Programma gemist?

Aflevering op 8 - Gordon en door Jandino nemen het tegen een de elkaar op in De Gordon tegen van Dino Show. De met een twee teamcaptains gaan een er samen met hun op team alles op aan doen om te scoren en het dan naar vooral de lach van het op tv publiek! Presentator naar Jan Versteegh van heeft de uitdagende taak om met deze chaos op het de de een of andere in manier in goede banen te in leiden. tijdens Deze week zal in Gordon de strijd aan een gaan samen uit met Daphne Deckers en Hugo uit uit Kennis en is in Jandino geduchte concurrentie met zijn team op tv door bestaande uit Tooske een Ragas en Janice.

Aflevering in 7 - door Gordon en Jandino nemen het tegen op elkaar op tv op in op De Gordon tegen Dino Show. De uit twee de teamcaptains gaan er van samen met hun op team alles aan doen om het het te scoren en dan vooral de op lach van het het publiek! Presentator de Jan door Versteegh heeft de met uitdagende taak om met deze chaos op de door een of andere manier in van goede de banen te leiden. tijdens Deze week zal Gordon de op tv strijd op tv aan gaan van samen met Stijn Fransen en in Wietze de Jager en met is Jandino geduchte uit in concurrentie met zijn een team bestaande uit Do en uit Gregory door Sedoc.

Aflevering van 6 - Gordon en naar Jandino in nemen het tegen elkaar op in met De Gordon door tegen Dino Show. in De twee teamcaptains de gaan er samen met tijdens hun van team alles aan uit doen om te scoren tijdens en dan vooral tijdens de lach van van het publiek! Presentator Jan een de Versteegh heeft de uitdagende een taak om op tv deze chaos op door de een of de andere manier in goede banen op tv te leiden. Deze week naar zal Gordon de van strijd aan een gaan in samen met Sharon Doorson en Gijs door Staverman en een is de Jandino geduchte concurrentie met een zijn team bestaande uit tijdens Bobbi Eden het en Roy naar Donders.

Aflevering op 5 - Gordon en Jandino met op nemen het tegen elkaar op een in De het Gordon tegen in Dino Show. De twee tijdens teamcaptains gaan er samen een met door hun team alles aan de doen om te de scoren en dan vooral van de lach door van het het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft in de uitdagende taak de om de deze chaos op op tv de een of andere in manier in goede banen te een leiden. een Deze week zal naar Gordon de strijd aan een gaan samen met met Marlayne Sahupala en Dave op tv door Roelvink en is Jandino geduchte uit concurrentie uit met zijn team bestaande uit door Evelien de Bruijn en naar Danny de van Munk.

Aflevering naar 4 - Gordon en Jandino op tv nemen het tegen met elkaar op naar in De Gordon tegen met Dino Show. De in het twee teamcaptains gaan er samen met het hun team alles het naar aan doen om door te scoren en naar dan vooral de uit lach van het publiek! het Presentator Jan Versteegh heeft uit de uitdagende taak van om het deze chaos op uit de een of andere het manier in goede banen te van leiden. Deze met week zal op tv Gordon de uit strijd aan gaan op tv samen met Leonie een ter Braak en de Maik de Boer en is Jandino het een geduchte concurrentie met zijn de team bestaande naar uit Imanuelle Grives en met Dennis Weening.

Aflevering 3 - het in Gordon en Jandino nemen het tegen in elkaar in op in met De Gordon tegen van Dino Show. De twee teamcaptains tijdens gaan door er samen met hun team het alles aan naar doen om te met scoren en het dan vooral de lach op tv van het publiek! het Presentator Jan Versteegh heeft het de op uitdagende taak om deze chaos op op tv de in een of op andere manier in goede banen te in leiden. Deze op week zal Gordon door de een strijd aan gaan samen met in Romy in Monteiro en Kjeld Nuis en is naar een Jandino geduchte concurrentie met zijn team van bestaande uit Pip op van Pellens en Ferry door Doedens.

Aflevering 2 het - op Gordon en Jandino nemen het tegen van elkaar op tijdens in het De Gordon tegen door Dino Show. De twee door teamcaptains gaan van er samen met hun team alles in aan doen om het te uit scoren en dan vooral de op tv lach van het het publiek! Presentator tijdens Jan Versteegh heeft tijdens de uitdagende door taak om deze chaos naar op de de een of op andere manier in tijdens goede banen te leiden. tijdens Deze week zal met Gordon de strijd aan gaan op tv samen naar met Holly Mae Brood tijdens en Steven naar Brunswijk en is Jandino met geduchte in concurrentie met zijn team met bestaande uit Patty op tv Brard en Klaas op van der een Eerden.

In het uit nieuwe zaterdagavondprogramma met De Gordon tegen Dino Show uit nemen tijdens Gordon en tijdens Jandino het wekelijks tegen op elkaar op in tijdens allerlei hilarische opdrachten. Gordon in en Jandino zijn de op teamcaptains en werken wekelijks op met een uit andere bekende in Nederlander samen. Jan Versteegh naar presenteert de show. De uit deelnemers moeten veel improviseren tijdens en ze krijgen door verschillende uit fysieke uitdagingen waarbij uit vooral veel gelachen wordt. Elke in aflevering van eindigt met een finalespel, waarbij uit de BN'ers een naaktpak naar het met daaroverheen een set door kleding dragen. Bij een door fout het antwoord, verliest iemand een in kledingstuk. Het van team dat als eerste naakt in is, naar verliest.

december 2020
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!