Programma gemist?

Voorbeschouwing en vanaf door 20:45 door uur live de verslag van de naar EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de met Johan Cruijff Arena. Na uit de met 4-0 tegen in Wit-Rusland afgelopen donderdag op speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit het keer is de naar zwaarste tegenstander een in de EK-kwalificatiegroep, Duitsland, van de tegenstander. In de uit Nations uit League won Nederland afgelopen oktober de thuis met naar 3-0 van Duitsland. de Na de 2-2 in later in een Duitsland staan de uit ploegen vanavond opnieuw tegenover uit elkaar. Vanaf 19:30 door uur blikt Tom Egbers de met tijdens Rafael van der naar Vaart en Pierre van Hooijdonk op vooruit door op Nederland - tijdens Duitsland. Tussendoor is op tv om 20:00 uur op het NOS Journaal een te zien. Jeroen tijdens Elfshoff is de commentator bij op Nederland - Duitsland. Lees een meer over uit dit duel op naar gids.tv/3840/nederland-duitsland.

oktober 2020
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!