Programma gemist?

Sinds naar Dennie Christian in 1975 doorbrak op op tv met zijn lied 'Rosamunde' is op hij veelvuldig te zien naar geweest een op de Nederlandse televisie. Niet door in alleen als zanger in tijdens programma's als 'Op Losse Groeven', in maar ook als de op presentator. Zijn carrière telt vele het ups en downs, maar naar met zijn door positieve instelling heeft tijdens hij zich het overal doorheen geslagen. van De laatste jaren zit de zijn met carrière zelfs weer in de het lift in door onder andere zijn het deelname aan 'Ali B met op Volle uit Toeren', 'Beste Zangers' en tijdens zijn eerste het schreden op het acteurspad met uit gastrollen in 'Toren van C' en tijdens de bioscoopfilm door 'Ron Goossens, Low Budget Stuntman'. van In 'Dennie uit Christian' wordt in Dennie gevolgd in zijn met dagelijkse van werkzaamheden. Aan de hand van het interviews met het vrienden en bekenden in uit het vak wordt een er een tv-portret geschetst een van deze aimabele tijdens op Duitser, die zijn bekendheid in met Nederland en Vlaanderen een geniet.

december 2021
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!