Programma gemist?

De uit moeder van Coosje komt in op bezoek. Ze blijkt met een geduchte op tv concurrente voor uit Kees.

Coosje wil in Annelot verrassen een met een uit feest voor haar 16e in verjaardag. Maar Annelot heeft het heel door iets anders aan haar tijdens hoofd.

Vanavond van start een de nieuw seizoen van de van komische serie op Kees & Co. van Het is het uit tweede seizoen van de nieuwe reeks van van Kees door & Co. Voor van 2019 was een de serie tijdens tussen 1997 en het 2006 te zien. Ook dit seizoen op tv draait het tijdens weer om op het chaotische leven uit van Kees Heistee, gespeeld door Simone op tv Kleinsma. Waar ze met uit het ene moment het alles op een rijtje lijkt te van hebben, met kan dit het volgende door moment 180 graden een omslaan. Tina de Bruin neemt op tv de de rol van op tv Coosje over van Chantal Janzen. tijdens In de eerste aflevering een is te zien tijdens met hoe Kees niet tijdens te spreken is over de (in)activiteit op van Coosje in in het huishouden. Eigenlijk op tv tijdens mag het hele gezin met wel wat de meer meehelpen en dus door delegeert Kees haar taken, waardoor het ze zelf een een baan de aan kan nemen naar in de kantine van op de op lokale voetbalclub. Lees meer over van het nieuwe een seizoen van Kees door & Co op naar gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje tijdens en Kees van krijgen ruzie over Rudy. Maar tijdens als van Coosje in de problemen komt met met de door politie, is Kees van niet te beroerd haar te op tv helpen. Daarvoor naar moeten ze tijdens wel ergens naar inbreken...

Als op tv Lars in de op problemen komt, blijkt een dat hij behoefte heeft aan door een mannelijk rolmodel. uit Dat zou naar Rudy moeten zijn, van maar die het heeft daarvoor wel hulp nodig het met van Kees.

Als met Kees door haar rug gaat, tijdens hebben in Coosje en in Rudy geen tijd voor de kinderen op tv het te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, het maar op die heeft zo in haar eigen van principes.

Rudie met en Coosje willen samen hun uit de eerste romantische avondje doorbrengen op tv sinds de baby geboren de is. het Daarvoor moeten ze wel eerst Kees op en de op tv kinderen de deur in uitwerken. En die van hebben heel andere dingen in op aan hun hoofd.

Terwijl uit Coosje haar eerste werkdag tijdens heeft, regelt buurvrouw Brenda in een date voor tijdens Kees. Die ziet met dat helemaal niet op tv zitten, maar tijdens hoe kom je van van zo'n tijdens man af?

Als Coosje gaat een solliciteren, het past oma Kees voor op tv het eerst op van de de baby. Maar dat naar wordt nog best lastig tijdens als de baby een zoekraakt.

Kees heeft in grote moeite een haar draai te vinden nu het haar huis door is uit ingenomen door Rudie met de zijn gezin naar en de nieuwe baby. De een pubers van Coosje zijn op tv ook niet blij door met de op situatie door en besluiten Kees het leven met extra door zuur te maken.

Dertien op tv jaar na de op tv laatste aflevering naar van de komische serie Kees & tijdens Co door is het vervolg vanaf vanavond met elke door zaterdag om 20:00 het uur te zien een op RTL 4. In van dit nieuwe seizoen is door te zien hoe twintig door het jaar later met Kees uit (Simone Kleinsma) is. Haar dochter door Anne op woont in naar Spanje, en dus heeft Kees op tv haar spullen op tv gepakt en het is ze ook naar de op tv zon vertrokken. De overige een hoofdrollen zijn weggelegd voor door door Tibor Lukács, die naar zoon Rudie - met een de nogal losse leefstijl van - speelt. Zijn vriendin op een Coosje wordt gespeeld van door Chantal Janzen. het Kees' hele huis op tv is door hen ingenomen. Daar komt in ze een achter als ze thuiskomt. Kees naar wordt weer het middelpunt door een van een hectisch gezin, tijdens want Coosje heeft door twee puberkinderen uit haar eerdere op tv huwelijk. Lees door meer over op tv deze serie op op gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

maart 2021
07-03-2020 20:01

Zo moeder, zo Kees

Kees & Co - Zo moeder, zo Kees

De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.

29-02-2020 20:03

Sweet sixteen

Kees & Co - Sweet sixteen

Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.

22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!