Programma gemist?

Programma waarin naar Art Rooijakkers door in gesprek gaat met de een mensen achter de een het aantal van de meest de spraakmakende nieuwsberichten van in de afgelopen door tijd.

Programma van waarin Art Rooijakkers in de gesprek gaat van met de mensen een achter een op tv aantal van de meest spraakmakende nieuwsberichten de uit van de afgelopen op tijd.

In tijdens het nieuwe door programma Iedereen Had naar Het Erover bezoekt Art naar Rooijakkers wekelijks hoofdpersonen uit in het nieuws van jaren een door geleden. Hij blikt met hen terug van en heeft indringende de gesprekken met over wat er gebeurde een in van de afgelopen jaren. Rooijakkers door gaat bijvoorbeeld terug naar Laura met Dekker, die uit als 14-jarige een de wereld rondzeilde. Mauro de Manuel met is de Angolese jongen die naar als 9-jarige alleen het aankwam in Nederland en de dreigde na met zijn achttiende verjaardag uitgezet tijdens te worden. de Ook gaat Art het terug naar de het verhaal rond het uit neergestorte vliegtuig met van Turkish Airlines op tv vlak bij Schiphol. Lees meer over tijdens dit programma op een uit gids.tv/3811/iedereen-had-het-erover.

april 2020
30-03-2019 23:55

Afl. 1

Iedereen Had Het Erover - Afl. 1

Programma waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

29-03-2019 15:09

Afl. 1

Iedereen Had Het Erover - Afl. 1

Programma waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

28-03-2019 21:33

Nieuw: Iedereen Had Het Erover

Iedereen Had Het Erover - Nieuw: Iedereen Had Het Erover

In het nieuwe programma Iedereen Had Het Erover bezoekt Art Rooijakkers wekelijks hoofdpersonen uit het nieuws van jaren geleden. Hij blikt met hen terug en heeft indringende gesprekken over wat er gebeurde in de afgelopen jaren. Rooija...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Iedereen Had Het Erover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iedereen Had Het Erover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iedereen Had Het Erover bij Iedereen Had Het Erover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iedereen Had Het Erover. Heb je een uitzending van Iedereen Had Het Erover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iedereen Had Het Erover gemist

Programma waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Hij bezoekt de hoofdpersonen, blikt met hen terug en peilt de stemming nu. Het ophalen van de herinnering en het herbeleven van de gebeurtenis verbaast je opnieuw. En dat wordt beslist niet minder als Art nieuwe feiten, heftige gevolgen of absurde wendingen van het lot te horen krijgt tijdens zijn gesprekken met de mensen die plots (wereld)nieuws waren.

Uitzending gemist van Iedereen Had Het Erover? Hier kun je alle uitzendingen van Iedereen Had Het Erover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!