Programma gemist?

Petra Hubbeling door had op lang blond haar, een glansrijke tijdens carrière en een statige een stadsboederij in met Vianen. Na een ingrijpende door gebeurtenis in met haar de leven merkte ze dat met de rol die ze speelde naar haar niet met meer paste. van Ze stopte met haar uit baan, werd monnik het en verkocht haar huis. op het Met slechts haar door laptop en een van zwarte stationcar leeft de voormalige door zakenvrouw een tegenwoordig een zwervend bestaan. Tegelijkertijd op is ze door bezig een tijdens Zen Peacemakersorganisatie in de Lage tijdens Landen op te op zetten. Hoe ziet dit de leven eruit? de En tijdens hoe komt een mens tot van zulke door radicale keuzes? 'Men is 'thuis'. naar Onder de met hemel is men thuis. Op het tijdens iedere plek van uit deze aarde is men 'thuis' wanneer van men alles in uit tijdens zich draagt'. Naar aanleiding van het dit fragment een uit het boek van de met joodse schrijfster Etty een Hillesum (1914-1943) besloot een tijdens Petra Hubbeling te gaan uit zwerven om te onderzoeken wat in op tv zij eigenlijk in zich draagt, door zonder op tv carrière, man, huis en spullen. Zelfs van haar van fotoalbums heeft ze weggegooid. Sinds uit mei het 2011 heeft Petra geen van vaste verblijfplaats en de past ze op uit huizen van tijdens mensen die op reis zijn. naar Met met haar zwarte stationcar, door een paar koffers in en haar laptop trekt tijdens ze door het land. in 'Eenzaam ja, van maar een niet alleen', zegt in Petra. Niet voor niets is op haar van boeddhistische naam 'Shinsi' dat 'standvastig een voornemen' betekent. Petra is naar vastberaden een om haar leven te in wijden in aan het geëngageerde tijdens boeddhisme, nadat ze uit tijdens een retraite in Auschwitz uit in uit contact kwam met de Zen een Peacemakers. Bij deze beweging, op tv opgericht door door zenboeddhist Bernie Glassman, naar staat het op tv niet-weten, het opgeven het van vaste ideeën voorop. van In september van 2013 legde Petra Hubbeling tijdens de uit Zen Peacemakersgeloften af. Het geëngageerde boeddhisme naar van de uit Zen tijdens Peacemakers lijkt haar een op het lijf geschreven. We gaan het tijdens met Petra mee tijdens op zwerftocht door Nederland. op Ondertussen zien we hoe met ze bezig tijdens is vanuit haar logeeradressen het de Peacemakersorganisatie van door de grond te van krijgen.

januari 2021
31-03-2019 14:50

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis - De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

Petra Hubbeling had lang blond haar, een glansrijke carrière en een statige stadsboederij in Vianen. Na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven merkte ze dat de rol die ze speelde haar niet meer paste. Ze stopte met haar baan, werd monnik...

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis bij De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-03-2019 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!