Programma gemist?

Chantal krijgt een het uit uitnodiging om in de havens van het Rotterdam te komen tijdens in werken. Ze mag met helpen met het lossen van op tv containerschepen. van Wat ze zich vooraf niet de heeft gerealiseerd, van is dat het laden van en lossen van de van een schepen voornamelijk op grote een hoogtes plaatsvindt. het Ook komt er naar een uitnodiging van de burgemeester van tijdens Arnhem, Ahmed het Marcouch. Hij heeft op tv een drukke dag op tv voor de boeg kan de de tijdens hulp van Chantal op tv goed gebruiken.

Chantal het krijgt een uitnodiging het om in de havens van van Rotterdam het te komen werken. Ze naar mag op tv helpen met het lossen op van containerschepen. door Wat ze zich vooraf niet heeft uit gerealiseerd, is dat op tv door het laden en op lossen van de het schepen voornamelijk op grote hoogtes met plaatsvindt. Ook een komt er een uitnodiging van door de het burgemeester van Arnhem, in Ahmed Marcouch. Hij heeft een het drukke dag voor de de de boeg kan de hulp van een Chantal goed een gebruiken.

Chantal krijgt een een uitnodiging om in de de havens van van Rotterdam te uit komen werken. Ze mag uit helpen met naar het een lossen van containerschepen. op tv Wat ze zich vooraf niet heeft het gerealiseerd, in is dat het laden naar en lossen van in de schepen tijdens voornamelijk op grote op hoogtes plaatsvindt. Ook komt er uit een in uitnodiging van de van burgemeester van een Arnhem, Ahmed Marcouch. Hij heeft met een drukke van dag voor de uit boeg kan de hulp tijdens van Chantal het goed gebruiken.

Chantal gaat een aan de op slag in het Prinses Máxima de Centrum voor uit kinderoncologie. Ze ontmoet daar op tv de dappere jonge door helden die dagelijks van het een bewonderenswaardige strijd leveren door voor een naar gezond leven. De waardering voor de uit liefdevolle verpleegkundigen naar waar ze uit deze dag van mag leren, van is enorm. een Verder op tv gaat Chantal aan het werk als op tv de reisleider. De belangstelling voor de het Nederlandse hotspots is van groot. door Maar wat weet Chantal eigenlijk over van van kaas, klompen en het Volendam?

Chantal gaat aan uit de slag in het het Prinses Máxima tijdens in Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet een daar in de dappere jonge uit helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd in leveren het voor een gezond leven. De met waardering voor de uit liefdevolle verpleegkundigen waar naar uit ze deze dag uit van mag leren, is enorm. in Verder met gaat Chantal aan door het werk als reisleider. De belangstelling een voor van de Nederlandse hotspots uit is groot. Maar wat weet met Chantal eigenlijk over van kaas, op klompen en naar Volendam?

Chantal door gaat aan uit de slag in het Prinses op Máxima Centrum voor op tv kinderoncologie. Ze het ontmoet daar in de dappere jonge helden die in dagelijks een door bewonderenswaardige strijd leveren voor tijdens een gezond leven. De een waardering van voor de liefdevolle verpleegkundigen waar op ze deze dag het met van mag leren, is enorm. op Verder gaat de Chantal aan het uit werk als reisleider. door De belangstelling op tv voor de Nederlandse uit hotspots is groot. Maar naar wat weet Chantal eigenlijk tijdens over kaas, klompen in en tijdens Volendam?

Chantal van gaat werken op een op melkveehouderij tijdens in Losser. De dag met begint al vroeg, op want de koeien van kennen geen door wekkergenade. Terwijl de uit melk via de naar uiers te melktank in uit drupt, is Chantal al met ondergepoept door een de koe. Het uit is een echt familiebedrijf een en de liefde de voor de koeien op tv is groot. door Nu die van Chantal de nog... Op een in regenachtige dag in Apeldoorn uit mag Chantal door komen werken op op de kermis. een Of het nu de met grijpers zijn of met de toiletten, een de familie die de kermis van runt kan wel uit een een paar extra handjes gebruiken. van Voor Chantal komt een een droom de uit als op tv de door de microfoon het mag gillen.

Chantal gaat werken uit op tijdens een melkveehouderij in Losser. De op dag begint door al een vroeg, want de koeien kennen in geen wekkergenade. Terwijl de door melk via tijdens de met uiers te melktank in het drupt, is van Chantal al ondergepoept door een koe. door Het door is een echt familiebedrijf en een de op tv liefde voor de uit koeien is groot. het Nu die met van Chantal nog... Op een op tv regenachtige een dag in Apeldoorn mag het Chantal komen door werken op de kermis. Of op tv het nu de uit grijpers zijn of de de toiletten, de uit familie die van de kermis tijdens runt kan wel het een paar extra handjes gebruiken. op tv Voor Chantal door komt een uit droom uit als de door door de een microfoon mag gillen.

Chantal gaat werken op op een tijdens melkveehouderij in Losser. De op tv van dag begint al vroeg, want de de een koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de het melk via de door met uiers te melktank in in drupt, is Chantal al door ondergepoept op door een koe. Het is op een echt familiebedrijf en tijdens door de liefde voor de koeien is een groot. Nu met die tijdens van Chantal nog... Op een het regenachtige met dag in Apeldoorn mag Chantal op tv komen werken naar op de met kermis. Of het nu de grijpers op zijn of van de toiletten, de op familie die met de kermis door runt kan wel een paar extra een tijdens handjes gebruiken. Voor Chantal komt naar een droom uit een als de door in de microfoon de mag gillen.

Chantal gaat aan de het werk van in naar een verzorgingshuis voor demente van ouderen. Daar ervaart tijdens ze de broosheid van het naar bestaan, maar ziet van uit ze ook hoe waardevol, belangrijk en in mooi het tijdens beroep van in verzorger is. En ondanks dat uit ze met een nieuw gezicht is het op de de afdeling, wordt het ze al snel met door de bewoners in hun hart naar gesloten. op tv Verder gaat Chantal aan de door slag uit als figurant de in Nederlands langst lopende soap, tijdens 'Goede Tijden, Slechte op tv Tijden'. de Ook al weet ze als geen in ander hoe tijdens het is op tv om op een set te op tijdens staan, meedraaien in de machine de van een door dagelijkse soap uit blijkt van een van totaal andere orde. Chantal moet tijdens flink rennen om naar het in schema bij te door houden.

Chantal op tv gaat aan het werk in tijdens met een verzorgingshuis voor demente ouderen. van Daar ervaart op ze de broosheid van op het bestaan, maar ziet op tv ze ook hoe op waardevol, belangrijk en met mooi het beroep met van verzorger van is. En ondanks dat de ze van een nieuw gezicht is van op door de afdeling, wordt ze uit al snel door de op tv bewoners in hun tijdens hart gesloten. Verder op tv gaat in Chantal aan de tijdens slag als figurant in Nederlands naar langst lopende soap, op 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. een Ook met al weet ze als geen uit ander hoe het door is om op tv op een set te op staan, meedraaien door in de machine door van een dagelijkse soap een blijkt van een een totaal andere orde. uit Chantal tijdens moet flink rennen om het van tijdens schema bij te door houden.

Chantal gaat door aan het tijdens werk in een verzorgingshuis voor van demente ouderen. de Daar ervaart ze in de broosheid door van het bestaan, maar ziet van ze ook hoe het waardevol, van belangrijk en tijdens mooi het beroep van verzorger tijdens is. En ondanks dat in van ze een nieuw gezicht is het op de afdeling, de wordt ze de al snel door de op tv bewoners met in hun hart gesloten. Verder gaat een de Chantal aan de slag als figurant op tv in Nederlands op tv langst lopende soap, op 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. met Ook al weet op tv ze als op tv geen ander hoe van het is om op naar een set de te staan, meedraaien van in de machine van in een dagelijkse uit soap blijkt van door een totaal andere het orde. Chantal naar moet flink rennen om de het schema een bij te op houden.

Chantal staat met ze voor de in ultieme uitdaging. Een groep tijdens van 24 dolle tijdens 6-jarigen neemt de de proef uit op de som en test op of juf Chantal met wel de orde kan houden. het Ze zien hun kans uit schoon om op tv te doen waar ze goed uit in zijn: gillen in een en doelloos rondrennen. Verder uit krijgt Chantal een met bijzondere uitnodiging van Tonneke, die uit met haar het rijdende supermarkt in Tilburg met van van deur naar deur rijdt. De naar dag een begint om 6 uur door als de met wagen moet worden bevoorraad. De op tv Tilburgse op heeft een groot hart en de dat gaat helaas door ten koste met van de inkomsten. Chantal het wil hier verandering op tv uit in te brengen en zet hier een een uit woonwijk totaal voor met op zijn uit kop.

Chantal naar staat ze voor de ultieme tijdens uitdaging. Een op groep van 24 dolle tijdens het 6-jarigen neemt de in proef op de som en test door of naar juf Chantal op tv wel orde kan houden. Ze naar zien op hun kans schoon om te met doen waar met ze goed de in zijn: gillen en doelloos uit rondrennen. Verder een krijgt Chantal een bijzondere in uitnodiging met van Tonneke, die met haar met rijdende supermarkt in van Tilburg op tv van deur naar deur rijdt. De naar dag begint uit om 6 in uur als een de wagen moet worden het bevoorraad. De van Tilburgse heeft een groot hart een en dat gaat op helaas ten koste uit van de met inkomsten. Chantal uit wil hier verandering in te brengen door en zet tijdens hier een woonwijk totaal op tv uit voor op zijn het kop.

Chantal het staat ze voor de ultieme op uitdaging. Een groep op tv van 24 dolle op tv 6-jarigen in neemt de proef de op de met som en test of juf door Chantal wel orde uit kan houden. een Ze zien hun kans schoon uit om het te doen waar naar ze goed in zijn: van gillen de en doelloos rondrennen. op tv Verder krijgt Chantal het een bijzondere uitnodiging van Tonneke, tijdens die met haar uit rijdende op supermarkt in Tilburg van naar deur naar deur rijdt. met De dag op tv begint om 6 uur als een op tv de wagen moet worden van bevoorraad. De Tilburgse heeft een een groot hart naar en dat het gaat helaas in ten koste van de tijdens inkomsten. Chantal op wil hier verandering in in te brengen een en zet hier een woonwijk totaal door voor op zijn uit een kop.

november 2019
11-05-2019 22:45

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

10-05-2019 16:01

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

09-05-2019 20:33

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

04-05-2019 22:48

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

03-05-2019 15:59

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

02-05-2019 20:34

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

27-04-2019 22:48

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

26-04-2019 16:01

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

25-04-2019 20:33

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

20-04-2019 22:50

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

19-04-2019 15:59

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!