Programma gemist?

De moeder een van Coosje het komt op een bezoek. Ze blijkt een geduchte de concurrente voor door Kees.

Coosje een wil Annelot op tv verrassen met een feest voor haar in met 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel uit iets anders aan tijdens haar de hoofd.

Vanavond het start een nieuw een seizoen van de in komische serie Kees & de Co. een Het is het tweede seizoen met van tijdens de nieuwe reeks van naar Kees & Co. Voor tijdens 2019 was de tijdens serie in tussen 1997 en 2006 een te zien. Ook het dit seizoen draait het weer om het het chaotische het leven van Kees Heistee, op gespeeld door Simone tijdens door Kleinsma. Waar ze het ene tijdens moment van alles op een rijtje lijkt te het hebben, kan van dit het volgende tijdens moment 180 naar graden omslaan. Tina de Bruin de neemt uit de rol van de Coosje over van uit Chantal Janzen. In een de eerste aflevering door is te zien hoe Kees niet op op tv te spreken is over de (in)activiteit de van Coosje op tv in het huishouden. op tv Eigenlijk mag het naar hele gezin wel op wat meer meehelpen en op tv dus delegeert de Kees haar taken, waardoor van ze zelf een een op baan aan kan op tv nemen in de kantine van in de het lokale voetbalclub. Lees meer over het nieuwe een naar seizoen van Kees & het Co op naar gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje en Kees van krijgen in ruzie over Rudy. Maar in als Coosje in de op tv problemen komt met van de politie, is op tv Kees niet op te beroerd van haar te helpen. Daarvoor moeten op tv ze wel ergens naar naar inbreken...

Als op Lars in de uit problemen komt, een blijkt dat hij behoefte heeft aan een een mannelijk rolmodel. de Dat zou Rudy in moeten zijn, naar maar die in heeft daarvoor wel hulp nodig door van uit Kees.

Als een Kees door van haar rug gaat, hebben uit Coosje en Rudy geen van tijd voor de naar kinderen te zorgen. Buurvrouw van Brenda biedt naar uitkomst, maar die heeft uit zo door haar eigen op principes.

Rudie en van Coosje willen uit samen hun eerste tijdens romantische avondje doorbrengen sinds tijdens de baby geboren met is. een Daarvoor moeten ze wel tijdens eerst Kees op tv en de kinderen op de deur uitwerken. En met die hebben heel andere dingen door aan hun door hoofd.

Terwijl van Coosje haar eerste werkdag het heeft, regelt tijdens buurvrouw Brenda met een date voor het Kees. Die ziet dat helemaal de niet een zitten, maar hoe kom je het van zo'n man met af?

Als naar Coosje gaat solliciteren, past op tv oma Kees voor het de eerst naar op de met baby. Maar dat wordt nog uit best lastig als op de de baby zoekraakt.

Kees in heeft grote moeite haar op tv draai met te vinden nu haar huis is op ingenomen door Rudie op met zijn gezin uit en de naar nieuwe baby. van De pubers van Coosje zijn naar ook met niet blij met de tijdens situatie en op besluiten Kees het leven extra een zuur te op tv maken.

Dertien door jaar na de op tv laatste aflevering van van de komische serie Kees uit & tijdens Co is het vervolg vanaf vanavond door elke zaterdag om uit 20:00 tijdens uur te zien op RTL van 4. In dit nieuwe door seizoen de is te zien hoe twintig een jaar later een met Kees (Simone Kleinsma) naar is. van Haar dochter op tv Anne woont in uit Spanje, en dus heeft Kees van haar spullen gepakt tijdens en is van ze ook naar uit de zon vertrokken. De overige hoofdrollen de zijn weggelegd voor door Tibor Luk√°cs, in die zoon Rudie - een in met een nogal losse leefstijl op tv - speelt. Zijn van vriendin Coosje naar wordt gespeeld uit door Chantal Janzen. Kees' hele tijdens huis is door hen de ingenomen. Daar komt op ze achter op tv als ze thuiskomt. Kees uit wordt tijdens weer het middelpunt door van een hectisch gezin, want Coosje de heeft het twee puberkinderen uit haar eerdere uit het huwelijk. Lees meer over op tv deze serie op met gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

december 2021
07-03-2020 20:01

Zo moeder, zo Kees

Kees & Co - Zo moeder, zo Kees

De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.

29-02-2020 20:03

Sweet sixteen

Kees & Co - Sweet sixteen

Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.

22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!