Programma gemist?

Wanneer op tv zijn zoon van niet de zorg een krijgt waar hij een recht op heeft en het in niet de meer lukt om met tot een goed gesprek te komen naar trekt vader de Gerard het aan de bel bij de redactie van van De Zorgwaakhond. uit Jan Slagter een probeert tot een oplossing op tv te komen naar in deze ingewikkelde op tv zaak. het En hij pakt de zaak in aan van de van 23-jarige Rowena. Ze van staat op de van wachtlijst bij de GGZ, een door net als bijna 90.000 anderen. de Zo'n 188 dagen van moest zij wachten door op een intakegesprek bij in het de instelling en nog steeds is van de tijdens behandeling niet gestart. Jan zoekt op tv de partijen op op en luidt op tv de op tv noodklok.

Wat een doe je als je vader tijdens eigenlijk van bijna het bed door niet uitkomt en het communicatie met de met instelling steeds door moeizamer verloopt? Een de wanhopige familie trekt met aan de bel op tv bij De Zorgwaakhond. En tijdens Jan windt op zich enorm op in de zaak de van Justine. met Ze is van aan haar huis gekluisterd en uit in een langdurig een gevecht met de de gemeente een Leudal verwikkeld. Krijgt op ze de voorzieningen uit zodat de kwaliteit tijdens van van de haar leven op verbetert en ze actiever kan genieten naar van haar de gezin?

Wanneer een een zware longpatiënt tijdens zelf het personeel moet begeleiden uit en instrueren de hoe zuurstofflessen te van wisselen, is een er wel echt iets aan van de hand. Presentator het Jan Slagter zoekt van op tv uit hoe dit naar precies kan en klopt aan de bij het bestuur een van op de zorginstelling. Verder het verhaal op over het vaststellen van een van WMO-indicatie in in Amsterdam bij cliënten een met een een progressieve ziekte. Jan van klopt aan bij de een wethouder om de uit zaak op te een lossen voor met een Amsterdamse op tv inwoner.

In in het nieuwe programma tijdens De Zorgwaakhond onderzoekt op tv Jan Slagter de wekelijks waar het misgaat in het een door hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert van de verantwoordelijke het partijen om tot een oplossing een te komen. Elke aflevering op tv komen door twee zaken aan bod die staan naar op tv voor een groter probleem op in de zorg. een Voorbeelden zijn te weinig in handen aan uit het bed of bureaucratie. Daarbij naar van gaat het ook tijdens om de consequenties daarvan. Met behulp door het van een verborgen op tv camera of audio-opnames tijdens wordt blootgelegd waar het misgaat op in de op tv zorg. Jan Slagter confronteert tijdens de verantwoordelijke met partij en probeert tot een naar van oplossing te komen.

januari 2021
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!