Programma gemist?

Wanneer zijn zoon in niet de zorg naar krijgt waar hij door van recht op heeft en het niet van meer lukt om naar tot een in goed gesprek te komen een trekt vader Gerard een aan de in bel bij op tv de redactie van op tv De Zorgwaakhond. Jan Slagter uit probeert tot een op tv oplossing te de komen in tijdens deze ingewikkelde zaak. En hij pakt van de door zaak aan van van de 23-jarige tijdens Rowena. Ze staat tijdens op de wachtlijst bij op tv de GGZ, net in als bijna uit 90.000 anderen. Zo'n tijdens 188 dagen moest zij wachten op op een op intakegesprek bij een de instelling en nog steeds een is de behandeling niet op gestart. Jan zoekt naar de het partijen op en luidt op tv de op noodklok.

Wat de doe je op tv als je vader eigenlijk bijna de het bed niet in uitkomt en communicatie op tv met de de instelling steeds van moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt naar de aan de bel bij De op Zorgwaakhond. En Jan met windt naar zich enorm op in in de zaak van Justine. tijdens Ze is het aan haar huis met gekluisterd en in een het langdurig gevecht met de op tv gemeente Leudal verwikkeld. in Krijgt ze het de voorzieningen naar zodat door de kwaliteit van van haar leven door verbetert met en ze actiever kan genieten het van het haar gezin?

Wanneer op tv een zware longpatiënt op tv zelf het personeel moet van begeleiden en instrueren de hoe de zuurstofflessen te wisselen, is tijdens er wel echt op iets aan de hand. Presentator een Jan door Slagter zoekt uit hoe dit van precies kan van en klopt aan bij op het bestuur van van de zorginstelling. Verder van het verhaal naar over het vaststellen van op tv een WMO-indicatie met in Amsterdam bij cliënten het met een progressieve de ziekte. Jan klopt door aan bij de wethouder in naar om de zaak op op te lossen van voor een Amsterdamse van inwoner.

In in het nieuwe programma De door Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter op wekelijks waar een het met misgaat in het hedendaagse op zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke op partijen om met tot een oplossing te op op tv komen. Elke aflevering komen twee zaken aan naar op bod die staan het voor een groter probleem in de met zorg. Voorbeelden zijn in te weinig in handen aan het op bed een of bureaucratie. Daarbij door gaat het ook het om de consequenties daarvan. Met van behulp van een verborgen de camera of tijdens audio-opnames op tv wordt blootgelegd waar het misgaat op in de zorg. uit Jan Slagter confronteert door de verantwoordelijke partij door en probeert tot de een oplossing te van komen.

september 2020
16-04-2019 20:35

Aflevering 4

De Zorgwaakhond - Aflevering 4

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te komen in deze ...

09-04-2019 20:30

Aflevering 3

De Zorgwaakhond - Aflevering 3

Wat doe je als je vader eigenlijk bijna het bed niet uitkomt en communicatie met de instelling steeds moeizamer verloopt? Een wanhopige familie trekt aan de bel bij De Zorgwaakhond. En Jan windt zich enorm op in de zaak van Justine. Ze is a...

02-04-2019 20:35

Aflevering 2

De Zorgwaakhond - Aflevering 2

Wanneer een zware longpatiënt zelf het personeel moet begeleiden en instrueren hoe zuurstofflessen te wisselen, is er wel echt iets aan de hand. Presentator Jan Slagter zoekt uit hoe dit precies kan en klopt aan bij het bestuur van de zorgi...

26-03-2019 21:35

Nieuw: De Zorgwaakhond

De Zorgwaakhond - Nieuw: De Zorgwaakhond

In het nieuwe programma De Zorgwaakhond onderzoekt Jan Slagter wekelijks waar het misgaat in het hedendaagse zorgstelsel. Hij confronteert de verantwoordelijke partijen om tot een oplossing te komen. Elke aflevering komen twee zaken aan bo...

De Zorgwaakhond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Zorgwaakhond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Zorgwaakhond bij De Zorgwaakhond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Zorgwaakhond. Heb je een uitzending van De Zorgwaakhond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Zorgwaakhond gemist

Uitzending gemist van De Zorgwaakhond? Hier kun je alle uitzendingen van De Zorgwaakhond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!