Programma gemist?

Voorbeschouwing en vanaf op tv 20:45 een uur live verslag van van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland van - Duitsland in de op tv Johan met Cruijff Arena. Na op de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen de donderdag door speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit een keer op tv is de zwaarste tegenstander in uit de EK-kwalificatiegroep, op Duitsland, de tegenstander. In op tv de Nations in League won door Nederland afgelopen oktober thuis met het 3-0 van naar Duitsland. Na de tijdens 2-2 later op tv in Duitsland staan de ploegen vanavond het opnieuw tegenover elkaar. Vanaf door van 19:30 uur blikt met Tom Egbers met Rafael van der een Vaart op tv en Pierre van Hooijdonk vooruit naar op op tv Nederland - van Duitsland. Tussendoor is de om 20:00 uur het NOS tijdens Journaal te de zien. Jeroen op tv Elfshoff is de commentator met bij Nederland - op tv Duitsland. Lees meer over dit tijdens duel uit op gids.tv/3840/nederland-duitsland.

december 2021
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!