Programma gemist?

Regisseur de Dan Shadur laat aan de een hand tijdens van media-optredens zien hoe premier op tv King Bibi Netanyahu het zich in de naar uit afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe uit is door Benjamin 'Bibi' Netanyahu op op het punt gekomen op dat hij kans in maakt in om de langstzittende minister-president naar in de een geschiedenis van Israël te worden? Een het toxische verhouding met tijdens de media en de direct tot de het volk van spreken: twintig jaar voor met Trump weet Benjamin Netanyahu door al dat dit op tv de politiek gezien goed uitpakt. Van uit politieke onderwerpen door tot privézaken, alles tijdens is publiekelijk vastgelegd. Van de tijdens jaren tachtig op tv waarin hij veelvuldig het in Amerikaanse televisieshows een te zien was als van terrorisme-expert tot het op op nationale televisie van het toegeven van zijn overspel in de een jaren naar negentig. Naast zijn televisie-optredens op maakt Netanyahu ook actief tijdens gebruik van een sociale media om het zijn mening de te verspreiden en daarmee het de debat te een beïnvloeden. met Netanyahu's media-optredens van de in afgelopen veertig jaar laten op zien op tv hoe hij zich ontwikkeld heeft door van Israëls politieke hoop in tot het controversieel persoon. op Door de één wordt hij gezien uit als de redder van het Israël en door de ander naar als cynische, door agressieve politicus die er vooral op tv op op uit is zijn macht te van uit behouden.

augustus 2021
03-04-2019 21:55

2Doc: King Bibi Netanyahu

2Doc: King Bibi Netanyahu - 2Doc: King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: King Bibi Netanyahu bij 2Doc: King Bibi Netanyahu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: King Bibi Netanyahu. Heb je een uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: King Bibi Netanyahu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: King Bibi Netanyahu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!