Programma gemist?

Wanneer zijn naar zoon naar niet de zorg krijgt waar een hij recht het op heeft en het naar niet meer lukt tijdens om tot een goed van gesprek te komen door trekt vader Gerard naar aan de bel het bij van de redactie van De door Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert op tv op tot een oplossing te komen in op deze ingewikkelde een zaak. En van hij pakt de zaak aan op van de 23-jarige het Rowena. de Ze staat de op de wachtlijst naar bij de GGZ, een net als bijna het 90.000 anderen. Zo'n met 188 dagen moest zij wachten op in op tv een intakegesprek bij de van instelling en nog steeds is het de de behandeling niet gestart. Jan door zoekt uit de partijen op en luidt op de in noodklok.

Wat tijdens doe je de als je vader eigenlijk bijna het het door bed niet uitkomt en communicatie van met de op instelling steeds uit moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt door aan uit de bel bij in De Zorgwaakhond. En door Jan windt zich enorm naar op in de zaak in van Justine. met Ze het is aan haar huis gekluisterd in en in naar een langdurig gevecht met in de gemeente Leudal met verwikkeld. Krijgt ze de de voorzieningen zodat een de kwaliteit van van van haar van leven verbetert en ze met met actiever kan genieten het van haar gezin?

Wanneer een zware in door longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden uit en op instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, op tv is er op wel op tv echt iets aan de hand. in Presentator op Jan Slagter zoekt tijdens uit hoe dit precies kan door en klopt aan bij met het bestuur van door de zorginstelling. Verder het naar uit verhaal over het vaststellen door van een WMO-indicatie een in Amsterdam bij met cliënten met een progressieve ziekte. naar met Jan klopt aan met bij de wethouder om de zaak het naar op te lossen voor door een Amsterdamse een inwoner.

In het het nieuwe programma in De Zorgwaakhond onderzoekt Jan op Slagter wekelijks waar het uit misgaat door in het tijdens hedendaagse zorgstelsel. Hij naar confronteert de verantwoordelijke met partijen om tot een oplossing te op op tv komen. Elke aflevering komen twee uit zaken aan bod die staan het een voor een groter probleem met in de zorg. Voorbeelden zijn op te weinig van handen op tv aan het bed uit of bureaucratie. Daarbij uit gaat het ook om in de consequenties daarvan. op tv Met behulp van op tv een verborgen camera of audio-opnames tijdens wordt blootgelegd waar het het met misgaat in de zorg. Jan tijdens Slagter confronteert het de verantwoordelijke partij de en probeert van tot een uit oplossing te komen.

september 2020
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!