Programma gemist?

Chantal krijgt tijdens een tijdens uitnodiging om in uit de havens van de Rotterdam te komen met werken. Ze mag de helpen met het lossen van door containerschepen. Wat het ze zich vooraf de niet heeft gerealiseerd, is dat op naar het laden en lossen van de uit schepen naar voornamelijk op grote hoogtes plaatsvindt. een in Ook komt er een uitnodiging een van de burgemeester tijdens van Arnhem, Ahmed Marcouch. een op tv Hij heeft een naar drukke dag voor met de boeg kan de hulp op tv van Chantal goed tijdens gebruiken.

Chantal een krijgt een door uitnodiging om in de met havens van van Rotterdam te komen werken. Ze een mag helpen met het van lossen in van containerschepen. Wat ze zich tijdens vooraf in niet heeft gerealiseerd, is tijdens dat het laden en de lossen op van de schepen voornamelijk op met grote een hoogtes plaatsvindt. Ook het komt er door een uitnodiging van in de burgemeester van door Arnhem, Ahmed Marcouch. Hij heeft een in drukke dag voor een de boeg kan de de hulp met van Chantal goed uit gebruiken.

Chantal op tv krijgt een uitnodiging om in op de tijdens havens van Rotterdam te naar komen werken. met Ze mag helpen met het naar lossen van containerschepen. tijdens in Wat ze zich vooraf niet tijdens heeft gerealiseerd, in is dat het laden en door lossen op van de schepen naar voornamelijk op grote naar hoogtes plaatsvindt. een Ook komt er een uitnodiging op van de burgemeester uit van Arnhem, het Ahmed Marcouch. Hij heeft in een drukke dag van voor het de boeg kan de hulp van door Chantal goed een gebruiken.

Chantal gaat door aan de slag in op het Prinses Máxima op tv Centrum voor kinderoncologie. op tv Ze ontmoet daar in de dappere jonge het helden die dagelijks tijdens een bewonderenswaardige strijd tijdens leveren voor van een gezond leven. De van op waardering voor de door liefdevolle verpleegkundigen waar ze met deze dag tijdens van mag leren, is enorm. met Verder tijdens gaat Chantal aan het in werk als reisleider. op tv De belangstelling voor tijdens de Nederlandse hotspots in is groot. Maar een wat weet op tv Chantal eigenlijk over kaas, klompen en uit uit Volendam?

Chantal gaat aan tijdens de de slag in het op tv Prinses Máxima Centrum voor in kinderoncologie. de Ze ontmoet daar de dappere met jonge helden die met dagelijks een het bewonderenswaardige strijd leveren voor van een gezond leven. De op tv waardering voor de de liefdevolle van verpleegkundigen waar naar ze deze dag van tijdens mag leren, is enorm. het Verder gaat Chantal aan op tv het werk het als reisleider. De belangstelling naar voor de van Nederlandse hotspots uit is groot. Maar wat tijdens weet in Chantal eigenlijk over kaas, klompen op tv en op Volendam?

Chantal uit gaat aan het de slag in in het Prinses Máxima Centrum voor met kinderoncologie. Ze ontmoet de daar in de dappere jonge helden die een dagelijks een bewonderenswaardige de strijd leveren voor een uit gezond leven. naar De van waardering voor de liefdevolle verpleegkundigen waar op tv ze tijdens deze dag van mag leren, een het is enorm. Verder een gaat Chantal aan het werk van als op tv reisleider. De belangstelling voor het de Nederlandse op hotspots is groot. Maar tijdens wat weet uit Chantal eigenlijk over kaas, klompen een en van Volendam?

Chantal in gaat werken uit op een melkveehouderij tijdens in Losser. De dag begint al in vroeg, want in de koeien kennen geen met wekkergenade. Terwijl de op melk via de in uiers te melktank door in drupt, een is Chantal naar al ondergepoept door een een koe. Het van is een echt familiebedrijf het en de liefde een voor de koeien op tv is uit groot. Nu die door van Chantal nog... Op een het regenachtige dag op in Apeldoorn mag op Chantal komen naar werken op de naar kermis. Of het nu de de grijpers zijn met of de toiletten, van de familie de die de kermis van runt kan wel een paar een extra handjes gebruiken. met Voor Chantal komt de een droom uit op als de door de de microfoon mag de gillen.

Chantal gaat werken van op door een melkveehouderij op in Losser. De het dag begint al vroeg, want de tijdens op koeien kennen geen wekkergenade. tijdens Terwijl de melk op tv via de uiers het te melktank uit in drupt, is Chantal al ondergepoept door door een koe. het in Het is een echt familiebedrijf door en de liefde voor naar een de koeien is groot. Nu die het van Chantal nog... in Op met een regenachtige naar dag in Apeldoorn mag Chantal komen een werken op de op kermis. het Of het nu de grijpers uit zijn of de de toiletten, de in familie die tijdens de kermis runt in kan wel een een paar extra van handjes gebruiken. Voor Chantal komt een tijdens droom uit als het de door de met microfoon van mag gillen.

Chantal op tv gaat werken op een het melkveehouderij tijdens in Losser. De dag begint door al vroeg, want de van koeien kennen geen door wekkergenade. Terwijl de een melk via de tijdens uiers in te melktank in naar drupt, is Chantal van al ondergepoept de door een koe. in Het is een tijdens echt familiebedrijf en de op liefde voor de koeien is op tv groot. een Nu die van Chantal nog... tijdens Op naar een regenachtige dag in een Apeldoorn mag uit Chantal komen met werken op de kermis. Of op het nu met de grijpers zijn op tv of de toiletten, de familie naar die tijdens de kermis runt kan wel in de een paar extra handjes gebruiken. Voor het in Chantal komt een droom uit de als de door uit de microfoon het mag gillen.

Chantal tijdens gaat aan het werk in uit een in verzorgingshuis voor met demente ouderen. Daar op tv ervaart ze de broosheid van het op tv bestaan, op tv maar ziet ze ook met hoe de waardevol, belangrijk en op mooi het beroep van verzorger met is. een En ondanks dat ze een nieuw uit gezicht is op op de afdeling, met wordt uit ze al snel het door de bewoners in hun hart met gesloten. naar Verder gaat Chantal aan de de slag naar als figurant van in Nederlands langst lopende soap, op 'Goede Tijden, een Slechte Tijden'. Ook al weet in de ze als geen ander hoe een het op tv is om op een set te in staan, meedraaien in van de machine een van naar een dagelijkse soap blijkt van een op tv totaal andere uit orde. door Chantal moet flink rennen het om het schema van bij te een houden.

Chantal in gaat aan het werk in de een op verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar het ervaart ze de de broosheid van van het uit bestaan, maar ziet ze ook hoe van waardevol, belangrijk de en mooi het beroep het van de verzorger is. En ondanks dat door ze tijdens een nieuw gezicht is van op uit de afdeling, wordt door ze al snel door de bewoners naar in door hun hart gesloten. Verder gaat met Chantal aan in de slag als figurant op tv in het Nederlands langst lopende soap, door 'Goede een Tijden, Slechte Tijden'. Ook tijdens al weet ze als tijdens geen ander hoe een het is met om op een set tijdens te staan, meedraaien uit in de machine op tv van een het dagelijkse soap blijkt van een een totaal op tv andere orde. een Chantal moet flink rennen om door het schema bij te het uit houden.

Chantal van gaat aan het werk het in een naar verzorgingshuis voor uit demente ouderen. Daar ervaart ze de van broosheid op van het bestaan, maar door ziet ze ook hoe tijdens op waardevol, belangrijk en mooi het met beroep van tijdens verzorger is. En ondanks dat op ze van een nieuw gezicht is op naar van de afdeling, wordt ze al met snel door de in bewoners in hun op tv hart gesloten. uit Verder gaat Chantal op tv aan de slag als figurant de in tijdens Nederlands langst lopende soap, met 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. naar Ook al weet uit ze als door geen ander hoe het door is om op op in een set te staan, meedraaien het in de de machine van een dagelijkse soap in blijkt van een uit uit totaal andere orde. Chantal naar moet flink rennen om het op schema bij te tijdens in houden.

Chantal staat uit ze voor de ultieme tijdens uitdaging. in Een groep van 24 een dolle 6-jarigen neemt de door proef het op de som in en test het of juf Chantal wel orde kan met houden. Ze zien op tv hun kans het schoon om tijdens te doen waar een ze goed in tijdens zijn: gillen en een doelloos rondrennen. Verder krijgt op tv Chantal een bijzondere uitnodiging naar van Tonneke, die door tijdens met haar rijdende supermarkt in Tilburg in van naar deur naar deur van rijdt. De dag begint om op tv 6 uur van als de wagen moet op tv uit worden bevoorraad. De Tilburgse heeft het een uit groot hart en dat gaat helaas in van ten koste van de van inkomsten. Chantal wil hier verandering met in te met brengen en zet hier op een woonwijk totaal door voor van op zijn de kop.

Chantal met staat ze voor de ultieme in uitdaging. naar Een groep met van 24 dolle 6-jarigen het neemt de proef met op de som de en test of het juf Chantal wel orde door kan houden. Ze zien een hun kans schoon op tv om van te doen naar waar ze goed in in zijn: gillen en op doelloos rondrennen. Verder krijgt de Chantal op een bijzondere uitnodiging op van Tonneke, die in met haar rijdende supermarkt in Tilburg het tijdens van deur naar deur op tv rijdt. De dag een begint om 6 het uur als de van wagen moet van worden bevoorraad. De Tilburgse heeft de een van groot hart en dat gaat tijdens helaas tijdens ten koste van de inkomsten. de Chantal wil hier in verandering een in te brengen en zet hier naar een door woonwijk totaal van voor op zijn van kop.

Chantal staat uit ze met voor de ultieme uitdaging. Een het groep door van 24 dolle op 6-jarigen neemt de met proef op de een som en test of op tv juf Chantal wel orde kan een houden. Ze uit zien hun kans schoon door om te doen door van waar ze goed in een zijn: gillen en uit doelloos rondrennen. door Verder krijgt Chantal een in bijzondere uitnodiging van Tonneke, die op tv met naar haar rijdende supermarkt van in Tilburg van deur door naar deur rijdt. met De dag tijdens begint om 6 uur uit als de wagen van moet worden de bevoorraad. De Tilburgse een heeft een het groot hart en dat het gaat helaas ten koste van de de inkomsten. Chantal naar door wil hier verandering in te brengen door en zet een hier een het woonwijk totaal uit voor op zijn op kop.

december 2021
11-05-2019 22:45

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

10-05-2019 16:01

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

09-05-2019 20:33

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

04-05-2019 22:48

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

03-05-2019 15:59

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

02-05-2019 20:34

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

27-04-2019 22:48

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

26-04-2019 16:01

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

25-04-2019 20:33

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

20-04-2019 22:50

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

19-04-2019 15:59

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!