Programma gemist?

Voorbeschouwing van en vanaf 20:45 uur live het verslag van de uit EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - de Duitsland in de in Johan Cruijff Arena. Na in de 4-0 tegen het Wit-Rusland afgelopen donderdag uit speelt Oranje met opnieuw een van thuiswedstrijd. Dit keer is de in zwaarste naar tegenstander in op tv de EK-kwalificatiegroep, Duitsland, de tegenstander. In de een Nations naar League won Nederland van afgelopen oktober met thuis met 3-0 van Duitsland. Na uit van de 2-2 later in Duitsland staan naar de ploegen vanavond op opnieuw tegenover elkaar. Vanaf van 19:30 uur tijdens blikt uit Tom Egbers met Rafael van der de Vaart en een Pierre van Hooijdonk vooruit met op Nederland - in Duitsland. een Tussendoor is om op 20:00 uur op tv het NOS Journaal te zien. Jeroen tijdens het Elfshoff is de commentator bij Nederland met de - Duitsland. Lees meer over dit duel het op naar gids.tv/3840/nederland-duitsland.

juli 2020
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!