Programma gemist?

Petra Hubbeling naar had op lang blond haar, met een glansrijke carrière en tijdens een statige stadsboederij in in Vianen. Na een op tv ingrijpende gebeurtenis in haar op tv leven merkte ze uit dat de rol in die ze door speelde haar niet meer tijdens paste. Ze in stopte met haar naar baan, werd monnik en een verkocht haar huis. naar Met slechts haar in laptop de en een zwarte stationcar leeft van de voormalige zakenvrouw een op tv tegenwoordig een zwervend bestaan. in Tegelijkertijd is ze bezig een in Zen Peacemakersorganisatie in met de Lage door Landen op te een zetten. tijdens Hoe ziet dit leven door eruit? En tijdens hoe komt een op mens tot zulke tijdens radicale keuzes? 'Men naar is 'thuis'. Onder de hemel is naar men naar thuis. Op het iedere plek van deze aarde tijdens is men met 'thuis' wanneer op tv men alles in een zich draagt'. Naar aanleiding het van dit fragment uit het naar boek van naar de joodse het schrijfster Etty Hillesum (1914-1943) besloot uit Petra Hubbeling te in van gaan zwerven om in te onderzoeken wat zij eigenlijk in het de zich draagt, zonder carrière, man, huis naar van en spullen. Zelfs haar van fotoalbums heeft ze op tv weggegooid. Sinds mei 2011 heeft door Petra geen vaste op tv verblijfplaats en past met ze op tv op huizen van mensen die op in op reis zijn. met Met haar zwarte stationcar, een op paar koffers en haar op tv laptop door trekt ze door het land. een 'Eenzaam van ja, maar niet op alleen', zegt Petra. door Niet voor niets is met haar boeddhistische door naam 'Shinsi' dat met 'standvastig voornemen' van betekent. Petra is vastberaden om haar door leven te tijdens wijden het aan het geëngageerde boeddhisme, nadat de ze tijdens een retraite op in Auschwitz naar in contact kwam op met de Zen een Peacemakers. Bij deze beweging, op tv opgericht door door zenboeddhist de Bernie Glassman, staat het de niet-weten, het opgeven van tijdens vaste op tv ideeën voorop. In met september 2013 legde Petra Hubbeling naar de in Zen Peacemakersgeloften af. Het geëngageerde boeddhisme van het van de Zen een Peacemakers lijkt haar op het lijf op geschreven. We gaan door een met Petra mee op zwerftocht door met Nederland. Ondertussen op tv zien met we hoe ze door bezig is vanuit haar logeeradressen naar de Peacemakersorganisatie naar van de op tv grond te krijgen.

april 2021
31-03-2019 14:50

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis - De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

Petra Hubbeling had lang blond haar, een glansrijke carrière en een statige stadsboederij in Vianen. Na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven merkte ze dat de rol die ze speelde haar niet meer paste. Ze stopte met haar baan, werd monnik...

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis bij De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-03-2019 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!