Programma gemist?

Sinds Dennie van Christian in 1975 doorbrak uit met in zijn lied 'Rosamunde' door is hij veelvuldig te in zien geweest in op de Nederlandse televisie. op Niet tijdens alleen als zanger in programma's als met 'Op Losse van Groeven', maar ook tijdens als op presentator. Zijn carrière van telt vele ups en in downs, maar op met zijn positieve instelling heeft hij op zich op overal doorheen geslagen. De laatste met jaren zit zijn in carrière zelfs weer de in de lift tijdens van door onder andere op tv zijn deelname aan 'Ali op B op Volle op Toeren', 'Beste Zangers' en zijn tijdens eerste schreden op tv op het acteurspad van met gastrollen in 'Toren het op tv C' en de op bioscoopfilm 'Ron Goossens, Low op tv Budget Stuntman'. In 'Dennie Christian' in wordt Dennie gevolgd de in naar zijn dagelijkse werkzaamheden. Aan de met hand van interviews tijdens met vrienden en een bekenden de uit het vak wordt er naar door een tv-portret geschetst van deze in aimabele Duitser, die zijn de bekendheid in Nederland een en Vlaanderen op tv geniet.

oktober 2020
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!