Programma gemist?

Adam tijdens vertelt wat hij het de meeste mist aan het Syrië het en Marlon praat een over een ernstig auto-ongeluk dat hem tijdens nog steeds bezighoudt. de Sara op tv is héél door erg dol op paarden in en de naam uit van Xueli heeft een het bijzondere met betekenis die heel goed bij haar tijdens op past.

Noa vertelt waarom op ze voor haar op tv sport keer op door keer haar angsten op tv moet van overwinnen, Arjuna zingt een van lied net als naar zijn 'nieuwe' papa en in Lisa de vertelt wat haar de katten en Star in Wars met uit elkaar gemeen hebben.

Cara bewijst dat van ze goed in geheimen kan het bewaren en Nathan oefent voor in uit zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom tijdens hij misschien in onhandig over komt, maar een dat door niet echt van is.

Nikki heeft een naar heel bijzondere met connectie met van haar opa, Alandra met vertelt waarom ze in geen hazelnootchocopasta naar mag eten en Fardou vertelt in waarom het soms het best lastig uit is om superslim te van zijn.

Marley legt op uit dat ze het het soms moeilijk vindt door om gelukkig van te zijn, Lizz in zingt liedjes uit haar in lievelingsfilm en van Wester loopt over van op tv de weetjes over door door dieren en kan ze van ook nog supergoed in nadoen.

Aflevering in het uit teken van broertjes door en naar zusjes. Jaydah en uit Djaiony leggen uit hoe naar hun stapelbed bepaalt tijdens wie als eerste door moet uit douchen. Kassandra vertelt waarom ze het haar lieve zus vaak naar moet missen tijdens en Mauro naar en Romy zijn hartstikke een trots op in elkaar.

Met o.a.: rapper in door Rayan heeft als bijnaam door 'de kleine boef', de Ivy vertelt waarom het ze zo graag door op de foto gaat naar met van haar beugel en Olivia vertelt het dat ze heel op blij is naar met haar door bijzondere broertje.

Lieve legt op tv uit waarom bij haar een thuis de koelkast het op tijdens slot zit, Aysel op tv vertelt waarom ze van een klas heeft overgeslagen de en Jort tijdens ontdekt wat hij later wil in tijdens worden.

Ruben op legt uit waarom een naar zwart gat in op de ruimte op tv eigenlijk zwart is, het Esmee heeft een heel speciaal door maar slaperig vriendje naar meegenomen en Julie door vergeet in om de haverklap wat ze met nou eigenlijk kwam in tijdens vertellen.

Luc legt met uit waarom door hij blij wordt als van hij naar het de wolken kijkt, Jennifer uit vertelt met waarom andere kinderen door haar vroeger vaak pestten en Juninho uit vraagt een de kapper om al door zijn haren eraf van te in halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij uit de kapper Marko en door vertellen hem wat een hen bezighoudt.

Maud vertelt hoe de het is om de kriebels uit in je buik te met hebben, Tim heeft een een kleurrijke ketting een met een wel héél tijdens bijzonder verhaal bij op zich en Dewi op vertelt op tv over haar jarenlange naar worsteling met neerslachtigheid. Kinderen op krijgen op een knipbeurt bij naar kapper Marko en van vertellen hem wat hen het bezighoudt.

Vlogger Timo wil uit op tv later uitvinder worden, Hille legt het uit wat het protestantse op tv geloof inhoudt in en de de Irakese Basma vertelt hoe het door was door om als tijdens vluchteling naar Nederland te op komen. Kinderen krijgen een knipbeurt met bij kapper door Marko en vertellen hem in wat naar hen bezighoudt.

Marijn legt uit door waarom hij zijn tijdens biologische vader door pas door op zijn zestiende verjaardag mag zien, naar Zhuan vertelt waarom het hij op de met op gekste momenten vieze woorden roept en tijdens Annemarie tijdens vertelt over haar vader die tijdens in niet meer kan praten. Kinderen krijgen met op een knipbeurt bij kapper Marko een en vertellen hem wat van op hen bezighoudt.

januari 2020
16-06-2019 17:15

Adam, Xueli, Sara, Marlon

Hoofdzaken - Adam, Xueli, Sara, Marlon

Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.

09-06-2019 17:15

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Hoofdzaken - Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.

02-06-2019 17:15

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Hoofdzaken - Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig over komt, maar dat niet echt is.

26-05-2019 17:15

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Hoofdzaken - Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.

19-05-2019 17:15

Wester, Symen, Lizz, Marley

Hoofdzaken - Wester, Symen, Lizz, Marley

Marley legt uit dat ze het soms moeilijk vindt om gelukkig te zijn, Lizz zingt liedjes uit haar lievelingsfilm en Wester loopt over van de weetjes over dieren en kan ze ook nog supergoed nadoen.

12-05-2019 17:15

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Hoofdzaken - Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Aflevering in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaa...

05-05-2019 17:15

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Hoofdzaken - Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Met o.a.: rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.

28-04-2019 17:15

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Hoofdzaken - Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.

21-04-2019 17:15

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Hoofdzaken - Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.

14-04-2019 17:15

Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Hoofdzaken - Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Luc legt uit waarom hij blij wordt als hij naar de wolken kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen haar vroeger vaak pestten en Juninho vraagt de kapper om al zijn haren eraf te halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko e...

07-04-2019 17:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

Hoofdzaken - Dewi, Tim, Maud, Berend

Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen een knipbeurt bij ...

31-03-2019 17:15

Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Hoofdzaken - Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Vlogger Timo wil later uitvinder worden, Hille legt uit wat het protestantse geloof inhoudt en de Irakese Basma vertelt hoe het was om als vluchteling naar Nederland te komen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko en vertellen hem...

24-03-2019 18:15

Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Hoofdzaken - Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Marijn legt uit waarom hij zijn biologische vader pas op zijn zestiende verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom hij op de gekste momenten vieze woorden roept en Annemarie vertelt over haar vader die niet meer kan praten. Kinderen krijgen ...

Hoofdzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoofdzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoofdzaken bij Hoofdzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoofdzaken. Heb je een uitzending van Hoofdzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoofdzaken gemist

Uitzending gemist van Hoofdzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hoofdzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!