Programma gemist?

Aflevering 8 - met Mars het tegen Venus leert op je veel grappige feiten over een het andere geslacht met op tv en geeft vooral antwoord op een de vraag: wie kent uit de andere sekse in het best: de de mannen of in de vrouwen? Hoewel tijdens het een competitie is, de draait het het vooral om op de lol, de in interessante weetjes en de grappige op verhalen en meningen tijdens van de door BN'ers en het uit publiek. op Deze keer wordt teamcaptain door Leonie ter naar Braak bijgestaan door Olcay het Gulsen en zal door de mannelijke teamcaptain Jan Versteegh tijdens de strijd aan de gaan op tv samen met Rick tijdens Brandsteder.

Aflevering 7 - op tv Mars tegen een Venus leert in je veel grappige door feiten over het een andere geslacht en geeft op vooral antwoord op het de vraag: een wie kent door de andere sekse het door best: de mannen of de tijdens de vrouwen? Hoewel het een de competitie is, draait het naar vooral uit om de lol, de interessante weetjes tijdens en het de grappige verhalen en meningen op tv van naar de BN'ers en een het publiek. Deze in keer wordt teamcaptain Jan Versteegh van bijgestaan op tv door Dries door Roelvink en zal van de vrouwelijke teamcaptain Leonie ter Braak de een de strijd aan gaan de samen met het Honoria Roelvink.

Aflevering 6 met - Mars tegen Venus door door leert je veel grappige op feiten over het andere naar geslacht en geeft vooral uit tijdens antwoord op de vraag: de wie kent de op andere sekse het best: de een mannen of op tv de vrouwen? Hoewel een het een competitie naar is, het draait het vooral om van de lol, de interessante de weetjes en de naar grappige verhalen en uit meningen van met de BN'ers en een het publiek. Deze keer naar wordt teamcaptain Leonie op tv ter naar Braak bijgestaan door Tooske Ragas en op tv zal door de mannelijke het teamcaptain Jan Versteegh de van strijd aan gaan samen het met Bastiaan met Ragas.

Aflevering 5 naar - Mars tegen van Venus door leert je veel grappige feiten over het het van andere geslacht en geeft vooral met antwoord op de naar vraag: wie tijdens kent de andere sekse de het het best: de tijdens mannen of de vrouwen? door Hoewel het een competitie is, een draait het het vooral een om de lol, op de interessante weetjes en de grappige van verhalen en in meningen van de het BN'ers en naar het publiek. met Deze keer wordt op tv teamcaptain Leonie ter Braak bijgestaan tijdens door Edsilia Rombley en op zal de mannelijke een teamcaptain in Jan Versteegh de strijd aan uit gaan op tv samen met van Roué Verveer.

Aflevering 4 - van Mars tegen Venus op tv van leert je veel grappige feiten de over een het andere geslacht en geeft vooral in de antwoord op de met vraag: wie kent de een andere sekse het best: de met mannen tijdens of de vrouwen? Hoewel het de een competitie is, met draait door het vooral om de met lol, de naar interessante weetjes en met de grappige verhalen en meningen het van naar de BN'ers het en het publiek. op Deze keer wordt teamcaptain Leonie ter de Braak op tv bijgestaan door Bobby Eden en in tijdens zal de mannelijke uit teamcaptain Jan Versteegh de strijd aan van gaan uit samen met Bobby's man met Mark met Laurenz.

Aflevering in 3 - uit Mars tegen Venus leert je veel uit op grappige feiten over door het andere geslacht en van geeft vooral antwoord op op de vraag: tijdens wie kent de andere van sekse op het best: de door mannen of de vrouwen? op tv Hoewel het een een competitie is, de draait het vooral om tijdens de lol, de interessante van weetjes in en de grappige verhalen en meningen tijdens van de BN'ers een en het publiek. uit Deze keer de wordt teamcaptain Leonie met ter Braak de bijgestaan door Bridget Maasland en met de zal de mannelijke met teamcaptain Jan Versteegh door de strijd aan gaan samen met in Dennis met Weening.

Aflevering naar 2 - Mars op tv tegen Venus leert je veel naar grappige door feiten over het andere geslacht door en een geeft vooral antwoord op de tijdens vraag: wie kent op tv de op tv andere sekse het best: de op mannen of de de op tv vrouwen? Hoewel het een op tv competitie is, draait een het vooral om op de lol, de interessante weetjes naar de en de grappige verhalen tijdens en meningen van de BN'ers een en een het publiek. Deze naar keer wordt naar teamcaptain Leonie ter Braak bijgestaan het door Monique Smit met en zal door de mannelijke door teamcaptain Jan Versteegh de een strijd aan gaan samen het met Giel de een Winter.

Vanaf vanavond naar is met de nieuwe spelshow uit Mars tegen Venus tijdens elke woensdag om 20:30 uur te uit zien op Net5. Mars in door tegen Venus gaat over met grappige feiten over een het andere geslacht de en geeft vooral antwoord op op uit de vraag: wie kent een de andere sekse het de best, een de mannen of de met vrouwen? In elke aflevering neemt naar in teamcaptain Jan Versteegh uit het samen met een mannelijke op BN'er op tegen naar teamcaptain Leonie ter Braak in en een vrouwelijke uit BN'er. Hoewel het in een competitie is, met draait naar het vooral om de lol, tijdens de interessante weetjes een de en de grappige verhalen van en meningen van de BN'ers in door en het publiek. Gordon presenteert het spel, tijdens naar dat bestaat uit verschillende rondes. Het door van publiek in de studio een geeft zijn of haar mening. van Aan de op tv deelnemende BN'ers de taak op om uit in te schatten naar hoe het publiek erover denkt. Bekijk op het wie de deelnemers zijn op op tv gids.tv/3738/deelnemers-mars-tegen-venus.

juni 2021
08-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 8 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

01-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 7 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

24-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 6 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

17-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 5 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

10-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 4 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

03-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 3 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

27-03-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 2 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

20-03-2019 20:30

Nieuw: Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Nieuw: Mars tegen Venus

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Mars tegen Venus elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. Mars tegen Venus gaat over grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best, ...

Mars tegen Venus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mars tegen Venus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mars tegen Venus bij Mars tegen Venus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mars tegen Venus. Heb je een uitzending van Mars tegen Venus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mars tegen Venus gemist

Uitzending gemist van Mars tegen Venus? Hier kun je alle uitzendingen van Mars tegen Venus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!