Programma gemist?

Vijftig naar jaar geleden won Lenny in Kuhr, als negentienjarig op meisje, het Eurovisie in Songfestival een met haar liedje tijdens 'De Troubadour'. Haar hele het leven staat in het naar teken tijdens van het lied. uit 'Zij zingt altijd, bij het wijze van spreken ook als een ze niet zingt', in aldus Herman van van Veen. door Een heel op persoonlijk portret van van Lenny Kuhr en tijdens haar fascinatie voor het door Lied.

juli 2021
24-03-2019 18:10

50 jaar troubadour

50 jaar troubadour - 50 jaar troubadour

Vijftig jaar geleden won Lenny Kuhr, als negentienjarig meisje, het Eurovisie Songfestival met haar liedje 'De Troubadour'. Haar hele leven staat in het teken van het lied. 'Zij zingt altijd, bij wijze van spreken ook als ze niet zingt', al...

50 jaar troubadour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 50 jaar troubadour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 50 jaar troubadour bij 50 jaar troubadour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 50 jaar troubadour. Heb je een uitzending van 50 jaar troubadour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

50 jaar troubadour gemist

Uitzending gemist van 50 jaar troubadour? Hier kun je alle uitzendingen van 50 jaar troubadour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!