Programma gemist?

Petra van Hubbeling had het lang blond haar, een glansrijke uit carrière en een het statige stadsboederij in op tv Vianen. Na een op ingrijpende gebeurtenis op tv in haar leven merkte naar ze dat het de rol die ze in speelde een haar niet meer paste. Ze het stopte met haar baan, tijdens werd de monnik en verkocht het haar huis. Met slechts haar door laptop met en een zwarte de stationcar leeft op tv de voormalige zakenvrouw tegenwoordig een het zwervend bestaan. Tegelijkertijd op tv is ze naar bezig een Zen Peacemakersorganisatie de in de Lage Landen in op te op tv zetten. Hoe naar ziet dit leven eruit? met En met hoe komt een mens uit tot zulke op radicale keuzes? 'Men tijdens is 'thuis'. Onder de hemel een is men thuis. een Op met iedere plek van in deze aarde is naar men 'thuis' wanneer men alles het in met zich draagt'. Naar aanleiding een van dit fragment uit de het boek van uit de joodse de schrijfster Etty Hillesum (1914-1943) met besloot Petra Hubbeling te het gaan zwerven uit om te onderzoeken wat met zij op tv eigenlijk in zich op tv draagt, zonder carrière, man, huis uit en spullen. van Zelfs haar fotoalbums door heeft ze de weggegooid. Sinds mei 2011 heeft het Petra geen uit vaste verblijfplaats en past van het ze op huizen van mensen uit die op reis zijn. door Met haar zwarte op tv stationcar, in een paar koffers en tijdens haar met laptop trekt ze uit door het land. 'Eenzaam op ja, maar niet alleen', op zegt Petra. Niet het voor niets is haar met een boeddhistische naam 'Shinsi' dat de 'standvastig voornemen' betekent. Petra is tijdens vastberaden om haar uit leven te wijden naar aan het het geëngageerde boeddhisme, het nadat ze van tijdens een retraite door in Auschwitz in contact kwam van met de tijdens Zen Peacemakers. een Bij deze beweging, opgericht op tv door zenboeddhist Bernie Glassman, staat de op het niet-weten, het tijdens opgeven van vaste ideeën voorop. een In tijdens september 2013 legde in Petra Hubbeling de Zen Peacemakersgeloften af. een Het tijdens geëngageerde boeddhisme het van de Zen Peacemakers lijkt op haar op het lijf uit geschreven. We tijdens gaan met door Petra mee op zwerftocht door door op Nederland. Ondertussen zien we door hoe ze bezig is het vanuit haar in logeeradressen de in Peacemakersorganisatie van de tijdens grond te krijgen.

mei 2020
31-03-2019 14:50

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis - De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis

Petra Hubbeling had lang blond haar, een glansrijke carrière en een statige stadsboederij in Vianen. Na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven merkte ze dat de rol die ze speelde haar niet meer paste. Ze stopte met haar baan, werd monnik...

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis bij De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onder de hemel is men thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-03-2019 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!