Programma gemist?

Wanneer met zijn zoon naar niet de zorg uit krijgt waar hij tijdens recht op heeft de en het niet meer lukt om tijdens in tot een goed gesprek een te komen trekt vader Gerard met aan de door bel bij de naar redactie van De Zorgwaakhond. naar op Jan Slagter probeert tot een op tv oplossing te komen in het het deze ingewikkelde zaak. En hij pakt een de zaak aan uit van de met 23-jarige Rowena. Ze met staat op de wachtlijst door bij met de GGZ, net als op bijna 90.000 het anderen. Zo'n 188 dagen moest van zij op wachten op een intakegesprek van bij de op tv instelling en uit nog steeds is de behandeling niet door gestart. de Jan zoekt de partijen de op en naar luidt de naar noodklok.

Wat doe je het als je vader uit eigenlijk de bijna het bed niet naar uitkomt en communicatie met de een de instelling steeds tijdens moeizamer verloopt? Een wanhopige familie in trekt in aan de bel bij De Zorgwaakhond. op op En Jan windt zich enorm het op in de zaak met van Justine. Ze uit is aan haar op tv huis gekluisterd in en in de een langdurig gevecht met uit de op tv gemeente Leudal verwikkeld. Krijgt ze de op tv voorzieningen de zodat de kwaliteit het van van haar naar leven door verbetert en ze uit actiever kan genieten naar van haar gezin?

Wanneer tijdens een zware longpatiënt zelf het het van personeel moet begeleiden en instrueren het hoe zuurstofflessen in te wisselen, is er het wel echt in iets aan de hand. Presentator uit Jan Slagter zoekt op tv uit hoe het dit precies op kan en klopt aan uit bij het bestuur van uit de van zorginstelling. Verder het verhaal naar over het vaststellen naar van een WMO-indicatie in Amsterdam naar bij cliënten door met een op tv progressieve ziekte. Jan klopt in aan het bij de wethouder om de naar zaak op tijdens te lossen voor naar een Amsterdamse naar inwoner.

In het nieuwe uit door programma De Zorgwaakhond onderzoekt van Jan Slagter wekelijks waar het op tv misgaat in het het hedendaagse zorgstelsel. Hij op tv op tv confronteert de verantwoordelijke partijen een om tot een oplossing te naar op komen. Elke aflevering komen op twee zaken aan bod van die staan voor een op groter probleem uit in de zorg. op tv Voorbeelden zijn te door weinig handen aan de het bed of door bureaucratie. Daarbij gaat het door ook om de consequenties op het daarvan. Met behulp van de een verborgen met camera of audio-opnames wordt blootgelegd uit waar het misgaat op in de een zorg. Jan Slagter confronteert uit de de verantwoordelijke partij en probeert tot naar een oplossing te met komen.

januari 2020
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!