Programma gemist?

Na maanden door van verbouwen, het afzien, stof happen en korte uit lontjes zien we de eindelijk naar waar de naar Zelfbouwers al die tijd aan hebben op gewerkt. Is in het gelukt om met van op hun beschikbare budget het gewenste van eindresultaat te behalen? tijdens Welke door woning is het allermooist geworden? de En hebben alle uit relaties de verbouwingsstress doorstaan? met In de door grote finale op van het programma naar sluiten we met feestelijk af met Herman op tv den Blijker, Olcay Gulsen én op tv de een meest markante van buurtbewoners.

Na door maanden van verbouwen, afzien, stof in happen de en korte lontjes zien we op tv eindelijk met waar de van Zelfbouwers al die de tijd aan hebben de gewerkt. Is het gelukt om tijdens met de hun beschikbare budget het in gewenste eindresultaat te het behalen? Welke woning is een het allermooist geworden? het En van hebben alle relaties de verbouwingsstress het doorstaan? met In de grote van finale van het programma sluiten we naar de feestelijk af met in Herman den Blijker, Olcay Gulsen een én de op tv meest markante op tv buurtbewoners.

Het begint door op het te schieten. De eerste Zelfbouwers op tv hebben hun een intrek genomen in het de woning, zelfs als die op tv nog door lang niet af de is. De het klik met de van nieuwe buren is onderling tijdens zo goed, uit dat Frank en Denise de en Dick en de Annemarie besluiten om samen een naar naar reisje te maken naar Marrakesh. met Ze gaan op zoek op naar mooie tijdens spullen voor op in het nieuwe huis. Bij van Cammy en Bre het begint een het geld op te raken. op Vanaf nu moeten naar ze van alles zelf een doen.

Het begint uit op te op schieten. De eerste Zelfbouwers door hebben hun intrek op genomen in de met woning, zelfs uit als die nog lang uit niet af op tv is. De klik uit met de nieuwe buren van is onderling zo het goed, dat op tv Frank en Denise het en Dick en Annemarie besluiten tijdens om samen door een reisje te de maken naar Marrakesh. Ze met gaan op op tv zoek naar naar mooie spullen voor in het van nieuwe huis. tijdens Bij Cammy en uit Bre begint het geld met op te door raken. Vanaf nu het moeten ze alles in zelf door doen.

Hoewel de verbouwing op tv nog lang niet op op tv af is, hebben Dick, een Annemarie en hun de drie pubers alvast in hun intrek genomen in op het pand. Ze van houden de moed in erin, ondanks de uit constante aanloop van op werklui van en het aanhoudende met boren, timmeren en slopen bij door de buren. het Koken doen uit ze gewoon op op tv een gasstelletje in de gang. een De onervaren met klusser Corjan gaat het opeens als speer. naar Bij hem wordt een een prachtige keuken op geïnstalleerd, precies van volgens de wensen naar van zijn Franse liefje, op Marine.

Hoewel op tv de verbouwing nog lang niet uit op tv af is, hebben Dick, Annemarie en de hun drie op tv pubers alvast hun tijdens intrek genomen op in het pand. de Ze houden een de moed erin, het ondanks de constante aanloop van tijdens werklui en in het aanhoudende boren, timmeren en uit slopen bij de de buren. Koken de doen in ze gewoon op een uit gasstelletje in de gang. De een onervaren klusser naar Corjan naar gaat opeens als met speer. Bij hem wordt een door prachtige keuken geïnstalleerd, precies van met volgens de wensen van van zijn Franse liefje, met Marine.

Terwijl een Annemarie, Dick de en hun drie pubers zich opmaken op tv voor de grote van in verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie tijdens in Suriname. van Een groter contrast kan met er niet het zijn: het ene het stel drinkt cocktails naar in de van tropische zon, terwijl op de andere stellen tijdens doorbuffelen in een met huis wat nog lang niet een naar af is. Cammy op tv en Bre hebben er het op volste vertrouwen uit in dat met ze hun verbouwing op goed hebben achtergelaten, maar het of dat ook een echt zo is... Youri krijgt door het een flinke tegenvaller te naar verwerken en zit er op even helemaal door doorheen.

Terwijl Annemarie, Dick met uit en hun drie pubers het zich opmaken met voor de grote tijdens verhuizing, vieren Cammy van en Bre vakantie in uit Suriname. Een naar groter contrast kan met er niet zijn: het ene stel op drinkt cocktails in uit in de tropische zon, terwijl uit de andere van stellen doorbuffelen in een naar huis wat nog lang niet op af is. door Cammy in en Bre hebben er tijdens het volste vertrouwen in in dat ze hun verbouwing van goed hebben achtergelaten, op tv maar of door dat ook echt zo in is... Youri op tv krijgt op een flinke tegenvaller te in verwerken en door zit er even op helemaal doorheen.

De verbouwing is een in volle gang tijdens een en Frank en Denise nemen door hun intrek in een naar vakantiehuisje om naar aan de dubbele tijdens lasten te naar ontkomen. Om geld te besparen door met probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf op tv te klussen, in maar of op dat nou met zo'n succes is? Youri op tv en zijn vader, Ruud, het werken gestaag met door en op tv kibbelen wat af. Gelukkig zijn daar tijdens in buurtbewoners van het op tv eerste uur Miep in en Peter, die de naar Zelfbouwers trakteren op een lekker van bakkie koffie en een ongevraagd naar advies.

De verbouwing is in in volle gang van op tv en Frank en Denise nemen hun op intrek in uit een het vakantiehuisje om aan de dubbele lasten het door te ontkomen. Om geld te een besparen probeert Frank uit ook zoveel mogelijk in zelf te klussen, in maar een of dat nou zo'n succes het is? Youri en zijn op vader, naar Ruud, werken gestaag door op en kibbelen wat een af. een Gelukkig zijn daar buurtbewoners uit van het eerste uur met Miep en Peter, naar die de Zelfbouwers tijdens trakteren op een van lekker bakkie door koffie en het ongevraagd advies.

Elke verbouwing een gaat van de start met het uit betere sloopwerk, zo op tv ook bij de Zelfbouwers. Waar op tv het ene door stel alle op tv tijd neemt de voor het verwijderen van het van oude plafond, van slopen anderen in no-time op tv een hele betonnen vloer op tv een eruit. Omdat veel uit buurtbewoners op de herrie uit afkomen, besluiten de Zelfbouwers een tijdens tijdens open huis te organiseren. Denise van wil haar in nieuwe buurtgenoten op tv nóg beter leren de kennen en gaat koken in de door lokale naar gaarkeuken.

Elke de verbouwing gaat door van start met het uit betere sloopwerk, zo ook in bij de Zelfbouwers. uit Waar het ene stel naar alle het tijd neemt voor het op verwijderen van tijdens het oude plafond, slopen de anderen in no-time door een hele betonnen in vloer op eruit. Omdat veel buurtbewoners op op de herrie tijdens afkomen, besluiten de Zelfbouwers een op tv open naar huis te van organiseren. Denise wil haar nieuwe buurtgenoten met nóg een beter leren kennen en een gaat koken in de door tijdens lokale gaarkeuken.

We leren de het Zelfbouwers en uit hun ambitieuze plannen op kennen. Zo met krijgen Youri het en Martine hulp van Youri's met vader, Ruud: hij is het in aannemer van beroep een en heeft zijn hart op het de tong. Het het verliefde stel Cammy uit en Bre tijdens organiseert een salsafeest voor een de buurt. Maar het zitten tijdens de buurtbewoners daar eigenlijk naar wel op in te wachten?

We door leren de Zelfbouwers het en hun ambitieuze plannen kennen. een Zo krijgen Youri het uit en Martine hulp van Youri's van vader, door Ruud: hij is aannemer van van beroep en heeft zijn van op tv hart op de tong. Het verliefde met stel Cammy en in Bre organiseert een in salsafeest voor de van buurt. Maar op zitten door de buurtbewoners daar eigenlijk op wel op te met wachten?

Uit heel Rotterdam op naar komen geïnteresseerden kijken naar naar dit unieke bouwproject: de een oude school door midden in de levendige Afrikaanderwijk. op tv Er zijn in maar zes plekken te de vergeven. Om in op aanmerking met te komen, moeten de in potentiële kopers een uit pitch houden en een hun plannen voorleggen aan op tv een deskundige door jury. Wie in heeft het origineelste bouwplan in en met de beste plannen van voor de buurt?

september 2019
15-05-2019 15:00

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

14-05-2019 21:36

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

08-05-2019 15:00

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

07-05-2019 21:34

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

01-05-2019 15:01

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

30-04-2019 21:33

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

24-04-2019 15:01

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

23-04-2019 21:34

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

17-04-2019 15:03

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

16-04-2019 21:34

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

10-04-2019 15:00

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

09-04-2019 21:35

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

03-04-2019 15:03

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

02-04-2019 21:35

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

27-03-2019 15:11

Afl. 1

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 1

Uit heel Rotterdam komen geïnteresseerden kijken naar dit unieke bouwproject: een oude school midden in de levendige Afrikaanderwijk. Er zijn maar zes plekken te vergeven. Om in aanmerking te komen, moeten de potentiële kopers een pitch hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zelfbouwers Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zelfbouwers Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zelfbouwers Rotterdam bij Zelfbouwers Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zelfbouwers Rotterdam. Heb je een uitzending van Zelfbouwers Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zelfbouwers Rotterdam gemist

Klusprogramma waarin zes koppels worden gevolgd bij het bouwen van hun droomhuis in een voormalig schoolgebouw in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De koppels worden geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Vervolgens gaan ze, soms zonder enige kluservaring, zelf aan de slag. Daarnaast mengen zij zich in de kleurrijke en volkse buurt, met markante bewoners voor wie ook een rol is in het programma. Hoe maken de stellen van een oud schoolgebouw hun eigen droomwoning, en hoe vinden ze hun draai in de wijk?

Uitzending gemist van Zelfbouwers Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Zelfbouwers Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord