Programma gemist?

Verslag door van de geheime gesprekken die op op in 1992 in een Oslo plaatsvonden tussen een kleine een groep Israëliërs het en Palestijnen. De relatie tussen een Israël en de Palestina op tv was op een dieptepunt uit gekomen en uit elke communicatie met de PLO strafbaar. het Politieke de intriges, onwaarschijnlijke tijdens vriendschappen en een overweldigend van verlangen naar vrede tijdens vormden de kern van een de onderhandelingen. Exclusieve interviews op met de op tv onderhandelaars van toen, tijdens archiefbeelden, nagespeelde de bijeenkomsten en voorgelezen dagboekfragmenten wisselen op tv naar elkaar in deze documentaire af. De van Israëlische en met Palestijnse onderhandelaars blijken naar met gemengde in gevoelens terug te tijdens kijken op de naar onderhandelingsperiode. Ze zijn sceptisch een over met hun levenslange vijanden, maar herinneren op zich ook de een hoop die hen deed een geloven uit dat ze op het punt het van een doorbraak op tv van stonden.

april 2021
04-04-2019 22:55

2Doc: The Oslo Diaries

2Doc: The Oslo Diaries - 2Doc: The Oslo Diaries

Verslag van de geheime gesprekken die in 1992 in Oslo plaatsvonden tussen een kleine groep Israëliërs en Palestijnen. De relatie tussen Israël en Palestina was op een dieptepunt gekomen en elke communicatie met de PLO strafbaar. Politieke i...

2Doc: The Oslo Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Oslo Diaries bij 2Doc: The Oslo Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Oslo Diaries. Heb je een uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Oslo Diaries gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Oslo Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Oslo Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!