Programma gemist?

Wanneer zijn op tv zoon niet de naar zorg het krijgt waar hij recht uit op heeft en uit het niet uit meer lukt om de tot een goed gesprek te komen met trekt vader Gerard in aan de in bel bij de redactie tijdens op van De Zorgwaakhond. Jan op tv Slagter probeert tot met een oplossing te met komen in deze ingewikkelde zaak. tijdens En hij pakt een de met zaak aan van de op tv 23-jarige Rowena. Ze in staat op de in wachtlijst bij uit de GGZ, net als bijna de 90.000 anderen. Zo'n in 188 in dagen moest zij wachten op het in een intakegesprek bij de instelling het en nog steeds naar is de behandeling niet op tv een gestart. Jan zoekt de naar partijen op en luidt in de het noodklok.

Wat doe het je als van je vader eigenlijk in bijna het bed niet naar uitkomt op en communicatie met de instelling steeds naar een moeizamer verloopt? Een wanhopige familie het trekt aan door de bel bij De de Zorgwaakhond. En van Jan windt zich de enorm op in de de zaak van Justine. de Ze is op tv aan haar huis in gekluisterd en het in een langdurig gevecht met de de gemeente Leudal op verwikkeld. Krijgt ze op tv de voorzieningen een zodat de kwaliteit van uit op tv van haar leven op tv verbetert en ze actiever van kan genieten van van haar gezin?

Wanneer tijdens een zware longpatiënt zelf een het personeel een moet begeleiden en instrueren de hoe de zuurstofflessen te wisselen, is er wel op echt iets met aan de naar hand. Presentator Jan Slagter naar zoekt uit op tv hoe dit precies kan en de klopt aan bij van het bestuur met van de zorginstelling. Verder het het verhaal over in het vaststellen van een uit van WMO-indicatie in Amsterdam bij cliënten met met een progressieve ziekte. op tv Jan klopt aan in bij de wethouder van om de een zaak op tijdens te lossen voor uit een Amsterdamse tijdens inwoner.

In in het nieuwe programma De in Zorgwaakhond onderzoekt Jan uit Slagter wekelijks waar een het misgaat in het een de hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de naar verantwoordelijke een partijen om tot de een oplossing te door komen. Elke aflevering komen tijdens twee zaken aan bod die het staan een voor een groter uit probleem in de zorg. Voorbeelden het zijn te uit weinig handen aan het bed naar of bureaucratie. in Daarbij gaat naar het ook om de consequenties een daarvan. Met in behulp van een een verborgen camera of in audio-opnames wordt blootgelegd de waar het misgaat een in de zorg. Jan met Slagter in confronteert de verantwoordelijke de partij en probeert van tot een oplossing naar te komen.

juli 2021
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!