Programma gemist?

Wanneer door zijn zoon niet de zorg het krijgt waar uit hij recht op heeft door de en het niet meer lukt van om een tot een goed de gesprek te komen van trekt vader Gerard aan een de bel bij tijdens de redactie van De Zorgwaakhond. het het Jan Slagter probeert in tot een oplossing te komen in op tv deze ingewikkelde zaak. het En hij pakt tijdens een de zaak aan van de naar 23-jarige Rowena. uit Ze staat met op de wachtlijst naar bij de GGZ, naar net als bijna 90.000 anderen. Zo'n een 188 dagen moest in zij wachten op tijdens een tijdens intakegesprek bij de instelling tijdens en door nog steeds is het de behandeling niet gestart. Jan zoekt met naar de partijen op de en luidt de naar noodklok.

Wat doe je een als je tijdens vader eigenlijk bijna op het bed niet uitkomt op en communicatie met tijdens de door instelling steeds moeizamer verloopt? het Een wanhopige met familie trekt aan de het bel bij De van Zorgwaakhond. En Jan een windt zich enorm op in in tijdens de zaak naar van Justine. Ze in is aan haar huis gekluisterd in en in een langdurig van gevecht met de met gemeente Leudal naar verwikkeld. Krijgt ze uit de voorzieningen zodat met de naar kwaliteit van van haar het leven verbetert de en ze actiever tijdens kan genieten van haar op tv gezin?

Wanneer een zware het het longpatiënt zelf het personeel moet door begeleiden en instrueren hoe in zuurstofflessen te het wisselen, is er in wel in echt iets aan de hand. op Presentator Jan Slagter zoekt tijdens uit naar hoe dit precies naar kan en klopt aan met bij het bestuur van in de zorginstelling. Verder het met verhaal over uit het vaststellen van een een WMO-indicatie in Amsterdam uit bij cliënten met het een progressieve ziekte. met Jan klopt aan van bij de de wethouder om de de zaak met op te lossen voor de een Amsterdamse van inwoner.

In het met nieuwe in programma De Zorgwaakhond van onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het naar misgaat in het de hedendaagse zorgstelsel. Hij in confronteert de verantwoordelijke tijdens in partijen om tot met een oplossing te komen. Elke op aflevering komen uit twee zaken aan bod die uit staan voor een in groter naar probleem in de zorg. Voorbeelden zijn met op te weinig handen naar aan het bed of bureaucratie. op Daarbij gaat de het ook om de in consequenties op daarvan. Met behulp een van een verborgen camera of audio-opnames op tv met wordt blootgelegd waar de het misgaat in de met zorg. Jan van Slagter confronteert de verantwoordelijke partij van en het probeert tot een oplossing te het komen.

mei 2021
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!