Programma gemist?

Aflevering 8 - van naar Mars tegen Venus in leert je veel grappige feiten over het het andere geslacht uit en op geeft vooral antwoord op met de vraag: de wie kent de andere sekse met het best: naar de een mannen of de vrouwen? uit Hoewel het een competitie de is, draait naar het vooral om het de lol, op tv de interessante weetjes en tijdens de grappige op tv verhalen en meningen door van de BN'ers en het op publiek. Deze keer wordt uit met teamcaptain Leonie ter Braak een bijgestaan door Olcay Gulsen en naar het zal de mannelijke teamcaptain in Jan Versteegh de strijd met aan gaan samen met het op tv Rick Brandsteder.

Aflevering uit 7 - Mars tegen Venus op tv de leert je veel grappige feiten over het door het andere geslacht en geeft vooral door antwoord op de met naar vraag: wie kent de door andere sekse het best: de op tijdens mannen of de vrouwen? Hoewel op het een een competitie is, het draait het vooral met om de lol, de interessante weetjes door en de op tv grappige verhalen en naar meningen van de BN'ers naar door en het publiek. Deze keer wordt door teamcaptain Jan een Versteegh op bijgestaan door Dries Roelvink en naar zal de vrouwelijke teamcaptain met een Leonie ter Braak naar de strijd aan uit gaan samen met Honoria met Roelvink.

Aflevering 6 tijdens - Mars door tegen Venus tijdens leert je veel grappige feiten het over het andere door geslacht en geeft vooral het antwoord de op de vraag: op tv wie kent de andere sekse tijdens van het best: de mannen of de de vrouwen? op tv Hoewel het een door competitie is, draait het vooral van om de door lol, naar de interessante weetjes en door de grappige verhalen en meningen de van de BN'ers een een en het publiek. Deze een keer wordt teamcaptain op Leonie ter de Braak bijgestaan door op tv Tooske Ragas en van zal de mannelijke teamcaptain tijdens Jan Versteegh in de strijd aan de gaan samen met Bastiaan het Ragas.

Aflevering door 5 - Mars tegen tijdens Venus leert je door veel grappige feiten door over het andere geslacht de in en geeft vooral uit antwoord op de vraag: wie op tv kent de de andere sekse het best: op de mannen of de van vrouwen? door Hoewel het een door competitie is, draait in het vooral tijdens om de lol, de interessante een weetjes en van de grappige door verhalen en meningen van de BN'ers het en het publiek. van Deze met keer wordt teamcaptain Leonie het ter Braak bijgestaan op tv door Edsilia Rombley en uit zal de mannelijke uit op teamcaptain Jan Versteegh de strijd aan uit gaan samen met op tv Roué in Verveer.

Aflevering 4 naar - Mars tegen Venus op op tv leert je veel een grappige feiten over het andere geslacht naar en tijdens geeft vooral een antwoord op de van vraag: wie kent de de andere sekse het op best: de de mannen of de met vrouwen? Hoewel het een competitie tijdens is, draait het naar vooral om de het lol, de op interessante weetjes en de grappige naar verhalen een en meningen van naar de BN'ers en het in publiek. in Deze keer wordt een teamcaptain Leonie ter Braak van bijgestaan door van Bobby Eden en zal van de mannelijke teamcaptain op tv Jan Versteegh naar de strijd aan gaan samen met van Bobby's met man Mark naar Laurenz.

Aflevering op 3 - met Mars tegen Venus van leert je veel op tv grappige feiten over tijdens het andere geslacht en geeft vooral op antwoord uit op de vraag: wie op kent de op tv andere sekse het best: de op tv mannen of de in een vrouwen? Hoewel het naar een competitie is, tijdens draait het vooral om de een lol, de met interessante weetjes en de grappige uit verhalen en meningen tijdens van de BN'ers het en uit het publiek. Deze met keer wordt teamcaptain Leonie ter tijdens Braak bijgestaan door door Bridget met Maasland en zal de op mannelijke teamcaptain een Jan Versteegh de strijd op tv aan gaan samen met door Dennis tijdens Weening.

Aflevering in 2 - Mars de tegen Venus leert je veel met grappige feiten over tijdens het andere door geslacht en geeft van vooral antwoord op door de vraag: wie kent de de de andere sekse het best: een de mannen met of de vrouwen? Hoewel tijdens het een competitie is, een draait met het vooral om op tv de lol, naar de interessante weetjes en een de grappige verhalen op en meningen een van de BN'ers en in het publiek. Deze keer wordt uit met teamcaptain Leonie ter Braak bijgestaan op tv door Monique Smit uit en zal de mannelijke tijdens teamcaptain Jan Versteegh tijdens op de strijd aan gaan samen op tv met Giel de met Winter.

Vanaf vanavond is van de nieuwe spelshow uit Mars tegen het Venus uit elke woensdag om 20:30 door uur te zien tijdens op Net5. Mars van tegen Venus gaat over grappige feiten de over het op andere geslacht en geeft het vooral antwoord op op tv de de vraag: wie op kent de andere een sekse het best, de mannen op tv of de vrouwen? op In elke op tv aflevering neemt een teamcaptain Jan Versteegh het samen het met een mannelijke BN'er door het op tegen teamcaptain Leonie met ter Braak naar en een vrouwelijke BN'er. naar Hoewel het een competitie is, met draait het vooral naar om door de lol, door de interessante weetjes en in de grappige verhalen en een meningen van de de BN'ers en het publiek. Gordon een presenteert het door spel, dat bestaat uit de verschillende rondes. Het met publiek in de op studio met geeft zijn of het haar mening. Aan op de deelnemende het BN'ers de taak om op in te uit schatten hoe het publiek erover van denkt. Bekijk wie de deelnemers door zijn op tijdens gids.tv/3738/deelnemers-mars-tegen-venus.

maart 2021
08-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 8 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

01-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 7 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

24-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 6 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

17-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 5 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

10-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 4 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

03-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 3 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

27-03-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 2 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

20-03-2019 20:30

Nieuw: Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Nieuw: Mars tegen Venus

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Mars tegen Venus elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. Mars tegen Venus gaat over grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best, ...

Mars tegen Venus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mars tegen Venus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mars tegen Venus bij Mars tegen Venus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mars tegen Venus. Heb je een uitzending van Mars tegen Venus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mars tegen Venus gemist

Uitzending gemist van Mars tegen Venus? Hier kun je alle uitzendingen van Mars tegen Venus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!