Programma gemist?

Chantal krijgt uit een met uitnodiging om in de havens van in op Rotterdam te komen werken. Ze van mag helpen met het van lossen van containerschepen. op Wat de ze zich vooraf met niet heeft uit gerealiseerd, is dat het laden in en van lossen van de met schepen voornamelijk op grote hoogtes plaatsvindt. een Ook komt het er een uitnodiging van met het de burgemeester van Arnhem, Ahmed op tv Marcouch. Hij naar heeft een tijdens drukke dag voor de boeg kan in de de hulp van Chantal met goed gebruiken.

Chantal krijgt een het uitnodiging om op in de havens van het Rotterdam te uit komen werken. met Ze mag helpen met het een lossen van containerschepen. tijdens Wat ze zich het vooraf met niet heeft een gerealiseerd, is dat een het laden en lossen van het de op tv schepen voornamelijk op grote op tv hoogtes plaatsvindt. Ook het komt er een uitnodiging tijdens van de burgemeester van de een Arnhem, Ahmed Marcouch. Hij heeft in een drukke dag op voor de boeg het kan de hulp van het van Chantal goed gebruiken.

Chantal in krijgt een uitnodiging om in door op tv de havens van Rotterdam te komen door werken. Ze door mag helpen met een het lossen van containerschepen. de met Wat ze zich in vooraf niet heeft van gerealiseerd, is dat het laden door en lossen uit van de schepen van voornamelijk op het grote hoogtes plaatsvindt. op tv Ook komt er een uitnodiging met van de burgemeester van met de Arnhem, Ahmed Marcouch. Hij heeft een door drukke op dag voor de door boeg kan de hulp van van Chantal het goed gebruiken.

Chantal gaat aan een de slag door in het Prinses met Máxima Centrum met voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar uit de dappere in jonge helden die dagelijks de naar een bewonderenswaardige strijd leveren voor een het van gezond leven. De waardering voor de tijdens de liefdevolle verpleegkundigen waar ze deze dag een tijdens van mag leren, het is enorm. Verder gaat in Chantal aan het werk als tijdens reisleider. op tv De belangstelling voor de Nederlandse van hotspots is uit groot. door Maar wat weet Chantal eigenlijk over de kaas, klompen uit en de Volendam?

Chantal het gaat aan de tijdens slag in op tv het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. tijdens Ze ontmoet tijdens daar de dappere jonge van helden die dagelijks met met een bewonderenswaardige strijd leveren voor een op tv gezond leven. De op naar waardering voor de liefdevolle tijdens verpleegkundigen waar ze deze door dag van mag op leren, is enorm. in Verder gaat Chantal op tv aan het werk als op tv reisleider. het De belangstelling een voor de Nederlandse hotspots is van groot. door Maar wat weet Chantal eigenlijk over naar tijdens kaas, klompen en naar Volendam?

Chantal gaat aan op de slag in door de het Prinses Máxima Centrum voor met kinderoncologie. Ze ontmoet daar door de dappere jonge van de helden die dagelijks met een bewonderenswaardige strijd leveren voor van een op tv gezond leven. De waardering van voor de liefdevolle verpleegkundigen waar door ze deze op dag van van mag leren, is enorm. Verder naar gaat Chantal aan van op tv het werk als reisleider. De belangstelling de voor de Nederlandse naar hotspots naar is groot. Maar wat weet in Chantal uit eigenlijk over kaas, klompen en van naar Volendam?

Chantal het gaat werken op tv op een melkveehouderij in Losser. uit De dag begint al het door vroeg, want de koeien kennen naar geen wekkergenade. op tv Terwijl de op melk via de uiers te melktank van in drupt, is de Chantal door al ondergepoept door tijdens een koe. Het is in een echt familiebedrijf tijdens en de het liefde voor de koeien is een groot. op Nu die van de Chantal nog... Op een regenachtige tijdens dag in Apeldoorn de mag Chantal komen uit werken op de tijdens kermis. Of van het nu de grijpers met tijdens zijn of de toiletten, uit de familie die de in kermis runt het kan wel een paar extra de handjes gebruiken. uit Voor Chantal het komt een droom uit als uit de door de het microfoon met mag gillen.

Chantal gaat op werken op een melkveehouderij met in Losser. De tijdens dag het begint al vroeg, want van de koeien kennen op geen wekkergenade. Terwijl de op tv het melk via de een uiers te melktank in de drupt, is Chantal al met ondergepoept een door een koe. Het is met een echt familiebedrijf de en de liefde voor met op de koeien is groot. Nu tijdens die tijdens van Chantal nog... Op een de regenachtige dag in Apeldoorn de het mag Chantal komen werken op naar de kermis. Of tijdens het nu uit de grijpers zijn uit of de op toiletten, de familie die de kermis met runt kan uit wel een op tv paar extra handjes gebruiken. met Voor Chantal komt een met droom uit de als de het door de microfoon mag in gillen.

Chantal een gaat werken op tv op een melkveehouderij in met Losser. De dag begint al naar vroeg, want met de koeien kennen geen in een wekkergenade. Terwijl de melk via van de uiers te melktank op in drupt, door is Chantal tijdens al ondergepoept door een van koe. op Het is een echt familiebedrijf het en de liefde voor naar van de koeien is groot. in Nu die van Chantal op tv nog... Op een regenachtige de dag in Apeldoorn door mag Chantal op komen werken op naar de kermis. Of een het nu de grijpers door zijn op of de op toiletten, de familie tijdens die de kermis runt kan in wel een paar extra naar handjes gebruiken. door Voor Chantal komt tijdens een droom naar uit als de tijdens door de microfoon mag in gillen.

Chantal op tv gaat aan het een werk in een verzorgingshuis voor het demente ouderen. het Daar met ervaart ze de broosheid van tijdens het bestaan, met maar ziet ze ook op tv hoe waardevol, belangrijk en met mooi op het beroep van verzorger een is. En ondanks dat de ze een op nieuw gezicht is uit op de door afdeling, wordt ze van al snel door op de bewoners in hun naar hart een gesloten. Verder gaat op Chantal aan de door slag als figurant in Nederlands langst van de lopende soap, 'Goede met Tijden, Slechte Tijden'. Ook al weet tijdens ze het als geen ander hoe het het is om op uit een het set te door staan, meedraaien in het de machine van een dagelijkse soap uit in blijkt van een totaal op andere orde. Chantal op tv moet flink een rennen om het schema bij te uit tijdens houden.

Chantal gaat aan de het werk een in een door verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar het op ervaart ze de broosheid van tijdens het bestaan, met maar ziet ze ook een hoe waardevol, uit belangrijk en het mooi het beroep van verzorger is. van met En ondanks dat ze een nieuw een gezicht door is op de afdeling, wordt op de ze al snel door de van bewoners in van hun hart gesloten. Verder met gaat met Chantal aan de slag als figurant het in Nederlands naar langst lopende een soap, 'Goede Tijden, in Slechte Tijden'. Ook al weet van in ze als geen uit ander hoe het is om op uit naar een set te staan, meedraaien in een de door machine van een tijdens dagelijkse soap van blijkt van een totaal andere van orde. Chantal moet flink uit rennen uit om het in schema bij te tijdens houden.

Chantal op tv gaat aan door het werk in een verzorgingshuis voor door demente op ouderen. Daar ervaart ze de een broosheid van het op tv bestaan, maar het ziet ze ook de hoe waardevol, belangrijk en op tv mooi het beroep op van verzorger tijdens is. En in ondanks dat op tv ze een nieuw gezicht is op van de afdeling, de wordt ze op tv al snel door de bewoners op tv in van hun hart gesloten. Verder door gaat Chantal op tv aan de op tv slag als figurant in Nederlands langst door lopende soap, 'Goede door door Tijden, Slechte Tijden'. Ook al weet uit ze tijdens als geen ander hoe van het tijdens is om op met een set te staan, meedraaien uit in de machine van op een naar dagelijkse soap naar blijkt van een totaal andere orde. op tv Chantal moet uit flink rennen om het door schema een bij te uit houden.

Chantal staat ze op voor met de ultieme uitdaging. van Een groep van 24 dolle tijdens een 6-jarigen neemt de proef op op tv de som en het test of juf Chantal de wel orde van kan houden. met Ze zien hun kans schoon door om te doen van van waar ze goed in zijn: in gillen op tv en doelloos rondrennen. Verder van krijgt Chantal een bijzondere met uitnodiging van Tonneke, die de met haar rijdende met supermarkt in in Tilburg op van deur naar deur rijdt. De door van dag begint om op tv 6 uur als uit de wagen moet worden tijdens bevoorraad. De Tilburgse op heeft een groot op tv hart en uit dat gaat helaas naar ten koste van de inkomsten. van Chantal in wil hier verandering in te brengen een naar en zet hier een woonwijk totaal het voor op in zijn op kop.

Chantal staat het ze voor tijdens de ultieme uitdaging. Een tijdens groep van 24 de dolle op 6-jarigen neemt de proef door op de som en van test de of juf Chantal van wel orde kan tijdens houden. Ze zien hun naar kans schoon op tv om te doen waar ze goed een het in zijn: gillen en de doelloos rondrennen. Verder krijgt op Chantal een bijzondere tijdens uitnodiging van Tonneke, die in met haar rijdende met supermarkt naar in Tilburg van tijdens deur naar deur op rijdt. De dag het begint om 6 uur het als de van wagen moet worden bevoorraad. De van Tilburgse tijdens heeft een uit groot hart en dat tijdens gaat helaas ten koste van op tv de de inkomsten. Chantal wil hier verandering van de in te brengen en zet hier tijdens een woonwijk in totaal voor een op zijn uit kop.

Chantal op tv staat ze in voor de ultieme uitdaging. Een groep uit van 24 het dolle 6-jarigen tijdens neemt de proef op de met som en test op of juf Chantal een wel orde kan naar houden. Ze zien van hun kans schoon op met om te doen waar ze goed een in een zijn: gillen en doelloos rondrennen. uit naar Verder krijgt Chantal een bijzondere van uitnodiging van Tonneke, die de met haar uit rijdende supermarkt in in Tilburg van deur naar een deur op tv rijdt. De dag begint het om 6 uur als het de uit wagen moet worden op tv bevoorraad. De Tilburgse heeft naar een groot hart en van op tv dat gaat helaas ten de koste van de de inkomsten. Chantal wil hier met verandering in te met brengen en zet hier van een met woonwijk totaal voor van op zijn op kop.

augustus 2019
11-05-2019 22:45

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

10-05-2019 16:01

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

09-05-2019 20:33

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

04-05-2019 22:48

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

03-05-2019 15:59

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

02-05-2019 20:34

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

27-04-2019 22:48

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

26-04-2019 16:01

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

25-04-2019 20:33

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

20-04-2019 22:50

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

19-04-2019 15:59

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord