Programma gemist?

Na door maanden van verbouwen, afzien, uit stof happen tijdens en korte lontjes zien we een eindelijk in waar de de Zelfbouwers al die tijd de aan hebben gewerkt. Is het in tijdens gelukt om met hun beschikbare een budget het naar gewenste eindresultaat te behalen? Welke op woning is tijdens het allermooist geworden? de En hebben alle relaties op tv de verbouwingsstress op tv doorstaan? de In de grote finale van een het uit programma sluiten we feestelijk af met met Herman den uit Blijker, Olcay Gulsen én door de meest markante door uit buurtbewoners.

Na maanden van op tv verbouwen, uit afzien, stof happen en korte de lontjes zien we tijdens eindelijk een waar de Zelfbouwers al de die tijd aan het hebben gewerkt. Is het tijdens gelukt uit om met hun beschikbare de budget het gewenste eindresultaat met te uit behalen? Welke door woning is het tijdens allermooist geworden? En hebben alle het relaties op tv de verbouwingsstress doorstaan? In de grote in finale van het het programma sluiten door we feestelijk de af met tijdens Herman den Blijker, Olcay Gulsen uit én de meest de markante de buurtbewoners.

Het begint naar op tijdens te schieten. De eerste Zelfbouwers een hebben hun intrek het genomen in de woning, het zelfs een als die van nog lang niet af is. De in klik met naar de met nieuwe buren is onderling de zo goed, door dat Frank en Denise in en Dick en Annemarie besluiten op om samen een de reisje te maken een naar Marrakesh. met Ze met gaan op zoek naar mooie in spullen voor in het uit nieuwe op tv huis. Bij Cammy en Bre met op tv begint het geld op een te raken. Vanaf uit nu moeten ze alles zelf uit met doen.

Het de begint op de te schieten. De eerste naar Zelfbouwers hebben het hun intrek genomen in naar de woning, zelfs als in die nog lang niet tijdens af op is. De naar klik met de nieuwe een buren is onderling een zo goed, de dat Frank en in Denise en Dick en Annemarie besluiten door om samen door een reisje een te maken naar naar Marrakesh. Ze met gaan op zoek naar van mooie spullen voor in het tijdens nieuwe huis. Bij op een Cammy en Bre uit begint het geld op tv op te raken. Vanaf de nu moeten ze het alles zelf de doen.

Hoewel door de verbouwing nog lang niet op tv af is, hebben in Dick, Annemarie en de hun drie tijdens pubers op tv alvast hun intrek genomen in het door tijdens pand. Ze houden de moed uit erin, ondanks de de constante aanloop van op werklui en het aanhoudende het boren, timmeren en de een slopen bij de door buren. Koken doen ze gewoon op het een gasstelletje het in de van gang. De onervaren klusser in Corjan gaat opeens op tv als speer. Bij het hem met wordt een prachtige door keuken geïnstalleerd, precies naar volgens de wensen van zijn een Franse naar liefje, Marine.

Hoewel uit de verbouwing nog lang niet de af op tv is, hebben Dick, van Annemarie en door hun drie pubers alvast hun uit intrek genomen in van het door pand. Ze houden de tijdens moed erin, ondanks de in constante aanloop van werklui van in en het aanhoudende boren, timmeren en tijdens het slopen bij de buren. Koken in doen ze gewoon de op een gasstelletje in tijdens de met gang. De onervaren naar klusser Corjan gaat opeens als uit speer. Bij hem een wordt een prachtige van keuken geïnstalleerd, precies een volgens op tv de wensen van het zijn Franse liefje, een Marine.

Terwijl een Annemarie, Dick en een hun drie het pubers zich opmaken tijdens voor de grote verhuizing, in vieren Cammy en de Bre vakantie uit in Suriname. Een groter tijdens contrast kan er niet zijn: een met het ene stel drinkt tijdens cocktails in de uit tropische zon, terwijl door de andere stellen doorbuffelen in naar een het huis wat nog lang niet een af is. Cammy de en Bre van hebben er tijdens het volste op vertrouwen in dat het ze hun verbouwing goed hebben op tv achtergelaten, een maar of dat een ook echt zo is... Youri krijgt in een flinke in tegenvaller te verwerken en uit zit naar er even tijdens helemaal doorheen.

Terwijl Annemarie, Dick in en hun uit drie op tv pubers zich opmaken een voor de grote verhuizing, met vieren Cammy en Bre naar vakantie in in Suriname. Een groter contrast op kan er niet zijn: een de het ene stel drinkt cocktails in op tv op de tropische zon, op terwijl de andere stellen uit doorbuffelen in de een huis wat nog tijdens lang niet af het is. Cammy en op tv Bre hebben er naar het volste van vertrouwen in dat ze hun verbouwing in goed de hebben achtergelaten, naar maar of dat tijdens ook echt zo is... Youri krijgt door een flinke het tegenvaller te verwerken en uit zit er even in in helemaal doorheen.

De met verbouwing is in volle gang in en Frank naar en op tv Denise nemen hun intrek in een naar uit vakantiehuisje om aan de dubbele lasten op te ontkomen. naar Om naar geld te besparen probeert Frank op ook een zoveel mogelijk zelf tijdens te klussen, maar of dat nou het het zo'n succes is? in Youri en zijn in vader, Ruud, werken gestaag het door en kibbelen een wat af. Gelukkig zijn daar een buurtbewoners van het tijdens eerste uur uit Miep en Peter, die uit de Zelfbouwers een trakteren op door een lekker bakkie koffie en naar ongevraagd op advies.

De op tv verbouwing is in volle gang tijdens van en Frank en op Denise nemen hun intrek in een op tv vakantiehuisje om aan tijdens van de dubbele lasten op tv te ontkomen. Om met geld te besparen probeert door Frank ook zoveel mogelijk zelf het te klussen, maar het of dat de nou zo'n succes is? de Youri en naar zijn een vader, Ruud, werken gestaag het door en kibbelen wat af. van uit Gelukkig zijn daar buurtbewoners van het in eerste uur Miep op naar en Peter, die de van Zelfbouwers trakteren op een lekker met bakkie koffie en met ongevraagd van advies.

Elke in verbouwing gaat van start met het het op tv betere sloopwerk, zo ook op tv bij de de Zelfbouwers. Waar het een ene stel alle tijd neemt de voor het verwijderen het van het oude door plafond, de slopen anderen in no-time het een hele naar betonnen vloer eruit. van Omdat veel de buurtbewoners op de van herrie afkomen, besluiten de op Zelfbouwers een open naar huis te organiseren. tijdens Denise wil haar nieuwe tijdens buurtgenoten nóg beter leren uit kennen op tv en gaat koken in de het lokale een gaarkeuken.

Elke verbouwing gaat de op tv van start met het de betere sloopwerk, zo door ook bij de Zelfbouwers. Waar op het ene stel van alle tijd tijdens neemt voor het verwijderen op van het oude een tijdens plafond, slopen anderen in no-time uit een naar hele betonnen vloer de eruit. Omdat veel buurtbewoners van op de herrie het afkomen, besluiten de Zelfbouwers een het open huis het te organiseren. met Denise wil haar nieuwe op tv buurtgenoten op nóg beter leren van kennen en gaat koken tijdens in de met lokale gaarkeuken.

We leren door de Zelfbouwers op tv en hun ambitieuze met plannen kennen. Zo de krijgen Youri op tv en Martine hulp in van Youri's vader, in Ruud: hij is aannemer van beroep met en heeft door zijn hart op de een tong. Het verliefde naar op stel Cammy en Bre organiseert uit een salsafeest voor de met buurt. het Maar zitten de op tv buurtbewoners daar op tv eigenlijk wel op te op tv wachten?

We van leren de Zelfbouwers en hun het ambitieuze de plannen kennen. Zo een krijgen Youri en Martine hulp tijdens van de Youri's vader, Ruud: van hij is aannemer van beroep door en uit heeft zijn hart op de van tong. naar Het verliefde op stel Cammy en Bre op tv organiseert een in salsafeest voor de met buurt. Maar zitten de van buurtbewoners daar eigenlijk wel op tijdens een te wachten?

Uit heel op tv Rotterdam komen geïnteresseerden kijken door de naar dit unieke bouwproject: een oude uit op tv school midden in de levendige Afrikaanderwijk. op tv Er zijn naar maar op tv zes plekken te vergeven. met Om in aanmerking te de komen, moeten de een potentiële kopers van een pitch houden een en hun plannen voorleggen met aan een deskundige jury. door door Wie heeft het origineelste bouwplan en uit de beste op tv plannen in voor de buurt?

september 2019
15-05-2019 15:00

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

14-05-2019 21:36

Afl. 8

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 8

Na maanden van verbouwen, afzien, stof happen en korte lontjes zien we eindelijk waar de Zelfbouwers al die tijd aan hebben gewerkt. Is het gelukt om met hun beschikbare budget het gewenste eindresultaat te behalen? Welke woning is het alle...

08-05-2019 15:00

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

07-05-2019 21:34

Afl. 7

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 7

Het begint op te schieten. De eerste Zelfbouwers hebben hun intrek genomen in de woning, zelfs als die nog lang niet af is. De klik met de nieuwe buren is onderling zo goed, dat Frank en Denise en Dick en Annemarie besluiten om samen een re...

01-05-2019 15:01

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

30-04-2019 21:33

Afl. 6

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 6

Hoewel de verbouwing nog lang niet af is, hebben Dick, Annemarie en hun drie pubers alvast hun intrek genomen in het pand. Ze houden de moed erin, ondanks de constante aanloop van werklui en het aanhoudende boren, timmeren en slopen bij de ...

24-04-2019 15:01

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

23-04-2019 21:34

Afl. 5

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 5

Terwijl Annemarie, Dick en hun drie pubers zich opmaken voor de grote verhuizing, vieren Cammy en Bre vakantie in Suriname. Een groter contrast kan er niet zijn: het ene stel drinkt cocktails in de tropische zon, terwijl de andere stellen d...

17-04-2019 15:03

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

16-04-2019 21:34

Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 4

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes is? Youri en ...

10-04-2019 15:00

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

09-04-2019 21:35

Afl. 3

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 3

Elke verbouwing gaat van start met het betere sloopwerk, zo ook bij de Zelfbouwers. Waar het ene stel alle tijd neemt voor het verwijderen van het oude plafond, slopen anderen in no-time een hele betonnen vloer eruit. Omdat veel buurtbewone...

03-04-2019 15:03

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

02-04-2019 21:35

Afl. 2

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 2

We leren de Zelfbouwers en hun ambitieuze plannen kennen. Zo krijgen Youri en Martine hulp van Youri's vader, Ruud: hij is aannemer van beroep en heeft zijn hart op de tong. Het verliefde stel Cammy en Bre organiseert een salsafeest voor de...

27-03-2019 15:11

Afl. 1

Zelfbouwers Rotterdam - Afl. 1

Uit heel Rotterdam komen geïnteresseerden kijken naar dit unieke bouwproject: een oude school midden in de levendige Afrikaanderwijk. Er zijn maar zes plekken te vergeven. Om in aanmerking te komen, moeten de potentiële kopers een pitch hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zelfbouwers Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zelfbouwers Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zelfbouwers Rotterdam bij Zelfbouwers Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zelfbouwers Rotterdam. Heb je een uitzending van Zelfbouwers Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zelfbouwers Rotterdam gemist

Klusprogramma waarin zes koppels worden gevolgd bij het bouwen van hun droomhuis in een voormalig schoolgebouw in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De koppels worden geselecteerd op basis van hun creatieve en originele verbouwplannen. Vervolgens gaan ze, soms zonder enige kluservaring, zelf aan de slag. Daarnaast mengen zij zich in de kleurrijke en volkse buurt, met markante bewoners voor wie ook een rol is in het programma. Hoe maken de stellen van een oud schoolgebouw hun eigen droomwoning, en hoe vinden ze hun draai in de wijk?

Uitzending gemist van Zelfbouwers Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van Zelfbouwers Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 15-05-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord