Programma gemist?

Wanneer zijn zoon uit niet de zorg met krijgt waar met hij het recht op heeft en het op niet meer lukt om tijdens tot een op tv goed van gesprek te komen van trekt vader Gerard aan de bel tijdens bij de redactie het op van De Zorgwaakhond. Jan Slagter het probeert tot uit een oplossing te komen naar in het deze ingewikkelde zaak. En op hij pakt de zaak aan een van de 23-jarige uit Rowena. Ze met staat een op de wachtlijst met bij de GGZ, net als op bijna uit 90.000 anderen. Zo'n 188 dagen moest door zij wachten uit op een intakegesprek bij de de op tv instelling en nog het steeds is de behandeling in niet van gestart. Jan zoekt de partijen naar op op en luidt de uit noodklok.

Wat het doe je als je op vader eigenlijk bijna een het door bed niet uitkomt het en communicatie met de instelling van steeds moeizamer verloopt? Een het wanhopige familie trekt tijdens aan van de bel uit bij De Zorgwaakhond. En naar Jan windt zich enorm op de een in de zaak van Justine. op Ze is het aan haar het huis gekluisterd en door in een langdurig gevecht met de van op gemeente Leudal verwikkeld. met Krijgt ze de voorzieningen naar zodat de kwaliteit met van van het haar leven verbetert en ze met actiever naar kan genieten van haar door gezin?

Wanneer een zware een longpatiënt zelf het de personeel moet begeleiden van en instrueren hoe de zuurstofflessen een te wisselen, is er uit wel echt uit iets aan tijdens de hand. Presentator Jan Slagter zoekt naar uit hoe het dit precies met kan en klopt aan bij tijdens op het bestuur van de zorginstelling. Verder het het verhaal over tijdens het vaststellen naar van een WMO-indicatie in in Amsterdam bij naar cliënten met een progressieve in ziekte. Jan naar klopt aan het bij de wethouder om de met zaak op de te lossen voor het een Amsterdamse tijdens inwoner.

In het het nieuwe programma door De Zorgwaakhond onderzoekt het Jan Slagter wekelijks waar in het misgaat in het naar hedendaagse de zorgstelsel. Hij naar confronteert de verantwoordelijke partijen om tot tijdens een oplossing uit te op tv komen. Elke aflevering komen twee zaken van aan bod die staan van voor een groter uit tijdens probleem in de zorg. Voorbeelden zijn van te weinig uit handen aan het bed tijdens of door bureaucratie. Daarbij gaat op het ook om de de consequenties op daarvan. Met behulp van een verborgen op tijdens camera of audio-opnames wordt naar blootgelegd waar het naar misgaat in de zorg. door Jan Slagter confronteert met de verantwoordelijke in partij en probeert tot het een oplossing te een komen.

juni 2020
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!