Programma gemist?

Aflevering 8 uit - in Mars tegen Venus leert uit je veel grappige feiten over naar het andere geslacht van en geeft vooral door antwoord op tijdens de vraag: wie kent met de andere sekse op tv het best: de naar mannen of de door vrouwen? Hoewel uit het een competitie naar is, draait het tijdens vooral om de met lol, de interessante in weetjes en een de grappige verhalen door en meningen de van de BN'ers en het publiek. op Deze op tv keer wordt teamcaptain Leonie door ter Braak bijgestaan op tv door Olcay Gulsen uit en zal de mannelijke de teamcaptain in Jan Versteegh de strijd aan op tv naar gaan samen met op Rick Brandsteder.

Aflevering 7 door - het Mars tegen Venus tijdens leert je veel grappige feiten over uit een het andere geslacht en geeft het vooral met antwoord op de vraag: wie de kent door de andere sekse het best: de de mannen of in de met vrouwen? Hoewel het een competitie is, van draait op tv het vooral in om de lol, de de interessante weetjes en de tijdens grappige tijdens verhalen en meningen uit van de BN'ers en het publiek. met Deze op keer wordt teamcaptain Jan Versteegh met bijgestaan door op Dries een Roelvink en zal de vrouwelijke teamcaptain tijdens Leonie uit ter Braak de strijd met aan gaan samen tijdens met Honoria een Roelvink.

Aflevering de 6 - Mars door tegen Venus leert je veel op grappige feiten naar over naar het andere geslacht en geeft vooral in antwoord op de van van vraag: wie kent de andere een sekse het best: de op mannen of van de naar vrouwen? Hoewel het een competitie is, het met draait het vooral om naar de lol, de interessante door weetjes en in de grappige verhalen en het meningen van door de BN'ers op tv en het publiek. Deze keer wordt uit teamcaptain Leonie ter het Braak bijgestaan door door Tooske door Ragas en zal de mannelijke in teamcaptain in Jan Versteegh de op tv strijd aan gaan samen met met van Bastiaan Ragas.

Aflevering 5 het - Mars tegen met Venus leert je veel op grappige feiten de over een het andere geslacht en geeft vooral tijdens op tv antwoord op de vraag: het wie kent de andere van sekse het de best: de mannen of de van vrouwen? Hoewel het het een tijdens competitie is, draait met het vooral tijdens om de lol, de interessante de weetjes en de door grappige verhalen en meningen in van de van BN'ers en het van publiek. op Deze keer wordt teamcaptain Leonie uit ter Braak bijgestaan tijdens door tijdens Edsilia Rombley en zal de mannelijke het tijdens teamcaptain Jan Versteegh de op strijd aan gaan samen met door Roué met Verveer.

Aflevering naar 4 - Mars tegen Venus van leert je veel uit grappige feiten het over het de andere geslacht en uit geeft vooral antwoord op de door vraag: wie kent de de andere sekse met het best: de op mannen of naar de vrouwen? uit Hoewel het een competitie een is, draait het vooral tijdens met om de lol, de interessante weetjes uit met en de grappige verhalen en tijdens meningen het van de BN'ers en het publiek. naar van Deze keer wordt naar teamcaptain Leonie ter Braak bijgestaan met door Bobby tijdens Eden en zal een de mannelijke door teamcaptain Jan Versteegh op tv de strijd aan gaan samen op tv met Bobby's op tv man Mark tijdens Laurenz.

Aflevering 3 - de een Mars tegen Venus het leert je veel grappige feiten een over een het andere geslacht en geeft met vooral de antwoord op de vraag: wie het kent de uit andere sekse het best: naar de mannen of van de het vrouwen? Hoewel het een op competitie is, draait het een vooral op om de lol, met de interessante weetjes en op de grappige verhalen en meningen het naar van de BN'ers en het in publiek. Deze keer in wordt teamcaptain Leonie ter naar Braak bijgestaan door met Bridget Maasland op en zal op de mannelijke teamcaptain Jan Versteegh met de strijd op aan gaan samen met op tv Dennis op Weening.

Aflevering 2 door - Mars tegen naar Venus leert een je veel grappige feiten over naar het andere met geslacht en uit geeft vooral antwoord met op de vraag: met wie kent de andere sekse in het best: de uit mannen op of de vrouwen? in Hoewel het een competitie tijdens is, draait de het vooral om van de lol, naar de interessante weetjes in en de grappige verhalen een en meningen van op tv de BN'ers en naar het publiek. Deze op tv keer wordt teamcaptain naar Leonie ter Braak bijgestaan een door Monique op tv Smit en zal de het mannelijke teamcaptain Jan Versteegh uit de strijd aan de gaan in samen met Giel de in Winter.

Vanaf van vanavond is naar de nieuwe spelshow met Mars tegen Venus de elke woensdag om uit 20:30 uur te zien op Net5. Mars naar tegen van Venus gaat over grappige tijdens feiten over met het andere geslacht en geeft uit vooral antwoord door op de de vraag: wie kent de van andere sekse het best, uit de uit mannen of een de vrouwen? In elke uit aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh op het samen met op een mannelijke van BN'er met op tegen teamcaptain Leonie ter Braak op en een door vrouwelijke een BN'er. Hoewel het een competitie is, met draait het vooral naar om het de lol, de interessante de weetjes en de grappige naar verhalen en meningen naar van de met BN'ers en op het publiek. Gordon presenteert met het spel, dat op tv bestaat uit verschillende tijdens rondes. Het de publiek in de studio geeft door zijn of haar mening. het door Aan de deelnemende BN'ers in de taak om in te in op schatten hoe het naar publiek erover denkt. Bekijk met wie de deelnemers zijn op de gids.tv/3738/deelnemers-mars-tegen-venus.

oktober 2020
08-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 8 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

01-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 7 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

24-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 6 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

17-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 5 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

10-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 4 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

03-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 3 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

27-03-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 2 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

20-03-2019 20:30

Nieuw: Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Nieuw: Mars tegen Venus

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Mars tegen Venus elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. Mars tegen Venus gaat over grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best, ...

Mars tegen Venus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mars tegen Venus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mars tegen Venus bij Mars tegen Venus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mars tegen Venus. Heb je een uitzending van Mars tegen Venus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mars tegen Venus gemist

Uitzending gemist van Mars tegen Venus? Hier kun je alle uitzendingen van Mars tegen Venus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!