Programma gemist?

Voorbeschouwing uit en vanaf 20:45 uur live door in verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - een op Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de de naar 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen van donderdag speelt Oranje opnieuw tijdens een thuiswedstrijd. uit Dit keer is de door zwaarste tegenstander in tijdens de EK-kwalificatiegroep, op Duitsland, de tegenstander. In met de Nations League uit won Nederland van afgelopen oktober thuis het met 3-0 van Duitsland. met Na de 2-2 door later met in Duitsland staan de ploegen vanavond met opnieuw tegenover elkaar. Vanaf van 19:30 het uur blikt een Tom Egbers met Rafael van der naar Vaart en Pierre tijdens met van Hooijdonk vooruit op Nederland op tv - uit Duitsland. Tussendoor is om op tv 20:00 uur het NOS van Journaal te uit zien. Jeroen met Elfshoff is de een commentator bij Nederland - Duitsland. Lees meer een over dit duel het op in gids.tv/3840/nederland-duitsland.

januari 2020
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!