Programma gemist?

Na maanden van op tv verbouwen, afzien, van stof happen en korte op lontjes uit zien we eindelijk waar op tv de Zelfbouwers al die naar tijd in aan hebben gewerkt. Is een het gelukt om met van hun in beschikbare budget het gewenste op eindresultaat te behalen? door Welke woning is het op tv allermooist geworden? En met op tv hebben alle relaties de verbouwingsstress uit doorstaan? In de met grote in finale van het uit programma sluiten we feestelijk in af met Herman den Blijker, met Olcay Gulsen én uit de op meest markante op tv buurtbewoners.

Na maanden de van verbouwen, afzien, op tv stof happen en een korte lontjes zien we uit tijdens eindelijk waar de Zelfbouwers de al die tijd aan hebben van gewerkt. Is in het gelukt om het met hun tijdens beschikbare budget het uit gewenste eindresultaat te behalen? uit Welke met woning is het allermooist het geworden? En van hebben alle relaties de de verbouwingsstress doorstaan? In de grote een finale in van het programma sluiten we de feestelijk op af met Herman den Blijker, de Olcay op Gulsen én met de meest markante de buurtbewoners.

Het in begint op te schieten. De tijdens tijdens eerste Zelfbouwers hebben hun uit intrek genomen het in de woning, zelfs als op tv die een nog lang niet af de is. De klik met de op nieuwe tijdens buren is onderling zo goed, met dat Frank tijdens en op tv Denise en Dick en Annemarie besluiten het om samen een het de reisje te maken van naar Marrakesh. Ze gaan op zoek in naar mooie met spullen voor in het van nieuwe de huis. Bij een Cammy en Bre begint het geld een op te raken. met Vanaf naar nu moeten ze alles zelf met een doen.

Het begint op van te met schieten. De eerste Zelfbouwers uit hebben hun intrek genomen naar in de op tv woning, naar zelfs als die nog lang het niet af is. naar De klik met het de nieuwe buren is op onderling zo het goed, op tv dat Frank en Denise tijdens en Dick in en Annemarie besluiten met om samen een het reisje te maken naar het Marrakesh. Ze gaan uit op zoek naar mooie door spullen voor naar in het nieuwe huis. met Bij naar Cammy en Bre begint door het geld op naar te raken. Vanaf op tv nu moeten ze alles met zelf met doen.

Hoewel naar de verbouwing een nog lang niet af is, hebben in naar Dick, Annemarie en hun drie van pubers alvast hun van intrek genomen in in het pand. Ze de houden de moed erin, met ondanks de van constante aanloop van van werklui en het aanhoudende tijdens op tv boren, timmeren en slopen bij de door uit buren. Koken doen ze de gewoon op op tv een gasstelletje in de gang. De uit tijdens onervaren klusser Corjan op tv gaat opeens als speer. op Bij hem wordt een de prachtige keuken op tv geïnstalleerd, precies op volgens de wensen van van zijn Franse liefje, door Marine.

Hoewel een de verbouwing nog lang uit niet af met is, hebben Dick, Annemarie en door hun drie pubers een alvast hun een intrek genomen in in het pand. Ze met houden de tijdens moed erin, ondanks naar de constante de aanloop van werklui en het op aanhoudende op tv boren, timmeren en slopen bij de met buren. Koken uit doen in ze gewoon op een gasstelletje in tijdens de gang. De het met onervaren klusser Corjan gaat naar opeens als speer. Bij hem op tv wordt het een prachtige keuken geïnstalleerd, precies op volgens de wensen in van zijn Franse van liefje, een Marine.

Terwijl naar Annemarie, Dick en hun drie het het pubers zich opmaken voor de de grote van verhuizing, vieren Cammy en op Bre vakantie in op tv Suriname. Een een groter contrast kan er niet zijn: op het het ene stel drinkt de cocktails in de tropische naar zon, het terwijl de andere stellen op doorbuffelen in een in huis wat nog een lang niet af de is. Cammy en Bre hebben in de er het volste op vertrouwen in dat ze uit hun verbouwing goed hebben achtergelaten, de een maar of dat ook echt zo op tv is... uit Youri krijgt een flinke door tegenvaller te verwerken en op zit in er even helemaal tijdens doorheen.

Terwijl Annemarie, Dick met en hun met drie pubers het zich opmaken voor op de grote in verhuizing, vieren Cammy in en Bre vakantie in op Suriname. Een groter contrast kan met er niet op tv zijn: het ene tijdens stel drinkt cocktails in op tv naar de tropische zon, terwijl uit de andere stellen doorbuffelen een in een met huis wat nog naar lang niet van af is. Cammy en het Bre hebben er uit het volste vertrouwen in tijdens dat ze hun op verbouwing goed de hebben achtergelaten, het maar of dat ook naar echt zo is... Youri uit krijgt een op tv flinke tegenvaller te op verwerken en naar zit er even helemaal met doorheen.

De de verbouwing is in het volle gang het en Frank en Denise nemen hun op intrek in een uit vakantiehuisje om aan op de dubbele de lasten te ontkomen. Om door geld uit te besparen probeert Frank de ook in zoveel mogelijk zelf te klussen, op maar of dat nou de zo'n uit succes is? Youri en zijn op door vader, Ruud, werken uit gestaag door en in kibbelen wat af. Gelukkig zijn daar uit het buurtbewoners van het eerste uur een Miep en Peter, van die naar de Zelfbouwers trakteren de op een lekker bakkie koffie en tijdens ongevraagd op tv advies.

De een verbouwing is op tv in volle gang op en Frank en Denise nemen door hun in intrek in een vakantiehuisje om van aan de dubbele lasten het de te ontkomen. Om de geld te besparen probeert naar Frank ook tijdens zoveel mogelijk zelf door te klussen, maar of dat het nou zo'n succes de is? Youri uit en zijn op tv vader, Ruud, werken gestaag met door en kibbelen wat het af. Gelukkig op tv zijn daar buurtbewoners van van het eerste naar uur Miep en Peter, naar die op tv de Zelfbouwers trakteren de op een lekker op bakkie koffie en ongevraagd op advies.

Elke in verbouwing gaat van door start met het een betere sloopwerk, met zo ook bij de Zelfbouwers. Waar door een het ene stel tijdens alle tijd neemt voor het uit verwijderen van het oude in tijdens plafond, slopen anderen een in no-time een hele betonnen in vloer eruit. het Omdat veel buurtbewoners op in de een herrie afkomen, besluiten de Zelfbouwers een tijdens een open huis te organiseren. Denise wil de haar nieuwe op tv buurtgenoten van nóg beter leren kennen en gaat het koken in de tijdens de lokale gaarkeuken.

Elke een verbouwing gaat van start met een door het betere sloopwerk, zo ook bij naar de Zelfbouwers. Waar met het ene stel tijdens alle op tv tijd neemt voor het op tv verwijderen van het tijdens oude plafond, op tv slopen anderen in no-time een uit hele betonnen van vloer eruit. op tv Omdat veel buurtbewoners op de van van herrie afkomen, besluiten de tijdens Zelfbouwers een open huis op tv te organiseren. Denise op wil een haar nieuwe buurtgenoten tijdens nóg beter leren kennen en gaat van een koken in de lokale de gaarkeuken.

We leren het de uit Zelfbouwers en hun ambitieuze op tv plannen kennen. Zo de krijgen Youri tijdens en Martine hulp op van Youri's vader, door Ruud: hij is aannemer van een beroep naar en heeft zijn hart op tijdens de tong. Het van verliefde stel van Cammy en Bre met organiseert een salsafeest voor tijdens de buurt. Maar zitten van de uit buurtbewoners daar eigenlijk wel op tijdens te door wachten?

We het leren de Zelfbouwers en hun op tv op tv ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri van en door Martine hulp van Youri's vader, door Ruud: hij naar is aannemer een van beroep en van heeft zijn hart op de in tong. Het verliefde een stel in Cammy en het Bre organiseert een salsafeest voor de tijdens buurt. het Maar zitten op de buurtbewoners daar eigenlijk wel op door te van wachten?

Uit tijdens heel Rotterdam komen geïnteresseerden kijken in naar naar dit unieke bouwproject: op een oude school in midden in de levendige Afrikaanderwijk. het van Er zijn maar zes plekken te de vergeven. Om tijdens in aanmerking te door komen, moeten het de potentiële kopers een pitch uit houden op en hun plannen voorleggen op aan het een deskundige jury. Wie heeft het met origineelste naar bouwplan en naar de beste plannen voor de op tv buurt?

september 2020
15-05-2019 15:00

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

14-05-2019 21:36

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

08-05-2019 15:00

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

07-05-2019 21:34

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

01-05-2019 15:01

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

30-04-2019 21:33

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

24-04-2019 15:01

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

23-04-2019 21:34

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

17-04-2019 15:03

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

16-04-2019 21:34

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

10-04-2019 15:00

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

09-04-2019 21:35

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

03-04-2019 15:03

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

02-04-2019 21:35

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

27-03-2019 15:11

Afl. 1

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 1

Uit heel Rotterdam komen geïnteresseerden kijken naar dit unieke bouwproject: een oude school midden in de levendige Afrikaanderwijk. Er zijn maar zes plekken te vergeven. Om in aanmerking te komen, moeten de potentiële kopers een pitch hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zelfbouwers Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zelfbouwers Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zelfbouwers Rotterdam bij Zelfbouwers Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zelfbouwers Rotterdam. Heb je een uitzending van Zelfbouwers Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zelfbouwers Rotterdam gemist

Klusprogramma waarin zes koppels worden gevolgd bij het bouwen van hun droomhuis in een voormalig schoolgebouw in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De koppels worden geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Vervolgens gaan ze, soms zonder enige kluservaring, zelf aan de slag. Daarnaast mengen zij zich in de kleurrijke en volkse buurt, met markante bewoners voor wie ook een rol is in het programma. Hoe maken de stellen van een oud schoolgebouw hun eigen droomwoning, en hoe vinden ze hun draai in de wijk?

Uitzending gemist van Zelfbouwers Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Zelfbouwers Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!