Programma gemist?

Krapte in op de arbeidsmarkt, bedrijven tijdens die schreeuwen om personeel, met busladingen in arbeidsmigranten; en toch zitten talloze de mensen thuis: werkloos, uit door te oud of een uitgeblust. Ondanks de economische bloei het vinden mens en met baan elkaar naar vaak niet. De op kloof tussen het hoog- en laaggeschoolde arbeid met groeit. Hoe kan de dat? De schuld met van flexwerk? in Te lui om tijdens echt te werken? Wat de is fatsoenlijk werk? En hebben uit we binnenkort nog een een baan? Coen van tijdens Verbraak gaat op pad op tv met een tribune het waarop een betrokken publiek een plaatsneemt. De vragen een worden voorgelegd aan een met panel bestaande uit: op tv Zakaria Boufangacha, van Sandra Phlippen, Kasia door Gurbala tijdens en Ahmed Kansouh.

Mantelzorg, vroeg met of laat krijgt uit iedereen uit ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten met helpen een hulpbehoevende met naaste. met Een groot deel van hen met is overbelast. Want de hoe de combineer je een drukke baan naar en een op tv gezin op met de zorg voor een ander? in Wat met mag de overheid wel en naar niet met van ons naar verwachten? Wat mogen wij naar van de overheid het verwachten? Hoe kan tijdens het beter? Wie met zorgt voor de mantelzorger? Het door panel bestaat met uit Jet Bussemaker, op Liesbeth Hoogendijk, naar Bert van door Alphen en Anja van Jonkers.

Wie met beschermt mij? Die vraag staat met centraal op tv in de vijfde aflevering op tv van De Publieke tijdens Tribune. Op in sociale media, in horeca, in het openbaar vervoer, uit onderwijs en het ziekenhuis tijdens wordt gescholden en in bedreigd. een Waar komen die bedreigingen en uit korte lontjes vandaan? op En tijdens wanneer moet wie handhavend op optreden?

Wie beschermt mij? op tv Op in sociale media, in in horeca, in openbaar op vervoer, onderwijs en het in ziekenhuis wordt gescholden en naar bedreigd. Waar op tv komen die bedreigingen de en korte lontjes op vandaan? uit En wanneer moet wie handhavend uit optreden? naar Het panel bestaat tijdens uit: Jos Wienen, uit Fred Teeven, Geert-Jan Knoops en uit luistervink is Jitske door Kramer.

Nieuws, door zorg, onderwijs, klimaat, naar techniek, economie: hoe krijgen we een er greep op de van en wie is verantwoordelijk? uit Coen Verbraak gaat op het pad het met een tribune waarop een in betrokken publiek plaatsneemt en uit vragen stelt aan tijdens een panel in van bestuurders door en deskundigen. Tussen de de vragenstellers zit met steeds een begenadigd luisteraar, die het iedere aflevering door afsluit met zijn of door uit haar beschouwingen. Dit zijn in onder anderen Kim Putters, naar Farid een Tabarki, Jitske Kramer door en Kees Kraaijeveld.

De met Geestelijke Gezondheidszorg staat door onder druk. De wachtlijsten worden op tv langer op en de politie uit constateert een toename van het op aantal 'verwarde' mensen. naar Wat zijn het de oorzaken? met Wat zijn de gevolgen? op Wat mogen door we van de het psychiatrie verwachten? En de wat niet? Wie het is waarvoor verantwoordelijk? En hoe met verdraagzaam zijn het we een zelf nog? Een betrokken op tv publiek op de tijdens tribune stelt op tv de vragen, een panel van bestuurders op en de deskundigen zoekt antwoorden. Het panel op bestaat uit: Damiaan door Denys, Wim door van der van Meeren, Marijke van Putten, Wilma een Boevink. Trendwatcher naar Farid Tabarki sluit de een in aflevering af met met zijn beschouwingen.

Coen tijdens Verbraak gaat naar samen met een naar panel op zoek naar oplossingen voor van door het woningtekort. Nederland kampt uit al sinds het het einde van de Tweede Wereldoorlog op met een de woningtekort. Hoe kan tijdens het dat zo'n welvarend in uit land in 75 jaar nog op steeds geen oplossing met voor dit probleem heeft in gevonden? in Is het wel op te door op lossen? En zo ja, wie moet tijdens daarvoor zorgen? Trendwatcher naar Farid tijdens Tabarki sluit in af met zijn beschouwingen. met Het panel bestaat in uit: Liesbeth van Asten, met Ronald de Paping, Peter Boelhouwer en Jos een Sentel.

Coen Verbraak van gaat op naar pad met een uit tribune waarop een betrokken door publiek naar plaatsneemt en vragen naar stelt aan een panel van op tv bestuurders door en deskundigen.

juni 2021
12-05-2019 16:10

Krijg ik voldoende arbeidskansen?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende arbeidskansen?

Krapte op de arbeidsmarkt, bedrijven die schreeuwen om personeel, busladingen arbeidsmigranten; en toch zitten talloze mensen thuis: werkloos, te oud of uitgeblust. Ondanks de economische bloei vinden mens en baan elkaar vaak niet. De kloof...

05-05-2019 16:10

Wie zorgt voor de mantelzorger?

De publieke tribune - Wie zorgt voor de mantelzorger?

Mantelzorg, vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. 4,4 miljoen landgenoten helpen een hulpbehoevende naaste. Een groot deel van hen is overbelast. Want hoe combineer je een drukke baan en een gezin met de zorg voor een ander? Wat mag...

28-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Die vraag staat centraal in de vijfde aflevering van De Publieke Tribune. Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lo...

21-04-2019 16:10

Krijg ik voldoende bescherming?

De publieke tribune - Krijg ik voldoende bescherming?

Wie beschermt mij? Op sociale media, in horeca, in openbaar vervoer, onderwijs en het ziekenhuis wordt gescholden en bedreigd. Waar komen die bedreigingen en korte lontjes vandaan? En wanneer moet wie handhavend optreden? Het panel bestaat ...

14-04-2019 16:10

Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

De publieke tribune - Krijgt ieder kind gelijke kansen in het onderwijs?

Nieuws, zorg, onderwijs, klimaat, techniek, economie: hoe krijgen we er greep op en wie is verantwoordelijk? Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en...

07-04-2019 16:15

Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De publieke tribune - Wat mag ik van de psychiatrie verwachten?

De Geestelijke Gezondheidszorg staat onder druk. De wachtlijsten worden langer en de politie constateert een toename van het aantal 'verwarde' mensen. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? Wat mogen we van de psychiatrie verwachten? E...

31-03-2019 16:10

Krijg ik nog een woning?

De publieke tribune - Krijg ik nog een woning?

Coen Verbraak gaat samen met een panel op zoek naar oplossingen voor het woningtekort. Nederland kampt al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met een woningtekort. Hoe kan het dat zo'n welvarend land in 75 jaar nog steeds geen oploss...

24-03-2019 17:10

Wie is de baas over mijn medicijnen?

De publieke tribune - Wie is de baas over mijn medicijnen?

Coen Verbraak gaat op pad met een tribune waarop een betrokken publiek plaatsneemt en vragen stelt aan een panel van bestuurders en deskundigen.

De publieke tribune gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De publieke tribune de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De publieke tribune bij De publieke tribune liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De publieke tribune. Heb je een uitzending van De publieke tribune gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De publieke tribune gemist

Uitzending gemist van De publieke tribune? Hier kun je alle uitzendingen van De publieke tribune kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!