Programma gemist?

Aflevering naar 8 - Gordon en op tv Jandino op tv nemen het tegen elkaar op in op uit De Gordon tegen Dino Show. uit De twee in teamcaptains gaan door er samen met hun team op alles aan doen de om het te scoren en dan vooral op tv de lach van van het publiek! Presentator uit Jan Versteegh heeft op de uitdagende taak op om deze chaos op in de het een of andere manier een in goede banen te tijdens leiden. op tv Deze week met zal Gordon de strijd door aan gaan samen met Daphne op tv met Deckers en Hugo Kennis en is met uit Jandino geduchte concurrentie met zijn tijdens team bestaande uit Tooske van van Ragas en Janice.

Aflevering 7 het - Gordon en Jandino met nemen het tegen in met elkaar op in De op Gordon tegen Dino Show. op De twee teamcaptains gaan in er samen met in hun team op alles aan doen om door te scoren uit en dan vooral naar de lach van het op op publiek! Presentator Jan Versteegh op tv heeft de uitdagende taak om het deze chaos de op in de een of andere manier in een goede met banen te leiden. Deze op week door zal Gordon de strijd aan gaan uit samen met op Stijn Fransen en Wietze naar de uit Jager en is Jandino geduchte uit tijdens concurrentie met zijn team op tv bestaande uit Do in en Gregory op Sedoc.

Aflevering met 6 - Gordon en naar Jandino nemen het naar tegen elkaar het op in De Gordon tegen uit Dino Show. De een twee teamcaptains van gaan er op samen met hun team met alles aan doen tijdens om te scoren en een tijdens dan vooral de het lach van het publiek! Presentator naar Jan Versteegh heeft de tijdens uitdagende door taak om deze het chaos op met de een of andere manier in naar goede door banen te leiden. naar Deze week zal Gordon op tv de strijd aan gaan door op tv samen met Sharon Doorson door en Gijs Staverman en op is Jandino een geduchte concurrentie van met zijn team bestaande uit uit Bobbi Eden uit en Roy door Donders.

Aflevering 5 - door Gordon en het Jandino een nemen het tegen elkaar op in met De Gordon tegen uit Dino op tv Show. De twee teamcaptains het gaan in er samen met hun team naar alles op tv aan doen om door te scoren en dan vooral in de lach met van het op tv publiek! Presentator Jan de Versteegh heeft de de uitdagende taak om deze chaos tijdens op de een of van andere manier in een goede banen de te leiden. Deze week op van zal Gordon de strijd aan gaan door samen met Marlayne van Sahupala van en Dave Roelvink en het is Jandino geduchte in concurrentie met zijn team in bestaande op tv uit Evelien de een Bruijn en Danny een de Munk.

Aflevering 4 - op tv Gordon en Jandino een nemen het van tegen elkaar op in in De Gordon op tegen in Dino Show. De twee het teamcaptains gaan er samen met een in hun team alles van aan doen om te scoren en uit dan vooral de door lach van in het publiek! Presentator Jan een Versteegh het heeft de uitdagende taak om naar door deze chaos op in de een of andere manier in de naar goede banen te uit leiden. Deze week zal Gordon tijdens de strijd aan gaan tijdens samen met Leonie op ter Braak en met Maik de Boer naar in en is Jandino geduchte naar concurrentie met zijn team bestaande uit een uit Imanuelle Grives en Dennis door Weening.

Aflevering 3 - in Gordon en uit Jandino nemen het tegen in elkaar tijdens op in De een Gordon tegen uit Dino Show. De twee teamcaptains gaan een er samen met het hun team tijdens alles aan doen in om te scoren het en dan het vooral de lach door van het publiek! Presentator door Jan Versteegh een heeft de uitdagende taak van om deze chaos op naar op tv de een of andere op tv manier in goede banen een te naar leiden. Deze week van zal Gordon de naar strijd aan gaan samen met een Romy Monteiro de en Kjeld in Nuis en is Jandino naar geduchte concurrentie met zijn team door bestaande de uit Pip Pellens en een Ferry op Doedens.

Aflevering 2 - op tv Gordon en de Jandino nemen uit het tegen naar elkaar op in De Gordon een tegen Dino door Show. De twee tijdens teamcaptains gaan er op tv samen met hun in team alles aan doen op tv om te het scoren en dan vooral op tv de het lach van het publiek! Presentator van Jan Versteegh heeft het de uit uitdagende taak om tijdens deze chaos op van de een of andere manier in naar goede banen op te naar leiden. Deze week zal Gordon naar de strijd aan gaan het samen met Holly op tv Mae Brood door en Steven Brunswijk en het is Jandino geduchte naar concurrentie op met zijn team door bestaande uit Patty Brard op en Klaas tijdens van der uit Eerden.

In het uit nieuwe de zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino uit Show de nemen Gordon en Jandino op tv het wekelijks van tegen elkaar op in allerlei door hilarische opdrachten. Gordon een en Jandino met zijn de teamcaptains uit en werken wekelijks het met een andere bekende Nederlander samen. op tv van Jan Versteegh presenteert de show. De deelnemers het moeten veel op tv improviseren en van ze krijgen een verschillende fysieke uitdagingen waarbij op tv vooral veel gelachen wordt. Elke de aflevering naar eindigt met een finalespel, waarbij de het BN'ers een uit naaktpak met daaroverheen de een de set kleding dragen. Bij een door fout antwoord, een verliest iemand een kledingstuk. de Het het team dat als eerste naakt met is, uit verliest.

september 2020
25-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 8 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

18-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 7 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

11-05-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 6 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

04-05-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 5 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

27-04-2019 20:30

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

20-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 3 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

13-04-2019 20:25

De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 2 - Gordon en Jandino nemen het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains gaan er samen met hun team alles aan doen om te scoren en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de u...

06-04-2019 20:25

Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show - Nieuw: De Gordon tegen Dino Show

In het nieuwe zaterdagavondprogramma De Gordon tegen Dino Show nemen Gordon en Jandino het wekelijks tegen elkaar op in allerlei hilarische opdrachten. Gordon en Jandino zijn de teamcaptains en werken wekelijks met een andere bekende Neder...

De Gordon tegen Dino Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gordon tegen Dino Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gordon tegen Dino Show bij De Gordon tegen Dino Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gordon tegen Dino Show. Heb je een uitzending van De Gordon tegen Dino Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gordon tegen Dino Show gemist

Uitzending gemist van De Gordon tegen Dino Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Gordon tegen Dino Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!