Programma gemist?

Petra Hubbeling had tijdens lang op blond haar, een glansrijke carrière tijdens en een naar statige een stadsboederij in Vianen. Na de een ingrijpende op tv gebeurtenis in haar leven merkte ze het dat de rol in die met ze speelde haar niet meer de paste. Ze stopte de in met haar baan, werd monnik tijdens en het verkocht haar huis. Met slechts haar met laptop en een door met zwarte stationcar leeft uit de voormalige zakenvrouw tegenwoordig door een zwervend tijdens bestaan. Tegelijkertijd is ze bezig een door Zen Peacemakersorganisatie in in een de Lage Landen op door te zetten. naar Hoe ziet dit met leven eruit? En hoe door komt een op tv mens tot zulke radicale keuzes? 'Men naar is 'thuis'. op Onder in de hemel is men door thuis. Op iedere naar plek van deze aarde is op men met 'thuis' wanneer op men alles in zich draagt'. Naar door aanleiding in van dit fragment uit het door boek van een de joodse schrijfster met Etty op tv Hillesum (1914-1943) besloot Petra Hubbeling te van gaan zwerven om op te onderzoeken de wat zij eigenlijk met in zich een draagt, zonder carrière, man, huis de en spullen. Zelfs op haar in fotoalbums heeft ze weggegooid. Sinds een mei van 2011 heeft naar Petra geen vaste verblijfplaats in en past ze op in huizen van mensen die in op een reis zijn. Met het haar zwarte stationcar, een paar uit een koffers en haar laptop trekt de ze door naar het land. 'Eenzaam ja, van maar niet alleen', zegt op tv Petra. Niet voor tijdens niets is tijdens haar boeddhistische naam 'Shinsi' op tv op dat 'standvastig voornemen' betekent. Petra in is vastberaden in om haar op leven te wijden aan in het geëngageerde boeddhisme, nadat ze van tijdens een een retraite in in Auschwitz in contact kwam met met in de Zen Peacemakers. Bij van deze beweging, opgericht door op tv zenboeddhist Bernie Glassman, staat van het niet-weten, het van opgeven van de vaste ideeën voorop. tijdens In september 2013 tijdens legde Petra Hubbeling de de Zen Peacemakersgeloften af. in Het geëngageerde boeddhisme naar van de Zen in Peacemakers naar lijkt haar op op het lijf geschreven. We door gaan met Petra mee in op zwerftocht door met Nederland. Ondertussen in zien we hoe uit ze bezig is op vanuit haar de logeeradressen de Peacemakersorganisatie het van de grond te een krijgen.

september 2020
31-03-2019 14:50

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis - De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

Petra Hubbeling had lang blond haar, een glansrijke carrière en een statige stadsboederij in Vianen. Na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven merkte ze dat de rol die ze speelde haar niet meer paste. Ze stopte met haar baan, werd monnik...

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis bij De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-03-2019 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!