Programma gemist?

Adam vertelt door wat hij het meeste in mist aan naar Syrië en Marlon praat tijdens over een ernstig de auto-ongeluk dat met hem op nog steeds bezighoudt. op Sara is héél erg de dol op paarden het en de het naam van Xueli heeft een naar bijzondere betekenis die de heel goed bij op haar uit past.

Noa op vertelt waarom ze voor haar op sport keer tijdens op keer haar angsten op tv op tv moet overwinnen, Arjuna in zingt een lied de net als zijn tijdens 'nieuwe' papa en Lisa vertelt de wat haar katten en van een Star Wars met elkaar gemeen met hebben.

Cara bewijst een dat het ze goed geheimen met kan bewaren en Nathan oefent de voor zijn een droombaan. Ook vertelt Senna waarom op tv hij misschien op onhandig uit over komt, maar dat niet echt van de is.

Nikki naar heeft een heel bijzondere de connectie met haar opa, op tv Alandra vertelt waarom door ze geen hazelnootchocopasta op mag door eten en Fardou van vertelt waarom het met soms best lastig door is om superslim te uit zijn.

Marley legt de uit dat ze de het soms moeilijk op tv vindt om gelukkig te op tv zijn, Lizz zingt uit liedjes uit haar het lievelingsfilm en Wester tijdens loopt over van het de weetjes uit over dieren en kan een met ze ook nog supergoed van nadoen.

Aflevering naar in het teken in van broertjes en in zusjes. Jaydah en in Djaiony leggen uit uit hoe hun stapelbed de bepaalt wie als eerste naar moet douchen. Kassandra uit vertelt waarom ze haar de lieve zus het vaak moet missen op en de Mauro en Romy zijn hartstikke trots met op op elkaar.

Met uit o.a.: rapper het Rayan heeft als bijnaam 'de door kleine boef', met Ivy vertelt waarom op tv ze zo graag het op de foto door gaat met op tv haar beugel en Olivia vertelt dat op ze heel blij door is met in haar bijzondere het broertje.

Lieve door legt uit waarom bij haar met thuis de koelkast een op slot zit, het Aysel in vertelt waarom ze een de klas heeft in overgeslagen en Jort in ontdekt wat hij later door wil het worden.

Ruben legt op uit waarom het een zwart gat door in de ruimte eigenlijk tijdens zwart op is, Esmee heeft een het heel speciaal maar slaperig vriendje uit meegenomen de en Julie op tv vergeet om de met haverklap wat ze nou van eigenlijk kwam op tv vertellen.

Luc een legt uit waarom naar hij blij wordt op tv als hij naar de van wolken kijkt, naar Jennifer vertelt waarom in andere kinderen haar op vroeger vaak op pestten en Juninho vraagt op tv de kapper om al zijn in haren eraf een te halen. door Kinderen krijgen een knipbeurt de bij kapper Marko een en vertellen met hem wat naar hen bezighoudt.

Maud vertelt hoe op tv een het is om kriebels in je met buik te hebben, in Tim de heeft een kleurrijke ketting het met een wel héél met op tv bijzonder verhaal bij zich en uit Dewi vertelt van over haar jarenlange worsteling de met neerslachtigheid. Kinderen krijgen tijdens in een knipbeurt bij uit kapper Marko en vertellen op tv hem wat hen het bezighoudt.

Vlogger door Timo wil later op uitvinder worden, Hille het legt uit wat het protestantse een geloof inhoudt en van de de Irakese Basma vertelt hoe het een was om als van vluchteling naar in Nederland te met komen. Kinderen krijgen een knipbeurt een bij kapper tijdens Marko en vertellen hem naar wat hen een bezighoudt.

Marijn op tv legt uit waarom hij op zijn biologische vader een pas een op zijn zestiende verjaardag met mag zien, Zhuan uit vertelt waarom tijdens hij op de gekste op tv momenten vieze woorden roept en door Annemarie een vertelt over haar met vader die niet meer kan met een praten. Kinderen krijgen een knipbeurt het bij kapper Marko en uit vertellen hem wat op tv hen op bezighoudt.

februari 2021
16-06-2019 17:15

Adam, Xueli, Sara, Marlon

Hoofdzaken - Adam, Xueli, Sara, Marlon

Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.

09-06-2019 17:15

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Hoofdzaken - Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.

02-06-2019 17:15

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Hoofdzaken - Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig over komt, maar dat niet echt is.

26-05-2019 17:15

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Hoofdzaken - Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.

19-05-2019 17:15

Wester, Symen, Lizz, Marley

Hoofdzaken - Wester, Symen, Lizz, Marley

Marley legt uit dat ze het soms moeilijk vindt om gelukkig te zijn, Lizz zingt liedjes uit haar lievelingsfilm en Wester loopt over van de weetjes over dieren en kan ze ook nog supergoed nadoen.

12-05-2019 17:15

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Hoofdzaken - Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Aflevering in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaa...

05-05-2019 17:15

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Hoofdzaken - Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Met o.a.: rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.

28-04-2019 17:15

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Hoofdzaken - Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.

21-04-2019 17:15

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Hoofdzaken - Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.

14-04-2019 17:15

Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Hoofdzaken - Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Luc legt uit waarom hij blij wordt als hij naar de wolken kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen haar vroeger vaak pestten en Juninho vraagt de kapper om al zijn haren eraf te halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko e...

07-04-2019 17:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

Hoofdzaken - Dewi, Tim, Maud, Berend

Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen een knipbeurt bij ...

31-03-2019 17:15

Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Hoofdzaken - Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Vlogger Timo wil later uitvinder worden, Hille legt uit wat het protestantse geloof inhoudt en de Irakese Basma vertelt hoe het was om als vluchteling naar Nederland te komen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko en vertellen hem...

24-03-2019 18:15

Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Hoofdzaken - Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Marijn legt uit waarom hij zijn biologische vader pas op zijn zestiende verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom hij op de gekste momenten vieze woorden roept en Annemarie vertelt over haar vader die niet meer kan praten. Kinderen krijgen ...

Hoofdzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoofdzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoofdzaken bij Hoofdzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoofdzaken. Heb je een uitzending van Hoofdzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoofdzaken gemist

Uitzending gemist van Hoofdzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hoofdzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!