Programma gemist?

Voorbeschouwing in en vanaf 20:45 met uur live verslag met van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - door Duitsland in de het Johan Cruijff Arena. Na de de 4-0 tijdens tegen Wit-Rusland afgelopen op donderdag speelt Oranje de opnieuw een thuiswedstrijd. het Dit keer is de uit zwaarste tegenstander tijdens in de EK-kwalificatiegroep, een Duitsland, de tegenstander. In de op tv Nations in League won Nederland uit afgelopen oktober thuis met 3-0 op van het Duitsland. Na de 2-2 later uit het in Duitsland staan de ploegen door vanavond opnieuw op tv tegenover elkaar. Vanaf 19:30 uur op tv blikt de Tom Egbers met Rafael van door der van Vaart en Pierre van tijdens Hooijdonk vooruit op Nederland - op Duitsland. Tussendoor is van om 20:00 uur een het NOS Journaal door te zien. naar Jeroen Elfshoff in is de tijdens commentator bij Nederland het - Duitsland. Lees meer over naar dit duel op naar gids.tv/3840/nederland-duitsland.

februari 2021
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!