Programma gemist?

Sinds op Dennie Christian in het 1975 doorbrak met zijn lied op tv 'Rosamunde' is hij door naar veelvuldig te zien geweest op op de Nederlandse televisie. tijdens Niet door alleen als zanger in programma's als het 'Op op Losse Groeven', op maar ook als presentator. Zijn carrière naar telt tijdens vele ups en downs, uit maar met zijn van positieve door instelling heeft hij zich naar overal doorheen geslagen. een De laatste jaren in zit zijn carrière zelfs weer naar in het de lift op door onder andere zijn deelname uit aan 'Ali B op tijdens Volle Toeren', 'Beste door naar Zangers' en zijn eerste schreden op uit een het acteurspad met met gastrollen in 'Toren tijdens C' en de bioscoopfilm in 'Ron Goossens, Low naar Budget Stuntman'. In 'Dennie tijdens Christian' wordt Dennie gevolgd op tv in uit zijn dagelijkse werkzaamheden. Aan door de hand van interviews uit de met vrienden en op bekenden uit het van vak wordt er een tv-portret geschetst een een van deze aimabele op Duitser, die zijn bekendheid in tijdens Nederland en Vlaanderen naar geniet.

juni 2021
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!