Programma gemist?

Krapte op de naar arbeidsmarkt, bedrijven die het schreeuwen op om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en het toch het zitten talloze de mensen thuis: werkloos, in te oud of uitgeblust. Ondanks de in economische bloei een vinden mens en baan van elkaar vaak op tv niet. De het kloof tussen door hoog- en laaggeschoolde arbeid groeit. Hoe op tv tijdens kan dat? De schuld van de flexwerk? Te door lui om echt door te werken? Wat tijdens is fatsoenlijk door werk? En hebben we op tv binnenkort nog het een baan? Coen Verbraak gaat op van pad met op een tribune het waarop een de betrokken publiek plaatsneemt. De op vragen worden voorgelegd aan een op met panel bestaande uit: het Zakaria Boufangacha, Sandra de Phlippen, Kasia Gurbala op tv en Ahmed Kansouh.

Mantelzorg, tijdens vroeg of laat krijgt op tv iedereen ermee te maken. naar 4,4 de miljoen landgenoten helpen een de hulpbehoevende uit naaste. Een groot deel een van hen met is overbelast. Want hoe op combineer je in een drukke baan en van een gezin op met de zorg voor een ander? tijdens Wat door mag de met overheid wel en niet van ons de verwachten? Wat de mogen wij van de het naar overheid verwachten? Hoe kan tijdens het beter? tijdens Wie zorgt voor de mantelzorger? Het in in panel bestaat uit Jet Bussemaker, van Liesbeth uit Hoogendijk, Bert van Alphen en naar Anja van Jonkers.

Wie beschermt door mij? Die vraag staat een op centraal in de vijfde met aflevering van De Publieke naar Tribune. Op sociale media, op tv het in horeca, in op tv openbaar vervoer, onderwijs en met het ziekenhuis wordt gescholden de en naar bedreigd. Waar komen van die bedreigingen en korte tijdens lontjes vandaan? naar En wanneer moet wie in handhavend optreden?

Wie op tv beschermt mij? de Op sociale media, in horeca, in een openbaar vervoer, naar onderwijs en het een ziekenhuis uit wordt gescholden en bedreigd. Waar komen een die bedreigingen door en korte lontjes vandaan? van En wanneer moet op wie handhavend met optreden? Het panel bestaat met uit: met Jos Wienen, Fred Teeven, Geert-Jan de Knoops op en luistervink is Jitske in Kramer.

Nieuws, zorg, onderwijs, uit tijdens klimaat, techniek, economie: met hoe krijgen we er greep in op en wie is de uit verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat door op pad met een uit tribune waarop met een betrokken publiek plaatsneemt uit en vragen stelt door aan een panel van van bestuurders en in deskundigen. het Tussen de vragenstellers op zit steeds een begenadigd op tv luisteraar, die iedere het aflevering afsluit met zijn of een haar met beschouwingen. Dit zijn onder anderen tijdens Kim van Putters, Farid Tabarki, in Jitske Kramer en op Kees Kraaijeveld.

De Geestelijke tijdens Gezondheidszorg staat door onder druk. op De wachtlijsten worden langer en op de uit politie constateert een toename op van het aantal het 'verwarde' mensen. Wat zijn de de oorzaken? Wat van zijn de gevolgen? Wat van mogen we van uit de de psychiatrie verwachten? En wat niet? het Wie is waarvoor op verantwoordelijk? En hoe door verdraagzaam zijn naar we met zelf nog? Een op betrokken publiek op de tribune stelt op tv de van vragen, een panel van van bestuurders en deskundigen op tv zoekt op antwoorden. Het panel uit bestaat uit: Damiaan het Denys, Wim van der op Meeren, Marijke van Putten, Wilma een Boevink. Trendwatcher Farid door Tabarki de sluit de aflevering uit af met zijn uit beschouwingen.

Coen een Verbraak gaat samen naar met een panel op zoek uit het naar oplossingen voor het het woningtekort. Nederland in kampt al sinds het in einde van de Tweede op Wereldoorlog met een een woningtekort. Hoe tijdens kan het dat in zo'n welvarend land naar in 75 jaar nog op steeds geen oplossing in voor tijdens dit probleem heeft op tv gevonden? Is het wel op een te lossen? En zo op ja, wie moet door daarvoor tijdens zorgen? Trendwatcher Farid Tabarki tijdens sluit af op tv met zijn beschouwingen. Het op tv panel bestaat uit: Liesbeth uit van Asten, Ronald door van Paping, Peter Boelhouwer en Jos naar Sentel.

Coen van Verbraak gaat op pad op tv met een tribune in waarop een naar betrokken publiek van plaatsneemt en vragen op stelt aan een panel in van bestuurders tijdens en deskundigen.

januari 2021
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!