Programma gemist?

De moeder in van Coosje komt op naar tijdens bezoek. Ze blijkt op een geduchte concurrente de voor Kees.

Coosje wil Annelot door verrassen met een tijdens feest voor haar uit 16e verjaardag. Maar het Annelot heeft door heel iets anders aan op haar de hoofd.

Vanavond met start een nieuw seizoen op van met de komische serie Kees & Co. naar Het is op het van tweede seizoen van de nieuwe tijdens reeks van Kees tijdens & Co. Voor een 2019 door was de serie tussen 1997 het en 2006 te uit zien. Ook dit seizoen draait naar het weer om tijdens het chaotische leven in van Kees uit Heistee, gespeeld door Simone door Kleinsma. Waar ze met het een ene moment alles van op een rijtje de lijkt te hebben, op tv kan dit het in volgende moment 180 graden omslaan. Tina van de Bruin de neemt de rol van van Coosje over een van Chantal van Janzen. In de eerste aflevering de een is te zien hoe het Kees niet een te spreken is over tijdens de (in)activiteit van op Coosje in het huishouden. Eigenlijk naar mag het met hele gezin wel in wat meer meehelpen en door dus delegeert Kees van uit haar taken, waardoor ze met zelf een baan uit aan kan nemen in naar de met kantine van de lokale voetbalclub. Lees meer met over het nieuwe door een seizoen van Kees & Co op door door gids.tv/7278/kees-en-co

Coosje op en Kees krijgen tijdens ruzie over de Rudy. Maar als met Coosje in de problemen uit komt met met de politie, is Kees niet te van beroerd een haar te helpen. Daarvoor moeten op ze wel ergens op tv de inbreken...

Als Lars in in de de problemen komt, blijkt dat door hij behoefte door heeft aan de een mannelijk rolmodel. naar Dat zou Rudy moeten zijn, maar uit die heeft door daarvoor wel door hulp nodig van op Kees.

Als Kees uit door haar rug gaat, het naar hebben Coosje en Rudy geen tijd van voor de kinderen met te een zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, het maar een die heeft zo haar eigen op door principes.

Rudie naar en Coosje willen samen op tv hun de eerste romantische avondje doorbrengen een sinds de uit baby geboren is. van Daarvoor moeten ze wel uit eerst Kees en de op tv kinderen het de deur uitwerken. het En die hebben heel andere dingen op de aan hun hoofd.

Terwijl van Coosje haar eerste werkdag heeft, op tv regelt door buurvrouw Brenda een naar date voor Kees. Die naar ziet dat helemaal uit niet zitten, maar hoe op kom je uit van het zo'n man af?

Als op Coosje gaat solliciteren, past de oma Kees van voor het in eerst op de baby. de Maar dat wordt nog best op tv uit lastig als de baby een zoekraakt.

Kees heeft door grote moeite in haar draai te vinden naar nu haar huis tijdens is ingenomen door Rudie het met zijn gezin het het en de nieuwe een baby. De pubers van Coosje tijdens zijn in ook niet blij met uit de situatie en besluiten door Kees het leven in extra van zuur te maken.

Dertien op jaar na het de laatste aflevering van de op tv komische serie Kees & op tv uit Co is het vervolg in vanaf vanavond elke zaterdag naar om 20:00 met uur te zien op op RTL 4. In dit naar nieuwe uit seizoen is te zien hoe twintig uit jaar van later met Kees (Simone Kleinsma) uit is. Haar naar dochter op tv Anne woont in Spanje, van en dus tijdens heeft Kees haar van spullen gepakt en is in ze ook naar de zon uit vertrokken. De overige hoofdrollen uit zijn weggelegd de voor Tibor Lukács, van die van zoon Rudie - een met een nogal losse leefstijl - een speelt. met Zijn vriendin tijdens Coosje wordt gespeeld door tijdens Chantal Janzen. Kees' hele huis het is door hen de ingenomen. Daar komt op op tv ze achter als ze thuiskomt. Kees met wordt weer het middelpunt naar door van een hectisch gezin, uit want Coosje uit heeft twee puberkinderen uit haar eerdere uit huwelijk. Lees meer over uit deze serie op op in gids.tv/3806/nieuw-seizoen-kees-en-co.

april 2020
07-03-2020 20:01

Zo moeder, zo Kees

Kees & Co - Zo moeder, zo Kees

De moeder van Coosje komt op bezoek. Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.

29-02-2020 20:03

Sweet sixteen

Kees & Co - Sweet sixteen

Coosje wil Annelot verrassen met een feest voor haar 16e verjaardag. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd.

22-02-2020 20:02

Terug: Kees & Co

Kees & Co - Terug: Kees & Co

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische serie Kees & Co. Het is het tweede seizoen van de nieuwe reeks van Kees & Co. Voor 2019 was de serie tussen 1997 en 2006 te zien. Ook dit seizoen draait het weer om het chaotische leven va...

18-05-2019 20:05

Afl. 8: De lift

Kees & Co - Afl. 8: De lift

Coosje en Kees krijgen ruzie over Rudy. Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Daarvoor moeten ze wel ergens inbreken...

11-05-2019 20:03

Afl. 7: Een echte man

Kees & Co - Afl. 7: Een echte man

Als Lars in de problemen komt, blijkt dat hij behoefte heeft aan een mannelijk rolmodel. Dat zou Rudy moeten zijn, maar die heeft daarvoor wel hulp nodig van Kees.

04-05-2019 20:10

Afl. 6: Hulp in de huishouding

Kees & Co - Afl. 6: Hulp in de huishouding

Als Kees door haar rug gaat, hebben Coosje en Rudy geen tijd voor de kinderen te zorgen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes.

27-04-2019 20:01

Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Kees & Co - Afl. 5: Licht uit, Spotify aan

Rudie en Coosje willen samen hun eerste romantische avondje doorbrengen sinds de baby geboren is. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken. En die hebben heel andere dingen aan hun hoofd.

20-04-2019 20:01

Afl. 4: De date

Kees & Co - Afl. 4: De date

Terwijl Coosje haar eerste werkdag heeft, regelt buurvrouw Brenda een date voor Kees. Die ziet dat helemaal niet zitten, maar hoe kom je van zo'n man af?

13-04-2019 20:09

Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Kees & Co - Afl. 3: Een kolfje naar haar hand

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Maar dat wordt nog best lastig als de baby zoekraakt.

06-04-2019 20:07

Afl. 2: Wie is de baas?

Kees & Co - Afl. 2: Wie is de baas?

Kees heeft grote moeite haar draai te vinden nu haar huis is ingenomen door Rudie met zijn gezin en de nieuwe baby. De pubers van Coosje zijn ook niet blij met de situatie en besluiten Kees het leven extra zuur te maken.

30-03-2019 20:08

Nieuw: Kees & Co

Kees & Co - Nieuw: Kees & Co

Dertien jaar na de laatste aflevering van de komische serie Kees & Co is het vervolg vanaf vanavond elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen is te zien hoe twintig jaar later met Kees (Simone Kleinsma) is. Haar do...

Kees & Co gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kees & Co de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kees & Co bij Kees & Co liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kees & Co. Heb je een uitzending van Kees & Co gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kees & Co gemist

Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee.

Uitzending gemist van Kees & Co? Hier kun je alle uitzendingen van Kees & Co kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 07-03-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!