Programma gemist?

Krapte op op de arbeidsmarkt, bedrijven die naar schreeuwen op tv om personeel, busladingen naar arbeidsmigranten; en toch zitten de talloze mensen thuis: op werkloos, te een oud of uitgeblust. Ondanks de een economische bloei het vinden mens en uit baan elkaar tijdens vaak niet. De een kloof tussen uit hoog- en laaggeschoolde arbeid groeit. de Hoe kan met dat? De op tv schuld van flexwerk? uit Te lui om echt met te werken? Wat is op tv fatsoenlijk werk? En hebben het we van binnenkort nog een baan? Coen het de Verbraak gaat op pad met met een tribune tijdens waarop een betrokken publiek in plaatsneemt. De vragen op tv worden tijdens voorgelegd aan een panel bestaande in uit: op Zakaria Boufangacha, Sandra Phlippen, naar Kasia Gurbala door en Ahmed Kansouh.

Mantelzorg, de vroeg of laat krijgt uit iedereen ermee te naar maken. 4,4 door miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende de naaste. de Een groot deel van van hen is de overbelast. Want hoe combineer je uit een drukke in baan en een gezin een met de naar zorg voor naar een ander? Wat mag op de overheid wel en tijdens het niet van ons verwachten? Wat naar mogen een wij van de overheid verwachten? in Hoe een kan het beter? op tv Wie zorgt voor de mantelzorger? Het op tv panel bestaat van uit door Jet Bussemaker, Liesbeth Hoogendijk, Bert het van Alphen en het Anja uit Jonkers.

Wie in beschermt mij? Die in vraag staat centraal de in de vijfde aflevering op tv van De Publieke van Tribune. naar Op sociale media, naar in horeca, in een openbaar vervoer, onderwijs en in het ziekenhuis wordt door gescholden en bedreigd. de Waar komen van die bedreigingen en korte lontjes vandaan? naar En wanneer tijdens moet het wie handhavend optreden?

Wie het beschermt mij? op Op sociale media, met in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs op en het ziekenhuis uit wordt gescholden op tv en bedreigd. Waar komen tijdens die bedreigingen en in korte lontjes tijdens vandaan? En wanneer moet naar wie handhavend optreden? in Het panel naar bestaat uit: Jos Wienen, met Fred Teeven, op tv Geert-Jan Knoops en luistervink door is Jitske door Kramer.

Nieuws, zorg, in onderwijs, klimaat, techniek, met economie: hoe op krijgen we uit er greep op en wie door is op verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad op tv met tijdens een tribune waarop een betrokken uit de publiek plaatsneemt en vragen stelt aan van een op panel van bestuurders en op tv deskundigen. Tussen door de vragenstellers in zit steeds een begenadigd het luisteraar, die iedere aflevering het afsluit een met zijn of haar beschouwingen. de Dit het zijn onder anderen Kim op Putters, Farid op Tabarki, Jitske Kramer en Kees naar Kraaijeveld.

De Geestelijke op Gezondheidszorg staat onder druk. tijdens De wachtlijsten worden de langer tijdens en de politie constateert een op tv door toename van het door aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de tijdens oorzaken? Wat zijn op de in gevolgen? Wat op tv mogen we van de psychiatrie uit verwachten? En wat niet? in Wie is waarvoor door een verantwoordelijk? En hoe verdraagzaam zijn naar we zelf een nog? Een betrokken publiek op uit de tribune stelt op op de vragen, een panel van bestuurders de en een deskundigen zoekt antwoorden. uit Het panel met bestaat uit: Damiaan een Denys, Wim van der Meeren, tijdens Marijke van door Putten, Wilma in Boevink. Trendwatcher Farid Tabarki sluit in de op tv aflevering af met zijn uit beschouwingen.

Coen het Verbraak gaat samen met op een panel op tv op zoek naar oplossingen voor door het woningtekort. Nederland door kampt al sinds naar het einde van op tv de Tweede door Wereldoorlog met een uit woningtekort. Hoe kan door het dat door zo'n welvarend met land in 75 jaar nog steeds tijdens geen oplossing het voor dit probleem heeft een gevonden? Is op het door wel op te lossen? En naar zo ja, het wie moet daarvoor zorgen? Trendwatcher het Farid Tabarki op sluit af het met zijn beschouwingen. Het panel uit bestaat uit uit: Liesbeth van Asten, tijdens Ronald Paping, Peter Boelhouwer tijdens en Jos uit Sentel.

Coen Verbraak gaat het op pad naar met uit een tribune waarop een tijdens betrokken publiek plaatsneemt tijdens en vragen stelt aan een uit van panel van bestuurders en op deskundigen.

september 2020
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!