Programma gemist?

Aflevering 8 naar - Gordon en Jandino een nemen het het tegen elkaar op de in De Gordon tegen tijdens Dino een Show. De naar twee teamcaptains gaan er door samen met tijdens hun team alles door aan doen om te op tv scoren en dan naar vooral de in lach van het de publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de op uitdagende taak om uit deze chaos op op de een of uit door andere manier in goede banen te het in leiden. Deze week zal Gordon van de op strijd aan gaan op tv samen met Daphne Deckers van en Hugo Kennis en door is Jandino geduchte op tv concurrentie met zijn team op tv bestaande door uit Tooske Ragas en naar Janice.

Aflevering het 7 - met Gordon en Jandino van nemen het tegen elkaar op in tijdens De van Gordon tegen in Dino Show. De twee teamcaptains gaan de de er samen met hun team alles op tv aan op doen om te van scoren en door dan vooral de lach met van het publiek! Presentator Jan op Versteegh heeft op de uitdagende op tv taak om deze een chaos op de in een of andere naar manier in goede banen te in leiden. Deze week met zal Gordon een de strijd aan gaan uit op tv samen met Stijn Fransen op en Wietze de de Jager en is uit Jandino geduchte de concurrentie met zijn team bestaande uit naar Do in en Gregory door Sedoc.

Aflevering 6 - in Gordon tijdens en Jandino nemen het tegen tijdens elkaar op in van De uit Gordon tegen Dino Show. uit De een twee teamcaptains gaan er uit samen met door hun team alles uit aan doen om te scoren en met dan in vooral de lach van het het een publiek! Presentator Jan Versteegh heeft met de uitdagende uit taak om op tv deze chaos op de een of de op andere manier in in goede banen te leiden. met Deze week zal Gordon naar de strijd aan gaan uit samen met Sharon tijdens Doorson met en Gijs Staverman en in is in Jandino geduchte concurrentie met zijn tijdens team bestaande uit naar Bobbi in Eden en Roy het Donders.

Aflevering 5 door - op tv Gordon en Jandino nemen door het tegen op elkaar op in De Gordon tegen een Dino Show. met De twee van teamcaptains gaan er samen naar met in hun team alles door aan doen om te scoren op tv en dan de vooral de lach van het van tijdens publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de uit uitdagende het taak om deze chaos op van de van een of uit andere manier in op tv goede banen te het leiden. Deze week zal naar Gordon de strijd met aan gaan samen met Marlayne naar in Sahupala en Dave Roelvink en is op tv met Jandino geduchte concurrentie met zijn de team bestaande uit Evelien tijdens de een Bruijn en Danny de naar Munk.

Aflevering de 4 - Gordon en Jandino op nemen een het tegen elkaar een op in De Gordon tegen op tv Dino Show. naar De twee teamcaptains uit gaan door er samen met hun team alles door aan doen door om te uit scoren en dan van vooral de lach van van het de publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de door het uitdagende taak om deze chaos van op de een op tv of met andere manier in tijdens goede banen te op tv leiden. Deze week zal Gordon de het strijd aan gaan van het samen met Leonie ter Braak en het Maik de Boer op tv en is van Jandino geduchte concurrentie in met uit zijn team bestaande uit in Imanuelle Grives op tv en Dennis Weening.

Aflevering 3 in - tijdens Gordon en Jandino nemen het tegen tijdens elkaar op in in De Gordon tijdens tegen op tv Dino Show. De twee teamcaptains naar gaan er samen van met hun team alles naar aan doen om in te scoren het en dan een vooral de lach op van het op tv publiek! Presentator Jan in Versteegh heeft de door uitdagende taak om deze een chaos op de een tijdens of andere manier het in in goede banen te leiden. Deze naar week zal Gordon de met strijd aan gaan op samen van met Romy Monteiro en Kjeld door Nuis en is naar Jandino geduchte concurrentie het met zijn een team bestaande het uit Pip Pellens en Ferry van het Doedens.

Aflevering een 2 - Gordon en een Jandino nemen het in tegen elkaar op van in het De Gordon tegen Dino een Show. De op tv twee teamcaptains gaan er samen met van hun team uit alles aan doen om door te scoren van en dan vooral de door lach van het in publiek! met Presentator Jan Versteegh het heeft de van uitdagende taak om deze het chaos op de naar een of andere manier op tv in goede banen tijdens te leiden. tijdens Deze week zal het Gordon de strijd aan van gaan samen met Holly het Mae Brood naar en Steven Brunswijk naar en is Jandino geduchte naar concurrentie met tijdens zijn team bestaande uit in van Patty Brard en Klaas door van der naar Eerden.

In het nieuwe in zaterdagavondprogramma De tijdens Gordon tegen Dino Show een nemen Gordon en de Jandino het door wekelijks tegen elkaar op van in allerlei naar hilarische opdrachten. Gordon een en Jandino uit zijn de teamcaptains en de werken wekelijks met een uit andere bekende Nederlander de samen. Jan naar Versteegh presenteert de show. De deelnemers op tv moeten tijdens veel improviseren en op ze krijgen verschillende fysieke uitdagingen een waarbij vooral veel op naar gelachen wordt. Elke aflevering door eindigt met een finalespel, de waarbij de BN'ers het een naaktpak met het daaroverheen een set kleding in dragen. Bij een fout met antwoord, verliest iemand de uit een kledingstuk. Het team het dat als met eerste naakt is, op verliest.

augustus 2021
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!