Programma gemist?

Sinds Dennie uit Christian door in 1975 doorbrak met zijn lied op tv 'Rosamunde' in is hij veelvuldig te zien op tv geweest op de het Nederlandse de televisie. Niet door alleen als zanger in programma's als op 'Op Losse Groeven', naar door maar ook als presentator. op Zijn carrière door telt vele ups en downs, maar van met van zijn positieve instelling heeft met hij zich overal het doorheen geslagen. De de laatste van jaren zit zijn tijdens carrière zelfs weer in de op tv lift naar door onder andere zijn deelname door aan 'Ali B op in Volle Toeren', 'Beste van Zangers' en zijn met tijdens eerste schreden op het een acteurspad met gastrollen in uit 'Toren het C' en de bioscoopfilm in 'Ron Goossens, Low Budget Stuntman'. in In met 'Dennie Christian' wordt Dennie de gevolgd met in zijn dagelijkse werkzaamheden. Aan de naar hand van interviews de met door vrienden en bekenden uit met het door vak wordt er een het tv-portret geschetst het van deze aimabele Duitser, die zijn een op bekendheid in Nederland en Vlaanderen het geniet.

augustus 2021
30-03-2019 17:00

Dennie Christian

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele...

Dennie Christian gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennie Christian de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennie Christian bij Dennie Christian liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennie Christian. Heb je een uitzending van Dennie Christian gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!