David Attenborough uit het levensverhaal van de beroemdste het olifant die op tv ooit op tv heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt van was Jumbo op tv de grootste olifant door ter wereld en hij werd van met een victoriaanse superster in naar het legendarische circus van P.T. naar door Barnum. Sir David kreeg door toegang tot door het skelet van Jumbo van in het naar American Museum of Natural History uit en met een team van wetenschappers van over een de hele de wereld komt hij aan tijdens de het hand van het de botten van Jumbo meer over door deze reus te de weten, op tv bijvoorbeeld waarom de naar olifant een te vroege van dood stierf. In de westerse van wereld is het van op steeds op meer op plekken verboden om deze door majestueuze reuzen met in een circus te houden. Sir in David zoekt uit uit wat naar er tegenwoordig aan wordt met gedaan door om olifanten in tijdens gevangenschap te redden.

april 2021
20-03-2019 20:25

Docu: Attenborough and the Giant Elephant

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarisch...

Attenborough and the giant elephant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenborough and the giant elephant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenborough and the giant elephant bij Attenborough and the giant elephant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenborough and the giant elephant. Heb je een uitzending van Attenborough and the giant elephant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!