Programma gemist?

Sinds Dennie in Christian in op 1975 doorbrak de met zijn lied van 'Rosamunde' is hij veelvuldig te op zien geweest van op de Nederlandse naar televisie. Niet alleen als zanger door in op programma's als 'Op Losse Groeven', op maar ook als in presentator. door Zijn carrière telt het vele ups van en downs, maar met het zijn positieve instelling heeft hij in zich overal van doorheen geslagen. op tv De laatste jaren door zit zijn tijdens carrière zelfs weer in de lift door door onder andere op zijn naar deelname aan 'Ali B met op Volle Toeren', een 'Beste naar Zangers' en zijn eerste schreden op uit het acteurspad op tv met gastrollen in 'Toren de C' op en de bioscoopfilm door 'Ron Goossens, Low Budget Stuntman'. op In 'Dennie Christian' tijdens wordt Dennie gevolgd het in zijn uit dagelijkse uit werkzaamheden. Aan de hand van interviews op tv met de vrienden en bekenden uit het naar vak wordt er door een tv-portret van geschetst van naar deze aimabele Duitser, het die zijn bekendheid in Nederland in en Vlaanderen op tv geniet.

februari 2021
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!