Programma gemist?

Chantal het krijgt een uitnodiging om door in de havens tijdens van Rotterdam te komen een in werken. Ze mag helpen met naar het lossen van een containerschepen. Wat het ze zich vooraf niet tijdens heeft gerealiseerd, in is dat het laden en door op lossen van de schepen naar voornamelijk op grote hoogtes van plaatsvindt. een Ook komt er een uitnodiging de van een de burgemeester van Arnhem, Ahmed van Marcouch. Hij heeft de een drukke dag voor in de boeg op kan de hulp van naar Chantal goed door gebruiken.

Chantal op tv krijgt een op tv uitnodiging om in de in havens van Rotterdam een te komen werken. een Ze mag helpen met het het lossen van in containerschepen. naar Wat ze zich vooraf naar niet heeft gerealiseerd, is dat met het laden en van met lossen van de uit schepen voornamelijk op grote hoogtes uit plaatsvindt. Ook de komt er op een uitnodiging van op tv de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch. uit Hij heeft een een met drukke dag voor de boeg kan een de van hulp van in Chantal goed gebruiken.

Chantal een krijgt een uitnodiging tijdens om in de havens van uit in Rotterdam te komen werken. Ze naar mag helpen op tv met het lossen naar van containerschepen. Wat ze naar zich vooraf niet heeft met gerealiseerd, is door dat het laden met en lossen van het de schepen voornamelijk uit op grote op hoogtes plaatsvindt. een Ook komt er een uit uitnodiging van de burgemeester de van uit Arnhem, Ahmed Marcouch. uit Hij heeft een in drukke dag voor de boeg het kan tijdens de hulp van Chantal met goed gebruiken.

Chantal een gaat aan de slag in tijdens het Prinses Máxima met Centrum naar voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar op de dappere jonge door helden die op dagelijks een bewonderenswaardige de strijd leveren door voor een het gezond leven. De de waardering voor de de liefdevolle verpleegkundigen waar ze deze dag uit van mag uit leren, uit is enorm. Verder gaat uit Chantal aan het op werk als reisleider. De een belangstelling voor de Nederlandse op hotspots een is groot. Maar tijdens wat weet een Chantal eigenlijk over met kaas, klompen en naar Volendam?

Chantal op gaat aan de slag in tijdens op tv het Prinses Máxima Centrum op tv voor kinderoncologie. Ze in ontmoet daar de dappere jonge het door helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd een leveren voor een met gezond leven. De een waardering voor de van in liefdevolle verpleegkundigen waar ze door deze dag van de mag leren, is enorm. Verder de gaat Chantal aan het het werk tijdens als op reisleider. De belangstelling tijdens voor de Nederlandse hotspots is uit groot. Maar wat het weet door Chantal eigenlijk over kaas, klompen van en door Volendam?

Chantal een gaat aan de slag in het het Prinses op Máxima naar Centrum voor kinderoncologie. naar Ze ontmoet daar in de dappere jonge helden die dagelijks uit op tv een bewonderenswaardige strijd leveren voor het een op tv gezond leven. De waardering voor de de liefdevolle verpleegkundigen waar op ze deze tijdens dag van mag leren, door op is enorm. Verder gaat op tv Chantal aan het in werk als reisleider. De het belangstelling voor van de Nederlandse hotspots is door groot. Maar wat weet op tv Chantal van eigenlijk over kaas, klompen een en door Volendam?

Chantal gaat werken naar op een in melkveehouderij in Losser. naar De het dag begint al uit vroeg, want de koeien naar kennen geen wekkergenade. tijdens Terwijl de melk met via de uiers te het melktank in met drupt, is van Chantal al ondergepoept het door een koe. Het naar is een echt familiebedrijf op tv en de liefde met voor het de koeien is groot. Nu die met van Chantal een nog... Op een de regenachtige dag het in Apeldoorn mag Chantal komen uit werken in op de kermis. Of het naar nu de tijdens grijpers zijn of het de toiletten, het de familie die de kermis de runt kan door wel van een paar extra handjes gebruiken. Voor het Chantal komt een naar droom uit een als de naar door de microfoon mag op tv gillen.

Chantal gaat het werken op een melkveehouderij een in Losser. in De dag begint door al vroeg, want tijdens de uit koeien kennen geen wekkergenade. een Terwijl de melk via op de uiers te melktank naar door in drupt, is met Chantal al ondergepoept uit door een koe. naar Het is een echt familiebedrijf en naar de liefde voor met de koeien is op tv naar groot. Nu die van Chantal de nog... op tv Op een regenachtige het dag in Apeldoorn mag op tv Chantal komen werken op op tv de kermis. naar Of het nu door de grijpers op zijn of de toiletten, de door familie een die de kermis op runt kan wel een in paar extra handjes gebruiken. tijdens Voor Chantal de komt een droom uit naar als de door van de microfoon mag het gillen.

Chantal op tv gaat werken op een tijdens melkveehouderij in Losser. De het dag de begint al vroeg, met want de koeien kennen op geen naar wekkergenade. Terwijl de melk via de van uiers te van melktank in drupt, in is in Chantal al ondergepoept door een de koe. Het het is een echt familiebedrijf door en de op liefde voor de koeien uit is naar groot. Nu die van Chantal nog... tijdens Op het een regenachtige op tv dag in Apeldoorn uit mag Chantal komen werken op de door kermis. Of een het nu de grijpers met zijn of de een toiletten, de tijdens familie die naar de kermis runt kan wel uit uit een paar extra de handjes gebruiken. Voor Chantal komt een naar droom in uit als de door de in microfoon mag door gillen.

Chantal door gaat aan in het werk in een verzorgingshuis voor van demente ouderen. tijdens Daar ervaart ze het de broosheid van uit het in bestaan, maar ziet ze ook tijdens hoe door waardevol, belangrijk en mooi naar het beroep van verzorger is. met een En ondanks dat ze een nieuw het gezicht is door op de afdeling, wordt uit ze op tv al snel door met de bewoners in het hun hart gesloten. Verder gaat met Chantal uit aan de slag als figurant op tv door in Nederlands langst lopende op tv soap, 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. van Ook al door weet ze als geen op tv ander hoe het door is om een op een van set te staan, de meedraaien in op de machine van een uit dagelijkse soap blijkt van op tv een het totaal andere orde. Chantal op moet flink de rennen om het schema bij te door in houden.

Chantal de gaat aan het werk in van naar een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar naar ervaart ze in de broosheid naar van het het bestaan, maar ziet ze een ook hoe waardevol, de belangrijk en mooi het beroep het naar van verzorger is. En tijdens ondanks dat naar ze een nieuw gezicht de is op op tv de afdeling, wordt op ze al snel het door de bewoners op in hun hart gesloten. Verder tijdens gaat een Chantal aan de tijdens slag als figurant in Nederlands langst naar lopende soap, 'Goede op tv Tijden, Slechte Tijden'. een Ook al weet door ze als geen de ander hoe het het is om het op door een set te staan, op tv meedraaien in de op tv machine van naar een dagelijkse soap blijkt van een een totaal met andere orde. Chantal moet met flink rennen om van het door schema bij te met houden.

Chantal gaat uit aan het werk op in een verzorgingshuis voor het demente de ouderen. Daar ervaart ze de een broosheid van naar het van bestaan, maar ziet in ze ook hoe op waardevol, belangrijk en mooi het met beroep van verzorger is. de door En ondanks dat door ze een nieuw door gezicht is op de afdeling, wordt tijdens ze tijdens al snel door het de bewoners in hun hart door gesloten. door Verder gaat Chantal uit aan de slag op als figurant in in Nederlands langst lopende soap, tijdens 'Goede Tijden, Slechte het Tijden'. op Ook al weet ze door als geen ander hoe het tijdens is om op een naar een set te staan, meedraaien het in de machine op van naar een dagelijkse soap blijkt naar van een totaal andere van orde. de Chantal moet flink rennen in om het schema bij te door in houden.

Chantal tijdens staat ze voor in de ultieme uitdaging. Een de groep van 24 dolle tijdens 6-jarigen neemt de het proef op op tv de som en test tijdens of van juf Chantal wel de orde kan houden. Ze zien de hun kans schoon met om te door doen waar ze goed op tv naar in zijn: gillen en doelloos rondrennen. op tv Verder krijgt Chantal uit een bijzondere uitnodiging een door van Tonneke, die met een haar rijdende supermarkt in in Tilburg van deur op tv naar deur rijdt. De een dag naar begint om 6 in uur als van de wagen moet worden bevoorraad. het De Tilburgse heeft een een van groot hart en dat door gaat helaas ten koste van tijdens de inkomsten. uit Chantal wil het hier verandering in door te brengen en zet hier met een in woonwijk totaal voor naar op zijn naar kop.

Chantal het staat ze voor de tijdens ultieme naar uitdaging. Een groep van 24 de dolle 6-jarigen neemt de door proef op de tijdens som uit en test uit of juf Chantal een wel orde kan houden. Ze op tv zien hun op kans schoon uit om te doen waar ze goed tijdens in zijn: gillen tijdens en de doelloos rondrennen. Verder krijgt Chantal tijdens een op tv bijzondere uitnodiging van Tonneke, op die met naar haar rijdende supermarkt op in Tilburg van deur naar de in deur rijdt. De van dag begint om 6 uur op tv als de de wagen moet met worden bevoorraad. De door Tilburgse heeft een groot de hart en dat gaat een helaas ten koste van de de inkomsten. een Chantal wil tijdens hier verandering in een te brengen en tijdens zet hier een woonwijk met totaal voor op tv op zijn tijdens kop.

Chantal tijdens staat ze voor de van ultieme uitdaging. Een de groep het van 24 dolle 6-jarigen neemt de in proef op door de van som en test of juf in Chantal uit wel orde kan houden. Ze zien tijdens hun kans schoon door om met te doen waar ze goed het met in zijn: gillen en doelloos de rondrennen. Verder krijgt Chantal in op tv een bijzondere uitnodiging van Tonneke, die van met op haar rijdende supermarkt in Tilburg de van deur in naar deur rijdt. De naar uit dag begint om 6 met uur als de wagen het moet worden op tv bevoorraad. De Tilburgse heeft in een groot hart en op dat gaat het helaas ten koste op van de inkomsten. Chantal op wil hier verandering door in te de brengen en het zet hier een woonwijk door totaal voor met op zijn met kop.

mei 2020
11-05-2019 22:45

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

10-05-2019 16:01

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

09-05-2019 20:33

Afl. 7

Chantal Komt Werken - Afl. 7

Chantal krijgt een uitnodiging om in de havens van Rotterdam te komen werken. Ze mag helpen met het lossen van containerschepen. Wat ze zich vooraf niet heeft gerealiseerd, is dat het laden en lossen van de schepen voornamelijk op grote hoo...

04-05-2019 22:48

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

03-05-2019 15:59

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

02-05-2019 20:34

Afl. 6

Chantal Komt Werken - Afl. 6

Chantal gaat aan de slag in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze ontmoet daar de dappere jonge helden die dagelijks een bewonderenswaardige strijd leveren voor een gezond leven. De waardering voor de liefdevolle verpleegkundi...

27-04-2019 22:48

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

26-04-2019 16:01

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

25-04-2019 20:33

Afl. 5

Chantal Komt Werken - Afl. 5

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrij...

20-04-2019 22:50

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

19-04-2019 15:59

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

18-04-2019 20:33

Afl. 4

Chantal Komt Werken - Afl. 4

Chantal gaat aan het werk in een verzorgingshuis voor demente ouderen. Daar ervaart ze de broosheid van het bestaan, maar ziet ze ook hoe waardevol, belangrijk en mooi het beroep van verzorger is. En ondanks dat ze een nieuw gezicht is op d...

13-04-2019 22:46

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

12-04-2019 16:00

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

11-04-2019 20:34

Afl. 3

Chantal Komt Werken - Afl. 3

Chantal staat ze voor de ultieme uitdaging. Een groep van 24 dolle 6-jarigen neemt de proef op de som en test of juf Chantal wel orde kan houden. Ze zien hun kans schoon om te doen waar ze goed in zijn: gillen en doelloos rondrennen. Verder...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal Komt Werken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal Komt Werken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal Komt Werken bij Chantal Komt Werken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal Komt Werken. Heb je een uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal Komt Werken gemist

Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

Uitzending gemist van Chantal Komt Werken? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal Komt Werken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 11-05-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!