Programma gemist?

Verslag de van de geheime gesprekken die tijdens tijdens in 1992 in Oslo plaatsvonden met tussen een kleine groep van Israëliërs naar en Palestijnen. De relatie tussen uit tijdens Israël en Palestina op was op een in dieptepunt gekomen en elke op tv communicatie met de door PLO strafbaar. Politieke met intriges, onwaarschijnlijke vriendschappen en de een overweldigend verlangen naar naar op tv vrede vormden de kern in van de onderhandelingen. Exclusieve met interviews met de het onderhandelaars van toen, tijdens archiefbeelden, nagespeelde naar bijeenkomsten en de voorgelezen dagboekfragmenten wisselen elkaar de in deze een documentaire af. De Israëlische en naar Palestijnse met onderhandelaars blijken met door gemengde gevoelens terug in te kijken op de door onderhandelingsperiode. Ze met zijn sceptisch over hun levenslange de vijanden, maar herinneren zich uit uit ook de hoop die hen deed door geloven dat met ze in op het punt van de een doorbraak de stonden.

januari 2021
04-04-2019 22:55

2Doc: The Oslo Diaries

2Doc: The Oslo Diaries - 2Doc: The Oslo Diaries

Verslag van de geheime gesprekken die in 1992 in Oslo plaatsvonden tussen een kleine groep Israëliërs en Palestijnen. De relatie tussen Israël en Palestina was op een dieptepunt gekomen en elke communicatie met de PLO strafbaar. Politieke i...

2Doc: The Oslo Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Oslo Diaries bij 2Doc: The Oslo Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Oslo Diaries. Heb je een uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Oslo Diaries gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Oslo Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Oslo Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!