Programma gemist?

Krapte op op de arbeidsmarkt, door bedrijven die schreeuwen met om personeel, busladingen op tv arbeidsmigranten; en toch in zitten talloze mensen thuis: werkloos, op tv te oud tijdens of uit uitgeblust. Ondanks de economische in bloei vinden mens en uit baan elkaar vaak niet. van De door kloof tussen hoog- en op laaggeschoolde arbeid tijdens groeit. Hoe het kan dat? De schuld van flexwerk? tijdens uit Te lui om echt te van werken? op Wat is fatsoenlijk werk? tijdens En hebben we binnenkort nog het een van baan? Coen Verbraak gaat op van pad met een naar tribune met waarop een betrokken publiek plaatsneemt. op De vragen worden een met voorgelegd aan een panel bestaande op tv uit: Zakaria Boufangacha, Sandra op tv Phlippen, de Kasia Gurbala van en Ahmed Kansouh.

Mantelzorg, vroeg of op tv het laat krijgt iedereen ermee te uit maken. 4,4 naar miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende in naaste. Een in groot deel met van hen is op tv overbelast. Want hoe op combineer je een in drukke baan op en een gezin met de zorg op tv tijdens voor een ander? de Wat mag de overheid wel en op niet van op tv ons verwachten? Wat de mogen wij van door de overheid verwachten? op Hoe kan met het beter? Wie een zorgt voor op tv de mantelzorger? Het panel bestaat uit naar Jet Bussemaker, een Liesbeth Hoogendijk, Bert van van Alphen een en Anja de Jonkers.

Wie beschermt mij? door Die de vraag staat centraal in de uit naar vijfde aflevering van De op Publieke Tribune. het Op sociale media, op tv in horeca, in openbaar tijdens vervoer, onderwijs en in het ziekenhuis een wordt gescholden en het bedreigd. Waar komen die bedreigingen naar en korte lontjes vandaan? naar En de wanneer moet wie in handhavend optreden?

Wie tijdens beschermt mij? Op een sociale media, in uit horeca, in openbaar vervoer, de onderwijs en met het ziekenhuis wordt een gescholden en bedreigd. uit Waar komen die bedreigingen op tv en korte lontjes uit vandaan? En wanneer door moet tijdens wie handhavend optreden? Het van panel bestaat het uit: Jos Wienen, Fred Teeven, een Geert-Jan door Knoops en luistervink op is Jitske Kramer.

Nieuws, naar zorg, onderwijs, klimaat, techniek, naar economie: hoe krijgen tijdens we op er greep op en wie de is verantwoordelijk? de Coen Verbraak gaat op pad van met een tribune naar in waarop een betrokken een publiek plaatsneemt en vragen stelt het aan een de panel van bestuurders een en deskundigen. Tussen met de vragenstellers in zit steeds een begenadigd door luisteraar, die op tv iedere aflevering afsluit met zijn een of haar in beschouwingen. Dit zijn naar onder anderen Kim Putters, op tv Farid van Tabarki, Jitske Kramer en Kees door Kraaijeveld.

De met Geestelijke Gezondheidszorg staat naar onder druk. De op wachtlijsten worden langer en de tijdens politie van constateert een een toename van het op tv aantal 'verwarde' mensen. Wat van zijn de oorzaken? Wat op tv zijn de gevolgen? een Wat mogen op we van de naar psychiatrie verwachten? En wat op tv niet? Wie is uit waarvoor verantwoordelijk? En hoe door verdraagzaam zijn van we zelf nog? uit Een betrokken het publiek op de tribune naar stelt een de vragen, een de panel van bestuurders uit en deskundigen zoekt antwoorden. Het panel het naar bestaat uit: Damiaan Denys, Wim van op tv der Meeren, Marijke op een van Putten, Wilma Boevink. tijdens Trendwatcher Farid Tabarki sluit de tijdens de aflevering af met zijn uit beschouwingen.

Coen op Verbraak gaat samen met op een panel op met zoek naar uit oplossingen voor het woningtekort. Nederland uit kampt op tv al sinds het einde van naar de Tweede op Wereldoorlog in met een woningtekort. Hoe door kan het dat met zo'n welvarend land in 75 op tv jaar nog steeds op geen tijdens oplossing voor dit in probleem heeft gevonden? Is het een wel op de te lossen? En tijdens zo het ja, wie moet daarvoor zorgen? Trendwatcher de Farid Tabarki sluit op tv af tijdens met zijn beschouwingen. het Het panel bestaat door uit: Liesbeth van Asten, Ronald met Paping, Peter op tv Boelhouwer met en Jos Sentel.

Coen door Verbraak gaat op pad de met een tribune van waarop in een betrokken publiek plaatsneemt het en vragen stelt aan een in panel van bestuurders door en een deskundigen.

december 2019
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!