Programma gemist?

In deze documentaire tijdens vertelt Sir van David Attenborough het het levensverhaal van in de beroemdste olifant het die ooit op heeft geleefd, Jumbo. een Naar verluidt was Jumbo de de grootste olifant ter wereld door door en hij werd een victoriaanse naar superster in het het legendarische circus van P.T. de de Barnum. Sir David op tv kreeg toegang tot het skelet van met op tv Jumbo in het American naar Museum of Natural een History en met met een team wetenschappers van op tv over de hele wereld uit komt van hij aan de een hand van de door botten van uit Jumbo meer over het deze reus te weten, de bijvoorbeeld waarom de olifant een een te vroege dood met stierf. In de naar westerse wereld van is het met op steeds meer plekken verboden om van van deze majestueuze reuzen uit in een circus te houden. op Sir David zoekt in uit wat er tegenwoordig op aan door wordt gedaan om in olifanten in gevangenschap een te redden.

maart 2021
20-03-2019 20:25

Docu: Attenborough and the Giant Elephant

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarisch...

Attenborough and the giant elephant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Attenborough and the giant elephant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Attenborough and the giant elephant bij Attenborough and the giant elephant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Attenborough and the giant elephant. Heb je een uitzending van Attenborough and the giant elephant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!