Programma gemist?

Verslag het van de geheime gesprekken die naar uit in 1992 in Oslo plaatsvonden op tussen een kleine groep tijdens een Israëliërs en Palestijnen. de De relatie tussen Israël en Palestina de was op een het dieptepunt uit gekomen en elke communicatie met het de PLO strafbaar. tijdens Politieke intriges, onwaarschijnlijke van vriendschappen en een het van overweldigend verlangen naar vrede van vormden de kern van van de onderhandelingen. naar Exclusieve interviews met de een onderhandelaars van tijdens toen, archiefbeelden, het nagespeelde bijeenkomsten en tijdens voorgelezen dagboekfragmenten wisselen elkaar tijdens in deze een documentaire af. De Israëlische en het Palestijnse door onderhandelaars blijken met gemengde gevoelens op terug te kijken op van de onderhandelingsperiode. op Ze de zijn sceptisch over hun levenslange vijanden, naar maar herinneren tijdens zich ook de op hoop in die hen deed geloven dat op tv ze de op het punt van een door doorbraak de stonden.

juli 2021
04-04-2019 22:55

2Doc: The Oslo Diaries

2Doc: The Oslo Diaries - 2Doc: The Oslo Diaries

Verslag van de geheime gesprekken die in 1992 in Oslo plaatsvonden tussen een kleine groep Israëliërs en Palestijnen. De relatie tussen Israël en Palestina was op een dieptepunt gekomen en elke communicatie met de PLO strafbaar. Politieke i...

2Doc: The Oslo Diaries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Oslo Diaries bij 2Doc: The Oslo Diaries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Oslo Diaries. Heb je een uitzending van 2Doc: The Oslo Diaries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Oslo Diaries gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Oslo Diaries? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Oslo Diaries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-04-2019 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!