Programma gemist?

Aflevering tijdens 8 - in Mars tegen Venus een leert je veel grappige feiten over op het van andere geslacht en het geeft vooral antwoord op het de vraag: uit wie kent de andere een sekse het best: een de mannen of de de vrouwen? Hoewel het naar een competitie is, uit draait het vooral het een om de lol, naar de interessante weetjes door en de grappige verhalen en de meningen van van de BN'ers en het publiek. op tv Deze keer op tv wordt teamcaptain Leonie van ter Braak bijgestaan door een Olcay Gulsen en het zal een de mannelijke teamcaptain Jan van Versteegh de de strijd aan met gaan samen met op tv Rick Brandsteder.

Aflevering tijdens 7 - Mars uit tegen Venus door leert je veel grappige feiten uit over het naar andere geslacht in en geeft vooral op tv antwoord op de vraag: op wie kent de andere sekse de het best: de met mannen de of de vrouwen? Hoewel de het uit een competitie is, in draait het vooral om de lol, tijdens de naar interessante weetjes en de grappige op tv verhalen tijdens en meningen van het de BN'ers naar en het publiek. Deze keer wordt van teamcaptain Jan door Versteegh bijgestaan door een Dries Roelvink en zal het de vrouwelijke door teamcaptain Leonie ter Braak door de strijd door aan gaan samen op met op Honoria Roelvink.

Aflevering 6 op tv - het Mars tegen Venus leert op je veel grappige feiten over in het tijdens andere geslacht en het geeft vooral antwoord uit op de vraag: wie in kent het de andere sekse het naar best: de het mannen of de vrouwen? Hoewel van het de een competitie is, draait het het vooral om de van lol, de een interessante weetjes een en de grappige verhalen en in meningen van de BN'ers met en het naar publiek. Deze keer wordt de teamcaptain Leonie ter het Braak bijgestaan uit door van Tooske Ragas en zal de mannelijke met de teamcaptain Jan Versteegh de strijd tijdens aan gaan samen met de Bastiaan op Ragas.

Aflevering tijdens 5 - Mars tijdens tegen Venus leert van je veel grappige tijdens feiten over het het andere geslacht en naar geeft vooral antwoord op van de vraag: wie naar kent de andere sekse uit door het best: de mannen of met de vrouwen? naar Hoewel het een competitie op tv is, draait het vooral het om de van lol, de op tv interessante weetjes en de uit grappige verhalen en meningen een van de BN'ers van en het publiek. een tijdens Deze keer wordt op teamcaptain Leonie ter met Braak bijgestaan door de Edsilia Rombley en zal op de mannelijke teamcaptain Jan de Versteegh de strijd de aan op gaan samen met op tv Roué Verveer.

Aflevering 4 het - Mars tegen van Venus leert je veel in grappige van feiten over het andere geslacht door in en geeft vooral antwoord op in de vraag: wie kent naar de op tv andere sekse het door best: de mannen of de uit vrouwen? Hoewel door het een competitie is, van draait het de vooral op om de lol, de tijdens interessante weetjes een en de grappige verhalen en meningen de van op tv de BN'ers en het publiek. het Deze keer het wordt tijdens teamcaptain Leonie ter Braak bijgestaan door op in Bobby Eden en zal de tijdens mannelijke teamcaptain Jan Versteegh uit in de strijd aan gaan samen een met Bobby's man Mark de in Laurenz.

Aflevering 3 - de in Mars tegen Venus leert een je veel grappige feiten over op uit het andere geslacht en geeft het vooral antwoord de op de vraag: van wie kent de andere sekse met het door best: de mannen naar of de vrouwen? door Hoewel het op een competitie is, tijdens draait het vooral om in de lol, de op interessante weetjes en een de grappige verhalen en de meningen van de de BN'ers en uit het publiek. Deze in keer wordt teamcaptain met Leonie ter Braak in bijgestaan door Bridget van Maasland en zal de een mannelijke teamcaptain de Jan Versteegh de strijd uit aan gaan samen met op Dennis in Weening.

Aflevering uit 2 - Mars tijdens tegen Venus leert door je veel grappige feiten met over het andere op tv geslacht en tijdens geeft vooral antwoord het op de vraag: wie het kent de andere door sekse het het best: de tijdens mannen of de vrouwen? in Hoewel het uit een competitie is, in draait het vooral de om de lol, de een interessante weetjes en de grappige op op tv verhalen en meningen van van de BN'ers en op tv het publiek. door Deze keer wordt teamcaptain een Leonie ter Braak bijgestaan door door naar Monique Smit en zal de op mannelijke teamcaptain door Jan Versteegh de strijd met aan naar gaan samen met Giel de door Winter.

Vanaf de vanavond is uit de nieuwe spelshow Mars het tegen Venus elke in woensdag om 20:30 uur te op zien met op Net5. Mars tegen Venus een gaat over grappige feiten een over het andere uit naar geslacht en geeft vooral antwoord op een de vraag: wie uit uit kent de andere sekse het een best, de tijdens mannen of de vrouwen? door In elke aflevering uit neemt teamcaptain Jan door Versteegh op het samen met een mannelijke BN'er naar op tegen teamcaptain uit een Leonie ter Braak en een vrouwelijke naar BN'er. Hoewel op het een een competitie is, draait het van vooral om tijdens de lol, op tv de interessante weetjes en de de grappige van verhalen en meningen van de BN'ers een en het publiek. Gordon van presenteert met het spel, door dat bestaat uit verschillende in rondes. Het publiek in het de studio geeft in zijn of haar de mening. Aan van de deelnemende een BN'ers de taak om op in te door schatten hoe het publiek erover een denkt. Bekijk wie de deelnemers door in zijn op gids.tv/3738/deelnemers-mars-tegen-venus.

november 2021
08-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 8 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

01-05-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 7 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

24-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 6 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

17-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 5 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

10-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 4 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

03-04-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 3 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

27-03-2019 20:30

Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Mars tegen Venus

Aflevering 2 - Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de l...

20-03-2019 20:30

Nieuw: Mars tegen Venus

Mars tegen Venus - Nieuw: Mars tegen Venus

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Mars tegen Venus elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. Mars tegen Venus gaat over grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best, ...

Mars tegen Venus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mars tegen Venus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mars tegen Venus bij Mars tegen Venus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mars tegen Venus. Heb je een uitzending van Mars tegen Venus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mars tegen Venus gemist

Uitzending gemist van Mars tegen Venus? Hier kun je alle uitzendingen van Mars tegen Venus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 08-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!