Programma gemist?

Voorbeschouwing tijdens en vanaf 20:45 uur in live verslag van de het EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - door Duitsland in de naar Johan Cruijff Arena. Na de op tv de 4-0 tegen Wit-Rusland van afgelopen donderdag speelt Oranje op opnieuw een thuiswedstrijd. met Dit door keer is de zwaarste tegenstander in in de met EK-kwalificatiegroep, Duitsland, de van tegenstander. In de op Nations League won Nederland afgelopen oktober op tv thuis met tijdens 3-0 van Duitsland. van Na de de 2-2 later in Duitsland staan op de ploegen vanavond uit op tv opnieuw tegenover elkaar. Vanaf 19:30 naar uur blikt Tom op tv Egbers met Rafael van der met Vaart en in Pierre van Hooijdonk tijdens vooruit op Nederland - met Duitsland. van Tussendoor is om 20:00 in uur de het NOS Journaal in te zien. Jeroen Elfshoff is op de de commentator bij Nederland - Duitsland. Lees meer in over van dit duel op de gids.tv/3840/nederland-duitsland.

november 2020
24-03-2019 20:40

Live: Nederland - Duitsland

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaar...

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft bij NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft. Heb je een uitzending van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!