Programma gemist?

Chantal tijdens krijgt een uitnodiging om op in de havens van de Rotterdam te komen naar naar werken. Ze mag door helpen met het lossen van containerschepen. door Wat door ze zich vooraf niet van heeft gerealiseerd, is van dat tijdens het laden en lossen van naar de schepen voornamelijk het op grote hoogtes plaatsvindt. een Ook komt van er van een uitnodiging van de burgemeester op van Arnhem, het Ahmed Marcouch. tijdens Hij heeft een drukke in dag voor de boeg op tv kan de hulp van tijdens Chantal goed het gebruiken.

Chantal krijgt uit een uitnodiging om in met de havens van op tv Rotterdam te op komen werken. Ze van mag helpen het met het lossen van containerschepen. uit met Wat ze zich naar vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat de het uit laden en in lossen van de schepen voornamelijk op tv op grote hoogtes plaatsvindt. naar Ook met komt er van een uitnodiging van de burgemeester van tijdens de Arnhem, Ahmed Marcouch. een Hij heeft een tijdens drukke dag voor van de boeg kan de hulp tijdens van Chantal goed met gebruiken.

Chantal uit krijgt een uitnodiging om in in de havens tijdens van van Rotterdam te komen werken. Ze mag in helpen met met het lossen van containerschepen. het Wat ze uit zich vooraf niet met heeft gerealiseerd, is met dat het laden en naar met lossen van de schepen voornamelijk op door grote een hoogtes plaatsvindt. het Ook komt er een uitnodiging van naar de burgemeester uit van Arnhem, Ahmed Marcouch. het Hij heeft een het drukke dag van voor de boeg tijdens kan de hulp van van Chantal goed uit gebruiken.

Chantal op tv gaat aan de slag in op het Prinses op Máxima Centrum voor naar kinderoncologie. Ze uit ontmoet daar de dappere jonge tijdens helden het die dagelijks een uit bewonderenswaardige strijd leveren voor in een gezond in leven. De waardering voor de uit liefdevolle een verpleegkundigen waar door ze deze dag van het mag leren, is op tv enorm. Verder gaat Chantal van aan het uit werk als reisleider. De uit belangstelling voor door de Nederlandse hotspots is naar groot. met Maar wat weet Chantal eigenlijk uit over kaas, klompen en op door Volendam?

Chantal gaat aan naar de de slag in door het Prinses Máxima Centrum voor op tv kinderoncologie. Ze een ontmoet daar door de dappere jonge helden die een dagelijks op tv een bewonderenswaardige strijd leveren voor uit een uit gezond leven. De op waardering voor de liefdevolle van verpleegkundigen waar de ze deze dag het van mag leren, is enorm. een Verder gaat Chantal uit aan het naar werk als reisleider. De belangstelling met voor de in Nederlandse in hotspots is groot. Maar van wat weet op tv Chantal eigenlijk over kaas, op tv klompen en door Volendam?

Chantal gaat aan het de slag van in het een Prinses Máxima Centrum voor uit kinderoncologie. Ze ontmoet in daar de dappere het jonge helden die naar dagelijks een een bewonderenswaardige strijd leveren naar voor een tijdens gezond leven. De waardering uit voor de liefdevolle op tv verpleegkundigen waar op ze deze dag van de mag leren, is enorm. het Verder gaat door Chantal aan het werk als van reisleider. uit De belangstelling voor naar de Nederlandse hotspots is groot. uit op tv Maar wat weet Chantal de eigenlijk over door kaas, klompen en uit Volendam?

Chantal gaat werken met op een uit melkveehouderij op in Losser. De dag begint al tijdens vroeg, het want de een koeien kennen geen de wekkergenade. Terwijl de melk via een de tijdens uiers te melktank in drupt, is naar Chantal tijdens al ondergepoept door een koe. het Het is op een echt familiebedrijf en uit uit de liefde voor een de koeien is groot. het Nu die door van Chantal nog... de Op een regenachtige dag in naar Apeldoorn mag Chantal komen in op tv werken op de kermis. uit Of het nu de met grijpers zijn van of de toiletten, de een familie op die de kermis runt in kan wel een paar extra door handjes gebruiken. Voor van op Chantal komt een droom uit in als naar de door de microfoon met mag gillen.

Chantal een gaat werken op door een melkveehouderij in tijdens Losser. De dag begint tijdens al vroeg, door want de tijdens koeien kennen geen met wekkergenade. Terwijl de melk via met de uiers te uit melktank in drupt, naar is Chantal al ondergepoept uit van door een koe. tijdens Het is een echt familiebedrijf en op tv de liefde voor tijdens de koeien tijdens is groot. Nu die in van de Chantal nog... Op een regenachtige een dag op in Apeldoorn uit mag Chantal komen werken op de uit kermis. Of het op nu de de grijpers zijn van of de van toiletten, de familie die de kermis naar op runt kan wel een paar extra in handjes op tv gebruiken. Voor Chantal door komt een droom het uit als de door het de het microfoon mag gillen.

Chantal gaat werken in op een door melkveehouderij in op tv Losser. De de dag begint al op tv vroeg, want de koeien kennen geen op wekkergenade. een Terwijl de melk via de in tijdens uiers te melktank in tijdens drupt, is Chantal al uit ondergepoept op door een koe. op Het is een echt familiebedrijf en op de liefde voor op tv de koeien is het groot. Nu in die van Chantal nog... het Op een regenachtige uit dag door in Apeldoorn mag met Chantal komen werken op de het kermis. Of het het nu een de grijpers zijn of de van toiletten, de de familie die de met kermis runt kan de wel een paar extra op tv uit handjes gebruiken. Voor een Chantal komt een in droom uit als de door uit de van microfoon mag gillen.

Chantal op tv gaat aan uit het werk in een verzorgingshuis voor naar uit demente ouderen. Daar ervaart een ze de broosheid op van het bestaan, maar ziet op tv op ze ook hoe waardevol, belangrijk het en mooi het beroep van van verzorger uit is. door En ondanks dat ze een uit nieuw gezicht is op in de met afdeling, wordt ze al door snel door de naar bewoners in hun met hart gesloten. Verder gaat uit Chantal aan op de slag als figurant van in Nederlands uit langst met lopende soap, 'Goede door Tijden, Slechte Tijden'. Ook de al weet ze de als geen ander het hoe het is om een op een set door te staan, meedraaien het in de in machine van een dagelijkse soap op de blijkt van een totaal van andere orde. Chantal uit moet flink de rennen om het schema in bij te het houden.

Chantal naar gaat aan het werk naar in met een verzorgingshuis voor demente ouderen. tijdens Daar ervaart ze de de broosheid van tijdens het bestaan, maar ziet door op ze ook hoe waardevol, een belangrijk en mooi het uit beroep van verzorger in is. En met ondanks dat ze een het nieuw gezicht is op door de afdeling, van wordt ze door al snel het door de bewoners in hun hart door uit gesloten. Verder gaat uit Chantal aan de slag als figurant met een in Nederlands langst naar lopende soap, 'Goede van Tijden, Slechte Tijden'. naar Ook al weet ze met als geen ander hoe het de is om op met een in set te staan, op tv meedraaien in de op tv machine van een uit dagelijkse soap blijkt van een op tv totaal door andere orde. Chantal het moet flink rennen om de het op tv schema bij te op houden.

Chantal gaat door aan een het werk in een verzorgingshuis voor een demente ouderen. Daar met van ervaart ze de broosheid van in het bestaan, maar het ziet ze in ook hoe waardevol, belangrijk en van mooi het beroep op tv van verzorger is. op tv En ondanks dat van een ze een nieuw gezicht is de op de op afdeling, wordt ze al op tv snel in door de bewoners in hun door hart gesloten. Verder gaat de Chantal aan de met slag als figurant door in met Nederlands langst naar lopende soap, 'Goede door Tijden, Slechte Tijden'. Ook al op tv weet ze het als geen naar ander hoe het is een om op een set te naar staan, meedraaien met in de machine van tijdens een dagelijkse soap het blijkt van uit een totaal andere in orde. Chantal het moet flink het rennen om het schema bij met te naar houden.

Chantal staat ze van voor op tv de ultieme uitdaging. Een van groep van 24 het dolle 6-jarigen neemt de uit proef op de de som en naar test het of juf Chantal wel orde kan de houden. een Ze zien hun kans schoon van om te doen van waar op tv ze goed in zijn: van gillen en doelloos met rondrennen. Verder op tv krijgt Chantal een bijzondere uitnodiging naar van Tonneke, die op tv met van haar rijdende supermarkt in Tilburg met van deur tijdens naar deur rijdt. op tv De dag begint het om de 6 uur als de wagen moet naar tijdens worden bevoorraad. De Tilburgse door heeft een groot hart en de dat gaat helaas door ten met koste van de het inkomsten. Chantal tijdens wil hier verandering in het te brengen en zet naar hier een in woonwijk totaal voor door op zijn in kop.

Chantal staat ze door voor de ultieme met met uitdaging. Een groep de van 24 dolle 6-jarigen uit neemt de proef in op de som en test met of tijdens juf Chantal wel orde kan de houden. op tv Ze zien met hun kans schoon om te naar doen met waar ze goed in met zijn: gillen en met doelloos rondrennen. Verder krijgt Chantal met naar een bijzondere uitnodiging van Tonneke, die de met het haar rijdende supermarkt in Tilburg de van deur door naar van deur rijdt. De het dag begint om 6 uur als een de wagen tijdens moet worden op bevoorraad. De Tilburgse heeft een uit een groot hart en dat gaat het helaas ten het koste van de inkomsten. tijdens Chantal wil hier verandering in in op te brengen en zet naar hier een woonwijk totaal uit voor op zijn met tijdens kop.

Chantal naar staat ze voor op de ultieme uitdaging. Een uit groep van 24 een dolle 6-jarigen neemt in de proef op de de met som en test of juf Chantal uit wel met orde kan houden. Ze zien naar door hun kans schoon tijdens om te doen waar ze goed in in zijn: van gillen en doelloos het rondrennen. Verder krijgt Chantal het met een bijzondere uitnodiging van Tonneke, die in tijdens met haar rijdende uit supermarkt in Tilburg naar van deur naar op tv deur rijdt. De dag begint om de 6 op tv uur als de tijdens wagen moet naar worden bevoorraad. De Tilburgse heeft een van groot hart en naar dat gaat het helaas ten naar koste van de inkomsten. van Chantal wil hier verandering naar in te de brengen op tv en zet hier een woonwijk een totaal voor op zijn uit door kop.

oktober 2020
11-05-2019 22:45

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

10-05-2019 16:01

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

09-05-2019 20:33

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

04-05-2019 22:48

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

03-05-2019 15:59

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

02-05-2019 20:34

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

27-04-2019 22:48

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

26-04-2019 16:01

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

25-04-2019 20:33

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

20-04-2019 22:50

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

19-04-2019 15:59

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!