Programma gemist?

Verslag van de door de geheime gesprekken die tijdens in 1992 in Oslo op plaatsvonden tussen een kleine de groep Israëliërs naar en Palestijnen. De relatie een tussen op tv Israël en Palestina was op van een met dieptepunt gekomen en elke op communicatie met de het PLO strafbaar. op Politieke intriges, onwaarschijnlijke vriendschappen en een op overweldigend verlangen een naar op tv vrede vormden de kern van de tijdens op onderhandelingen. Exclusieve interviews met door de onderhandelaars van toen, archiefbeelden, het nagespeelde bijeenkomsten van en voorgelezen dagboekfragmenten van wisselen elkaar in uit deze de documentaire af. De een Israëlische en Palestijnse onderhandelaars blijken met met het gemengde gevoelens terug te kijken op van van de onderhandelingsperiode. Ze zijn sceptisch over het hun levenslange vijanden, op tv maar uit herinneren zich ook een de hoop op die hen deed geloven dat op ze op in het punt van een doorbraak naar de stonden.

september 2020
04-04-2019 22:55

2Doc: The Oslo Diaries

2Doc: The Oslo Diaries - 2Doc: The Oslo Diaries

Verslag van de geheime gesprekken die in 1992 in Oslo plaatsvonden tussen een kleine groep Israëliërs en Palestijnen. De relatie tussen Israël en Palestina was op een dieptepunt gekomen en elke communicatie met de PLO strafbaar. Politieke i...

2Doc: The Oslo Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Oslo Diaries bij 2Doc: The Oslo Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Oslo Diaries. Heb je een uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Oslo Diaries gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Oslo Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Oslo Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!