Programma gemist?

Coosje in en Kees krijgen de ruzie over Rudy. Maar op als Coosje in de op uit problemen komt met naar de politie, is Kees niet van te beroerd haar te met helpen. Daarvoor moeten met ze wel ergens door op tv inbreken...

Als Lars door in in de problemen komt, het blijkt dat hij behoefte van heeft aan een mannelijk rolmodel. het Dat zou Rudy een met moeten zijn, maar die het heeft daarvoor met wel hulp nodig van door Kees.

Als Kees door uit haar in rug gaat, hebben Coosje en de Rudy geen naar tijd voor een de kinderen naar te zorgen. Buurvrouw op tv Brenda biedt uitkomst, maar de die heeft zo op tv haar eigen op tv principes.

Rudie en Coosje een willen de samen hun eerste romantische avondje naar doorbrengen sinds naar de baby geboren is. de Daarvoor moeten ze tijdens wel op eerst Kees en van de kinderen de deur uitwerken. een En die met hebben heel andere door dingen aan een hun hoofd.

Terwijl Coosje door haar eerste door werkdag heeft, op regelt buurvrouw Brenda een door date voor door Kees. Die ziet dat helemaal tijdens niet van zitten, maar hoe kom je de van zo'n op man af?

Als naar Coosje gaat solliciteren, past oma met Kees voor met het eerst op de in baby. Maar dat door wordt nog de best naar lastig als de baby in zoekraakt.

Kees heeft de grote moeite haar draai van te op tv vinden nu haar huis is in ingenomen door een Rudie uit met zijn gezin op tv en de nieuwe baby. van De pubers van in Coosje zijn naar ook niet blij met de situatie uit en besluiten Kees het het leven extra tijdens zuur te uit maken.

Dertien jaar op na de laatste aflevering naar van de komische op tv serie Kees op & Co is het naar vervolg vanaf met vanavond de elke zaterdag om de 20:00 uur te zien op tijdens RTL op 4. In dit nieuwe op tv seizoen is te zien naar hoe twintig naar jaar later met in Kees (Simone Kleinsma) is. met Haar dochter het Anne woont in Spanje, uit en dus het heeft Kees haar spullen gepakt de en is ze uit ook naar de zon naar vertrokken. De overige door hoofdrollen zijn het weggelegd voor Tibor door Lukács, die naar zoon Rudie - door met een nogal losse leefstijl - met speelt. Zijn in vriendin de Coosje wordt gespeeld door naar Chantal Janzen. naar Kees' hele huis op tv is door hen ingenomen. Daar komt door ze achter als op tv ze thuiskomt. Kees wordt het weer het middelpunt met van uit een hectisch gezin, want naar Coosje het heeft twee puberkinderen uit uit haar eerdere het huwelijk. Lees meer over door deze serie op door gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

november 2019
18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!