Programma gemist?

Aflevering 8 - tijdens Gordon en Jandino op nemen het door tegen elkaar in op in De Gordon uit tegen uit Dino Show. De twee teamcaptains naar gaan er naar samen met hun team met alles aan doen van om door te scoren en dan op vooral de een lach van het publiek! naar Presentator Jan Versteegh heeft de uit met uitdagende taak om deze door chaos op in de een of andere in manier in goede in banen te leiden. de Deze week zal Gordon de op de strijd aan gaan op samen met Daphne uit Deckers en Hugo Kennis en is met Jandino geduchte concurrentie van uit met zijn team bestaande uit Tooske door Ragas de en Janice.

Aflevering in 7 - Gordon en Jandino het de nemen het tegen met elkaar op in De het Gordon tegen Dino op tv Show. De twee op teamcaptains gaan in er samen met een hun team alles aan doen door om te van scoren en dan vooral op tv de het lach van het uit publiek! Presentator Jan door Versteegh heeft de uitdagende het taak om deze chaos met op met de een of andere de manier in goede het banen te leiden. met Deze week zal Gordon tijdens de tijdens strijd aan gaan samen met Stijn met Fransen en Wietze van de Jager en het is met Jandino geduchte concurrentie met zijn uit team bestaande tijdens uit Do en Gregory een van Sedoc.

Aflevering met 6 - met Gordon en Jandino nemen een het tegen van elkaar op in een De Gordon tegen op Dino Show. De twee teamcaptains gaan van er samen met het hun team alles door een aan doen om te scoren in en op dan vooral de lach van uit het publiek! een Presentator Jan Versteegh heeft de op met uitdagende taak om deze chaos op in de de een of andere manier in van goede naar banen te leiden. uit Deze week zal Gordon de de strijd aan gaan uit de samen met Sharon Doorson het en Gijs Staverman en de is Jandino geduchte concurrentie het met zijn team met van bestaande uit Bobbi Eden en op Roy uit Donders.

Aflevering 5 de - Gordon en op tv Jandino nemen het tegen in uit elkaar op in De een Gordon tegen Dino Show. het De twee teamcaptains gaan de er in samen met hun team uit alles aan doen om uit te de scoren en dan vooral een de lach uit van het op tv publiek! Presentator Jan van Versteegh heeft de uitdagende taak om het deze chaos tijdens op de een of de andere manier in uit goede naar banen te tijdens leiden. Deze week zal Gordon de een op tv strijd aan gaan samen met Marlayne naar Sahupala door en Dave Roelvink en met is Jandino geduchte tijdens concurrentie met met zijn team bestaande in uit Evelien de Bruijn en door naar Danny de Munk.

Aflevering uit 4 - Gordon tijdens en Jandino nemen het tegen met elkaar op in door De Gordon tegen tijdens Dino met Show. De twee teamcaptains naar gaan er samen met van uit hun team alles aan doen tijdens om van te scoren en uit dan vooral de lach van het een publiek! Presentator van Jan het Versteegh heeft de uitdagende taak het om deze op chaos op de de een of andere op manier in goede banen te uit leiden. uit Deze week door zal Gordon de op tv strijd aan gaan uit samen met Leonie ter een Braak en Maik uit de Boer en is de Jandino in geduchte concurrentie met zijn team bestaande door uit Imanuelle uit Grives en Dennis de Weening.

Aflevering door 3 - Gordon en uit Jandino met nemen het tegen elkaar op in in van De Gordon tegen Dino Show. De op twee uit teamcaptains gaan er samen uit met hun het team alles aan doen om tijdens te scoren van en van dan vooral de lach met van het een publiek! Presentator Jan Versteegh met heeft de uitdagende het taak om deze chaos op naar de een door of andere van manier in goede tijdens banen te leiden. Deze met week zal Gordon de uit strijd aan gaan uit de samen met Romy Monteiro het en Kjeld uit Nuis en is in Jandino geduchte concurrentie met op zijn team bestaande uit Pip de uit Pellens en Ferry het Doedens.

Aflevering op tv 2 - tijdens Gordon en Jandino nemen op het tegen elkaar op een in De Gordon tegen naar Dino Show. De een twee op tv teamcaptains gaan er samen door met hun team door alles aan doen naar om te scoren van en dan een vooral de lach tijdens van het publiek! Presentator Jan op tv een Versteegh heeft de uitdagende taak een om deze het chaos op de een met of andere een manier in goede banen te het leiden. Deze week tijdens zal Gordon de de strijd aan gaan op tv samen een met Holly Mae Brood tijdens en Steven Brunswijk en een is Jandino geduchte met uit concurrentie met zijn team naar bestaande uit Patty Brard en in Klaas van met der uit Eerden.

In het op nieuwe zaterdagavondprogramma de De Gordon tegen tijdens Dino Show nemen Gordon op en Jandino het wekelijks de tegen met elkaar op in allerlei hilarische met opdrachten. Gordon en Jandino op zijn de een teamcaptains en werken wekelijks van met een andere een bekende Nederlander tijdens samen. Jan door Versteegh presenteert de show. De deelnemers in moeten uit veel improviseren en een ze krijgen verschillende fysieke uitdagingen door waarbij uit vooral veel gelachen wordt. Elke aflevering in eindigt het met een finalespel, een waarbij de een BN'ers een naaktpak met daaroverheen een van tijdens set kleding dragen. Bij een naar fout antwoord, verliest iemand de een kledingstuk. van Het team dat als op tv eerste naakt is, van door verliest.

augustus 2020
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!