Programma gemist?

Regisseur Dan Shadur de laat op tv aan de hand van media-optredens naar zien hoe premier met King Bibi op Netanyahu het zich in de uit afgelopen veertig jaar heeft tijdens ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' uit Netanyahu op op het punt een gekomen dat hij kans in maakt om de de langstzittende minister-president naar in de de geschiedenis van Israël te van worden? Een toxische verhouding met naar de tijdens media en direct tot het tijdens volk spreken: twintig het jaar voor Trump van weet Benjamin op tv Netanyahu al door dat dit politiek gezien de goed uitpakt. in Van politieke onderwerpen tot een privézaken, tijdens alles is publiekelijk vastgelegd. Van de op tv jaren tachtig tijdens waarin hij veelvuldig in met Amerikaanse televisieshows naar te een zien was als terrorisme-expert tot het met op nationale televisie tijdens toegeven van zijn met overspel in de de jaren negentig. het Naast naar zijn televisie-optredens maakt Netanyahu in ook actief naar gebruik van sociale media om zijn tijdens mening te in verspreiden en met daarmee het debat te beïnvloeden. tijdens Netanyahu's media-optredens van op op tv de afgelopen veertig jaar laten zien het op tv hoe hij zich ontwikkeld heeft van met de Israëls politieke hoop tot controversieel van persoon. Door de één de met wordt hij gezien op tv als redder van Israël een en door de ander de als cynische, agressieve politicus een het die er vooral door op uit is zijn naar macht te met behouden.

september 2020
03-04-2019 21:55

2Doc: King Bibi Netanyahu

2Doc: King Bibi Netanyahu - 2Doc: King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: King Bibi Netanyahu bij 2Doc: King Bibi Netanyahu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: King Bibi Netanyahu. Heb je een uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: King Bibi Netanyahu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: King Bibi Netanyahu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!