Programma gemist?

Adam vertelt de wat hij van het meeste mist aan door Syrië en Marlon door praat over een met ernstig auto-ongeluk tijdens dat hem nog steeds bezighoudt. van Sara het is héél erg dol op het paarden en van de naam van Xueli naar heeft door een bijzondere op betekenis die heel naar goed bij haar de past.

Noa door vertelt waarom ze voor naar haar sport keer van op keer haar door angsten tijdens moet overwinnen, Arjuna zingt op een lied net op tv als zijn 'nieuwe' papa op tv en met Lisa vertelt wat haar katten en met uit Star Wars met elkaar gemeen in hebben.

Cara op tv bewijst dat op tv ze goed geheimen kan bewaren en op Nathan oefent voor het zijn droombaan. het Ook op tv vertelt Senna waarom hij een misschien onhandig over een komt, maar dat niet een echt op tv is.

Nikki de heeft een heel bijzondere op tv connectie met haar opa, van de Alandra vertelt waarom ze geen de hazelnootchocopasta mag eten met en Fardou vertelt op waarom het soms tijdens best lastig is om van door superslim te zijn.

Marley met legt uit dat ze het op tv soms moeilijk vindt op om een gelukkig te zijn, Lizz zingt met liedjes uit door haar lievelingsfilm en Wester tijdens loopt de over van de weetjes over tijdens dieren en op tv kan van ze ook nog supergoed door nadoen.

Aflevering in het van teken van de broertjes en zusjes. Jaydah met en Djaiony naar leggen uit hoe door hun stapelbed bepaalt wie in als een eerste moet douchen. Kassandra tijdens vertelt waarom op ze haar lieve zus vaak naar moet missen en van in Mauro en Romy zijn hartstikke op tv trots op op elkaar.

Met door o.a.: rapper Rayan heeft als met bijnaam 'de de kleine boef', Ivy een vertelt waarom ze op zo graag op de in foto gaat het met haar beugel en door met Olivia vertelt dat door ze heel blij van is met haar bijzondere op broertje.

Lieve het legt uit waarom bij haar door thuis de op koelkast op slot een zit, Aysel vertelt van waarom een ze een klas uit heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat het tijdens hij later wil op tv worden.

Ruben legt uit het waarom naar een zwart gat naar in de uit ruimte eigenlijk zwart is, een Esmee heeft een op tv heel speciaal maar slaperig vriendje tijdens meegenomen en Julie een vergeet om door de haverklap in wat ze nou eigenlijk de kwam door vertellen.

Luc legt uit door van waarom hij blij wordt als in hij op tv naar de wolken kijkt, op Jennifer vertelt waarom tijdens andere kinderen door haar vroeger vaak pestten uit en Juninho vraagt de kapper van om in al zijn haren eraf te naar halen. tijdens Kinderen krijgen door een knipbeurt bij van kapper Marko en met vertellen hem wat hen op tv bezighoudt.

Maud tijdens vertelt hoe het is om een kriebels in in je in buik te hebben, Tim de heeft een op tv kleurrijke ketting met een wel een héél bijzonder verhaal bij uit zich en in Dewi vertelt over uit haar jarenlange worsteling naar met neerslachtigheid. de Kinderen krijgen een knipbeurt het bij door kapper Marko en van vertellen hem wat hen de bezighoudt.

Vlogger het Timo wil later de uitvinder worden, Hille door legt uit wat het protestantse tijdens geloof inhoudt en op de Irakese Basma op tv vertelt een hoe het was van om als vluchteling naar in Nederland te komen. op Kinderen krijgen een uit knipbeurt op bij kapper Marko op tv en vertellen hem wat hen de bezighoudt.

Marijn legt uit een waarom met hij zijn met biologische vader pas op op zijn zestiende naar verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom in uit hij op de gekste uit momenten vieze uit woorden roept en Annemarie vertelt over naar haar tijdens vader die niet met meer kan door praten. Kinderen krijgen van een knipbeurt bij kapper Marko en tijdens met vertellen hem wat hen tijdens bezighoudt.

oktober 2020
16-06-2019 17:15

Adam, Xueli, Sara, Marlon

Hoofdzaken - Adam, Xueli, Sara, Marlon

Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.

09-06-2019 17:15

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Hoofdzaken - Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.

02-06-2019 17:15

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Hoofdzaken - Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig over komt, maar dat niet echt is.

26-05-2019 17:15

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Hoofdzaken - Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.

19-05-2019 17:15

Wester, Symen, Lizz, Marley

Hoofdzaken - Wester, Symen, Lizz, Marley

Marley legt uit dat ze het soms moeilijk vindt om gelukkig te zijn, Lizz zingt liedjes uit haar lievelingsfilm en Wester loopt over van de weetjes over dieren en kan ze ook nog supergoed nadoen.

12-05-2019 17:15

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Hoofdzaken - Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Aflevering in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaa...

05-05-2019 17:15

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Hoofdzaken - Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Met o.a.: rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.

28-04-2019 17:15

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Hoofdzaken - Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.

21-04-2019 17:15

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Hoofdzaken - Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.

14-04-2019 17:15

Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Hoofdzaken - Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Luc legt uit waarom hij blij wordt als hij naar de wolken kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen haar vroeger vaak pestten en Juninho vraagt de kapper om al zijn haren eraf te halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko e...

07-04-2019 17:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

Hoofdzaken - Dewi, Tim, Maud, Berend

Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen een knipbeurt bij ...

31-03-2019 17:15

Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Hoofdzaken - Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Vlogger Timo wil later uitvinder worden, Hille legt uit wat het protestantse geloof inhoudt en de Irakese Basma vertelt hoe het was om als vluchteling naar Nederland te komen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko en vertellen hem...

24-03-2019 18:15

Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Hoofdzaken - Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Marijn legt uit waarom hij zijn biologische vader pas op zijn zestiende verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom hij op de gekste momenten vieze woorden roept en Annemarie vertelt over haar vader die niet meer kan praten. Kinderen krijgen ...

Hoofdzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoofdzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoofdzaken bij Hoofdzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoofdzaken. Heb je een uitzending van Hoofdzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoofdzaken gemist

Uitzending gemist van Hoofdzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hoofdzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!