Programma gemist?

Aflevering 8 - uit de Gordon en Jandino nemen op het tegen elkaar door op in uit De Gordon tegen Dino met Show. De twee het teamcaptains gaan op tv er samen met door hun team alles aan het doen om te scoren door en dan op vooral de de lach van het publiek! Presentator uit Jan door Versteegh heeft de uitdagende een taak om deze chaos op tv op uit de een of andere manier uit in een goede banen te leiden. Deze week tijdens zal Gordon op tv de strijd aan tijdens gaan het samen met Daphne Deckers en tijdens Hugo Kennis door en is Jandino geduchte het concurrentie tijdens met zijn team uit bestaande uit Tooske Ragas en een Janice.

Aflevering 7 in - Gordon en Jandino door nemen op het tegen elkaar op het in De Gordon tegen de Dino Show. de De twee in teamcaptains gaan er de samen met uit hun team alles aan doen het om te scoren en naar dan vooral de in uit lach van het publiek! uit Presentator Jan Versteegh heeft de in uitdagende taak uit om deze het chaos op de een of door door andere manier in tijdens goede banen te leiden. een Deze week zal naar Gordon de strijd aan op gaan samen met Stijn naar Fransen naar en Wietze de Jager door en door is Jandino geduchte concurrentie met zijn een team met bestaande uit Do van en Gregory de Sedoc.

Aflevering 6 - op Gordon met en Jandino nemen het tegen het naar elkaar op in het De Gordon tegen Dino Show. De op twee op tv teamcaptains gaan er samen met de hun team alles op aan naar doen om te het scoren en de dan vooral de lach van uit het publiek! Presentator op tv Jan in Versteegh heeft de uitdagende de taak om deze chaos op op de door een of andere manier het in goede banen te tijdens leiden. Deze week op zal Gordon op tv de strijd aan een gaan samen met Sharon op tv Doorson en op Gijs Staverman en in is door Jandino geduchte concurrentie met zijn het team bestaande de uit Bobbi Eden en tijdens Roy door Donders.

Aflevering 5 in - Gordon en een Jandino nemen het tegen de elkaar op in op De Gordon tegen door Dino het Show. De de twee teamcaptains gaan er samen door met uit hun team alles aan een doen om van te scoren en dan vooral de met lach van van het naar publiek! Presentator Jan tijdens Versteegh heeft de uitdagende taak een om deze naar chaos op de een of op tv andere manier in op tv goede banen te een leiden. Deze uit week zal Gordon op tv de strijd aan het gaan samen met de Marlayne Sahupala een en Dave Roelvink en is naar Jandino geduchte op concurrentie met zijn team met bestaande uit Evelien op de Bruijn en uit met Danny de Munk.

Aflevering een 4 - Gordon en Jandino op uit nemen het tegen elkaar op in het De Gordon tegen in Dino op Show. De in twee teamcaptains gaan in er samen met hun team tijdens alles aan naar doen om met te scoren en uit dan vooral de van lach van het in publiek! Presentator Jan Versteegh in heeft de van uitdagende taak om deze chaos op tijdens de een of op andere de manier in goede banen een te leiden. met Deze week zal Gordon de een strijd aan gaan met samen met op Leonie ter Braak en van Maik de Boer door en is naar Jandino de geduchte concurrentie met zijn team bestaande van uit Imanuelle Grives op en Dennis op Weening.

Aflevering 3 - op tv op Gordon en Jandino nemen het een tegen elkaar met op in De Gordon tegen het Dino het Show. De op twee teamcaptains gaan in er samen met hun team alles in aan doen naar om uit te scoren en dan vooral tijdens de lach met van het publiek! Presentator Jan van Versteegh heeft met de uitdagende taak door om deze tijdens chaos op de op tv een of andere de manier in goede het banen te leiden. Deze de week zal Gordon de door strijd op tv aan gaan samen de met Romy Monteiro met en Kjeld Nuis en is een van Jandino geduchte concurrentie met zijn naar team bestaande uit Pip in Pellens door en Ferry tijdens Doedens.

Aflevering naar 2 - de Gordon en Jandino nemen het door tegen elkaar op van in door De Gordon tegen Dino Show. op De een twee teamcaptains gaan er samen van met door hun team alles aan doen door om te scoren en naar dan vooral een de lach van de het publiek! in Presentator Jan Versteegh uit heeft de uitdagende de taak om deze het chaos op de een of de het andere manier in goede banen door te leiden. Deze week op tv door zal Gordon de een strijd aan gaan samen met met Holly met Mae Brood en Steven Brunswijk het en is Jandino geduchte van concurrentie op tv met zijn team bestaande uit in Patty Brard een en Klaas op tv van der het Eerden.

In het nieuwe op tv zaterdagavondprogramma De Gordon het op tv tegen Dino Show door nemen Gordon en Jandino het wekelijks met tegen elkaar op naar in van allerlei hilarische opdrachten. Gordon en een Jandino het zijn de teamcaptains tijdens en werken wekelijks met een het andere bekende Nederlander samen. de op tv Jan Versteegh presenteert de show. De naar deelnemers moeten veel improviseren het en ze krijgen door verschillende op tv fysieke uitdagingen het waarbij vooral veel gelachen met wordt. Elke aflevering van eindigt met een finalespel, van waarbij de BN'ers van een naaktpak met van daaroverheen een set kleding dragen. naar Bij een fout naar antwoord, verliest iemand de een kledingstuk. Het op tv team dat als op tv eerste naakt de is, door verliest.

november 2019
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!