Programma gemist?

Adam op tv vertelt wat hij het meeste door mist aan door Syrië en Marlon praat naar over een ernstig naar op auto-ongeluk dat hem nog het steeds bezighoudt. Sara een is héél de erg dol op paarden en tijdens de naam van Xueli een de heeft een bijzondere betekenis op tv die heel uit goed bij haar in past.

Noa vertelt waarom door ze voor met haar sport keer van op keer op tv haar angsten moet overwinnen, Arjuna met zingt een in lied net als met zijn 'nieuwe' papa tijdens en Lisa vertelt van wat tijdens haar katten en Star de Wars met elkaar op gemeen hebben.

Cara naar bewijst dat ze goed geheimen door kan bewaren met en Nathan op tv oefent voor zijn droombaan. Ook het van vertelt Senna waarom hij misschien uit onhandig op tv over komt, maar door dat niet echt tijdens is.

Nikki heeft de een heel bijzondere op tv connectie een met haar opa, door Alandra vertelt waarom ze een geen hazelnootchocopasta mag eten op en Fardou van vertelt waarom het soms best door lastig in is om op tv superslim te zijn.

Marley op legt uit op tv dat ze het met soms moeilijk vindt om gelukkig de te zijn, op Lizz zingt liedjes uit op haar lievelingsfilm en Wester uit loopt over uit van de door weetjes over dieren in en kan ze ook op tv nog supergoed naar nadoen.

Aflevering door in het teken tijdens van broertjes en de zusjes. Jaydah en Djaiony op tv leggen uit hoe hun de stapelbed met bepaalt wie als eerste een moet douchen. Kassandra vertelt met waarom ze haar op lieve zus tijdens vaak naar moet missen en op tv Mauro en Romy zijn door hartstikke trots op met elkaar.

Met met o.a.: rapper Rayan op tv heeft als bijnaam op tv 'de kleine boef', Ivy vertelt tijdens een waarom ze zo graag op naar de foto gaat het met haar uit beugel en tijdens Olivia vertelt dat ze heel naar blij is met haar op bijzondere door broertje.

Lieve legt tijdens uit een waarom bij haar thuis de koelkast een op slot zit, op tv Aysel de vertelt waarom ze een een klas heeft overgeslagen en op tv Jort ontdekt van wat hij later het wil door worden.

Ruben het legt uit waarom een een zwart gat uit in de ruimte eigenlijk de zwart is, Esmee heeft een een heel speciaal de maar slaperig vriendje een op meegenomen en Julie vergeet om met de haverklap wat van ze nou het eigenlijk kwam de vertellen.

Luc door legt uit waarom hij een blij wordt als hij op naar de op wolken op tv kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen naar haar vroeger vaak het pestten en uit Juninho vraagt de kapper door om al zijn met haren op tv eraf te in halen. Kinderen krijgen een naar knipbeurt bij kapper op tv Marko en vertellen hem wat van de hen bezighoudt.

Maud in vertelt hoe het is om uit kriebels in je een buik te tijdens hebben, de Tim heeft een op kleurrijke ketting met van een wel héél bijzonder een verhaal bij zich en uit Dewi vertelt over haar tijdens jarenlange worsteling de met neerslachtigheid. Kinderen het krijgen een knipbeurt door bij kapper Marko van en vertellen hem het wat hen in bezighoudt.

Vlogger Timo wil van later uitvinder tijdens worden, het Hille legt uit wat het protestantse op geloof inhoudt op tv en de van Irakese Basma vertelt hoe op het was om als tijdens vluchteling naar het Nederland te komen. Kinderen een krijgen een door knipbeurt bij op tv kapper Marko en vertellen hem tijdens tijdens wat hen bezighoudt.

Marijn tijdens legt uit het waarom hij zijn biologische een vader pas de op zijn zestiende naar verjaardag mag zien, Zhuan tijdens vertelt waarom een hij op de de gekste momenten vieze woorden roept door en Annemarie vertelt over door met haar vader die niet een meer kan praten. Kinderen krijgen met een een knipbeurt bij kapper Marko en op vertellen hem uit wat hen op bezighoudt.

december 2021
16-06-2019 17:15

Adam, Xueli, Sara, Marlon

Hoofdzaken - Adam, Xueli, Sara, Marlon

Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.

09-06-2019 17:15

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Hoofdzaken - Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.

02-06-2019 17:15

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Hoofdzaken - Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig over komt, maar dat niet echt is.

26-05-2019 17:15

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Hoofdzaken - Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.

19-05-2019 17:15

Wester, Symen, Lizz, Marley

Hoofdzaken - Wester, Symen, Lizz, Marley

Marley legt uit dat ze het soms moeilijk vindt om gelukkig te zijn, Lizz zingt liedjes uit haar lievelingsfilm en Wester loopt over van de weetjes over dieren en kan ze ook nog supergoed nadoen.

12-05-2019 17:15

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Hoofdzaken - Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Aflevering in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaa...

05-05-2019 17:15

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Hoofdzaken - Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Met o.a.: rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.

28-04-2019 17:15

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Hoofdzaken - Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.

21-04-2019 17:15

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Hoofdzaken - Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.

14-04-2019 17:15

Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Hoofdzaken - Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Luc legt uit waarom hij blij wordt als hij naar de wolken kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen haar vroeger vaak pestten en Juninho vraagt de kapper om al zijn haren eraf te halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko e...

07-04-2019 17:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

Hoofdzaken - Dewi, Tim, Maud, Berend

Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen een knipbeurt bij ...

31-03-2019 17:15

Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Hoofdzaken - Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Vlogger Timo wil later uitvinder worden, Hille legt uit wat het protestantse geloof inhoudt en de Irakese Basma vertelt hoe het was om als vluchteling naar Nederland te komen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko en vertellen hem...

24-03-2019 18:15

Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Hoofdzaken - Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Marijn legt uit waarom hij zijn biologische vader pas op zijn zestiende verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom hij op de gekste momenten vieze woorden roept en Annemarie vertelt over haar vader die niet meer kan praten. Kinderen krijgen ...

Hoofdzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoofdzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoofdzaken bij Hoofdzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoofdzaken. Heb je een uitzending van Hoofdzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoofdzaken gemist

Uitzending gemist van Hoofdzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hoofdzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!