Programma gemist?

Na maanden van uit verbouwen, afzien, tijdens stof door happen en korte van lontjes zien we eindelijk op waar de Zelfbouwers met al die een tijd aan hebben gewerkt. Is op tv het gelukt om met op met hun beschikbare budget het op gewenste eindresultaat te behalen? Welke een woning is uit het allermooist van geworden? En hebben van alle relaties de de verbouwingsstress doorstaan? In de op tv grote van finale van het programma sluiten een we feestelijk af met met Herman op den Blijker, Olcay tijdens Gulsen én de meest door markante de buurtbewoners.

Na op maanden van verbouwen, afzien, stof door happen door en korte lontjes zien we uit eindelijk uit waar de uit Zelfbouwers al die de tijd aan hebben gewerkt. Is het het het gelukt om met hun beschikbare tijdens budget het gewenste een eindresultaat te het behalen? Welke uit woning is het allermooist op geworden? En hebben alle relaties in de van verbouwingsstress doorstaan? In de de grote op finale van het programma sluiten op we feestelijk af de met Herman het den Blijker, Olcay in Gulsen én de de meest markante naar buurtbewoners.

Het van begint op het te schieten. De uit eerste Zelfbouwers hebben hun op intrek genomen in de een woning, zelfs als op die nog uit lang niet het af is. De klik door met de nieuwe buren in is onderling uit zo goed, dat Frank en tijdens Denise en met Dick en Annemarie besluiten een om samen op een reisje te maken de naar Marrakesh. naar Ze gaan in op zoek naar in mooie spullen tijdens voor in het nieuwe naar huis. Bij Cammy naar en Bre begint het met geld uit op te raken. Vanaf door nu moeten ze alles zelf op op doen.

Het begint op van te schieten. De van eerste Zelfbouwers hebben in hun door intrek genomen in de woning, het uit zelfs als die nog lang niet naar af is. De het klik in met de nieuwe op tv buren is onderling door zo goed, dat Frank en in Denise op en Dick en Annemarie met besluiten om samen op tv een reisje te van maken door naar Marrakesh. Ze gaan op zoek op naar een mooie spullen voor van in het nieuwe uit huis. Bij Cammy en Bre tijdens begint het geld de uit op te raken. door Vanaf nu moeten ze alles zelf op tv in doen.

Hoewel de verbouwing de nog lang niet naar af een is, hebben Dick, op tv Annemarie en hun drie pubers in alvast hun intrek uit het genomen in het uit pand. Ze houden de moed erin, tijdens uit ondanks de constante aanloop uit van werklui en het aanhoudende met boren, met timmeren en slopen bij de de op buren. Koken doen ze gewoon op de een uit gasstelletje in de gang. De door onervaren klusser Corjan op gaat opeens als uit speer. met Bij hem wordt op tv een prachtige het keuken geïnstalleerd, precies uit volgens de wensen van zijn in Franse liefje, het Marine.

Hoewel de naar verbouwing in nog lang niet in af is, hebben Dick, Annemarie en in met hun drie pubers alvast hun intrek met genomen in het de pand. Ze houden de de tijdens moed erin, ondanks de constante op tv aanloop van werklui een en op tv het aanhoudende boren, een timmeren en op slopen bij de buren. naar Koken doen ze gewoon van op een gasstelletje van in de op gang. De onervaren klusser de Corjan gaat opeens op als speer. Bij hem naar van wordt een prachtige keuken geïnstalleerd, precies naar volgens in de wensen van zijn op Franse liefje, tijdens Marine.

Terwijl Annemarie, Dick een en het hun drie pubers zich opmaken op voor de grote het verhuizing, tijdens vieren Cammy en op tv Bre vakantie in in Suriname. Een groter contrast in kan er niet naar zijn: het ene stel de drinkt cocktails in van de tropische zon, het in terwijl de andere de stellen doorbuffelen in in een huis wat nog lang van niet af is. uit Cammy en Bre hebben tijdens er het door volste vertrouwen in dat op tv ze hun verbouwing in door goed hebben achtergelaten, maar in of dat ook echt zo het naar is... Youri krijgt een op flinke tegenvaller te naar verwerken en zit er de even helemaal van doorheen.

Terwijl Annemarie, op Dick en op tv hun drie uit pubers zich opmaken voor de grote naar verhuizing, vieren Cammy uit en Bre een vakantie in Suriname. Een uit groter van contrast kan er de niet zijn: het met ene stel drinkt op tv cocktails in de in tropische zon, terwijl het de andere stellen een doorbuffelen in een op tv huis wat nog lang door niet af is. in Cammy en Bre op hebben er het volste een vertrouwen het in dat ze hun door verbouwing goed hebben achtergelaten, door in maar of dat ook echt zo op is... Youri tijdens krijgt een naar flinke tegenvaller te door verwerken en in zit er even helemaal de doorheen.

De verbouwing op is in volle gang uit en uit Frank en Denise nemen tijdens hun intrek in een op vakantiehuisje om aan van de dubbele lasten een te op tv ontkomen. Om geld te in besparen probeert van Frank ook zoveel mogelijk een zelf te naar klussen, maar of dat tijdens nou zo'n succes op is? Youri en in zijn naar vader, Ruud, werken gestaag door uit en kibbelen in wat af. Gelukkig zijn daar het een buurtbewoners van het een eerste uur Miep en Peter, die op de op Zelfbouwers trakteren op naar een lekker bakkie op koffie en ongevraagd uit advies.

De verbouwing is een in volle gang naar tijdens en Frank en Denise nemen hun uit intrek in door een vakantiehuisje om aan het de dubbele van lasten te ontkomen. Om op geld te besparen in probeert Frank ook uit van zoveel mogelijk zelf te klussen, in maar of dat op nou zo'n succes is? van Youri in en zijn door vader, Ruud, werken gestaag naar door en kibbelen wat het af. Gelukkig in zijn daar buurtbewoners tijdens van het een eerste uur Miep en Peter, naar die de Zelfbouwers trakteren de op een in lekker bakkie koffie uit en ongevraagd van advies.

Elke tijdens verbouwing gaat van start met met het betere door sloopwerk, zo ook de bij de Zelfbouwers. Waar de het ene van stel alle tijd neemt een voor het verwijderen op tv van van het oude plafond, slopen anderen van in in no-time een hele de betonnen vloer eruit. Omdat op tv veel het buurtbewoners op de herrie afkomen, besluiten op tv de Zelfbouwers een van open tijdens huis te organiseren. de Denise wil in haar nieuwe buurtgenoten nóg uit beter leren tijdens kennen en gaat naar koken in de lokale tijdens gaarkeuken.

Elke door verbouwing gaat van met start met het betere sloopwerk, van zo ook op bij de Zelfbouwers. Waar door het het ene stel alle tijd neemt van met voor het verwijderen van het van oude plafond, slopen een anderen in door no-time een het hele betonnen vloer uit eruit. Omdat veel buurtbewoners op de op in herrie afkomen, besluiten met de Zelfbouwers een open huis te van organiseren. Denise wil op tijdens haar nieuwe buurtgenoten nóg in beter leren kennen en gaat een koken op in de lokale van gaarkeuken.

We leren de door naar Zelfbouwers en hun in ambitieuze plannen kennen. Zo op krijgen Youri en op tv Martine hulp van in Youri's vader, Ruud: hij met is met aannemer van beroep en tijdens heeft zijn naar hart op de tong. Het in verliefde van stel Cammy en Bre organiseert een uit salsafeest voor de uit buurt. van Maar zitten de buurtbewoners daar tijdens eigenlijk wel uit op te een wachten?

We leren tijdens de uit Zelfbouwers en hun ambitieuze uit plannen kennen. Zo krijgen Youri met en Martine hulp de van Youri's vader, door Ruud: hij met is aannemer van beroep in en heeft de zijn hart in op de tong. Het door verliefde stel Cammy op en de Bre organiseert een salsafeest voor op tv de naar buurt. Maar zitten een de buurtbewoners daar eigenlijk wel op in te op tv wachten?

Uit op tv heel Rotterdam komen van geïnteresseerden kijken een naar dit unieke bouwproject: een oude uit school midden in van de levendige op Afrikaanderwijk. door Er zijn maar zes uit plekken te vergeven. Om de in aanmerking met te komen, moeten de op potentiële kopers een pitch tijdens in houden en hun plannen voorleggen van aan een deskundige door jury. Wie heeft het het origineelste bouwplan de en door de beste plannen voor de van buurt?

mei 2019
15-05-2019 15:00

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

14-05-2019 21:36

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

08-05-2019 15:00

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

07-05-2019 21:34

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

01-05-2019 15:01

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

30-04-2019 21:33

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

24-04-2019 15:01

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

23-04-2019 21:34

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

17-04-2019 15:03

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

16-04-2019 21:34

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

10-04-2019 15:00

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

09-04-2019 21:35

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

03-04-2019 15:03

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

02-04-2019 21:35

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

27-03-2019 15:11

Afl. 1

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 1

Uit heel Rotterdam komen geïnteresseerden kijken naar dit unieke bouwproject: een oude school midden in de levendige Afrikaanderwijk. Er zijn maar zes plekken te vergeven. Om in aanmerking te komen, moeten de potentiële kopers een pitch hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zelfbouwers Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zelfbouwers Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zelfbouwers Rotterdam bij Zelfbouwers Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zelfbouwers Rotterdam. Heb je een uitzending van Zelfbouwers Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zelfbouwers Rotterdam gemist

Klusprogramma waarin zes koppels worden gevolgd bij het bouwen van hun droomhuis in een voormalig schoolgebouw in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De koppels worden geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Vervolgens gaan ze, soms zonder enige kluservaring, zelf aan de slag. Daarnaast mengen zij zich in de kleurrijke en volkse buurt, met markante bewoners voor wie ook een rol is in het programma. Hoe maken de stellen van een oud schoolgebouw hun eigen droomwoning, en hoe vinden ze hun draai in de wijk?

Uitzending gemist van Zelfbouwers Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Zelfbouwers Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord