Programma gemist?

De het moeder van op Coosje komt op bezoek. met Ze blijkt een geduchte op concurrente op tv voor Kees.

Coosje wil van Annelot door verrassen met een feest voor in haar 16e verjaardag. in Maar Annelot heeft heel door in iets anders aan tijdens haar hoofd.

Vanavond start op een nieuw seizoen naar van de komische door serie naar Kees & Co. het Het is het tweede door seizoen van op tv de nieuwe reeks van Kees van & Co. Voor 2019 naar door was de serie tussen op 1997 en op 2006 te zien. Ook dit seizoen het draait het een weer om tijdens het chaotische leven van Kees op tv Heistee, gespeeld op tv door Simone Kleinsma. in Waar ze het door ene moment alles op met een rijtje lijkt met te het hebben, kan dit het volgende met moment naar 180 graden omslaan. Tina de Bruin neemt naar de rol van van Coosje in over van van Chantal Janzen. In de uit eerste aflevering is tijdens te zien hoe Kees niet op tv te spreken is een over de met (in)activiteit van van Coosje in het een huishouden. Eigenlijk mag het op tv hele gezin het wel wat meer uit meehelpen en door dus delegeert Kees haar taken, van waardoor ze zelf van een baan aan tijdens kan nemen in een de de kantine van de uit lokale voetbalclub. Lees meer in over het nieuwe seizoen van Kees tijdens & Co op het door gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje naar en Kees krijgen ruzie van over Rudy. Maar als met van Coosje in de uit problemen komt met de politie, is van in Kees niet te het beroerd haar te helpen. het Daarvoor moeten ze wel op ergens door inbreken...

Als door Lars in de in problemen komt, blijkt door dat hij behoefte heeft aan naar een mannelijk rolmodel. op tv Dat naar zou Rudy het moeten zijn, maar die heeft daarvoor met wel hulp nodig door het van Kees.

Als Kees door op haar rug gaat, een hebben Coosje en van op Rudy geen tijd voor de op kinderen van te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, in maar van die heeft op zo haar eigen het principes.

Rudie en Coosje van van willen samen hun eerste tijdens romantische avondje in doorbrengen sinds de door baby geboren is. Daarvoor het moeten ze wel het eerst Kees de en de kinderen van de deur uitwerken. En die hebben op heel andere het dingen aan hun op tv hoofd.

Terwijl Coosje haar in eerste werkdag de heeft, regelt buurvrouw tijdens Brenda een date voor tijdens Kees. Die ziet een dat helemaal op tv niet zitten, maar in hoe kom je met van zo'n man tijdens af?

Als Coosje in gaat uit solliciteren, past oma Kees voor met het eerst op een de baby. Maar een dat wordt nog best het lastig als de naar baby met zoekraakt.

Kees heeft grote naar naar moeite haar draai te door vinden nu haar huis op tv is ingenomen door Rudie in naar met zijn gezin uit en de nieuwe baby. De in pubers van Coosje op tv zijn ook tijdens niet blij met de situatie op tv en met besluiten Kees het het leven extra zuur uit te maken.

Dertien jaar na op de laatste op aflevering van de komische een serie Kees & naar naar Co is het vervolg vanaf vanavond tijdens elke zaterdag om tijdens met 20:00 uur te zien op door RTL 4. In dit nieuwe op tv seizoen is te van naar zien hoe twintig jaar in later met Kees tijdens (Simone Kleinsma) is. Haar tijdens dochter Anne woont op in Spanje, en dus in heeft met Kees haar spullen gepakt en op tv is ze op ook op tv naar de zon vertrokken. De de overige hoofdrollen zijn op tv weggelegd voor Tibor het Lukács, die zoon Rudie tijdens - met een nogal op tijdens losse leefstijl - speelt. Zijn de vriendin Coosje in wordt gespeeld door Chantal op tv Janzen. met Kees' hele huis is door tijdens hen ingenomen. Daar komt met ze met achter als door ze thuiskomt. Kees wordt weer het middelpunt naar van een tijdens hectisch gezin, want op Coosje heeft twee puberkinderen van uit haar eerdere van huwelijk. Lees meer over tijdens deze serie van op op tv gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

juli 2020
07-03-2020 20:01

Zo moeder, zo Kees

Kees & Co - Zo moeder, zo Kees

De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.

29-02-2020 20:03

Sweet sixteen

Kees & Co - Sweet sixteen

Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.

22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!