Programma gemist?

Adam tijdens vertelt wat hij met het meeste in mist aan Syrië en Marlon praat op tv over een op ernstig op auto-ongeluk dat hem met nog steeds bezighoudt. Sara is uit héél erg dol op met paarden en de het naar naam van Xueli heeft een bijzondere de betekenis die door heel naar goed bij haar het past.

Noa door vertelt waarom ze voor haar met sport keer op tv op tijdens keer haar angsten uit moet overwinnen, Arjuna zingt een de lied net in als zijn 'nieuwe' papa en de de Lisa vertelt wat van haar katten en Star Wars met een elkaar gemeen tijdens hebben.

Cara het bewijst dat ze goed van geheimen kan in bewaren en Nathan oefent het voor zijn droombaan. uit Ook vertelt het Senna waarom hij op misschien onhandig over komt, de maar dat het niet echt de is.

Nikki heeft naar een in heel bijzondere connectie met haar van opa, Alandra vertelt waarom in ze geen hazelnootchocopasta van mag op tv eten en Fardou vertelt waarom een het soms best met lastig is tijdens om door superslim te zijn.

Marley legt tijdens uit dat ze het tijdens soms met moeilijk vindt om gelukkig door te zijn, op Lizz zingt liedjes uit naar haar tijdens lievelingsfilm en Wester loopt over van naar op tv de weetjes over uit dieren en kan ze ook nog de supergoed met nadoen.

Aflevering met in het teken uit van broertjes in en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen in uit hoe een hun stapelbed bepaalt uit wie als eerste moet naar douchen. Kassandra vertelt op tv waarom ze naar haar lieve door zus vaak de moet missen en Mauro op en Romy op zijn hartstikke trots tijdens op elkaar.

Met tijdens o.a.: rapper Rayan heeft met als bijnaam 'de kleine naar boef', op tv Ivy vertelt tijdens waarom ze zo de graag op de foto met gaat met haar in beugel en Olivia vertelt dat tijdens ze heel blij uit naar is met haar bijzondere tijdens broertje.

Lieve van legt uit waarom bij haar naar thuis op tv de koelkast de op slot zit, Aysel vertelt de waarom ze het een klas het heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat van door hij later wil in worden.

Ruben legt uit in waarom een zwart met gat in van de ruimte eigenlijk een zwart is, Esmee heeft op een heel speciaal naar maar de slaperig vriendje meegenomen en van Julie tijdens vergeet om de haverklap wat met ze nou eigenlijk kwam het van vertellen.

Luc legt op tv uit waarom hij blij van wordt als op hij naar de wolken het tijdens kijkt, Jennifer vertelt waarom andere door kinderen haar vroeger vaak met pestten op en Juninho vraagt naar de kapper om al zijn tijdens haren door eraf te halen. Kinderen de krijgen een knipbeurt bij uit kapper op Marko en vertellen hem naar wat hen tijdens bezighoudt.

Maud vertelt hoe op tv het is in om kriebels in je van buik te het hebben, Tim heeft uit een kleurrijke ketting met naar op tv een wel héél het bijzonder verhaal bij zich en Dewi door vertelt over haar op jarenlange tijdens worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen naar een knipbeurt in bij kapper een Marko en vertellen hem wat het hen door bezighoudt.

Vlogger uit Timo wil later uit uitvinder worden, Hille legt het uit in wat het protestantse een geloof inhoudt en de op Irakese Basma het vertelt hoe het was om in als vluchteling tijdens naar Nederland te komen. Kinderen een door krijgen een knipbeurt bij kapper Marko tijdens en vertellen hem de wat hen van bezighoudt.

Marijn legt uit uit waarom hij zijn met biologische vader naar pas op zijn zestiende de in verjaardag mag zien, Zhuan naar vertelt waarom de hij op de gekste momenten van vieze woorden roept en op tv Annemarie vertelt over naar haar vader een die niet meer op tv kan praten. Kinderen naar krijgen een tijdens knipbeurt bij kapper Marko de en vertellen hem wat in hen met bezighoudt.

juli 2020
16-06-2019 17:15

Adam, Xueli, Sara, Marlon

Hoofdzaken - Adam, Xueli, Sara, Marlon

Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.

09-06-2019 17:15

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Hoofdzaken - Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.

02-06-2019 17:15

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Hoofdzaken - Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig over komt, maar dat niet echt is.

26-05-2019 17:15

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Hoofdzaken - Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.

19-05-2019 17:15

Wester, Symen, Lizz, Marley

Hoofdzaken - Wester, Symen, Lizz, Marley

Marley legt uit dat ze het soms moeilijk vindt om gelukkig te zijn, Lizz zingt liedjes uit haar lievelingsfilm en Wester loopt over van de weetjes over dieren en kan ze ook nog supergoed nadoen.

12-05-2019 17:15

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Hoofdzaken - Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Aflevering in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaa...

05-05-2019 17:15

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Hoofdzaken - Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Met o.a.: rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.

28-04-2019 17:15

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Hoofdzaken - Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.

21-04-2019 17:15

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Hoofdzaken - Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.

14-04-2019 17:15

Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Hoofdzaken - Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Luc legt uit waarom hij blij wordt als hij naar de wolken kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen haar vroeger vaak pestten en Juninho vraagt de kapper om al zijn haren eraf te halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko e...

07-04-2019 17:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

Hoofdzaken - Dewi, Tim, Maud, Berend

Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen een knipbeurt bij ...

31-03-2019 17:15

Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Hoofdzaken - Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Vlogger Timo wil later uitvinder worden, Hille legt uit wat het protestantse geloof inhoudt en de Irakese Basma vertelt hoe het was om als vluchteling naar Nederland te komen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko en vertellen hem...

24-03-2019 18:15

Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Hoofdzaken - Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Marijn legt uit waarom hij zijn biologische vader pas op zijn zestiende verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom hij op de gekste momenten vieze woorden roept en Annemarie vertelt over haar vader die niet meer kan praten. Kinderen krijgen ...

Hoofdzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoofdzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoofdzaken bij Hoofdzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoofdzaken. Heb je een uitzending van Hoofdzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoofdzaken gemist

Uitzending gemist van Hoofdzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hoofdzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!