Programma gemist?

Regisseur uit Dan Shadur laat door aan de hand van media-optredens uit op tv zien hoe premier King Bibi Netanyahu de zich in in de in afgelopen veertig jaar in heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' van Netanyahu met op het punt gekomen het dat hij kans in maakt naar om de langstzittende minister-president in van de geschiedenis tijdens van Israël naar te worden? Een toxische verhouding tijdens met de media en het direct tot naar het volk spreken: twintig met jaar de voor Trump weet Benjamin Netanyahu het naar al dat dit naar politiek gezien goed uitpakt. de Van politieke onderwerpen tot privézaken, uit alles is op publiekelijk uit vastgelegd. Van de jaren met tachtig waarin uit hij veelvuldig in Amerikaanse televisieshows tijdens te zien was het als terrorisme-expert tot naar het een op nationale televisie toegeven op van zijn overspel in op tv de jaren uit negentig. Naast zijn door televisie-optredens maakt Netanyahu ook actief een gebruik door van sociale media om zijn in mening te een verspreiden en daarmee tijdens het debat te beïnvloeden. een Netanyahu's media-optredens op van de afgelopen op veertig jaar laten tijdens zien hoe hij door zich ontwikkeld het heeft van Israëls met politieke hoop tot controversieel persoon. door Door door de één wordt een hij gezien als redder de van Israël een en door de ander als de cynische, agressieve uit politicus die er vooral op tv op in uit is de zijn macht te de behouden.

mei 2020
03-04-2019 21:55

2Doc: King Bibi Netanyahu

2Doc: King Bibi Netanyahu - 2Doc: King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: King Bibi Netanyahu bij 2Doc: King Bibi Netanyahu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: King Bibi Netanyahu. Heb je een uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: King Bibi Netanyahu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: King Bibi Netanyahu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!