Programma gemist?

De moeder op van Coosje komt met op op tv bezoek. Ze blijkt het een geduchte concurrente voor op Kees.

Coosje wil met Annelot verrassen met op een van feest voor haar 16e op verjaardag. Maar tijdens Annelot heeft heel op iets anders aan haar tijdens hoofd.

Vanavond start een op tv nieuw seizoen van met de komische serie van Kees & Co. door Het van is het tweede seizoen een van naar de nieuwe reeks van Kees & naar Co. Voor 2019 op was de serie van tussen 1997 en op 2006 te zien. Ook door dit seizoen draait naar het weer naar om het chaotische de leven van Kees in Heistee, gespeeld door Simone met Kleinsma. Waar met ze uit het ene moment alles een op een rijtje lijkt te in hebben, kan dit uit het volgende op tv moment 180 graden omslaan. Tina een de de Bruin neemt door de rol van Coosje over van de Chantal Janzen. In het de uit eerste aflevering is naar te zien hoe Kees niet uit te met spreken is over de in (in)activiteit van Coosje tijdens in door het huishouden. Eigenlijk mag het een hele met gezin wel wat meer meehelpen en in dus naar delegeert Kees haar taken, waardoor tijdens op ze zelf een baan met aan kan nemen in de de kantine van op tv de lokale voetbalclub. Lees meer op tv over het tijdens nieuwe seizoen van in Kees & Co met op uit gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje tijdens en Kees krijgen ruzie over een Rudy. op Maar als Coosje in op tv de op tv problemen komt met de naar politie, is Kees het niet te beroerd haar het te door helpen. Daarvoor moeten ze op tv wel ergens op tv inbreken...

Als Lars in in de problemen tijdens komt, blijkt dat uit hij behoefte heeft aan tijdens een mannelijk van rolmodel. Dat zou Rudy naar moeten uit zijn, maar die tijdens heeft daarvoor wel tijdens hulp nodig tijdens van Kees.

Als Kees in door haar rug gaat, naar hebben uit Coosje en Rudy geen tijd op tv voor de kinderen uit te zorgen. tijdens Buurvrouw met Brenda biedt uitkomst, in maar die heeft zo haar tijdens eigen op principes.

Rudie en een Coosje willen een samen hun tijdens eerste romantische avondje uit doorbrengen sinds de baby geboren is. met tijdens Daarvoor moeten ze wel een eerst Kees en in de kinderen de deur het uitwerken. En die een hebben een heel andere dingen tijdens aan hun hoofd.

Terwijl Coosje haar uit eerste werkdag heeft, naar regelt buurvrouw naar Brenda een date voor op tv Kees. Die ziet op dat op tv helemaal niet in zitten, maar hoe kom je op van zo'n man in af?

Als Coosje gaat met solliciteren, past in oma Kees voor met het eerst op de het baby. uit Maar dat een wordt nog best lastig als naar de baby van zoekraakt.

Kees heeft van grote moeite haar op draai in te vinden nu haar huis uit is op ingenomen door Rudie op met zijn gezin en met de nieuwe baby. door De pubers van Coosje van zijn tijdens ook niet blij met de situatie op en besluiten uit Kees het in leven extra zuur te een maken.

Dertien jaar door na de laatste de aflevering van de komische tijdens op serie Kees & de Co is het vervolg vanaf vanavond op tv op elke zaterdag om 20:00 uur te uit zien in op RTL het 4. In dit nieuwe op tv seizoen is te zien het hoe twintig jaar met later met van Kees (Simone Kleinsma) is. Haar in dochter Anne woont uit in Spanje, en dus het heeft Kees van haar spullen de gepakt en is ze ook op tv naar de zon naar vertrokken. De het overige hoofdrollen naar zijn weggelegd voor op Tibor Lukács, die zoon in Rudie - met een op nogal losse door leefstijl - met speelt. Zijn vriendin Coosje wordt gespeeld in het door Chantal Janzen. Kees' hele huis uit is door door hen ingenomen. op Daar komt ze achter als in op ze thuiskomt. Kees wordt met weer het middelpunt van een hectisch door op gezin, want Coosje heeft twee het puberkinderen uit tijdens haar eerdere huwelijk. Lees meer in over uit deze serie op in gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

juni 2021
07-03-2020 20:01

Zo moeder, zo Kees

Kees & Co - Zo moeder, zo Kees

De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.

29-02-2020 20:03

Sweet sixteen

Kees & Co - Sweet sixteen

Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.

22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!