Programma gemist?

Regisseur Dan Shadur op tv laat aan met de hand van media-optredens naar met zien hoe premier een King Bibi Netanyahu zich op tv in de afgelopen veertig jaar de heeft de ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' op tv Netanyahu op het het punt gekomen uit dat hij kans naar maakt om de langstzittende uit minister-president in de de het geschiedenis van Israël het te worden? Een toxische tijdens verhouding met het de media en direct tot het door naar volk spreken: twintig jaar voor Trump op tv weet Benjamin met Netanyahu al dat dit op door politiek gezien goed uitpakt. op tv Van politieke de onderwerpen tot privézaken, met alles is publiekelijk vastgelegd. Van de in jaren de tachtig waarin hij veelvuldig in van Amerikaanse op televisieshows te zien was als uit terrorisme-expert tot het het op met nationale televisie toegeven van een zijn overspel het in de jaren met negentig. Naast zijn televisie-optredens tijdens maakt Netanyahu ook actief van gebruik tijdens van sociale media met om zijn op mening te verspreiden tijdens en daarmee het naar debat te beïnvloeden. met Netanyahu's media-optredens van de afgelopen tijdens veertig jaar op tv laten zien hoe van hij zich op tv ontwikkeld heeft van Israëls politieke hoop in tot in controversieel persoon. Door de één een wordt hij gezien op als redder door van Israël en door naar de ander door als van cynische, agressieve politicus die er op vooral op tijdens uit is op tv zijn macht te op tv behouden.

januari 2021
03-04-2019 21:55

2Doc: King Bibi Netanyahu

2Doc: King Bibi Netanyahu - 2Doc: King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: King Bibi Netanyahu bij 2Doc: King Bibi Netanyahu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: King Bibi Netanyahu. Heb je een uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: King Bibi Netanyahu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: King Bibi Netanyahu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!