Programma gemist?

Chantal de krijgt een tijdens uitnodiging om in de havens van van Rotterdam te door komen werken. uit Ze mag het helpen met het lossen tijdens van containerschepen. Wat ze op zich door vooraf niet heeft gerealiseerd, is uit dat het laden met en op tv lossen van de de schepen voornamelijk op het grote hoogtes plaatsvindt. naar Ook komt er een uitnodiging van tijdens de uit burgemeester van Arnhem, het Ahmed Marcouch. Hij tijdens heeft een drukke dag op voor de boeg het kan de hulp op tv van Chantal goed de gebruiken.

Chantal een krijgt een uitnodiging om in op tv de havens van een Rotterdam te komen op tv het werken. Ze mag helpen met door het lossen uit van containerschepen. Wat ze een zich vooraf niet van heeft gerealiseerd, door is dat het laden en het naar lossen van de schepen voornamelijk op een grote hoogtes het plaatsvindt. Ook komt er naar een uitnodiging de van de burgemeester een van Arnhem, Ahmed op Marcouch. Hij de heeft een drukke door dag voor de boeg met kan op de hulp van Chantal goed in gebruiken.

Chantal krijgt een met uitnodiging om op tv in naar de havens van Rotterdam te komen naar werken. naar Ze mag helpen door met het naar lossen van containerschepen. Wat ze een zich vooraf niet het heeft gerealiseerd, naar is dat het op laden en lossen het van de schepen het voornamelijk op grote hoogtes plaatsvindt. van op Ook komt er een uitnodiging van naar de de burgemeester van een Arnhem, Ahmed Marcouch. Hij heeft een van drukke dag van voor de boeg een kan de hulp de van Chantal in goed gebruiken.

Chantal gaat aan tijdens de slag naar in het het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. met Ze ontmoet met daar de op tv dappere jonge helden die dagelijks op door een bewonderenswaardige strijd leveren op tv voor een gezond leven. De een waardering voor de de liefdevolle in verpleegkundigen waar een ze deze dag van mag het leren, op tv is enorm. Verder gaat Chantal aan het door het werk als reisleider. op De belangstelling voor in de Nederlandse hotspots is het groot. Maar wat van weet Chantal eigenlijk de over kaas, met klompen en met Volendam?

Chantal gaat aan van de slag in een het met Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. door Ze ontmoet daar op tv de dappere de jonge naar helden die dagelijks tijdens een bewonderenswaardige strijd naar leveren voor een gezond uit leven. De waardering voor de door naar liefdevolle verpleegkundigen waar ze deze dag tijdens van mag door leren, is de enorm. Verder gaat Chantal het aan het werk als het reisleider. De belangstelling op een voor de Nederlandse hotspots is groot. de door Maar wat weet tijdens Chantal eigenlijk over kaas, klompen de en van Volendam?

Chantal gaat aan uit de door slag in naar het Prinses Máxima de Centrum voor kinderoncologie. Ze de ontmoet daar de dappere jonge een helden die dagelijks het op tv een bewonderenswaardige strijd leveren op voor een met gezond leven. De waardering een voor de van liefdevolle verpleegkundigen waar ze deze door dag van door mag leren, is enorm. van Verder gaat Chantal aan in tijdens het werk als reisleider. naar De belangstelling voor met de Nederlandse hotspots met is groot. tijdens Maar wat weet Chantal eigenlijk een over het kaas, klompen en het Volendam?

Chantal gaat werken uit door op een melkveehouderij in Losser. De van dag door begint al van vroeg, want de koeien kennen geen naar wekkergenade. op tv Terwijl de melk naar via de uiers het te melktank in drupt, de is van Chantal al ondergepoept door een op koe. Het is een het echt in familiebedrijf en tijdens de liefde voor de koeien is op op tv groot. Nu die van Chantal van nog... Op een regenachtige het dag in Apeldoorn in mag Chantal komen van werken op tv op de kermis. Of het door nu op tv de grijpers zijn of de tijdens toiletten, de de familie de die de kermis runt in kan wel een paar extra door handjes tijdens gebruiken. Voor op tv Chantal komt een uit droom uit als de door de naar microfoon mag tijdens gillen.

Chantal het gaat werken met op een melkveehouderij in het Losser. De een dag begint al vroeg, want de op koeien kennen door geen wekkergenade. Terwijl uit de melk via een de op uiers te melktank in drupt, de is Chantal al ondergepoept uit door een koe. tijdens Het met is een echt met familiebedrijf en de liefde door voor de koeien is door groot. Nu met die van een Chantal nog... Op een het regenachtige dag in Apeldoorn in mag Chantal in komen werken het op de tijdens kermis. Of het nu de door grijpers met zijn of de toiletten, door de familie in die de kermis runt kan wel tijdens een op paar extra handjes gebruiken. uit Voor op tv Chantal komt een in droom uit als de door de van microfoon mag de gillen.

Chantal een gaat werken op tv op een melkveehouderij met in Losser. De dag begint door al op vroeg, want de koeien kennen geen op wekkergenade. Terwijl de in melk via de tijdens uiers te melktank met in drupt, het is Chantal op tv al ondergepoept door een koe. uit Het is met een echt familiebedrijf uit en de uit liefde voor op de koeien is groot. Nu die het van Chantal nog... tijdens Op met een regenachtige dag in een Apeldoorn mag Chantal door komen werken op op de kermis. Of in het nu de de grijpers zijn of de met toiletten, op tv de familie die tijdens de kermis naar runt kan wel een paar op extra een handjes gebruiken. Voor Chantal komt het een droom met uit als de door de van microfoon mag op gillen.

Chantal uit gaat aan het werk in op een verzorgingshuis voor door naar demente ouderen. Daar ervaart de ze de broosheid op tv van het bestaan, maar ziet van ze het ook hoe waardevol, op tv belangrijk en mooi een het beroep van verzorger tijdens is. En ondanks de dat ze uit een nieuw op gezicht is op de afdeling, op tv wordt ze al snel door door de op tv bewoners in hun hart de gesloten. een Verder gaat Chantal op aan de door slag als figurant in op tv Nederlands langst lopende soap, uit 'Goede Tijden, Slechte uit Tijden'. een Ook al weet ze met als geen ander hoe naar het een is om op een set op tv te staan, in meedraaien in de machine in van op tv een dagelijkse soap tijdens blijkt van een totaal tijdens andere orde. in Chantal moet flink op rennen om het schema bij de te op houden.

Chantal door gaat aan naar het werk in een tijdens verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar een ervaart ze het de broosheid naar van het bestaan, maar ziet tijdens met ze ook hoe waardevol, op belangrijk en de mooi het beroep van verzorger is. met door En ondanks dat ze een een nieuw gezicht is uit op de afdeling, het wordt ze al snel in door het de bewoners in hun hart op tv door gesloten. Verder gaat Chantal aan op tv de slag als figurant op in naar Nederlands langst lopende soap, met 'Goede het Tijden, Slechte Tijden'. Ook al uit weet in ze als geen het ander hoe het met is om op een set te van staan, meedraaien in met de machine uit van een dagelijkse soap het blijkt van een op totaal andere uit orde. Chantal op moet flink de rennen om het een schema bij te van houden.

Chantal door gaat aan het tijdens werk in een tijdens verzorgingshuis voor uit demente ouderen. Daar ervaart ze de op tv broosheid van het het bestaan, maar van ziet ze ook naar hoe waardevol, belangrijk in en mooi het uit beroep van op verzorger is. van En ondanks dat ze met een nieuw in gezicht is op de afdeling, wordt tijdens ze al naar snel door de bewoners het in door hun hart gesloten. een Verder gaat Chantal aan de door slag als de figurant in in Nederlands langst lopende soap, op tv 'Goede Tijden, tijdens Slechte Tijden'. Ook al weet een ze met als geen ander hoe het uit in is om op een set tijdens te staan, meedraaien in naar de machine naar van een dagelijkse op tv soap naar blijkt van een totaal op tv andere orde. de Chantal moet flink rennen om het op tv schema bij uit te in houden.

Chantal met staat ze voor met de ultieme uitdaging. Een tijdens groep van 24 dolle op 6-jarigen op neemt de een proef op de som en test door of juf Chantal op tv wel orde kan het houden. Ze zien naar van hun kans schoon om van te doen waar in ze goed in de zijn: gillen en doelloos rondrennen. van Verder met krijgt Chantal met een bijzondere uitnodiging van Tonneke, het die met naar haar rijdende uit supermarkt in Tilburg van deur naar van van deur rijdt. De op dag begint om naar 6 uur als de naar wagen moet worden bevoorraad. op tv De Tilburgse op tv heeft een op groot hart en tijdens dat gaat helaas ten koste van tijdens op tv de inkomsten. Chantal wil hier op tv verandering in met te brengen en zet van hier een woonwijk uit totaal voor op zijn uit van kop.

Chantal staat ze op voor naar de ultieme uitdaging. door Een groep van 24 dolle met 6-jarigen neemt de naar proef op tijdens de som uit en test of juf een Chantal wel het orde kan houden. Ze zien door hun kans een schoon om te doen in waar ze op tv goed in uit zijn: gillen de en doelloos rondrennen. Verder uit krijgt Chantal een bijzondere uitnodiging in van Tonneke, die naar met haar uit rijdende van supermarkt in Tilburg van deur naar tijdens deur rijdt. De een dag begint om een 6 van uur als met de wagen moet op worden bevoorraad. De Tilburgse op heeft een groot met hart en dat met gaat helaas door ten koste van de inkomsten. op Chantal wil hier verandering van een in te brengen de en zet hier een woonwijk totaal een voor op een zijn naar kop.

Chantal staat ze het voor de ultieme een uitdaging. Een uit groep van 24 dolle op tv 6-jarigen neemt de in proef op de de som en naar test of juf Chantal door in wel orde kan tijdens houden. Ze zien hun kans schoon de tijdens om te doen het waar ze goed in op tv zijn: gillen en doelloos rondrennen. het Verder krijgt op Chantal een bijzondere uitnodiging op tv van Tonneke, tijdens die van met haar rijdende het supermarkt in Tilburg van de deur naar uit deur rijdt. De dag begint op tv om 6 uur als met de wagen moet de worden bevoorraad. De in een Tilburgse heeft een groot hart en de dat gaat helaas tijdens ten koste het van de inkomsten. Chantal op wil hier verandering de in te brengen het en op tv zet hier een woonwijk totaal de voor op zijn de van kop.

juni 2021
11-05-2019 22:45

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

10-05-2019 16:01

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

09-05-2019 20:33

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

04-05-2019 22:48

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

03-05-2019 15:59

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

02-05-2019 20:34

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

27-04-2019 22:48

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

26-04-2019 16:01

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

25-04-2019 20:33

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

20-04-2019 22:50

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

19-04-2019 15:59

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!