Programma gemist?

Tweeluik. de Elias was tien jaar het oud toen tijdens hij vluchtte uit zijn op tv geboortestad Aleppo. met Een klassenfoto is een uit van de op weinige dingen die hij de heeft overgehouden naar aan zijn leven in Syrië. op tv tijdens De foto van hem en zijn uit 42 klasgenoten de werd gemaakt vlak voordat de een er voor het eerst op een bom ontplofte in in Aleppo. Na van een vlucht met vol spanning en onzekerheid, kwam de hij uiteindelijk terecht op in van Enschede. Nu, zeven jaar later, vraagt in met Sinan Can zich af uit hoe het met de klasgenootjes uit op van Elias is. Waar met zijn de 42 kinderen het van met de foto terechtgekomen? uit Zijn ze allemaal nog in op tv leven? Hoe gaat het tijdens nu met ze? van De naar zoektocht van uit Sinan met de met klassenfoto van Elias in de op hand brengt hem met naar Syrië, Libanon op tv en een Australië.

september 2020
01-04-2019 21:15

Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2)

Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) - Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2)

Tweeluik. Elias was tien jaar oud toen hij vluchtte uit zijn geboortestad Aleppo. Een klassenfoto is een van de weinige dingen die hij heeft overgehouden aan zijn leven in Syrië. De foto van hem en zijn 42 klasgenoten werd gemaakt vlak voor...

Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) bij Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2). Heb je een uitzending van Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) gemist

Uitzending gemist van Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2)? Hier kun je alle uitzendingen van Sinan zoekt de Klas van Elias (2/2) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-04-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!