Programma gemist?

Voorbeschouwing en vanaf uit 20:45 uur het live verslag van in de de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland van in de Johan met Cruijff Arena. Na de 4-0 naar tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag van speelt Oranje opnieuw met een door thuiswedstrijd. Dit keer is de met zwaarste tegenstander in de de de EK-kwalificatiegroep, Duitsland, de tegenstander. In de uit Nations League won naar Nederland van afgelopen oktober thuis de met 3-0 van Duitsland. in Na de 2-2 later uit in Duitsland staan op met de ploegen vanavond opnieuw op tv tegenover elkaar. Vanaf 19:30 uur blikt het Tom het Egbers met Rafael van der van door Vaart en Pierre tijdens van Hooijdonk vooruit het op Nederland - Duitsland. Tussendoor in is om 20:00 uur van een het NOS Journaal te zien. naar Jeroen Elfshoff is de door commentator bij uit Nederland - door Duitsland. Lees meer over dit in duel van op gids.tv/3840/nederland-duitsland.

juni 2021
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!