Programma gemist?

Aflevering 8 - naar Gordon en Jandino met nemen het tegen op elkaar de op in De Gordon tegen op tv uit Dino Show. De twee teamcaptains van gaan er samen op met hun in team alles tijdens aan doen om het te scoren en dan vooral op de lach van door het publiek! Presentator met Jan naar Versteegh heeft de uitdagende een taak om deze chaos een op de op een of op andere manier in goede banen tijdens te de leiden. Deze week zal Gordon op tv de een strijd aan gaan het samen met Daphne Deckers en in Hugo Kennis en de is Jandino geduchte concurrentie een met zijn uit team uit bestaande uit Tooske een Ragas en Janice.

Aflevering 7 op - Gordon de en Jandino nemen op tv het tegen elkaar op op in De op tv Gordon tegen Dino Show. uit De twee naar teamcaptains gaan er samen met door hun team alles naar op tv aan doen om op tv te scoren en dan door vooral de lach tijdens van het naar publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de op uitdagende het taak om deze chaos op tijdens tijdens de een of andere naar manier in goede banen met te op tv leiden. Deze week naar zal Gordon de het strijd aan gaan samen met tijdens Stijn Fransen en tijdens Wietze de Jager door en is de Jandino geduchte concurrentie een met zijn team bestaande van uit door Do en Gregory op Sedoc.

Aflevering op 6 - Gordon van en Jandino nemen het tegen uit elkaar naar op in De Gordon van tegen op tv Dino Show. De twee met teamcaptains gaan er samen met met hun team alles uit de aan doen om te scoren en tijdens dan met vooral de op tv lach van het publiek! Presentator Jan het Versteegh op heeft de uitdagende taak naar om de deze chaos op een de een of andere naar manier in goede banen door te in leiden. Deze week zal de Gordon de strijd aan naar gaan door samen met Sharon Doorson tijdens en Gijs Staverman en is naar Jandino geduchte een concurrentie van met zijn team bestaande naar uit Bobbi Eden en op tv Roy tijdens Donders.

Aflevering 5 - van Gordon en met Jandino de nemen het tegen elkaar op op in De Gordon tegen met Dino Show. de De twee door teamcaptains gaan er samen met het hun door team alles aan het doen om de te scoren en dan op tv vooral de naar lach van het een publiek! Presentator Jan met Versteegh heeft de uitdagende in taak om deze tijdens chaos op de een een of andere manier in in goede banen te een leiden. uit Deze week zal Gordon de een van strijd aan gaan samen met in Marlayne Sahupala en in Dave Roelvink in en is Jandino naar geduchte concurrentie tijdens met zijn team bestaande uit uit Evelien op tv de Bruijn en van Danny de Munk.

Aflevering 4 de - tijdens Gordon en Jandino nemen het de tegen elkaar op in uit De Gordon van tegen tijdens Dino Show. De door twee teamcaptains gaan er op tv samen met door hun team alles aan het doen om uit te scoren en dan vooral de met lach door van het publiek! de Presentator Jan door Versteegh heeft de uitdagende een taak om deze chaos op op de op tv een of andere manier in in de goede banen te leiden. Deze in week zal uit Gordon de strijd aan van gaan samen met het Leonie naar ter Braak en Maik uit de Boer en een is Jandino geduchte een concurrentie met zijn van team bestaande uit de Imanuelle Grives en van Dennis Weening.

Aflevering op 3 - Gordon in en Jandino nemen het uit tegen elkaar op in een De een Gordon tegen Dino Show. door De twee het teamcaptains gaan er samen door met met hun team alles aan doen naar om te scoren naar en dan vooral het de lach van op tv het publiek! Presentator het Jan Versteegh met heeft de uitdagende taak om met deze een chaos op de van een of andere manier in de goede op tv banen te een leiden. Deze week op zal Gordon de het strijd aan gaan samen in met Romy Monteiro met en Kjeld Nuis en door is Jandino geduchte concurrentie het met zijn team met bestaande in uit Pip Pellens uit en Ferry op Doedens.

Aflevering van 2 - met Gordon en Jandino nemen het tijdens tegen elkaar op in het De Gordon op tegen Dino Show. De door twee teamcaptains naar gaan er samen met door hun team op alles aan in doen om te scoren op tv en dan vooral een de uit lach van het publiek! Presentator Jan een Versteegh heeft de de uitdagende taak met om deze het chaos op de een het of andere manier in in op goede banen te leiden. naar Deze week zal Gordon de door strijd aan uit gaan samen met Holly op Mae Brood en in Steven Brunswijk het en is door Jandino geduchte op tv concurrentie met zijn team bestaande tijdens uit Patty naar Brard en een Klaas van der naar Eerden.

In naar het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon op tegen Dino Show van nemen Gordon op tv en Jandino het een wekelijks tegen elkaar een op in allerlei op hilarische opdrachten. Gordon en op tv Jandino zijn de teamcaptains naar en door werken wekelijks uit met een andere in bekende Nederlander samen. Jan op tv Versteegh presenteert de show. De deelnemers door moeten naar veel improviseren en ze krijgen de verschillende fysieke uitdagingen op tv waarbij vooral naar veel met gelachen wordt. Elke aflevering op eindigt met een door finalespel, waarbij de BN'ers met een naaktpak met daaroverheen een op tv met set kleding dragen. Bij een door fout antwoord, in verliest iemand een kledingstuk. Het een team tijdens dat als eerste naakt uit is, een verliest.

april 2021
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!