Programma gemist?

Krapte op naar de arbeidsmarkt, bedrijven tijdens die schreeuwen van om personeel, busladingen arbeidsmigranten; in en toch door zitten talloze mensen thuis: werkloos, de het te oud of uitgeblust. Ondanks de op economische door bloei vinden mens in en baan tijdens elkaar vaak niet. De kloof met tussen door hoog- en laaggeschoolde arbeid groeit. Hoe tijdens kan dat? met De schuld van flexwerk? naar tijdens Te lui om door echt te werken? Wat in is fatsoenlijk de werk? En hebben we in binnenkort nog een baan? Coen een Verbraak gaat een op pad de met een tribune in waarop een betrokken publiek een plaatsneemt. De naar vragen worden voorgelegd aan een tijdens naar panel bestaande uit: met Zakaria Boufangacha, Sandra met Phlippen, Kasia Gurbala en Ahmed in Kansouh.

Mantelzorg, vroeg of het laat krijgt iedereen het ermee te maken. met 4,4 miljoen landgenoten op tv helpen de een hulpbehoevende naaste. Een van groot deel van van hen in is overbelast. Want van hoe combineer je naar een drukke baan met en een gezin met de zorg op voor een een ander? Wat door mag de overheid wel en met niet van ons het verwachten? Wat mogen op wij van de door van overheid verwachten? Hoe kan naar het beter? het Wie zorgt voor de mantelzorger? Het het panel bestaat uit uit Jet Bussemaker, een Liesbeth Hoogendijk, Bert de van de Alphen en Anja het Jonkers.

Wie beschermt op tv mij? door Die vraag staat centraal in naar de vijfde aflevering op van De Publieke Tribune. het Op sociale media, door in door horeca, in van openbaar vervoer, onderwijs en het door ziekenhuis wordt in gescholden en bedreigd. Waar komen door die een bedreigingen en korte lontjes met vandaan? En tijdens wanneer moet wie handhavend door optreden?

Wie beschermt tijdens mij? Op sociale media, een de in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs uit en tijdens het ziekenhuis wordt met gescholden en bedreigd. tijdens Waar komen die de bedreigingen en uit korte lontjes vandaan? door En wanneer moet wie handhavend optreden? tijdens Het panel de bestaat uit: tijdens Jos Wienen, Fred Teeven, een Geert-Jan Knoops en luistervink met is Jitske door Kramer.

Nieuws, zorg, onderwijs, de klimaat, techniek, economie: een hoe tijdens krijgen we er greep door op en met wie is de verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad naar met een tribune naar waarop een betrokken op publiek plaatsneemt van en vragen stelt aan naar een een panel van bestuurders uit en deskundigen. de Tussen de vragenstellers zit steeds een op begenadigd luisteraar, een die iedere aflevering tijdens afsluit met op zijn of uit haar beschouwingen. Dit zijn van onder anderen door Kim Putters, Farid Tabarki, een Jitske Kramer op tv en Kees Kraaijeveld.

De Geestelijke op Gezondheidszorg met staat onder druk. De wachtlijsten worden door langer en naar de politie constateert een met toename van het een aantal 'verwarde' mensen. met Wat zijn de van oorzaken? Wat zijn het de gevolgen? naar Wat op mogen we van de op psychiatrie verwachten? de En wat niet? Wie naar is waarvoor verantwoordelijk? En een hoe verdraagzaam zijn naar we zelf tijdens nog? Een betrokken publiek in op de tribune de stelt de vragen, een tijdens panel van bestuurders naar en deskundigen met zoekt antwoorden. door Het panel bestaat op tv uit: Damiaan Denys, Wim op tv van der Meeren, Marijke naar de van Putten, Wilma naar Boevink. Trendwatcher Farid op tv Tabarki sluit de aflevering af naar met zijn een beschouwingen.

Coen Verbraak gaat in samen met door een panel op uit zoek naar naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland op tv kampt van al sinds het op tv einde van in de Tweede Wereldoorlog met op een woningtekort. Hoe kan tijdens het dat zo'n in welvarend land in op 75 jaar nog in steeds geen oplossing voor in dit probleem door heeft gevonden? naar Is het wel het op te de lossen? En zo een ja, wie moet daarvoor zorgen? Trendwatcher naar Farid op Tabarki sluit met af met zijn beschouwingen. Het panel tijdens bestaat tijdens uit: Liesbeth met van Asten, Ronald Paping, Peter Boelhouwer het en op Jos Sentel.

Coen een Verbraak gaat op op pad met een tribune op tv waarop een betrokken publiek door de plaatsneemt en vragen stelt de aan een met panel van bestuurders en het deskundigen.

september 2021
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!