Programma gemist?

In de deze documentaire met vertelt Sir David Attenborough van het levensverhaal van de beroemdste van naar olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. uit naar Naar verluidt was Jumbo tijdens de grootste olifant het ter wereld en met hij werd een victoriaanse uit superster in door het legendarische circus van de P.T. Barnum. Sir op David kreeg naar toegang tot het op skelet van Jumbo in de het American tijdens Museum of Natural in History en met een op tv team wetenschappers van over naar de hele het wereld komt hij op aan van de hand van in de botten van Jumbo meer over de deze reus tijdens te weten, tijdens bijvoorbeeld waarom de olifant op tv een te in vroege dood stierf. In de de westerse wereld met is het op steeds op tv meer uit plekken verboden om deze tijdens majestueuze reuzen in uit een circus te houden. een Sir een David zoekt uit door wat er tegenwoordig aan wordt gedaan een om olifanten naar in op gevangenschap te redden.

september 2020
20-03-2019 20:25

Docu: Attenborough and the Giant Elephant

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarisch...

Attenborough and the giant elephant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenborough and the giant elephant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenborough and the giant elephant bij Attenborough and the giant elephant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenborough and the giant elephant. Heb je een uitzending van Attenborough and the giant elephant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!