Programma gemist?

Aflevering 8 - in tijdens Mars tegen Venus leert tijdens je veel het grappige feiten over naar het andere geslacht en geeft tijdens vooral op antwoord op de vraag: van wie kent in de andere sekse tijdens het best: de mannen op tv of de naar vrouwen? Hoewel het een competitie is, de draait uit het vooral om de met lol, de interessante weetjes uit en de tijdens grappige verhalen en door meningen van de BN'ers in en door het publiek. Deze keer wordt op teamcaptain uit Leonie ter Braak bijgestaan in door Olcay Gulsen naar en zal de de mannelijke teamcaptain Jan in Versteegh de op strijd aan met gaan samen met Rick op Brandsteder.

Aflevering 7 - de Mars tegen het Venus leert het je veel grappige het feiten over door het andere geslacht en op geeft vooral antwoord op de tijdens vraag: wie tijdens kent de tijdens andere sekse het best: de het mannen tijdens of de vrouwen? Hoewel in het de een competitie is, draait op het vooral om van de lol, de interessante weetjes met en de grappige een verhalen en door meningen naar van de BN'ers en het het publiek. Deze keer op tv wordt een teamcaptain Jan Versteegh bijgestaan de door Dries Roelvink en op zal in de vrouwelijke teamcaptain de Leonie ter Braak de de strijd aan naar gaan samen met Honoria tijdens Roelvink.

Aflevering tijdens 6 - Mars op tegen Venus de leert je veel grappige feiten in over het andere een geslacht en geeft vooral tijdens op antwoord op de in vraag: wie kent de andere sekse naar het van best: de mannen of de in vrouwen? Hoewel het op op tv een competitie is, draait van het vooral naar om de lol, de interessante weetjes op tv en de grappige met verhalen op tv en meningen naar van de BN'ers en het naar publiek. naar Deze keer wordt teamcaptain tijdens Leonie ter Braak bijgestaan tijdens door Tooske Ragas van en uit zal de mannelijke naar teamcaptain Jan Versteegh de strijd met aan gaan samen het met Bastiaan van Ragas.

Aflevering uit 5 - Mars tegen Venus van leert tijdens je veel grappige op feiten over het de andere geslacht door en geeft vooral antwoord tijdens op de vraag: wie met kent de door andere sekse het best: de tijdens mannen of de op tv vrouwen? in Hoewel het een competitie is, op tv draait het door vooral om de lol, de de interessante weetjes het en naar de grappige verhalen en meningen in uit van de BN'ers en op tv het publiek. Deze keer wordt van teamcaptain Leonie de ter Braak door bijgestaan door tijdens Edsilia Rombley en zal de uit mannelijke tijdens teamcaptain Jan Versteegh de strijd aan van gaan door samen met Roué met Verveer.

Aflevering 4 van - Mars tegen uit Venus op leert je veel grappige uit feiten over het andere geslacht uit en met geeft vooral antwoord uit op de vraag: wie kent in de andere sekse naar het best: het de mannen met of de vrouwen? Hoewel in het een op tv competitie is, draait het vooral het op om de lol, de interessante weetjes naar naar en de grappige verhalen en meningen naar van de BN'ers door naar en het publiek. Deze keer op wordt teamcaptain Leonie ter met Braak bijgestaan het door Bobby Eden en uit zal de uit mannelijke teamcaptain de Jan Versteegh in de strijd aan gaan op samen met Bobby's man Mark door naar Laurenz.

Aflevering tijdens 3 - Mars op tv tegen Venus leert je door veel de grappige feiten over op het andere geslacht en geeft vooral door antwoord tijdens op de vraag: wie op kent met de andere sekse het best: de tijdens mannen de of de vrouwen? met Hoewel het een in competitie is, draait het op tv vooral om een de lol, van de interessante weetjes en naar de grappige verhalen en met meningen op tv van de BN'ers en het van publiek. het Deze keer wordt teamcaptain Leonie op ter van Braak bijgestaan door een Bridget Maasland en zal in de mannelijke teamcaptain Jan Versteegh van de strijd door aan gaan samen het met door Dennis Weening.

Aflevering naar 2 - in Mars tegen Venus leert je op veel grappige op tv feiten over het andere in geslacht en geeft vooral een antwoord op de uit uit vraag: wie kent de het andere sekse het best: de uit mannen met of de op vrouwen? Hoewel het een een competitie is, draait het uit vooral om de tijdens lol, de interessante weetjes door en op de grappige verhalen en naar meningen van de tijdens BN'ers uit en het publiek. Deze op tv keer wordt het teamcaptain Leonie ter Braak bijgestaan uit door Monique Smit met en op zal de mannelijke teamcaptain Jan Versteegh op tijdens de strijd aan gaan samen de met Giel de tijdens Winter.

Vanaf vanavond tijdens is de nieuwe spelshow het Mars tegen op tv Venus elke woensdag naar om 20:30 een uur te zien op tijdens Net5. Mars tegen Venus gaat uit over door grappige feiten op over het andere geslacht en van geeft vooral een antwoord op het de vraag: wie de kent de andere sekse het best, naar de door mannen of de op vrouwen? In elke uit aflevering neemt op teamcaptain Jan Versteegh het samen in met een mannelijke tijdens BN'er op op tegen teamcaptain Leonie ter Braak tijdens en het een vrouwelijke BN'er. Hoewel het tijdens een competitie het is, draait het vooral op tv de om de lol, de interessante de weetjes een en de grappige verhalen en een meningen van de BN'ers uit en een het publiek. Gordon de presenteert het spel, dat bestaat naar uit naar verschillende rondes. Het tijdens publiek in de studio geeft zijn met of haar een mening. op tv Aan de deelnemende BN'ers de een taak door om in te schatten op hoe het de publiek erover denkt. Bekijk wie in de deelnemers het zijn op gids.tv/3738/deelnemers-mars-tegen-venus.

februari 2020
08-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 8 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

01-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 7 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

24-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 6 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

17-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 5 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

10-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 4 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

03-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 3 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

27-03-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 2 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

20-03-2019 20:30

Nieuw: Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Nieuw: Mars tegen Venus

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Mars tegen Venus elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. Mars tegen Venus gaat over grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best, ...

Mars tegen Venus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mars tegen Venus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mars tegen Venus bij Mars tegen Venus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mars tegen Venus. Heb je een uitzending van Mars tegen Venus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mars tegen Venus gemist

Uitzending gemist van Mars tegen Venus? Hier kun je alle uitzendingen van Mars tegen Venus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!