Programma gemist?

Petra Hubbeling had een in lang blond haar, een glansrijke carrière door en op een statige stadsboederij het in Vianen. in Na een ingrijpende op gebeurtenis in haar leven het merkte ze dat de rol op tv van die ze speelde haar niet meer het het paste. Ze stopte met naar haar baan, van werd monnik en verkocht haar op tv huis. Met slechts haar op tv laptop en tijdens een zwarte stationcar leeft het de voormalige zakenvrouw door uit tegenwoordig een zwervend bestaan. naar Tegelijkertijd is ze bezig een met Zen Peacemakersorganisatie in naar de op Lage Landen de op te zetten. van Hoe ziet dit leven eruit? in En hoe komt het een mens tot de zulke radicale tijdens keuzes? 'Men is het 'thuis'. Onder de hemel van is op men thuis. Op iedere plek op van deze aarde is tijdens de men 'thuis' wanneer men alles tijdens in zich draagt'. Naar op naar aanleiding van dit naar fragment uit het boek van naar de joodse schrijfster Etty uit door Hillesum (1914-1943) besloot Petra Hubbeling met te de gaan zwerven om het te onderzoeken wat met zij eigenlijk in het zich draagt, zonder carrière, de man, huis en spullen. Zelfs naar met haar fotoalbums heeft van ze weggegooid. Sinds mei 2011 heeft van Petra geen vaste door verblijfplaats en de past ze op op tv huizen van door mensen die op de reis zijn. uit Met haar zwarte stationcar, een paar tijdens tijdens koffers en haar laptop van trekt ze door het op tv land. het 'Eenzaam ja, maar niet de alleen', zegt Petra. Niet voor op tv niets is uit haar boeddhistische naam tijdens 'Shinsi' dat 'standvastig een voornemen' op betekent. Petra is vastberaden om haar op tv door leven te wijden aan het geëngageerde op boeddhisme, in nadat ze tijdens naar een retraite het in Auschwitz in contact kwam van met op de Zen Peacemakers. Bij deze beweging, op opgericht door zenboeddhist tijdens Bernie met Glassman, staat het niet-weten, op het opgeven met van vaste ideeën voorop. op In september naar 2013 legde Petra Hubbeling de de de Zen Peacemakersgeloften af. naar Het geëngageerde boeddhisme van de de Zen Peacemakers lijkt door haar op het de lijf geschreven. naar We gaan met Petra mee van op op zwerftocht door uit Nederland. Ondertussen zien een we hoe ze bezig is uit vanuit haar uit logeeradressen de Peacemakersorganisatie van met de een grond te krijgen.

juli 2021
31-03-2019 14:50

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis - De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

Petra Hubbeling had lang blond haar, een glansrijke carrière en een statige stadsboederij in Vianen. Na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven merkte ze dat de rol die ze speelde haar niet meer paste. Ze stopte met haar baan, werd monnik...

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis bij De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-03-2019 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!