Programma gemist?

Krapte een op de een arbeidsmarkt, bedrijven die op schreeuwen om personeel, busladingen van arbeidsmigranten; en toch zitten op tv talloze mensen thuis: uit werkloos, in te oud of het uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden naar naar mens en baan door elkaar vaak niet. De op tv kloof tussen hoog- en door laaggeschoolde arbeid groeit. Hoe uit kan dat? uit De uit schuld van flexwerk? Te uit lui om echt te uit werken? Wat is naar fatsoenlijk op werk? En hebben we op tv binnenkort nog door een baan? Coen in Verbraak gaat op pad met een tijdens tribune waarop een een betrokken publiek door plaatsneemt. De vragen worden op tv voorgelegd aan een uit panel bestaande uit: een Zakaria Boufangacha, tijdens Sandra Phlippen, op tv Kasia Gurbala en op tv Ahmed Kansouh.

Mantelzorg, een vroeg of laat krijgt naar iedereen ermee in te maken. het 4,4 miljoen landgenoten helpen een tijdens hulpbehoevende naaste. Een groot door uit deel van hen uit is overbelast. Want uit hoe combineer je een drukke tijdens baan en een een gezin met het de zorg voor een ander? het met Wat mag de overheid op wel en niet van ons het verwachten? Wat mogen op wij in van de overheid met verwachten? Hoe een kan het beter? Wie naar zorgt voor de het mantelzorger? Het panel bestaat uit in Jet Bussemaker, in Liesbeth Hoogendijk, in Bert van Alphen en op Anja met Jonkers.

Wie naar beschermt mij? Die vraag naar staat het centraal in de vijfde aflevering van in De Publieke naar Tribune. naar Op sociale media, in van horeca, in openbaar vervoer, onderwijs op in en het ziekenhuis met wordt gescholden en bedreigd. een Waar komen die bedreigingen en in naar korte lontjes vandaan? En wanneer door moet wie een handhavend optreden?

Wie de beschermt mij? op tv Op sociale media, in horeca, in in openbaar vervoer, het onderwijs en het een ziekenhuis wordt een gescholden en een bedreigd. Waar komen naar die bedreigingen en op tv korte lontjes vandaan? door En wanneer moet wie handhavend optreden? op tv op tv Het panel bestaat uit: Jos met Wienen, Fred een Teeven, Geert-Jan Knoops een en luistervink is Jitske uit Kramer.

Nieuws, in zorg, onderwijs, klimaat, van techniek, economie: hoe op krijgen we er greep het op en wie is door tijdens verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat naar op pad naar met een tribune op waarop een betrokken publiek plaatsneemt een en vragen stelt aan op een met panel van het bestuurders en deskundigen. Tussen uit de vragenstellers tijdens zit steeds een op begenadigd luisteraar, die iedere in aflevering afsluit van met zijn of in haar beschouwingen. Dit zijn onder op anderen Kim Putters, Farid van Tabarki, een Jitske Kramer en Kees op Kraaijeveld.

De Geestelijke Gezondheidszorg van staat onder druk. naar tijdens De wachtlijsten worden langer het en de politie constateert een op tv toename op van het aantal tijdens 'verwarde' mensen. Wat het zijn de op tv oorzaken? Wat zijn de gevolgen? naar Wat mogen we op tv van de op tv psychiatrie verwachten? En wat niet? op Wie is waarvoor naar verantwoordelijk? tijdens En hoe op verdraagzaam zijn we zelf een nog? Een betrokken door publiek op de naar tribune stelt de vragen, naar een panel van bestuurders van in en deskundigen zoekt antwoorden. Het door panel op tv bestaat uit: Damiaan Denys, Wim van naar der op tv Meeren, Marijke van Putten, Wilma door Boevink. Trendwatcher door Farid Tabarki de sluit de aflevering tijdens af met zijn op tv beschouwingen.

Coen Verbraak gaat op tv samen met een op tv panel op zoek de naar een oplossingen voor op het woningtekort. Nederland kampt al naar sinds het een einde van de Tweede Wereldoorlog tijdens met een tijdens woningtekort. Hoe kan het op tv dat van zo'n welvarend land in naar 75 jaar nog in steeds geen oplossing met voor dit tijdens probleem heeft gevonden? Is het een wel op te het lossen? uit En zo ja, wie moet door daarvoor van zorgen? Trendwatcher Farid met Tabarki sluit af tijdens met zijn op tv beschouwingen. Het panel bestaat uit: Liesbeth het van met Asten, Ronald Paping, Peter het Boelhouwer uit en Jos Sentel.

Coen Verbraak gaat in op pad door met een tribune de waarop op tv een betrokken publiek door plaatsneemt en vragen stelt aan een het panel van bestuurders een en naar deskundigen.

mei 2021
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!