Programma gemist?

Regisseur de Dan Shadur uit laat aan de hand van van media-optredens een zien hoe premier King Bibi Netanyahu op zich in de de afgelopen veertig op tv jaar heeft naar ontwikkeld. Hoe is uit Benjamin 'Bibi' Netanyahu op op tv het punt gekomen met dat hij kans naar maakt om de door langstzittende minister-president in de de geschiedenis van Israël naar te worden? Een het toxische verhouding met met de media uit en direct tot de het volk spreken: twintig het jaar op tv voor Trump weet Benjamin Netanyahu van al dat van dit politiek gezien goed de uitpakt. Van in politieke onderwerpen tot privézaken, door alles is de publiekelijk op tv vastgelegd. Van de jaren tachtig een waarin hij van veelvuldig in Amerikaanse televisieshows te het zien door was als naar terrorisme-expert tot het op op tv nationale televisie toegeven van zijn op tv overspel in door de jaren negentig. Naast met zijn uit televisie-optredens maakt Netanyahu ook met actief gebruik het van sociale met media om zijn de mening te verspreiden een en daarmee het naar debat te beïnvloeden. Netanyahu's media-optredens met van tijdens de afgelopen veertig jaar laten zien het met hoe hij zich ontwikkeld van heeft van Israëls politieke het hoop tot controversieel persoon. op Door de één het wordt een hij gezien in als redder van Israël van en door de ander op tv als cynische, agressieve naar politicus die er vooral een op uit naar is zijn met macht te het behouden.

april 2021
03-04-2019 21:55

2Doc: King Bibi Netanyahu

2Doc: King Bibi Netanyahu - 2Doc: King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: King Bibi Netanyahu bij 2Doc: King Bibi Netanyahu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: King Bibi Netanyahu. Heb je een uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: King Bibi Netanyahu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: King Bibi Netanyahu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!