Programma gemist?

De het moeder van Coosje naar komt op een bezoek. Ze blijkt een in geduchte concurrente voor de Kees.

Coosje de wil Annelot een verrassen met een op tv feest voor haar 16e verjaardag. Maar naar Annelot heeft door heel iets anders aan het haar van hoofd.

Vanavond naar start een nieuw seizoen van naar op tv de komische serie op Kees & Co. Het uit is het tijdens tweede seizoen van door de nieuwe reeks van Kees van & Co. Voor naar 2019 was de uit serie het tussen 1997 en 2006 op tv te zien. Ook dit met seizoen draait het weer de om het chaotische naar leven van van Kees Heistee, gespeeld door Simone het een Kleinsma. Waar ze het met ene moment alles op tv op een rijtje lijkt in te op tv hebben, kan dit het het volgende moment 180 naar graden omslaan. Tina de Bruin neemt de uit de rol van Coosje in over van van Chantal Janzen. In de eerste aflevering de is te met zien hoe de Kees niet te spreken is van een over de (in)activiteit van Coosje een in de het huishouden. Eigenlijk mag het door hele gezin wel wat tijdens meer meehelpen en tijdens dus delegeert in Kees haar op taken, waardoor ze zelf een uit baan het aan kan nemen in in de kantine van in de lokale voetbalclub. Lees meer het over het nieuwe tijdens seizoen van Kees door & Co in op tijdens gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje en op Kees krijgen ruzie op over Rudy. Maar als tijdens Coosje uit in de een problemen komt met de politie, is met Kees niet te op beroerd haar te het door helpen. Daarvoor moeten ze op wel ergens door inbreken...

Als Lars in uit de problemen komt, van blijkt dat hij naar in behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. met Dat zou Rudy door moeten zijn, maar een die met heeft daarvoor wel hulp op tv nodig op tv van Kees.

Als Kees uit door door haar rug gaat, hebben op tv Coosje en een Rudy geen tijd voor uit de kinderen te zorgen. met Buurvrouw Brenda in biedt uitkomst, maar die naar heeft zo haar tijdens eigen op tv principes.

Rudie en Coosje het willen samen van hun eerste romantische avondje tijdens op tv doorbrengen sinds de baby geboren het is. Daarvoor moeten ze tijdens tijdens wel eerst Kees en de in kinderen van de deur uitwerken. het En die hebben heel door andere dingen aan uit hun hoofd.

Terwijl Coosje op tv haar eerste werkdag van heeft, uit regelt buurvrouw Brenda een date het voor Kees. door Die ziet dat helemaal tijdens niet door zitten, maar hoe kom je tijdens van zo'n man de af?

Als Coosje naar gaat solliciteren, een past oma Kees voor op het een eerst op de baby. Maar dat door wordt nog best in lastig als naar de baby uit zoekraakt.

Kees heeft grote door moeite haar draai van te in vinden nu haar huis is naar ingenomen door uit Rudie met zijn op gezin en tijdens de nieuwe van baby. De pubers van Coosje een zijn in ook niet blij met naar de situatie en met besluiten Kees op tv het leven extra zuur te de maken.

Dertien het jaar na tijdens de laatste aflevering van naar de komische serie het Kees & Co is in het van vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om het 20:00 door uur te zien op tv op RTL naar 4. In dit nieuwe seizoen is te een zien uit hoe twintig jaar het later met Kees (Simone uit Kleinsma) is. van Haar dochter Anne door woont in Spanje, en tijdens dus in heeft Kees haar spullen tijdens gepakt en door is ze ook naar de zon uit vertrokken. De overige op hoofdrollen een zijn weggelegd voor in Tibor Lukács, die zoon Rudie tijdens - het met een nogal losse het leefstijl - speelt. Zijn uit vriendin Coosje wordt op tv gespeeld van door Chantal Janzen. Kees' hele huis van door is door hen ingenomen. Daar komt een ze achter met als ze het thuiskomt. Kees wordt weer het middelpunt naar van van een hectisch gezin, want Coosje op heeft twee op tv puberkinderen uit naar haar eerdere huwelijk. Lees door meer over deze van serie op op tv gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

oktober 2020
07-03-2020 20:01

Zo moeder, zo Kees

Kees & Co - Zo moeder, zo Kees

De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.

29-02-2020 20:03

Sweet sixteen

Kees & Co - Sweet sixteen

Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.

22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!