Programma gemist?

In op deze documentaire vertelt een Sir David Attenborough op het levensverhaal van de tijdens beroemdste het olifant die ooit heeft geleefd, op tv Jumbo. Naar door verluidt was Jumbo de tijdens grootste tijdens olifant ter wereld en hij in werd een victoriaanse superster door in het het legendarische circus van een P.T. door Barnum. Sir David kreeg toegang van tot het skelet van tijdens Jumbo in in het American Museum op tv of Natural History een en met een team van wetenschappers van tijdens over uit de hele wereld komt hij aan een de met hand van de op tv botten van Jumbo naar meer over deze reus te door weten, het bijvoorbeeld waarom de olifant door een te vroege op dood stierf. In de westerse naar wereld is het het op naar steeds meer op plekken verboden om deze majestueuze reuzen het in een circus met te het houden. Sir David zoekt uit op wat er door tegenwoordig aan naar wordt gedaan uit om olifanten in gevangenschap te uit redden.

januari 2021
20-03-2019 20:25

Docu: Attenborough and the Giant Elephant

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarisch...

Attenborough and the giant elephant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenborough and the giant elephant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenborough and the giant elephant bij Attenborough and the giant elephant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenborough and the giant elephant. Heb je een uitzending van Attenborough and the giant elephant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!