Programma gemist?

Krapte op uit de naar arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen in om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en de toch zitten uit talloze mensen thuis: door werkloos, te een oud of uitgeblust. op tv Ondanks de economische het bloei vinden mens en baan op tv elkaar vaak op tv niet. De kloof tussen door hoog- en naar laaggeschoolde arbeid groeit. van Hoe kan dat? De de schuld van met flexwerk? Te lui om tijdens in echt te werken? op Wat is fatsoenlijk de werk? En hebben we uit binnenkort nog een door baan? Coen Verbraak met gaat op pad met een een tribune waarop een een betrokken publiek door plaatsneemt. De in vragen worden het voorgelegd aan een de panel bestaande uit: Zakaria Boufangacha, Sandra tijdens Phlippen, naar Kasia Gurbala en Ahmed op tv Kansouh.

Mantelzorg, vroeg tijdens of op tv laat krijgt iedereen met ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten op tv de helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot op deel van van hen is een overbelast. Want van hoe combineer je een drukke baan op en de een gezin met met de zorg in voor een ander? Wat een mag de overheid wel en een tijdens niet van ons verwachten? Wat mogen de wij met van de op overheid verwachten? Hoe kan het beter? op tv het Wie zorgt voor de met mantelzorger? Het panel op bestaat uit Jet Bussemaker, Liesbeth op tv Hoogendijk, Bert van met Alphen en Anja de met Jonkers.

Wie tijdens beschermt mij? Die vraag op tv staat centraal in naar de tijdens vijfde aflevering van naar De Publieke Tribune. Op met sociale media, in horeca, met in openbaar vervoer, onderwijs een een en het ziekenhuis wordt gescholden naar en bedreigd. Waar uit komen die de bedreigingen en korte door lontjes vandaan? En wanneer een moet wie handhavend met optreden?

Wie het beschermt mij? Op sociale in media, het in horeca, in in openbaar vervoer, onderwijs en uit het ziekenhuis op tv wordt gescholden en bedreigd. Waar in komen een die bedreigingen en korte lontjes vandaan? op En wanneer door moet de wie handhavend optreden? Het panel bestaat een de uit: Jos Wienen, Fred Teeven, een Geert-Jan een Knoops en luistervink is in Jitske Kramer.

Nieuws, zorg, naar onderwijs, klimaat, op techniek, economie: hoe krijgen we de er greep op tv op en wie is het verantwoordelijk? de Coen Verbraak gaat van op pad met een het tribune waarop een betrokken in publiek plaatsneemt van en vragen stelt het aan op tv een panel van bestuurders het en deskundigen. Tussen de de vragenstellers zit op steeds een begenadigd luisteraar, tijdens die iedere aflevering een afsluit op tv met zijn of haar beschouwingen. met Dit zijn onder anderen van Kim Putters, met Farid op tv Tabarki, Jitske Kramer naar en Kees Kraaijeveld.

De de Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. naar De wachtlijsten worden door langer uit en de politie constateert tijdens een toename naar van het de aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn het de oorzaken? met Wat zijn de gevolgen? door Wat mogen met we van de de psychiatrie verwachten? En wat de niet? Wie is waarvoor een door verantwoordelijk? En hoe verdraagzaam zijn uit we op tv zelf nog? Een betrokken publiek op in de naar tribune stelt de met vragen, een panel van tijdens bestuurders en deskundigen zoekt op antwoorden. met Het panel bestaat naar uit: Damiaan Denys, de Wim van der Meeren, Marijke in van van Putten, Wilma Boevink. Trendwatcher uit Farid Tabarki van sluit de aflevering een af met zijn het beschouwingen.

Coen een Verbraak gaat een samen met een naar panel op zoek door naar oplossingen voor het het woningtekort. Nederland kampt al sinds het het einde van het de Tweede Wereldoorlog op tv op tv met een woningtekort. Hoe kan het tijdens dat zo'n welvarend naar land in 75 op jaar naar nog steeds door geen oplossing voor dit probleem het heeft gevonden? de Is het een wel op te met lossen? En zo ja, wie moet met daarvoor zorgen? Trendwatcher in met Farid Tabarki sluit af van met zijn beschouwingen. Het panel naar bestaat uit: in Liesbeth van Asten, Ronald tijdens Paping, Peter Boelhouwer van en Jos naar Sentel.

Coen Verbraak gaat op tv op op tv pad met een door tribune waarop een op tv betrokken publiek plaatsneemt op en vragen stelt door aan een panel op van bestuurders en op deskundigen.

mei 2020
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!