Programma gemist?

Vanavond start uit een nieuw seizoen de van de komische met serie met Kees & Co. Het in is het tweede seizoen een van de door nieuwe reeks van Kees op tv & van Co. Voor 2019 was de met serie tijdens tussen 1997 en 2006 te zien. Ook met door dit seizoen draait het een weer om het chaotische leven op op van Kees Heistee, in gespeeld door Simone Kleinsma. Waar door ze het ene moment tijdens alles op een naar rijtje het lijkt te hebben, kan dit op het volgende moment uit op tv 180 graden omslaan. Tina de van Bruin neemt de rol op tv van Coosje over op tv van Chantal Janzen. op tv In de van eerste aflevering de is te zien het hoe Kees niet te spreken op tv is over met de (in)activiteit naar van Coosje in het huishouden. Eigenlijk het mag het hele op tv door gezin wel wat met meer meehelpen en dus delegeert van Kees naar haar taken, waardoor ze zelf een met baan aan kan de het nemen in de kantine van op tv de lokale uit voetbalclub. Lees meer over het nieuwe een het seizoen van Kees & op tv Co op op tv gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje en van Kees krijgen door ruzie over door Rudy. Maar als Coosje in de op tv problemen komt met met de het politie, is Kees niet te met beroerd het haar te helpen. Daarvoor moeten de door ze wel ergens door inbreken...

Als Lars in in de de problemen komt, blijkt met dat hij behoefte heeft aan door een mannelijk rolmodel. met Dat een zou Rudy moeten zijn, maar een die heeft naar daarvoor wel hulp nodig op tv van een Kees.

Als Kees door met haar een rug gaat, hebben Coosje op tv en Rudy met geen tijd voor tijdens de kinderen te zorgen. Buurvrouw op tv Brenda biedt naar uitkomst, maar die heeft naar zo haar eigen op op tv principes.

Rudie van en Coosje willen samen hun de eerste het romantische avondje uit doorbrengen sinds de baby op tv geboren is. Daarvoor moeten ze een wel eerst Kees met en de op kinderen de deur uitwerken. tijdens op En die hebben heel andere door dingen aan een hun hoofd.

Terwijl Coosje naar haar eerste werkdag heeft, van regelt buurvrouw Brenda een een van date voor Kees. Die de ziet dat helemaal niet uit zitten, maar naar hoe van kom je van zo'n man tijdens af?

Als uit Coosje gaat solliciteren, het past oma van Kees voor het een eerst op de baby. Maar in dat wordt nog in best met lastig als de baby op tv zoekraakt.

Kees van heeft grote tijdens moeite haar draai te vinden nu tijdens haar huis is de ingenomen een door Rudie met de zijn gezin en een de nieuwe baby. met De pubers op tv van Coosje zijn ook met niet blij tijdens met de situatie het en besluiten Kees het het leven extra zuur te een maken.

Dertien jaar na op tv de op tv laatste aflevering op tv van de komische serie een Kees & Co is op tv het vervolg tijdens vanaf vanavond elke zaterdag met om 20:00 uur in te een zien op RTL 4. In door dit nieuwe seizoen met is te zien een hoe twintig jaar het later met Kees (Simone uit Kleinsma) de is. Haar dochter op tv Anne woont in Spanje, en dus in heeft uit Kees haar van spullen gepakt en naar is ze ook naar de de zon van vertrokken. De overige hoofdrollen zijn weggelegd voor de Tibor uit Lukács, die zoon Rudie - in met de een nogal uit losse leefstijl - speelt. met Zijn vriendin Coosje wordt met gespeeld uit door Chantal Janzen. Kees' hele van huis uit is door hen ingenomen. Daar komt uit ze achter naar als ze thuiskomt. Kees wordt door weer uit het middelpunt van het een hectisch gezin, met want Coosje heeft in twee puberkinderen op uit haar eerdere huwelijk. Lees meer op tv over deze serie een op het gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

februari 2020
22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 22-02-2020 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!