Programma gemist?

Regisseur Dan op tv Shadur laat aan de de de hand van media-optredens zien hoe met premier King tijdens Bibi Netanyahu zich in de de afgelopen veertig jaar het heeft ontwikkeld. Hoe het op is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het van punt gekomen dat op hij kans in maakt op tv om de langstzittende minister-president in een de naar geschiedenis van Israël te met worden? Een toxische uit verhouding met de media en door direct tot in het volk van spreken: twintig de jaar voor Trump weet Benjamin Netanyahu op tv in al dat dit in politiek gezien goed van uitpakt. Van politieke onderwerpen tot privézaken, in alles is publiekelijk de vastgelegd. Van de met jaren tachtig een waarin hij veelvuldig in in een Amerikaanse televisieshows te zien was naar als op terrorisme-expert tot het op nationale televisie op tv toegeven van van zijn tijdens overspel in de jaren negentig. Naast van in zijn televisie-optredens maakt Netanyahu van ook actief gebruik van van sociale media een om zijn mening te verspreiden op en daarmee het met met debat te beïnvloeden. Netanyahu's in media-optredens van de op tv afgelopen veertig jaar het laten zien hoe uit hij zich ontwikkeld op tv heeft van Israëls politieke door hoop tot op tv controversieel persoon. Door de één het wordt hij gezien in als tijdens redder van Israël en door uit de naar ander als op tv cynische, agressieve politicus die er vooral de op een uit is zijn macht van te in behouden.

september 2021
03-04-2019 21:55

2Doc: King Bibi Netanyahu

2Doc: King Bibi Netanyahu - 2Doc: King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: King Bibi Netanyahu bij 2Doc: King Bibi Netanyahu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: King Bibi Netanyahu. Heb je een uitzending van 2Doc: King Bibi Netanyahu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: King Bibi Netanyahu gemist

Uitzending gemist van 2Doc: King Bibi Netanyahu? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: King Bibi Netanyahu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!