Programma gemist?

Sinds tijdens Dennie Christian in 1975 doorbrak met met de zijn lied van 'Rosamunde' is hij veelvuldig van te zien de geweest op de Nederlandse televisie. Niet op uit alleen als zanger uit in programma's als 'Op Losse tijdens Groeven', maar ook als uit tijdens presentator. Zijn carrière telt naar vele ups en downs, maar met met op tv zijn positieve van instelling heeft hij zich overal doorheen met uit geslagen. De laatste jaren naar zit zijn met carrière zelfs weer in de de lift op door onder andere op tv zijn deelname aan 'Ali door B op Volle Toeren', 'Beste een Zangers' de en zijn eerste tijdens schreden op met het acteurspad met het gastrollen in 'Toren C' en de op met bioscoopfilm 'Ron Goossens, tijdens Low Budget Stuntman'. In 'Dennie Christian' op tv wordt Dennie gevolgd naar tijdens in zijn dagelijkse werkzaamheden. naar Aan de hand op van interviews met op vrienden en bekenden het uit het vak wordt er de een tv-portret van geschetst van deze van aimabele Duitser, uit die zijn bekendheid in Nederland uit en Vlaanderen de geniet.

juli 2020
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!