Programma gemist?

De oppositie komt het het in Polen niet een vanuit de politiek, op maar wordt door de de burger geïnitieerd. Dore van naar Duivenbode reist mee met met een de rechter die naar op het punt staat op tv zijn baan te verliezen het en in bezoekt een bibliothecaresse, die gevangenen op tijdens andere uit gedachten brengt door hen het boeken het te lenen. Kleine tijdens burgerinitiatieven, terwijl het nationalisme massaal de op straat opzoekt. Welke het kant zal het met het land opgaan?

In op Noord-Polen maken de Verenigde het Staten de dienst op tv uit. Een uit raketschild moet op het land beschermen. Maar tegen wie? tijdens Het blijkt in een politiek op machtsspel dat tot ver buiten de Polen reikt. het Dore van het Duivenbode ontmoet in jongeren die zich uit hebben aangemeld bij de nationale schietscholen op tv en spreekt met het op tv houthakkers over hoe internationale bedrijven uit de macht tijdens hebben. Vrijheid blijkt de niet voor iedereen een weggelegd.

Eén de ding is zeker: God woont op in Polen en een over de liefde het is naar hij streng. Dore van Duivenbode het ontmoet de enige uit Poolse arts de die openlijk over door abortus durft te op praten, reist naar het Warschau om de jongen in met te spreken die woedend een anti-abortusbus naar in heeft vernield en in stuit daar op zijn leeftijdsgenoot, uit die naar dezelfde bus met met foto's van dode foetussen op beplakt.

Eén naar ding is zeker: God woont uit in Polen de en op over de liefde is hij streng. een Dore van Duivenbode op tv ontmoet de naar enige Poolse arts een die openlijk over abortus op tv durft te van praten, door reist naar Warschau om in de jongen te spreken die de woedend een tijdens anti-abortusbus heeft vernield en met de stuit daar op zijn leeftijdsgenoot, die op dezelfde bus met uit met foto's van dode foetussen in beplakt.

Vanuit haar de familiehuis vertrekt Dore met van met Duivenbode naar het oerbos door in Bialowieza. Hier zijn de door inwoners en de door jongeren op tv van de op tv boswachtersschool de bemoeienis van activisten en in Brussel goed de zat. In een klein in naar dorp, iets zuidelijker, wordt Dore warm tijdens onthaald op tv door een PiS-burgemeester (van met de uit Poolse politieke partij Prawo een i Sprawiedliwosc) en zijn gezin. op tv Er is eten, naar muziek en een op tv op tv nietsontziend nationalisme.

In Nederland het wonen een naar kwart miljoen Polen voor op tv wie hun moederland de nooit ver weg is. de uit Ook journaliste Dore van het Duivenbode reist terug. het Voor het laatst naar sluit zij de een deuren van op haar familiehuis nabij de Auschwitz. Ze spreekt met de minnares tijdens uit van haar grootvader over met lust en liefde en met het met ultrarechtse nationalisten over hun in ideale Polen.

september 2020
28-04-2019 19:25

Weerwoord

Moja Polska! - Weerwoord

De oppositie komt in Polen niet vanuit de politiek, maar wordt door de burger geïnitieerd. Dore van Duivenbode reist mee met een rechter die op het punt staat zijn baan te verliezen en bezoekt een bibliothecaresse, die gevangenen op andere ...

21-04-2019 19:30

Gevangen in vrijheid

Moja Polska! - Gevangen in vrijheid

In Noord-Polen maken de Verenigde Staten de dienst uit. Een raketschild moet het land beschermen. Maar tegen wie? Het blijkt een politiek machtsspel dat tot ver buiten Polen reikt. Dore van Duivenbode ontmoet jongeren die zich hebben aangem...

15-04-2019 14:10

Verboden vrucht

Moja Polska! - Verboden vrucht

Eén ding is zeker: God woont in Polen en over de liefde is hij streng. Dore van Duivenbode ontmoet de enige Poolse arts die openlijk over abortus durft te praten, reist naar Warschau om de jongen te spreken die woedend een anti-abortusbus h...

14-04-2019 19:25

Verboden vrucht

Moja Polska! - Verboden vrucht

Eén ding is zeker: God woont in Polen en over de liefde is hij streng. Dore van Duivenbode ontmoet de enige Poolse arts die openlijk over abortus durft te praten, reist naar Warschau om de jongen te spreken die woedend een anti-abortusbus h...

07-04-2019 19:15

Recht en rechtvaardigheid

Moja Polska! - Recht en rechtvaardigheid

Vanuit haar familiehuis vertrekt Dore van Duivenbode naar het oerbos in Bialowieza. Hier zijn de inwoners en de jongeren van de boswachtersschool de bemoeienis van activisten en Brussel goed zat. In een klein dorp, iets zuidelijker, wordt D...

31-03-2019 19:15

Mijn Poolse huis

Moja Polska! - Mijn Poolse huis

In Nederland wonen een kwart miljoen Polen voor wie hun moederland nooit ver weg is. Ook journaliste Dore van Duivenbode reist terug. Voor het laatst sluit zij de deuren van haar familiehuis nabij Auschwitz. Ze spreekt met de minnares van h...

Moja Polska! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moja Polska! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moja Polska! bij Moja Polska! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moja Polska!. Heb je een uitzending van Moja Polska! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moja Polska! gemist

Uitzending gemist van Moja Polska!? Hier kun je alle uitzendingen van Moja Polska! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!