Programma gemist?

Verslag van de de uit geheime gesprekken die in 1992 in in Oslo op plaatsvonden tussen het een kleine groep Israëliërs en Palestijnen. het De relatie op tv tussen naar Israël en Palestina was het op een dieptepunt gekomen en het elke op communicatie met de PLO strafbaar. op tv Politieke met intriges, onwaarschijnlijke vriendschappen door en een overweldigend verlangen het naar vrede het vormden de kern uit van de door onderhandelingen. Exclusieve interviews met van de onderhandelaars van toen, op tv archiefbeelden, nagespeelde met bijeenkomsten en voorgelezen naar dagboekfragmenten wisselen elkaar naar in deze documentaire af. van De Israëlische en door Palestijnse onderhandelaars de blijken met gemengde gevoelens uit terug te kijken het op de van onderhandelingsperiode. Ze zijn sceptisch over het hun levenslange vijanden, van maar herinneren uit zich ook de met hoop die door hen deed geloven uit dat ze op op het punt van een een doorbraak het stonden.

mei 2020
04-04-2019 22:55

2Doc: The Oslo Diaries

2Doc: The Oslo Diaries - 2Doc: The Oslo Diaries

Verslag van de geheime gesprekken die in 1992 in Oslo plaatsvonden tussen een kleine groep Israëliërs en Palestijnen. De relatie tussen Israël en Palestina was op een dieptepunt gekomen en elke communicatie met de PLO strafbaar. Politieke i...

2Doc: The Oslo Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Oslo Diaries bij 2Doc: The Oslo Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Oslo Diaries. Heb je een uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Oslo Diaries gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Oslo Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Oslo Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!