Programma gemist?

Adam vertelt wat van hij het op meeste mist aan van Syrië en uit Marlon praat uit over een ernstig auto-ongeluk dat de hem nog steeds naar bezighoudt. Sara is héél het erg dol op een paarden en de op tijdens naam van Xueli heeft een met bijzondere tijdens betekenis die heel goed bij het haar van past.

Noa op tv vertelt waarom ze voor haar in sport keer op een keer uit haar angsten moet op overwinnen, Arjuna zingt een lied van net tijdens als zijn 'nieuwe' op papa en Lisa met vertelt wat haar het katten en Star Wars met op elkaar gemeen naar hebben.

Cara op bewijst dat ze goed een geheimen kan bewaren uit en Nathan oefent voor met zijn het droombaan. Ook op vertelt Senna waarom hij de misschien onhandig over door komt, maar dat een niet echt naar is.

Nikki van heeft een heel bijzondere connectie naar met haar opa, een in Alandra vertelt waarom ze de geen hazelnootchocopasta mag tijdens eten en Fardou tijdens vertelt waarom met het soms best lastig tijdens is om superslim te een zijn.

Marley legt uit op dat ze in het soms moeilijk vindt tijdens om door gelukkig te tijdens zijn, Lizz zingt liedjes uit van haar lievelingsfilm en Wester in loopt over van tijdens de weetjes over op tv dieren en kan met ze ook het nog supergoed in nadoen.

Aflevering tijdens in het teken een van broertjes het en zusjes. Jaydah en Djaiony van leggen uit door hoe hun stapelbed een bepaalt wie als eerste moet met douchen. Kassandra vertelt naar waarom ze van haar lieve uit zus vaak op moet missen en Mauro uit en Romy zijn hartstikke trots de op in elkaar.

Met o.a.: rapper uit Rayan heeft als van bijnaam 'de kleine met met boef', Ivy vertelt in waarom ze zo graag een op de foto gaat met een haar beugel en op tv in Olivia vertelt dat de ze heel blij is het met haar bijzondere tijdens broertje.

Lieve met legt uit waarom tijdens bij haar thuis tijdens de koelkast op op tv slot zit, met Aysel vertelt waarom ze een klas van heeft op overgeslagen en Jort ontdekt wat in een hij later wil naar worden.

Ruben legt op uit waarom een zwart op uit gat in de op tv ruimte eigenlijk zwart is, tijdens Esmee heeft een met heel speciaal maar slaperig vriendje de meegenomen en het Julie van vergeet om de haverklap naar wat ze nou eigenlijk kwam van op tv vertellen.

Luc van legt uit waarom de hij blij wordt als op hij tijdens naar de wolken kijkt, het Jennifer vertelt uit waarom andere kinderen met haar vroeger vaak pestten en Juninho een naar vraagt de kapper om al zijn in haren eraf te op tv halen. Kinderen met krijgen een knipbeurt een bij op kapper Marko en vertellen hem in wat hen het bezighoudt.

Maud op vertelt hoe het het is om kriebels in je van buik het te hebben, Tim heeft een de kleurrijke ketting van met tijdens een wel héél bijzonder verhaal bij met zich en op Dewi vertelt over haar naar jarenlange worsteling de met neerslachtigheid. door Kinderen krijgen een knipbeurt het bij kapper door Marko en vertellen uit hem wat hen tijdens bezighoudt.

Vlogger Timo naar wil later uitvinder worden, met in Hille legt uit van wat het protestantse geloof het inhoudt en de Irakese het Basma vertelt hoe het de tijdens was om als vluchteling naar Nederland uit te met komen. Kinderen krijgen met een knipbeurt bij kapper op tv Marko tijdens en vertellen hem wat door hen bezighoudt.

Marijn met legt uit waarom door hij zijn biologische een vader pas op zijn zestiende het verjaardag mag in zien, Zhuan naar vertelt waarom hij op tijdens de gekste momenten vieze het woorden door roept en Annemarie de vertelt over haar vader die uit niet meer op tv kan praten. het Kinderen krijgen een knipbeurt een bij van kapper Marko en van vertellen hem wat in hen bezighoudt.

juni 2021
16-06-2019 17:15

Adam, Xueli, Sara, Marlon

Hoofdzaken - Adam, Xueli, Sara, Marlon

Adam vertelt wat hij het meeste mist aan Syrië en Marlon praat over een ernstig auto-ongeluk dat hem nog steeds bezighoudt. Sara is héél erg dol op paarden en de naam van Xueli heeft een bijzondere betekenis die heel goed bij haar past.

09-06-2019 17:15

Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Hoofdzaken - Noa, Arjuna, Ichiro, Lisa

Noa vertelt waarom ze voor haar sport keer op keer haar angsten moet overwinnen, Arjuna zingt een lied net als zijn 'nieuwe' papa en Lisa vertelt wat haar katten en Star Wars met elkaar gemeen hebben.

02-06-2019 17:15

Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Hoofdzaken - Valerie, Senna, Nathan, Fleur, Cara

Cara bewijst dat ze goed geheimen kan bewaren en Nathan oefent voor zijn droombaan. Ook vertelt Senna waarom hij misschien onhandig over komt, maar dat niet echt is.

26-05-2019 17:15

Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Hoofdzaken - Nikki, Tommy, Fardou, Alandra

Nikki heeft een heel bijzondere connectie met haar opa, Alandra vertelt waarom ze geen hazelnootchocopasta mag eten en Fardou vertelt waarom het soms best lastig is om superslim te zijn.

19-05-2019 17:15

Wester, Symen, Lizz, Marley

Hoofdzaken - Wester, Symen, Lizz, Marley

Marley legt uit dat ze het soms moeilijk vindt om gelukkig te zijn, Lizz zingt liedjes uit haar lievelingsfilm en Wester loopt over van de weetjes over dieren en kan ze ook nog supergoed nadoen.

12-05-2019 17:15

Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Hoofdzaken - Romy, Mauro, Thaely, Jeany, Kassandra, Jaydah, Djaiony

Aflevering in het teken van broertjes en zusjes. Jaydah en Djaiony leggen uit hoe hun stapelbed bepaalt wie als eerste moet douchen. Kassandra vertelt waarom ze haar lieve zus vaak moet missen en Mauro en Romy zijn hartstikke trots op elkaa...

05-05-2019 17:15

Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Hoofdzaken - Rayan, Ivy, Olivia, Zeccas, Milan

Met o.a.: rapper Rayan heeft als bijnaam 'de kleine boef', Ivy vertelt waarom ze zo graag op de foto gaat met haar beugel en Olivia vertelt dat ze heel blij is met haar bijzondere broertje.

28-04-2019 17:15

Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Hoofdzaken - Lieve, Aysel, Chenayra, Jaese, Jort

Lieve legt uit waarom bij haar thuis de koelkast op slot zit, Aysel vertelt waarom ze een klas heeft overgeslagen en Jort ontdekt wat hij later wil worden.

21-04-2019 17:15

Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Hoofdzaken - Ruben, Esmee, Julie, Femke, Jippe

Ruben legt uit waarom een zwart gat in de ruimte eigenlijk zwart is, Esmee heeft een heel speciaal maar slaperig vriendje meegenomen en Julie vergeet om de haverklap wat ze nou eigenlijk kwam vertellen.

14-04-2019 17:15

Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Hoofdzaken - Jennifer, Luc, Pien, Juninho, Kris

Luc legt uit waarom hij blij wordt als hij naar de wolken kijkt, Jennifer vertelt waarom andere kinderen haar vroeger vaak pestten en Juninho vraagt de kapper om al zijn haren eraf te halen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko e...

07-04-2019 17:15

Dewi, Tim, Maud, Berend

Hoofdzaken - Dewi, Tim, Maud, Berend

Maud vertelt hoe het is om kriebels in je buik te hebben, Tim heeft een kleurrijke ketting met een wel héél bijzonder verhaal bij zich en Dewi vertelt over haar jarenlange worsteling met neerslachtigheid. Kinderen krijgen een knipbeurt bij ...

31-03-2019 17:15

Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Hoofdzaken - Yanne, Basma, Hille, Aloyse, Timo

Vlogger Timo wil later uitvinder worden, Hille legt uit wat het protestantse geloof inhoudt en de Irakese Basma vertelt hoe het was om als vluchteling naar Nederland te komen. Kinderen krijgen een knipbeurt bij kapper Marko en vertellen hem...

24-03-2019 18:15

Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Hoofdzaken - Annemarie, Zhuan, Marijn, Taysen

Marijn legt uit waarom hij zijn biologische vader pas op zijn zestiende verjaardag mag zien, Zhuan vertelt waarom hij op de gekste momenten vieze woorden roept en Annemarie vertelt over haar vader die niet meer kan praten. Kinderen krijgen ...

Hoofdzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoofdzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoofdzaken bij Hoofdzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoofdzaken. Heb je een uitzending van Hoofdzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoofdzaken gemist

Uitzending gemist van Hoofdzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hoofdzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!