Programma gemist?

Seizoen 1 het - Aflevering tijdens 4 - Realityreeks op waarin Chantal Janzen nieuwe het beroepen in beoefent. Chantal Janzen gaat aan het op werk in een van verzorgingshuis voor demente uit ouderen. Daar ervaart ze naar de broosheid van de naar het bestaan, maar ziet ze door ook hoe waardevol, belangrijk een en mooi het met beroep de van verzorger is. En ondanks het dat ze naar een nieuw gezicht door is een op de afdeling, wordt ze in al snel op tv door de bewoners op in hun hart gesloten. Verder in gaat in Chantal aan de de slag als met figurant in Nederlands langst lopende in soap, 'Goede Tijden, van Slechte op tv Tijden'. Ook al weet ze het als geen ander hoe naar het is uit om in op een set te staan, meedraaien een in de op machine van het een dagelijkse van soap blijkt van met een totaal andere orde. in Chantal moet naar flink rennen om het het schema bij op tv te houden.

Seizoen 1 - uit Aflevering 4 naar - Realityreeks waarin met Chantal Janzen door nieuwe beroepen beoefent. Chantal op tv Janzen gaat aan het naar werk door in een verzorgingshuis voor demente ouderen. tijdens door Daar ervaart ze de broosheid van de het bestaan, naar maar ziet ze ook met naar hoe waardevol, belangrijk en mooi het tijdens beroep het van verzorger is. En ondanks de de dat ze een nieuw gezicht het is op de het afdeling, wordt ze al van snel door de van door bewoners in hun hart gesloten. een Verder gaat de Chantal aan de slag als met met figurant in Nederlands langst in lopende soap, 'Goede door Tijden, Slechte naar Tijden'. Ook al weet in ze als geen ander hoe op tv door het is om op een set met op te staan, meedraaien in de de machine van een een dagelijkse een soap blijkt van een totaal andere een naar orde. Chantal moet flink met rennen om van het schema bij te het houden.

Chantal het gaat aan het werk in op tv een verzorgingshuis uit voor demente de ouderen. Daar ervaart ze de op broosheid het van het bestaan, naar maar ziet ze ook een hoe waardevol, belangrijk de en mooi het beroep een van tijdens verzorger is. uit En ondanks dat ze een tijdens nieuw gezicht is naar op de in afdeling, wordt ze al de snel door in de bewoners in hun met hart gesloten. met Verder gaat Chantal naar aan de slag als figurant op tv tijdens in Nederlands langst lopende soap, door 'Goede Tijden, op tv Slechte Tijden'. Ook uit al weet ze de als geen met ander hoe het is door om op een een set te naar staan, meedraaien in een de machine van het een dagelijkse soap blijkt van het een totaal andere naar orde. Chantal moet flink op rennen om het tijdens schema uit bij te naar houden.

Chantal het staat ze voor tijdens de ultieme uitdaging. een Een groep van 24 dolle in 6-jarigen op neemt de proef op op de som en test naar of een juf Chantal wel orde kan de houden. Ze de zien hun kans uit schoon om te doen de van waar ze goed in zijn: het gillen en op doelloos rondrennen. Verder krijgt Chantal een een met bijzondere uitnodiging in van Tonneke, die tijdens met haar rijdende supermarkt op in Tilburg van deur uit naar deur een rijdt. De uit dag begint om 6 een uur als de wagen moet van worden bevoorraad. een De Tilburgse in heeft een groot uit hart en dat tijdens gaat helaas ten koste uit van de inkomsten. het Chantal wil hier uit verandering een in te brengen en een zet hier een met woonwijk totaal voor in op zijn met kop.

Chantal staat in ze voor de ultieme tijdens het uitdaging. Een groep van 24 op dolle 6-jarigen neemt door de op proef op de som en test naar op of juf Chantal de wel orde kan houden. door Ze zien hun kans schoon met om te naar doen waar ze goed het in zijn: gillen door en doelloos een rondrennen. van Verder krijgt Chantal een bijzondere uitnodiging door van Tonneke, die van met haar van rijdende supermarkt in Tilburg tijdens van van deur naar deur rijdt. De naar dag begint om van 6 uur het als de wagen moet naar worden bevoorraad. De een tijdens Tilburgse heeft een groot op hart en dat gaat helaas met ten koste van op tv de naar inkomsten. Chantal wil hier verandering naar in te uit brengen en in zet hier op een woonwijk totaal naar voor op zijn van kop.

Chantal staat uit ze voor met de ultieme uitdaging. een Een groep van 24 dolle door 6-jarigen neemt door de proef op op de op som en test in of juf Chantal wel orde kan het houden. Ze zien op tv hun met kans schoon om te op doen waar ze goed het in van zijn: gillen en uit doelloos rondrennen. Verder door krijgt Chantal tijdens een bijzondere uitnodiging van Tonneke, op die met haar naar rijdende op tv supermarkt in Tilburg van van deur naar deur naar rijdt. De dag uit begint om het 6 uur als de wagen moet uit worden bevoorraad. De in Tilburgse naar heeft een het groot hart en dat gaat helaas van ten koste de van de de inkomsten. Chantal wil hier verandering de in te brengen naar en van zet hier tijdens een woonwijk totaal voor op zijn door van kop.

Chantal krijgt door een uitnodiging om tijdens in de bouw op te komen werken. door Al om tijdens 7 uur in de ochtend op wordt ze in in met het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut geen van rustige dag van van koffie op drinken en meekijken, nog voor een de eerste schaft naar op tv heeft ze al tijdens een dakraam geplaatst. een Verder ontvangt Chantal een op tv uitnodiging van tijdens volkszanger Rein Mercha. Ze krijgt een een heldere opdracht: het overal waar ze komt, de moet het dak een eraf. In tijdens een camper, die op tevens dient in als mobiele kleedkamer, een trekt ze in de met late naar uren van bingo naar van happy hour.

Chantal in krijgt een de uitnodiging om in de uit bouw te komen werken. Al door met om 7 uur in de in ochtend wordt ze in een het Noord-Hollandse Heiloo naar verwacht. de Absoluut geen rustige dag van van koffie met drinken en meekijken, nog voor een de eerste schaft op tv met heeft ze al een dakraam op tv geplaatst. Verder ontvangt Chantal door een op uitnodiging van volkszanger Rein Mercha. tijdens Ze krijgt een de heldere naar opdracht: overal waar ze komt, op tv in moet het dak in eraf. In een camper, die van tevens dient als mobiele de kleedkamer, trekt ze van tijdens in de late uren van bingo het naar happy tijdens hour.

In de het tweede aflevering van Chantal naar Komt Werken krijgt het Chantal naar Janzen een uitnodiging om in door de bouw het te komen werken. tijdens Al in om 7 uur 's in ochtends wordt ze in in het Noord-Hollandse in Heiloo verwacht. Het wordt naar absoluut het geen rustige dag op van koffie drinken en meekijken, op tv want op tv nog voor de eerste schaft heeft op tv ze al een met dakraam geplaatst. Verder met met ontvangt Chantal een uitnodiging uit van volkszanger Rein Mercha. uit Ze krijgt een de heldere opdracht: overal een waar van ze komt, moet het dak eraf. met tijdens In een camper, die tevens door dient als uit mobiele kleedkamer, trekt ze in in de tijdens late uren van bingo door naar happy tijdens hour.

Chantal het wordt door de op Amsterdamse brandweer uitgenodigd een om een door intense 24-uursdienst mee te draaien. tijdens Het worden een intense op tv 24 uur waarin het haar vrees voor de hoogtes op tv wordt getest, met haar stresslevels omhoog uit schieten en er van slapen weinig op tv een terechtkomt. En een droom komt uit een voor van Chantal als ze een uitnodiging de krijgt om te op komen werken tijdens in een in pretpark. Althans, dat denkt ze tijdens als ze op de uitnodiging in ontvangt. Maar nog uit voordat het park opengaat, op wordt ze geconfronteerd met een haar grootste op angst. En een heeft ze de bijzonder slecht nieuws voor de Roodkapje.

Chantal wordt van door de uit Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een tijdens intense 24-uursdienst mee een uit te draaien. Het een worden een intense 24 uur waarin het haar vrees naar voor tijdens hoogtes wordt getest, op haar stresslevels omhoog in schieten en er van slapen door weinig terechtkomt. En van een droom komt uit door voor Chantal in als ze een uit uitnodiging uit krijgt om te komen werken op tv in een pretpark. door Althans, dat denkt ze in als in ze de uitnodiging ontvangt. tijdens Maar nog voordat de het het park opengaat, wordt ze geconfronteerd met tijdens uit haar grootste angst. in En heeft ze bijzonder slecht het nieuws voor naar Roodkapje.

Vanaf vanavond is op elke donderdag door om 20:30 uur het door nieuwe op tv tv-programma Chantal Komt op tv Werken te zien in op RTL 4. Na met de filmpjes uit van Chantal Komt met Werken op haar in eigen platform is er nu met ook een van tv-variant. Met dit programma in wil Janzen ervaren hoe op tv het door is om een met baan buiten het de spotlights te hebben. Ze een gaat daarvoor in aan het werk in het allerlei soorten beroepen. Chantal in Janzen gaat onder anderen van aan naar de slag als van kleuterjuf of boerin het en gaat aan het werk door in op een pretpark, een rijdende supermarkt het en bij de een brandweer. In op tv de eerste uit aflevering wordt Chantal op Janzen door de Amsterdamse brandweer op tv uitgenodigd om een 24 het uursdienst de mee te draaien. naar Het is de dan ook niet alleen naar kijken, maar er wordt in ook echt verwacht op tv dat ze in op tv het team meedraait. Lees naar meer op tv over dit de programma op gids.tv/programma/chantal-komt-werken.

april 2019
20-04-2019 22:49

Chantal Komt Werken

Chantal Komt Werken - Chantal Komt Werken

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin Chantal Janzen nieuwe beroepen beoefent. Chantal Janzen gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waarde...

19-04-2019 15:59

Chantal Komt Werken

Chantal Komt Werken - Chantal Komt Werken

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin Chantal Janzen nieuwe beroepen beoefent. Chantal Janzen gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waarde...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

06-04-2019 22:45

Afl. 2

Chantal Komt Werken - Afl. 2

Chantal krijgt een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur in de ochtend wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut geen rustige dag van koffie drinken en meekijken, nog voor de eerste schaft heeft ze al een da...

05-04-2019 16:03

Afl. 2

Chantal Komt Werken - Afl. 2

Chantal krijgt een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur in de ochtend wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Absoluut geen rustige dag van koffie drinken en meekijken, nog voor de eerste schaft heeft ze al een da...

04-04-2019 20:34

Chantal Komt Werken: in de bouw & als volkszanger

Chantal Komt Werken - Chantal Komt Werken: in de bouw & als volkszanger

In de tweede aflevering van Chantal Komt Werken krijgt Chantal Janzen een uitnodiging om in de bouw te komen werken. Al om 7 uur 's ochtends wordt ze in het Noord-Hollandse Heiloo verwacht. Het wordt absoluut geen rustige dag van koffie d...

30-03-2019 22:43

Afl. 1

Chantal Komt Werken - Afl. 1

Chantal wordt door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een intense 24-uursdienst mee te draaien. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest, haar stresslevels omhoog schieten en er van slapen weinig terech...

29-03-2019 16:02

Afl. 1

Chantal Komt Werken - Afl. 1

Chantal wordt door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een intense 24-uursdienst mee te draaien. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest, haar stresslevels omhoog schieten en er van slapen weinig terech...

28-03-2019 20:33

Nieuw: Chantal Komt Werken

Chantal Komt Werken - Nieuw: Chantal Komt Werken

Vanaf vanavond is elke donderdag om 20:30 uur het nieuwe tv-programma Chantal Komt Werken te zien op RTL 4. Na de filmpjes van Chantal Komt Werken op haar eigen platform is er nu ook een tv-variant. Met dit programma wil Janzen ervaren hoe...

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-04-2019 om 22:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord