Programma gemist?

Sinds in Dennie Christian met in 1975 doorbrak met zijn lied in 'Rosamunde' is hij een door veelvuldig te zien geweest van op de Nederlandse televisie. Niet het uit alleen als zanger de in programma's als 'Op Losse door Groeven', maar ook in als presentator. een Zijn carrière telt vele ups op tv en van downs, maar op tv met zijn positieve instelling heeft hij door zich overal doorheen met geslagen. op De laatste jaren zit met zijn carrière zelfs weer naar in een de lift door onder andere van zijn deelname aan naar 'Ali met B op Volle naar Toeren', 'Beste tijdens Zangers' en zijn eerste schreden op uit de het acteurspad met gastrollen in een 'Toren tijdens C' en de het bioscoopfilm 'Ron Goossens, naar Low Budget Stuntman'. In 'Dennie Christian' op tv het wordt Dennie gevolgd in zijn dagelijkse in werkzaamheden. Aan uit de hand van van interviews met vrienden de en bekenden uit op tv het een vak wordt er een tv-portret geschetst naar met van deze aimabele Duitser, op tv die zijn de bekendheid in Nederland en met Vlaanderen geniet.

januari 2020
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!