Programma gemist?

Aflevering met 8 - in Gordon en Jandino nemen het een tegen met elkaar op in uit De Gordon tegen Dino Show. De op tv twee op tv teamcaptains gaan de er samen met hun team alles van tijdens aan doen om de te scoren en dan vooral in de lach uit van het uit publiek! Presentator Jan Versteegh heeft door de uitdagende op taak om deze chaos op een de een door of andere op manier in goede banen de te leiden. Deze met week uit zal Gordon de strijd door aan gaan samen met Daphne van door Deckers en Hugo Kennis en is uit Jandino geduchte uit concurrentie met zijn team van bestaande uit Tooske in Ragas van en Janice.

Aflevering 7 van - Gordon uit en Jandino nemen het naar tegen elkaar op in de De van Gordon tegen Dino Show. De de twee teamcaptains gaan op er samen met uit hun de team alles aan doen de om in te scoren en met dan vooral de lach van het met publiek! met Presentator Jan Versteegh heeft de het uitdagende taak de om deze chaos op op de een een of andere manier in op tv goede banen te tijdens leiden. Deze week een zal tijdens Gordon de op tv strijd aan gaan samen van met Stijn door Fransen en Wietze de de Jager en is in Jandino geduchte concurrentie met de zijn team bestaande uit tijdens Do en Gregory op tv tijdens Sedoc.

Aflevering een 6 - Gordon uit en Jandino nemen door het tegen elkaar op in een uit De Gordon tegen in Dino Show. De van twee teamcaptains gaan er samen de met hun in team alles op aan doen om te scoren tijdens en dan vooral de op tv uit lach van het publiek! door Presentator Jan Versteegh heeft de de van uitdagende taak om deze in chaos op door de een of andere manier tijdens in goede banen te de op leiden. Deze week door zal Gordon de strijd aan gaan op tv samen met naar Sharon Doorson en een Gijs Staverman en uit is door Jandino geduchte concurrentie met met zijn team bestaande uit Bobbi van Eden en Roy uit met Donders.

Aflevering het 5 - Gordon een en Jandino nemen de het tegen elkaar door op in De Gordon een tegen Dino Show. De met twee op teamcaptains gaan door er samen met hun team alles tijdens aan tijdens doen om te scoren en uit door dan vooral de lach van het de tijdens publiek! Presentator Jan van Versteegh heeft de uitdagende naar taak om deze chaos op door met de een of door andere manier in goede banen de te leiden. Deze een week zal Gordon de op strijd aan gaan tijdens samen met Marlayne door Sahupala en het Dave met Roelvink en is Jandino op tv geduchte concurrentie met zijn team naar bestaande door uit Evelien de de Bruijn en Danny de met Munk.

Aflevering door 4 - Gordon en Jandino het nemen op tv het tegen elkaar het op in De Gordon van tegen Dino Show. op tv De twee teamcaptains door gaan er een samen met de hun team alles de aan doen om te scoren en op naar dan vooral de in lach van het publiek! op Presentator Jan Versteegh naar heeft de uitdagende een taak om deze tijdens chaos op de tijdens een of andere een manier in goede banen de te leiden. Deze week met zal naar Gordon de strijd aan het gaan samen door met Leonie ter Braak en de de Maik de Boer en is Jandino de op tv geduchte concurrentie met zijn een team bestaande uit Imanuelle tijdens Grives en op Dennis Weening.

Aflevering met 3 - Gordon de en Jandino nemen het van tegen elkaar naar op in De Gordon tegen de Dino Show. het De twee teamcaptains met gaan er op tv samen met in hun team alles van aan doen om te scoren door en uit dan vooral de lach van het op publiek! Presentator door Jan Versteegh heeft de het uitdagende taak om van deze chaos op tijdens de in een of andere manier in op tv naar goede banen te leiden. Deze op week zal Gordon door de een strijd aan gaan samen in met Romy door Monteiro en Kjeld Nuis en is met Jandino van geduchte concurrentie met tijdens zijn team bestaande uit een Pip Pellens en Ferry de op Doedens.

Aflevering uit 2 - Gordon en Jandino uit nemen de het tegen van elkaar op in De Gordon op tegen Dino Show. de De twee een teamcaptains gaan er samen met door hun team alles naar uit aan doen om te het scoren en dan door vooral de lach in van het publiek! Presentator op Jan op Versteegh heeft de uitdagende in taak om deze chaos op de de een op tv of andere tijdens manier in op goede banen te leiden. Deze op tv week op zal Gordon de strijd aan een gaan samen met Holly een Mae Brood op en door Steven Brunswijk en is Jandino het geduchte concurrentie met de zijn door team bestaande uit op Patty Brard en Klaas op van der de Eerden.

In het met nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon naar tegen Dino in Show nemen Gordon in en Jandino het door wekelijks tegen elkaar op het in allerlei hilarische met opdrachten. Gordon van en Jandino zijn de teamcaptains de en werken wekelijks een met een in andere bekende met Nederlander samen. Jan Versteegh presenteert het de door show. De deelnemers door moeten veel improviseren in en ze krijgen tijdens verschillende fysieke uitdagingen op tv waarbij vooral veel gelachen wordt. Elke aflevering tijdens eindigt met uit een finalespel, een waarbij de BN'ers in een naaktpak met van daaroverheen een set kleding dragen. op Bij een fout tijdens een antwoord, verliest iemand een kledingstuk. Het een team dat door als eerste naakt naar is, op tv verliest.

april 2020
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!