Programma gemist?

Chantal krijgt een het uitnodiging om een in de bouw te op komen een werken. Al met om 7 uur in een de ochtend wordt ze op in met het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut geen van rustige dag van door koffie tijdens drinken en door meekijken, nog voor de eerste op schaft heeft ze al het een tijdens dakraam geplaatst. het Verder ontvangt Chantal een uitnodiging van van volkszanger Rein door Mercha. Ze van krijgt een in heldere opdracht: overal van waar ze komt, moet het dak met eraf. In het een camper, die naar tevens dient als naar mobiele kleedkamer, trekt ze naar in de met late uren tijdens van bingo naar happy uit hour.

Chantal de krijgt een uitnodiging de om in de bouw te het komen werken. Al op tv om 7 het uur in de de ochtend op tv wordt ze in op tv het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut de geen rustige dag van een koffie de drinken en de meekijken, nog voor de op eerste schaft heeft ze de al tijdens een dakraam geplaatst. Verder ontvangt Chantal in een in uitnodiging van naar volkszanger Rein Mercha. Ze krijgt op tv een heldere opdracht: het overal waar met ze komt, op moet het dak door eraf. In een op camper, die tevens dient als mobiele van de kleedkamer, trekt ze in het de late uren van bingo tijdens naar happy een hour.

In de tweede in door aflevering van Chantal Komt Werken de krijgt Chantal Janzen een een uitnodiging om het in op de bouw te door komen werken. Al om 7 uur door tijdens 's ochtends wordt ze door in het uit Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Het naar wordt absoluut geen de rustige dag van het koffie drinken en van meekijken, want nog voor de het eerste schaft naar heeft ze al uit een dakraam geplaatst. Verder van ontvangt met Chantal een uitnodiging tijdens van volkszanger Rein de Mercha. Ze krijgt een heldere op tv opdracht: overal door waar naar ze komt, moet het op tv dak eraf. In een camper, van die het tevens dient uit als mobiele kleedkamer, trekt ze in tijdens in de late uren van bingo van naar happy in hour.

Chantal uit wordt door de naar Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een een intense 24-uursdienst in mee de te draaien. Het worden een in intense 24 op uur waarin haar vrees voor met hoogtes wordt getest, de haar stresslevels omhoog van schieten en uit er van van slapen weinig terechtkomt. En een naar droom van komt uit de voor Chantal als ze in een uitnodiging krijgt om te op komen werken van in uit een pretpark. Althans, dat denkt ze tijdens als ze de naar door uitnodiging ontvangt. Maar nog voordat van het park naar opengaat, wordt door ze geconfronteerd met haar een grootste angst. op tv En heeft ze op tv bijzonder slecht nieuws naar voor Roodkapje.

Chantal met wordt door tijdens de Amsterdamse brandweer door uitgenodigd om een intense 24-uursdienst met mee te het draaien. Het worden een op tv intense 24 uur waarin uit het haar vrees voor in hoogtes wordt getest, haar met stresslevels omhoog schieten en tijdens er van slapen weinig op terechtkomt. uit En een droom komt uit een voor op tv Chantal als ze een uitnodiging door naar krijgt om te komen uit werken in een een pretpark. Althans, op dat denkt ze als de ze de uitnodiging ontvangt. een Maar nog voordat tijdens het op park opengaat, wordt ze in geconfronteerd met haar grootste met angst. En heeft met ze bijzonder slecht nieuws een voor in Roodkapje.

Vanaf met vanavond is van elke donderdag om 20:30 uur van het in nieuwe tv-programma Chantal Komt Werken te naar zien op van RTL 4. Na op tv de filmpjes van op tv Chantal Komt van Werken op haar eigen op platform is er tijdens nu ook een tijdens tv-variant. Met dit programma de wil Janzen ervaren hoe naar een het is om een baan buiten op de spotlights te op hebben. Ze de gaat daarvoor aan het tijdens werk in het allerlei soorten beroepen. Chantal op Janzen gaat onder naar anderen aan de met slag als op kleuterjuf of boerin tijdens en gaat aan het een werk een in een pretpark, een naar rijdende supermarkt naar en bij de het brandweer. In de eerste aflevering van wordt Chantal het Janzen door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd van om een op tv 24 uursdienst mee in te draaien. met Het is dan op tv ook niet alleen kijken, maar naar er met wordt ook echt verwacht een dat ze in het het team meedraait. de Lees meer over door dit naar programma op gids.tv/programma/chantal-komt-werken.

april 2020
06-04-2019 22:45

Afl. 2

Chantal Komt Werken - Afl. 2

Chantal krijgt een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur in de ochtend wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut geen rustige dag van koffie drinken en meekijken, nog voor de eerste schaft heeft ze al een da...

05-04-2019 16:03

Afl. 2

Chantal Komt Werken - Afl. 2

Chantal krijgt een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur in de ochtend wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut geen rustige dag van koffie drinken en meekijken, nog voor de eerste schaft heeft ze al een da...

04-04-2019 20:34

Chantal Komt Werken: in de bouw & als volkszanger

Chantal Komt Werken - Chantal Komt Werken: in de bouw & als volkszanger

In de tweede aflevering van Chantal Komt Werken krijgt Chantal Janzen een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur 's ochtends wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Het wordt absoluut geen rustige dag van koffie d...

30-03-2019 22:43

Afl. 1

Chantal Komt Werken - Afl. 1

Chantal wordt door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een intense 24-uursdienst mee te draaien. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest, haar stresslevels omhoog schieten en er van slapen weinig terech...

29-03-2019 16:02

Afl. 1

Chantal Komt Werken - Afl. 1

Chantal wordt door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een intense 24-uursdienst mee te draaien. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest, haar stresslevels omhoog schieten en er van slapen weinig terech...

28-03-2019 20:33

Nieuw: Chantal Komt Werken

Chantal Komt Werken - Nieuw: Chantal Komt Werken

Vanaf vanavond is elke donderdag om 20:30 uur het nieuwe tv-programma Chantal Komt Werken te zien op RTL 4. Na de filmpjes van Chantal Komt Werken op haar eigen platform is er nu ook een tv-variant. Met dit programma wil Janzen ervaren hoe...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!